Selam bacılar bugun ogluşla erkenciyiz sabah 6 bucuk yoktu uyandi tabi bende 
baba yi yolladık ise 8 filandi kahvalti ettik o kadar uykum vardı uzandim tv karşısında mutfağında öyle bıraktım uyuttum oğlanı 10 du bende 11 e geliodu uyumusum 12 yi geçiyordu uyandik bi enerji geldi kendime geldim ogluş acıktım ddi makarna yaptim hemen yogurtlu yedi ben kiyma çıkarmıştım sulu köfte yaptim aksama eşim çok sever yanına sade ekmek salata yeriz o pilav istemio yanina biraz makarnada var namazı kildim az oturdum çocuğun dolap almis başını gidio bi el atmam lazım eşimin kuzenin oğlu var benimkinden büyük kücülenlerini yolluyor abla saolsun tertemiz bayramda getirdim bi poşet onlari yerlestrcem bazısı büyük onlari sonrası için kaldırıyorum valla çocuk olmadan eşim kimsenin bişeyini giydirmem diodu değişti adam gerek yok bizde büyüklerimizden giyerdik veriyorlardı bide yepyeni çoğu anlamıyor bile çocuk çabuk buyuuyi bu pahalilikta alınmıyor habire bisey bayram da alıyoruz şükür arada beğendiği şeyleri de aliyoruz
sonra vercem ddi geri verdi yapamadan tlydi yine istedi para olduğunu bilmiycek bu adam