• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esofman tkm kaldı bir eksigimiz.
Esime dedim 20sinden sonra kartaa yüklenme oglana alisveris yapicaz.
Agustosun 20sinden sonrada tur da ve köyde harcarız.
Tur a gidince trabzondan misir unu tereyag peynir alirim.

Hava nasil guzel gidiyor cok sukur.
Temmuzda da böyle hava ilginc ama.
Ferahladik ya.

Tesbihlerimi cekicem biraz esim evde.
O disari cikar bende dedemin yanina cikarim.
Bizi goremeyince soruyormus anneme.
Kardesimi oglumu beni esimi nerdelee diyormus.

Yanina insan istiyor iste.
Banada annemi soruyor goremeyince annen nerde diyor.

Bir yemegim yok günü daha.
köfteli bi yemek yapim yanina pilav

Ohh lelli gezin trabzon güzeldir. Hava güzelmi yaa bir yaz yaşayamadım çok üzgünüm. Önceden 3 ay yaza az diyordum şimdi toplasak bir ay yaz yaşıyoruz. Doğanın da dengesi bozuldu.

Selamlar okuyorum yazmaya üşeniyorum.Cumartesi dinlenmeyle geçti.Pazar günü sil süpür toz al banyo balkon yıka 2 makine çamaşır yıkadım akşam oldu.Bugün de iş yok taze fasulye yaptım pişiyor.Taze soğan kötü olmaya başlamış kısır yapacağım.

Eşimle bir gün iyiyiz 5 gün kötü.Geçen cumartesi akşam kavga ettim defol git dedim.Eşyalarını aldı gidiyordu sonra engelledim.Pazar günü eğitimim vardı çıkışta konuştuk aile terapistine gidelim dedi olur dedim.Sonra iyiydik perşembe annemlere uğradım o biraz geç çıkacaktı iş vermişler annemden çıkınca onu aldım alışverişe gittik cuma günü arkadaşımla buluşacağım dedi iş çıkışı tamam dedim.Ben de anneme gittim tatile Gittiler muhabbet kuşunu aldım geldim 9 da bu da 10:30 gibi geldi sessiz gene gelmişler buna.O günden beri de yüzü gülmüyor sıktı artık.Boşanayım diyorum bu böyle geçmez geçen hafta tatil bile aldık ağustosta gideceğiz ,adam bir iyi bir kötü şimdi de kalktı ütülerini yaptı anasına gitti
Canim siz cok iyiydiniz ne oldu ya.😞
Yani sanki tam bir sorun yok gibi.
Biraz sen yalniz mi tatil yapsan ozeleseniz mi dicem de sanirim iş izin falan olmaz.
Hemen bosanmayi dusunme lutfen.
Nasıl hevesle evlenmeyi bekledigini tatli telaslarini hepsini dün gibi hatirliyorum.
Nasil paylasirdin.
Oluyo böyle zamanla bezginlikler.
Her birimiz neler yasadik.
Yasiyoruzda zaman zaman.
Biraz birbirinizi dinleyip anlamaya calisin.
Biraz zaman ver.

Ohh lelli gezin trabzon güzeldir. Hava güzelmi yaa bir yaz yaşayamadım çok üzgünüm. Önceden 3 ay yaza az diyordum şimdi toplasak bir ay yaz yaşıyoruz. Doğanın da dengesi bozuldu.
Canim henuz gitmedik agustos ayinda gidecegiz
ist. hava yagmurlu.
Oralards yagmurdur sanirim.
Biz gidincede karadeniz serin olur zaten.

Herşey yakışır benim kuzuma
Güle güle giy yeni cicini kuzii :KK68:
Sagol kuzu ya bu ara alsam mi almasam diye cok gidip geliyorum esim kredi bittiginden beri asiri rahat.
Sanki adam bagliymisda ipini cozup salmisim gibi rahat valla.
Hic etiket falan bakmiyo yapisiyo

Ben dun kotondaydim esim adim sayiyor o tur atim gelim dedi.
Sonra tuttu kolumdan gel ayakkabi gordum diye cekistirdi.
Borclu cikti😂

Canim siz cok iyiydiniz ne oldu ya.😞
Yani sanki tam bir sorun yok gibi.
Biraz sen yalniz mi tatil yapsan ozeleseniz mi dicem de sanirim iş izin falan olmaz.
Hemen bosanmayi dusunme lutfen.
Nasıl hevesle evlenmeyi bekledigini tatli telaslarini hepsini dün gibi hatirliyorum.
Nasil paylasirdin.
Oluyo böyle zamanla bezginlikler.
Her birimiz neler yasadik.
Yasiyoruzda zaman zaman.
Biraz birbirinizi dinleyip anlamaya calisin.
Biraz zaman ver.

Canım iyiydik kaynananın köyde annemi kıskanması sonra attan indi eşeğe bindi laflarından sonra kavga ettik ya hala düzelmedik eltimin sürekli peşimizde olması bunların onlara düşkün olması falan

Canım o kadarını bilmiyorum ama o bölge çok zengin yeri yani o reklamlar gelmesede onlar o hayatı yaşarlar. Ben arkadaşımdan biliyorum orda evi var o köy zenginlikten yıkılıyor. Çok güzel muhteşem evler var. Adı köy oranın köy falan değil
Bi söyle köyümüz olmadı yaw 😋
Esimlerin patronlarinin köyude öyle.
Salvar giyiyorlar genelde bakinca hep bag bahce yapiyorlar ama butun kadinlarin kolunda bilezik var valla.
Şıkır şıkırlar

Bazen insanları anlamak zor olur. Aynı evde bilebirbirini anlayamazsın. Ne kadar oldu evleneli. Ayrıca tatil günü evde birlikte vakit geçirmek varken niye annesine gidiyor 🙄

10 ay oldu evleneli.Bayramda köye gittik kavga ettik orda o gün bugündür kötüyüz aileler de kötü oldu tadımız tuzumuz kaçtı.Salak gibi napacan köyde git eşini al güzel bir tatil yap niye ailelerin dibine gidiyorsun kendime kızıyorum millet uzak tutar ailesinden ben de iyice yaklaştırıyorum

Canım iyiydik kaynananın köyde annemi kıskanması sonra attan indi eşeğe bindi laflarından sonra kavga ettik ya hala düzelmedik eltimin sürekli peşimizde olması bunların onlara düşkün olması falan
Eltinin ve eltinin kizinin tavirlari (okuldan alma vs muhabbeti) zaten hoslanmadim ben hic belirttim de sana.
Ama sanki ozaman pek görmuyordun yani normal geliyordu ama hani onlara bagli bagimli oldugu belliydi acikcasi.

Benim esimin eline dogmus eltimin cocuklari yani ayni evde buyumusler isimlerini esim koymus.
Kazanmis zamaninda hep onlara yedirmis fakat esim ayaklarina gitmez.
Her dediklerini yapmaz.
Yeri gelir bagirir simdi kocamanlar evli hatta 2si.
Hala lafini soyler.

Yani senin esinin herseyde peslerinde olmasi tuhaf geldi bana.
Neticede ayri evi var kendi yuvasi var.
Bekar degil.
zirt pirt gidilmez peslerinde donulmez.

Bu attan inip essege binme olayini bilmiyorum k.v mi soyledi senin icin.

10 ay oldu evleneli.Bayramda köye gittik kavga ettik orda o gün bugündür kötüyüz aileler de kötü oldu tadımız tuzumuz kaçtı.Salak gibi napacan köyde git eşini al güzel bir tatil yap niye ailelerin dibine gidiyorsun kendime kızıyorum millet uzak tutar ailesinden ben de iyice yaklaştırıyorum
Evet canim bunu yapma.
Yani o istemedigi israr etmedigi surece yapma.
Birlikde vakit gecirmeye calismak en guzeli.

Yemegimi yaptim.
Evimi supurdum.
Kus ayagimin uzerinde uyudu😊 oturdum kalkamiyorum uyusun bari.
sabahda saclarimdan asagi kaydi.
Oyun buluyo kendine.
salincak gibi saclarima asiliyor asagi atliyor kayarak.

Namaz kildim.
Dedosuma baktim
vakia ve yasin okudum.

toz faaln alincakda yapasim yok hic
yapmicam.
ayakkabilari yikiyorum mak. da.

3 tane kendimde eledim.
2 tanede esimden ayakkabi eledik.
Satisa koydum satilmazsa bayrama kadar teyzeme vericem.

Selamlar kızlar bugun sil süpür yaptim eşim h sonları evde dağılıyor ev işler bitti yemek attım ocaga dolma biber az yaprak kalmıştı onuda içine kattım sarıp dünden köfte var yanina salata yogurt yeter bugun yarin misafir olabilir aksama menü ayarlamaliyim dün pazardan patlican almistim onunla bise ayarlicam biraz kıyma alıp islim kebabı yapabilirim simdi bi makine acicam beyazlari bide kahve yapayım az dinleniyim

Eltinin ve eltinin kizinin tavirlari (okuldan alma vs muhabbeti) zaten hoslanmadim ben hic belirttim de sana.
Ama sanki ozaman pek görmuyordun yani normal geliyordu ama hani onlara bagli bagimli oldugu belliydi acikcasi.

Benim esimin eline dogmus eltimin cocuklari yani ayni evde buyumusler isimlerini esim koymus.
Kazanmis zamaninda hep onlara yedirmis fakat esim ayaklarina gitmez.
Her dediklerini yapmaz.
Yeri gelir bagirir simdi kocamanlar evli hatta 2si.
Hala lafini soyler.

Yani senin esinin herseyde peslerinde olmasi tuhaf geldi bana.
Neticede ayri evi var kendi yuvasi var.
Bekar degil.
zirt pirt gidilmez peslerinde donulmez.

Bu attan inip essege binme olayini bilmiyorum k.v mi soyledi senin icin.
Evet konu bizim evlenmemize geldi eşim kimseyi beğenmezmiş o esnada söyledi bence bana dedi eşim şenden önce kimse ile tanıştırmadım o lafı demesi için kıyas yapması lazım diyor.Kaynana ekmek çiğnedi sana demedim diye ama inanmadım tabi

Sagol kuzu ya bu ara alsam mi almasam diye cok gidip geliyorum esim kredi bittiginden beri asiri rahat.
Sanki adam bagliymisda ipini cozup salmisim gibi rahat valla.
Hic etiket falan bakmiyo yapisiyo

Ben dun kotondaydim esim adim sayiyor o tur atim gelim dedi.
Sonra tuttu kolumdan gel ayakkabi gordum diye cekistirdi.
Borclu cikti😂
Abi hem alışveriş yapıyor hem yürüyüş yapıyor:)
Önceden kredi ödüyordunuz kuzu şimdi olur o kadar.
Hem ihtiyaçlarınızı almış oldunuz.

Daha çok yeniymişsiniz. İlk yıllarda oluyor böyle tartışmalar. Sonrasında ya insanlar bu durumlara alışıyor sıradanlaşıyor bu durumlar ya da iki tarafta değişiyor zamanla. Boşanmak çözüm değil de zamanla geçer sen de üzüldüğünle kalırsın en iyi çözümü çok takmamak ama terapiste gidin faydasını görenleri duydum

Biz de ev kredisini 9 yıl çekmiştik. Evimiz 1+1 di 2+1 almıştık biraz da birikimimiz vardı 100 bin kredi çekmiştik. İyiki almışız şimdi hiç alsmayacakmışız kredi faiZleri çok fena. Geçen yıl biraz ödeme yaptık düşürsük seneyi.şindi de yapacağız niyetimiz 2 yıla düşürmek. Ya da iki yıldan birkaç ay fazla yaparız diye düşündük. Çünkü illa ekstra şeyler çıkıyor sonra sıkışıyoruz. Bireysel emeklilik paramı çekmeye karar verdim şu evin kredisi biran önce bitsin istiyorum

Slm kızlar ay koşuşturmaca evde otur gelen giden önceki gün çocuk görmeye gittik elbise iki çocuğa bir çeyrek altın gitti hep masraf vallahi

İki gün önce ablama gittik ablam gizlice derin dondurucu almış hic söylemiyor aldığını bana da ee alcanmi eetcenmi gzmey gittiuk eşimle eniştem ABİM balkona gittiydi esim dedi ablam dondurucu almış ben şok tabi hiç söylemedi banada bi önceki gün diyoki ben şundan alcam almista sakliyo ben salakta herşeyi anlatıyorum eee bundan sonra gorsum tabi bende görünce dedim niye yalan soyluyon altında dedim bozuldu renk değiştirdi resmen

Bugünde eşimin arkadaşı geldi akşama kadar yemek subu sikildim yeni gittiler
Yarında gorumce gelcek galiba puffvalla kimse gelsin istemiyorum artık yemek ev topla bunaldim

Berennaz arkadaşım ailesiyle çok hasır nesir eşim bence. Biraz kendine crk onlara yönelmesini gormrzden gel çok kavga ettim ailesi yüzümden baktım olmuyor onlara bisry olmuyor döndüm onlarda biseyy yok ben mutsuzum
Sen öyle yaptıkça o tarafa yönetiyor zaman lazım hemen hop bosanalim deme erkek agresif oluyor

Gunaydin gizlaaar
Yine mapuslarda yattım geldim su karnı burnumda halimle:D
Cmrts kuyumcuya gittim
Hep gittiğim kuyumcuya acayıp uyuz oldum.
Daha da gitmem
Kolyemin ayarı yazmıyor demiştim,350 tl fiyat verdi iyi dedim.
Ama alamam ayarı yok bunun dedi.
İyi dedim cıktm
2 dukkan sonra hic gitmediğim bi dukkana girdim.
Dedim ayarı yazmıyor ama bakabilir misiniz?
Abla gösterelim dedi, aldı gönderdi makinayla bakmaya 10 dk sonra geldi.
14 ayar dedi 370 tl dedi.
tmm dedim.
Yani demek bakılabiliniyomus.
İs yapmak istesın yeterki insan.
Dahada gitmem ötekine,ama geçerken dicem ayara bakılıyomus haberiniz olsun diye cok sinir oldum.
Alyans yine yattı 600 den baslıyo cunku ama 2 çeyrek aldim birini haftasonu düğünde takcam
Ötekini de eklerim üzerine alyans alırım.

Slm kızlar ay koşuşturmaca evde otur gelen giden önceki gün çocuk görmeye gittik elbise iki çocuğa bir çeyrek altın gitti hep masraf vallahi

İki gün önce ablama gittik ablam gizlice derin dondurucu almış hic söylemiyor aldığını bana da ee alcanmi eetcenmi gzmey gittiuk eşimle eniştem ABİM balkona gittiydi esim dedi ablam dondurucu almış ben şok tabi hiç söylemedi banada bi önceki gün diyoki ben şundan alcam almista sakliyo ben salakta herşeyi anlatıyorum eee bundan sonra gorsum tabi bende görünce dedim niye yalan soyluyon altında dedim bozuldu renk değiştirdi resmen

Bugünde eşimin arkadaşı geldi akşama kadar yemek subu sikildim yeni gittiler
Yarında gorumce gelcek galiba puffvalla kimse gelsin istemiyorum artık yemek ev topla bunaldim
Bunu niye saklamıski?
Cok gereksiz yanı haklısın.

Back
X