• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selammm mutfagi topla ocagi sil camasir as gun bitti.
oglani kursa biraktim.
Dolapda bisi satilmis sabah onu kargoya verdim.
Sonra yemegimi firina attim.
bulasik mak. bosalttim.
evi supurcem namaz kilcam hic halim yok.
Erbaslar bucukda geliyor kalkmam gerek su kanepeden hadi bismillah.

Aksama mercimek corba, firinposetinde sebzeli tavuk ve manti var.
piyaz yapcam.
karpuz tatli falan derken cok sukur bugunde biter.

Bu sene Rabbime sukurler olsun guzel geciyor.
ilk aksam kotu oldum sadece bunyem alisti.
Az yiyorum rahatim.

Tatli ciddi pahali ya.
Ama ben her gun tatliyla ugrasamam esim baklava falan seviyo ben surekli baklava acamam.
Ama 2gunde 1 40tl gidecek boyle giderse.
tatliya 500-600 bayica ramazan cikana kadar sanirim

Esim tatlisiz asla durmaz hadi ben kendime puding falan yaparimda oglanla ikisi gomuyorlar tatlilar
Bana gullac aliyor esim benim en sevdigim gullac sutlac profiterol muhallebi onlar olsun yeter hic baklava falan aramam.
Gullac bende yapcm ama migrosta kucuk yuvarlak güllaç yaprakları oluyordu,onlardan bulamadım.
Koci yemiyo benim güllaç.
Kendime o kucuklerdn yapıyorm.
Eline sağllıkk kuzuu

Bulaşık tabletleri gerçekten uçuk ben a101 kini alıyorum 50 li si 15 gbi bise o bile pahalandi yazdan önce daha ucuzdu eşim diyodu hatta en son aldim 3 ay oldu tablet alalı marketten çıkıp burda onur market var oraya gitmiştik ddi niye iki market yapiosun burda yokmu gittik reyona fiyatları gördü dibi dustu😂😂 50 tl ye tablet mi olur dio az kaldı tabletim h sonu alcam tuvalet kagidi camasir suyu a101 yolu gozuktu bana 50 lira bayilirim sirf onlara

Günaydın
Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Eksikler hiç bitmiyor gerçekten benimde o kadar çok şey var ki alacağım her ay eksiye inmekten sıra gelmiyor ne yazikki
tr_lelli tr_lelli çatal kaşık takımınız geldi mi acaba bende almak istiyorum şu anda en çok ihtiyacım olan bu almam lazım misafir agirlayacagim doğru düzgün takımım yok günlük kullandıklarını kararmaya başlamış

Kızlar bende uzun zamandır BİM'in tabletini kullanıyorum memnunum birde geçenler a 101 den finish almıştım iki paket arada bir de ondan atıyorum memnunum fairy e bı dünya veremem elde yikamayida ya ya pril yada fairy kullaniyorum uzun süre gidiyor

Bu arada altın fırladı gitti resmen 22 ayar 233 lira oldu daha geçen hafta 209 TL idi altın almak hayal oldu artik

Gunaydın kızlarr
Hayırlı cumalarrr
Madame coco da nevresimlerde ,pikelerde güzel ind.var
H.sonu alcamm bitane pıke anneme,haziranda doğumgunu
Migrosta güllaç buldm kucuk aldım,6,95 ti
Bide fındık aldım dovulmus.
Aksam güllacımı yaptm borcama
Suan 2 dılım kaldı:)Zaten az ,kocinin de yiyeceği tuttu gömdü güllacı mı:)
yapsan yemez:)Adamın canı cekmis demek.
bide bana sen onu yedın ama nişasta var içinde diyo:D
Ölum orucuna girmedim ,karbonhidratı kestm dedim:)
Dedım ama bizim evde bisey yoksa kıymete biniyor,seviniyorm bende:)
Migrosta 15 tl harcadım aksm,bisey almadım fazla.
İftra kociye patates sulusu
Bana barbunya
Sahurda makarma yapmıştım kociye,kalanı fırın makarnaya cevircem:)
Salata+gullac

Günaydın
Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
Eksikler hiç bitmiyor gerçekten benimde o kadar çok şey var ki alacağım her ay eksiye inmekten sıra gelmiyor ne yazikki
tr_lelli tr_lelli çatal kaşık takımınız geldi mi acaba bende almak istiyorum şu anda en çok ihtiyacım olan bu almam lazım misafir agirlayacagim doğru düzgün takımım yok günlük kullandıklarını kararmaya başlamış

Kızlar bende uzun zamandır BİM'in tabletini kullanıyorum memnunum birde geçenler a 101 den finish almıştım iki paket arada bir de ondan atıyorum memnunum fairy e bı dünya veremem elde yikamayida ya ya pril yada fairy kullaniyorum uzun süre gidiyor

Bu arada altın fırladı gitti resmen 22 ayar 233 lira oldu daha geçen hafta 209 TL idi altın almak hayal oldu artik
yoo daha gelmedi.
Kargoya verilmedi bekliyorum 10-20 arasi teslimat deniyor bakalim.

Seker yüklememin sonuçları bugun cıkcak,
Kvdemin evin orda sağlık ocağı.
Annesi alck sonuçları.
Aksam yandın sen 1 tık yüksek çıksın gömer seni diyo
(hastalık hastası kendisi)
Dedim hemşireye tembihleyeydim keşke hersey normal desin
Annem bu test uzmanı ,reçete bile yazar sana dıyo:D
Allahım dedim biriniz normal Degil:KK14:

Günaydinnn.
Erbaslarin arkasini toplamaya iyi geliyorum.
Bu ara elimin ayari on numara hem tadina bakmadan tuz baharat vs gayet denk dusuyor hem de o gun bitiyor.
Bugun corba yapacagim ve ana yemek.
Bakalim ne yapicam banada supriz oluyor bir anda karar veriyorum.
Guvec kavurma var aklimda bakalim.

Buzlugum nasil doldu yine sukur.
mantili makarnalarim buzlukda.
gül böregim, sigara böregim, firin icin rulo böreklerim hepsi elimin altinda gece ne yapsam diye cok dusundurmuyor beni.
sahur icin sigara boregi kizartirim bu aksam yanina az menemen yapicam kahvaltilikda koyarim yine..

Her gece degisik olunca daha bi guzel yeniyor.

Daha sirada krep, tava boregi, kuymak falan baya var aklimda bisiler.
sira gelmiyor :)
kuymak 1 defa yaptim tok tutuyor iyi gidiyor.
5.gun oldu bile havaninda bunaltmayan hali nasil guzel.

Bugun evde cok isim yok dun zaman gecsin diye kapilari silmistim.
Toz aldim sonra.
Evi zaten hergun supuruyorum sasmiyor.

Bu ara erkenden uyuyorum. Diziyi bile izleyemedim okadar bekledim yaw uyuya kalmisim kanepede

Slmlar güzeller ay masallah bi enerjik kalktim gecede tam sahur ettim uyuycsm oğlan uyandi salla anne ninni söyle bi saat onu uyuttum sonra dalamadim 6 yi buldu uyuma sabah 10 gibi uyandım oğlanı doyurdum mutfak topladim gece toplamiyorum sabaha kalıyor bulasik makinesi açtım banyonun lavobo klozet düşü temizledim bime gidicem islak mendil unuttum onu alcam mısır alcam aksama pizza yapcam patates kizartirim corba var icecek var yeter bugun aksama doğru hamur mayalarım fazla olursa pogacada yaparim ogluş sevio dun bozuklarimi topladim attim su şişesi var ona 7 tl bereket versin:halay:

eltimin kizini cagirdim iftara olagan geliisti gerci telf. konusurken oyle gelin dedim.
bebis bekliyor midesi kotu.
Yemekleri yaptim
supur sil toz al hepsini hallettim.
Esimden tatli,su,pide isticem.
Aa hamile mi kız:)
Anamm onun nazından geçilmez simdi:)
Damadı zate calistiriyordu:)
hayırlı uğurlu olsun
Sağlıcakla alsn insallah
:nazar::dua:

Back
X