• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kesinlikle öyle :)) müzik ile yemek yaptıgınızı, alışverişlerinizi gösterebilirsiniz belki. herkesin hayal gücüne kalmiş. Ben burada hanımlar birleşirsek. bin, 2 bin kişi olabilir, kazanç elde edebiliriz diye düşünüyorum
sizin gorusunuz saygi duyuyorum fakat ben video falan cekmem. Atmam. Oradan gelecek parayi falanda istemem.
Yolda gorsem selam vermeyecegim muhattap almayacagim insanlar benim videomu izlicek bir de yorum yapacak aman aman.

sizin gorusunuz saygi duyuyorum fakat ben video falan cekmem. Atmam. Oradan gelecek parayi falanda istemem.
Yolda gorsem selam vermeyecegim muhattap almayacagim insanlar benim videomu izlicek bir de yorum yapacak aman aman.

:)

Selam bu devirde geçim gerçekten çok zor , bende bir şeyler yapmak istiyorum, fakat nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum, evet para biriktirmek istiyorum ama bunun için ek bir gelir olması gerekiyor , mevcutta gelen para ancak sabit ödemelere gidiyor, birde ev kredimiz var ödememiz gereken, bana para kazanabilmem için değişik fikirler verebilir misiniz? şimdiden herkese çok teşekkürler,

Selam bu devirde geçim gerçekten çok zor , bende bir şeyler yapmak istiyorum, fakat nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum, evet para biriktirmek istiyorum ama bunun için ek bir gelir olması gerekiyor , mevcutta gelen para ancak sabit ödemelere gidiyor, birde ev kredimiz var ödememiz gereken, bana para kazanabilmem için değişik fikirler verebilir misiniz? şimdiden herkese çok teşekkürler,

evli misinzi

Kybedeceğim birşey yok :) sadece müzikli bir yemek yaparken çekip atsam, reklam veriyor youtube ve google hesabına yavaş yavaş para yatıyor. bu gibiler hayatını her detayına kadar paylaşan, mokunu çıkaranlar bundan yararlanıyor işte...bana da haksızlık geliyor :) sadece kendime takipçi için yazmıyorum bunları.çok çok samimiyim.herkes hesap açsın bin 2 bin kişi olalaım herkes aynı şeyi kazansın:KK36:

Kybedeceğim birşey yok :) sadece müzikli bir yemek yaparken çekip atsam, reklam veriyor youtube ve google hesabına yavaş yavaş para yatıyor. bu gibiler hayatını her detayına kadar paylaşan, mokunu çıkaranlar bundan yararlanıyor işte...bana da haksızlık geliyor :) sadece kendime takipçi için yazmıyorum bunları.çok çok samimiyim.herkes hesap açsın bin 2 bin kişi olalaım herkes aynı şeyi kazansın:KK36:
Ben çocukların izlenme uğruna böyle deşifre olmasını doğru bulmuyorum. Tabiki bu benim düşüncem fikrinize saygı duyuyorum.
Demekki bu topikteki insanlar" hayatlarını her detayına kadar paylaşmak " "hayatlarını paylaşmak "istemiyorlar.
Ayrıca burda sohbet ediyoruz birikim yapıyoruz ama youtube kanalı açalımda para kazanalım demiyoruz öyle bir amacımız yok.
Size bol takipçili günler :KK66:

Ben çocukların izlenme uğruna böyle deşifre olmasını doğru bulmuyorum. Tabiki bu benim düşüncem fikrinize saygı duyuyorum.
Demekki bu topikteki insanlar" hayatlarını her detayına kadar paylaşmak " "hayatlarını paylaşmak "istemiyorlar.
Ayrıca burda sohbet ediyoruz birikim yapıyoruz ama youtube kanalı açalımda para kazanalım demiyoruz öyle bir amacımız yok.
Size bol takipçili günler :KK66:

Teşekkürler... Arapça yazma videoları ile başladım ben de istemedim önce..Daha sonra eşim destek olunca yapmaya başladık bakalım. konuyu açan kişi mesajlarımı silebilir. Pek siteye hakim değilim.kusura bakmayın. :KK36::KK36::KK36:

Kendini gizleyerek nette olmak daha kolay ve rahatlatıcı anlıyorum :)

Kendini gizleyerek nette olmak daha kolay ve rahatlatıcı anlıyorum :)
kendini gizlemekden ziyade orada insan takipci o uygulamayi kullanan kisi cok fazla.
Bizim topigi takip eden kitle belli.
Ki burada resimlerimizi paylasmiyoruz.
cocuklarimizi desifre etmiyoruz.
Olagan gunluk arkadasimizla dertlesebilecegimiz genel seyler konusuyoruz.
Sizi okuyanda burda gizli seyler ceviriyoruz zanneder vesselam.

siz para konusunu bence cok kasıp orada sacma videolara paylasmayin derim nacizane.
cok para daha cok para para para demekde guzel bisi degil

Allah cok verir sinar az verir sinar önemli olan sukretmek.

Dün mercimek corbasi yaptim kofte patates kizartmistim.
Aksamda makarna haslamistim..
Bugun icin corba ve makarna var.
Koftede oglana yeter ancak.
Bi sulu yemek yapmam lazim.
Ortaligi topladim.
bulasik ve camasir mak. calistirdim.
ev supurulcek.
Benim minikkuş sagolsun oynadigi seyler yerlerde.
Oglanda dun yastiklardan kutu olusturmus.
icinede kusun sevdigi oynadigi seyleri koymus.
Arena olusturdum ona diyor.
He oglum he döt kadar odaya bir arenamiz eksikdi dedim.

Herkes siyirtti
Bizim ev abartmıyorum oyun çadırı gibi oğlan oynamazsa da döküyor biri gelmiyorsa gece topluyorum yatmadan bizim kuş disardayken hep oyuncaklarla oynuyor toplara gaga atiyo arabaların üstüne çıkıyor bizim oğlan onlar. benim diyor😁😁

Aylar sonra benim tosba ilk defa erken uyudu
Bunun şerefine evde parti veriyorum
Çay film
Kolik annesinin partisi :)
Yarın için ıspanaklı börek kıymalı poğaça yapıcam gece hallederim
Bu ara deli dana gibi elbise arıyorum
İki yeğenimin düğünü var yakında
2 kına 2 düğün için 4 elbise almam gerek
Çok abiye olsunda istemiyorum
Günlük şık bişeyler
Bulamadım bi türlü
Max 1000-1500 e halletmem gerek
Daha bilezikleri alınacak
Haziranda ocağıma incir ağacı dikme merasimine beklerim

Gunaydınn kızlaar
Aksam ekmek almaya soka girdim.Abur cuburların orda kutulu pamuk sekerler gördum tanesi 2,95 tl falandı.
Aa dedim bunlrdan 15-20 tane alıp hastanede odya koymak lazım.
Masada hem sus olur,hem gelen cocuklara verırırz:)
Simdi N11 de baktım daha uygunu var mı diye?36 lı kutu pamuk seker,39 tl.
Esim etiket cıkarıyr benim is yerinde.Etikette basar uzerıne al sana oda susleme:)
Kısmet olursa yapacgim:)
Kadının evinde aksam yemeğe 1 kasık yemeği yok:)4 ay sonrasının oda suslemesini dusunyor demek serbesttt:D
Koci aksm dukkana gidecemis 100 kilo köfte siparisi almıslar,onu yapcaklr.
Ben getirirm köfte dedi:)
Yemek yapmadım:)

Bizim ev abartmıyorum oyun çadırı gibi oğlan oynamazsa da döküyor biri gelmiyorsa gece topluyorum yatmadan bizim kuş disardayken hep oyuncaklarla oynuyor toplara gaga atiyo arabaların üstüne çıkıyor bizim oğlan onlar. benim diyor😁😁
yaaa bizimkide topcu. Bir tane yumusak topu var onu cok seviyor. Kanepenin altina kaciriyor bazen kanepenin dibinde bekliyor cikaralimda oynasin diye.
cok akillilar masallah.

Aylar sonra benim tosba ilk defa erken uyudu
Bunun şerefine evde parti veriyorum
Çay film
Kolik annesinin partisi :)
Yarın için ıspanaklı börek kıymalı poğaça yapıcam gece hallederim
Bu ara deli dana gibi elbise arıyorum
İki yeğenimin düğünü var yakında
2 kına 2 düğün için 4 elbise almam gerek
Çok abiye olsunda istemiyorum
Günlük şık bişeyler
Bulamadım bi türlü
Max 1000-1500 e halletmem gerek
Daha bilezikleri alınacak
Haziranda ocağıma incir ağacı dikme merasimine beklerim
yaz gelince elbise olayi vahim ya

Dun teyze lokma dokmus ama serbetsiz pisi gibi cok guzeldi.
Evede verdi esimle oglum yedi Allah razi olsun.

Kaynanam eltimin kizinin agzini yokluyormus.
Bana gidip geliyorlarmi? benden haber almaya calisiyormus.
Kadin gelip gidemiyo ya bana ne merak ölecek merakindan.
O da dediki yenge amcam gorustugumuzu soyluyor amcama bisi soramiyor beni sıkıştırıyor dedi (esime k.v diyorki gorussunler tabi ben sevinirim ama isin asli oyle degil eltimin kizina niye onunla gorusuyorsunuz diyor) Yani benimle gorusulsun istemiyor.
Cok da derdimdi.
Eltimin kizi anlatmadi pek tam ne dedigini acikcasi bende sormadim cunku duymak istemiyorum onun bos konusmalarini kesin sacmaladi yine.
Niye gorusuyorsunuz gitmeyin falan dedi.
Ama esime baska oynuyor esim asla inanmiyor oyle diyecegine annem demez diyor.

Gereksiz can sikintisi.
Eltimede laf sokmus kadin kandillesmek icin aramis simdi gelinler hanim oldu kaynana bakmiyorlar kizlar bakiyorlar demis(kizinda kaliyor ya)
Kandil gunu bari kudurma yaw.
sus da baksinlar az tut ceneni.

Neyse ben zaten sormadim pek derdim degil mevzusu acildi.

Ben teyzeye 10tl cilek aldim giderken.
o da tereyag almis bize 1er kiloluk.
Sagolsun hep bisi aliyor getirtiyor koyden getirtmis.

Bugun yemek yapicam evi toparlicam.
Camasir yikanacak katlanacak.
hapycanter indirimi var ama yarin gidicem ben.
pirinc seker almam gerek

Dun teyze lokma dokmus ama serbetsiz pisi gibi cok guzeldi.
Evede verdi esimle oglum yedi Allah razi olsun.

Kaynanam eltimin kizinin agzini yokluyormus.
Bana gidip geliyorlarmi? benden haber almaya calisiyormus.
Kadin gelip gidemiyo ya bana ne merak ölecek merakindan.
O da dediki yenge amcam gorustugumuzu soyluyor amcama bisi soramiyor beni sıkıştırıyor dedi (esime k.v diyorki gorussunler tabi ben sevinirim ama isin asli oyle degil eltimin kizina niye onunla gorusuyorsunuz diyor) Yani benimle gorusulsun istemiyor.
Cok da derdimdi.
Eltimin kizi anlatmadi pek tam ne dedigini acikcasi bende sormadim cunku duymak istemiyorum onun bos konusmalarini kesin sacmaladi yine.
Niye gorusuyorsunuz gitmeyin falan dedi.
Ama esime baska oynuyor esim asla inanmiyor oyle diyecegine annem demez diyor.

Gereksiz can sikintisi.
Eltimede laf sokmus kadin kandillesmek icin aramis simdi gelinler hanim oldu kaynana bakmiyorlar kizlar bakiyorlar demis(kizinda kaliyor ya)
Kandil gunu bari kudurma yaw.
sus da baksinlar az tut ceneni.

Neyse ben zaten sormadim pek derdim degil mevzusu acildi.

Ben teyzeye 10tl cilek aldim giderken.
o da tereyag almis bize 1er kiloluk.
Sagolsun hep bisi aliyor getirtiyor koyden getirtmis.

Bugun yemek yapicam evi toparlicam.
Camasir yikanacak katlanacak.
hapycanter indirimi var ama yarin gidicem ben.
pirinc seker almam gerek
Anam bu kocagillerinkiler zaten illa laf sokacak.
Benimki de gecen aksm dr ayrıldı dedi telefonla konusrken,kızdım hatta kocıye.
Sarma basıma benım anangilleri bak bık bık cekemem onların engin bilgilerini simdi dedim,guldu bana.
Hergun biri arıyor simdi naptınz dr isini diye:kızgın:
Metropolde drsz kaldık eyvah naparız dicem en sonnda,
Dun görumcem aradı yemene icmene dikkat ediyosn dimi diyo,
Dedim sen cvp ver bu sorulara ben uğrasamıcm ananlarla dedim aksm.
Diyemedin mi diyo bi siz mi doğurdunuz diye diyo ,dalga geciyo benle bide koci:)
Cocuğum babasız buyumesın diye demedim dedim:D
Guluyo.

Anam bu kocagillerinkiler zaten illa laf sokacak.
Benimki de gecen aksm dr ayrıldı dedi telefonla konusrken,kızdım hatta kocıye.
Sarma basıma benım anangilleri bak bık bık cekemem onların engin bilgilerini simdi dedim,guldu bana.
Hergun biri arıyor simdi naptınz dr isini diye:kızgın:
Metropolde drsz kaldık eyvah naparız dicem en sonnda,
Dun görumcem aradı yemene icmene dikkat ediyosn dimi diyo,
Dedim sen cvp ver bu sorulara ben uğrasamıcm ananlarla dedim aksm.
Diyemedin mi diyo bi siz mi doğurdunuz diye diyo ,dalga geciyo benle bide koci:)
Cocuğum babasız buyumesın diye demedim dedim:KK70:
Guluyo.
Ya ben bu kadinin oskarlik oyunculuguna hala sasiriyorum.
Gelmissin 76yasina azcik ıslah ol ya.
Ogluna ayri konusup neden eltimlere ayri konusuyorsun.
Amac ne?
Nasil bir nefret kin naapmisim onunla gorusmuyorum ya kimse benimle iyi olmasin.
Olmasinlar istiyorlarsa kendileri bilirler ama yasini basini almis insanlara boyle yıkıcı konusmak hic bir buyuge yakismiyor.

Insan azicik guzellik olsun, birlik olsun diye ugrasir.
Esime tabi iyi olsunlar gitsinler gelsinler diyipde onlara niye gorusuyorsunuz demek cok edepsizce.
Ben Allah'a havale ettim onu.
Bu dunyanin öbür dunyasida var.
Niye herkes benden iyi bahsederken o hep kotuluyor beni?
Teyze dunurlerine damadina anlatmis tee beni.
Ben kimseden karsilik beklemiyorum bisi yaparken.
Nasil bir nankörluk bu.
Herkesle iyi olan, gecinen insana karsi bir kini var bunkadinin
Kendi kötülügünden olsa gerek.
Benim babamda olsa kanima dokunuyor bu ikili oynamak.

Back
X