• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba arkadaşlar;
Bize şirketin vermiş olduğu yemek kartını, görev değişikliği nedeniyle harcayamıyordum(şantiyede yemek yiyorum) Bu durum bana yaklaşık 450 tl ek gelir olarak yansıdı. Bir kaç aydır dışardan yemek ve pahalı mağazalardan aldığım gıda ürünleriyle paramı boşa harcıyordum.

Hafta sonu eşimle geçen bir market bulduk. Aldıklarım:

Çamaşır deterjanı, çamaşır suyu, 2 paket bebek bezi, peynir,zeytin, kaşar peyniri, türk kahvesi, bebe bisküvisi, sıvı yağ, kağıt havlu, tuv kağıdı, yüzey temizleyici, yumurta

Temizlik malzemeleri 2 ay beni götürür, gelecek ay yatan para ile de kahvaltılık ve bakliyat eksiklerimi tamamlıycam. Resmen kendime 400 liralık ek gelir yaptım :)

merhaba
kızlar
dün babam kaza yaptı
yanına gittik
resmen çok büyük bir akzayı allah korumuş kıl payı atlaşmış
sağ ve sol refüje vurmuş sonra karşı yöne geçmiş başka araca vurmuş
resmen ölümden dönmüş
hemen gitik yanına çok şükür sağ salim gördük babamı
ama canımız sıkıldı dedik daha dikkatli ol
yorgunsan sürme
çünkü uyumuş:KK43:
gecmis olsun canım

Dedem bugun baya iyi masallah bana askerlik anilarini anlatti
Ananemlede anlasamiyorlar sordu dedemi aradi.
Bende dedeme anneannem seni sordu dedim.

De ki bir daha ararsa kolu agriyor, tv izliyor evede gelmiyormus de dedi😂
Tamam dedim söylerim.

Gece 2lere kadar tv izliyormus anneannem izletmiyor.

Hic bi is yaptigimda yok.
mutfak toplancak.
Ev supurulcek.

su yağsiz fritözlerden istiyorm yaa
cokmus ama fiyatıı:)
Benim tefalin var çok uzun pişiriyor bir haves almıştım kocaman bide dolap bekliyor onun mutfak tezgahımda küçücük bence alma fırına koyuyorum fırça ile azıcık yağlıyorum çok hafif oluyor

Kızlar eşim olacak bugün mesaj attı.Konuşalım dedi eve gel dedim yok dışarıda konuşalım dedi.İş çıkışı konuştuk anlaşmalı boşanalım dedi boşanıyoruz
Canım danışmana gidin benimde eşim sinirle dedi. Kendisi ve ailesi ile ilgili problem yüzünden gidersem geri dönmem dedim iktidar kavgası biliyorumki çok seviyor hatasınıda biliyor gurur yapıyor üzülceksin birbirinize empati ile yaklaşın biraz

Canım danışmana gidin benimde eşim sinirle dedi. Kendisi ve ailesi ile ilgili problem yüzünden gidersem geri dönmem dedim iktidar kavgası biliyorumki çok seviyor hatasınıda biliyor gurur yapıyor üzülceksin birbirinize empati ile yaklaşın biraz

Canım adam istemiyor anlaşmalı boşanalım dedi tamam dedim tatili de bu sabah iptal ettirmiş benim kk mdan ödemiştim iade olmuş belgeyi de yolladı karşı taraf telefonları açmıyor anası babası kardeşi açtı kapattı eltim olacak adi de teli kapalı ben de istemiyorum annem ağlıyor üzülüyor benim gözümden bile yaş gelmiyor ne tuhaf

Canım adam istemiyor anlaşmalı boşanalım dedi tamam dedim tatili de bu sabah iptal ettirmiş benim kk mdan ödemiştim iade olmuş belgeyi de yolladı karşı taraf telefonları açmıyor anası babası kardeşi açtı kapattı eltim olacak adi de teli kapalı ben de istemiyorum annem ağlıyor üzülüyor benim gözümden bile yaş gelmiyor ne tuhaf
Eşin hadi açmıyor sinirli düzgün düşeniyor kayınvaliden niye el atmıyor benim kayınvalidem söylenmişti ben kuzeni ile sürekli konuşuyodum o allah razı olsun bişey olunca koruyor beni lafı gecen biri yok mu ailesinde konuşsanız

Eşin hadi açmıyor sinirli düzgün düşeniyor kayınvaliden niye el atmıyor benim kayınvalidem söylenmişti ben kuzeni ile sürekli konuşuyodum o allah razı olsun bişey olunca koruyor beni lafı gecen biri yok mu ailesinde konuşsanız
Kayınvalidenin canına minnet parasını Yicekler

Kızlar eşim olacak bugün mesaj attı.Konuşalım dedi eve gel dedim yok dışarıda konuşalım dedi.İş çıkışı konuştuk anlaşmalı boşanalım dedi boşanıyoruz
Şaşırdım ya düşünmeden etmeden.
Biraz ayri kalmayi deneseniz belki birşeyler değişir cnm
katılıyorum.
Hayırlı geceler cümleten..Çok zaman oldu yazmayalı,bir selâm vereyim dedim.
Aleykümselam

Back
X