• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de öyle düşünüyorum köye gidene kadar aklımda ilişki vs hiç gelmedi ki bakalım cumaya kadar düşün anlaşmalı dava mı istiyorsun karar ver demişti.Yarın ses çıkacak mı çıkar ve Cumartesi eşyalarını almaya gelmek isterse bitmiştir bu iş.Şu anda bile bitik aslında salak mıyım ne göremiyor muyum.Rabbim göstersin gerçekleri bana inş ona göre bir karar vereyim

İlişki olmuş olsa daha çok yansıtmamaya çalışırlardı ve böyle durum olmazdı. Önceden bir samimiyetleri vardır. Tabi evlenince sorun olmuştur bu tür konular. Nasıl olay yaşandı detayını bilmiyorum ama okuduklarımdan böyle düşündüm

Kızlar eşim ınstgram açmış kendine geçen yıl nişanlanınca 15 ay önce kapatmıştık face
İnstgramı adam hemen açmış arayışa geçmiş

Kızlar eşim ınstgram açmış kendine geçen yıl nişanlanınca 15 ay önce kapatmıştık face
İnstgramı adam hemen Bence canım siz mutlaka yalnızken buluşup görüşün. Beni ya lis anlamazsan ben annenin de bazi davranışlarını doğru bulmadım. Haddimi aşmadan belirtmek isterim.Siz çok yenisiniz size destek olmaları gerekir.

Sana eskiden davranışları nasıldı bu kadar çabuk boşaltı gerektirecek kadar kötü muydu? Sana değer verir miydi?

Sargın var ve her sene oluyor nedense geçen sene uç kere oldu ben çocuklar eşim çok kötü yiyecekleri iyibyikayin
Şimdi de buzdolabının arkasını buzlugunu sildim pamukçuk olmuş kaç haftadır nasıl gormediysem herhalde ondan ısınma yaptı hava alamayınca evi temizliycem bugün artık misafirden kabul etmiyorum valla eve vakit ayiramiyorum çocuklara ev işine apar topar topla hop kaldır
Buzluktakileri derin dondurucuya aldım dolapta az dinlendim iki saat çalıştırın hiç dinlemiyordu yazık sürekli diyoki büyük almisim vesteli ufakti iki çekmece dolu dün sutcudn sütü alıp yarısında koydum her zaman alamiyorum
yazlık yerde filanmı yaşıyorsunuz sürekli misafir geliyor. Herşeyinde bir sınırı var insan ailesiyle özel vakit geçirmek ister,işi gücü olur.Bence çok sık gelenlere usulünce gelmeyin deyin.Insanlar bide rahatı,ikramı bıl görünce sürekli gelerek bunaltıyorlar.annemlerin ev öyle çat kapı misafir gelir sürekli üfff

Unutulmuyor,bazı seyleri görmezden geliyorsun.
5 sene önceki lafını bile hatırlıyorm yoksa.
Benim esim macır.Parayı severler.
İstisnalar tabiki vardır ama bizimkler seviyor.
Para konusuna girmezsek iyiyiz.
Ama ne zaman para muhabbeti olsa carsı karışıyor.
Aynısı bizimkininde bir tarafı macır diyorumki asimile olmuşunuz macırların hesabı kitabı olur😁diğer konularda hakkını yiyemem gözümün içine bakar

Anneme göre beni camdan atabilir ortadan kaldırabilir.Başıma iş getirebilirler bana bişey olacak diye korkuyor barışmak yok diyor.Eşimin öyle biri olmadığını biliyorum ama kafam çok karışık bugün daha kötüyüm Rabbim bana göstersin gerçeği
Kusura bakma sadece annenin bu kadar tepkisini anlayabilmek için soruyorum.annrn sadece kendi gördükleriylemi bu kadar tepki gösteriyor yoksa sen daha önceleri,şu köye gitme olayı olmadan önce yani bu sıkıntını anlatıp,şüphelerinden bahsetmişmiydin?

Kusura bakma sadece annenin bu kadar tepkisini anlayabilmek için soruyorum.annrn sadece kendi gördükleriylemi bu kadar tepki gösteriyor yoksa sen daha önceleri,şu köye gitme olayı olmadan önce yani bu sıkıntını anlatıp,şüphelerinden bahsetmişmiydin?

Ben anneme bu eltim yüzünden yuvam yıkılacak demiştim.Ama ben orda sürekli onlarla ilgili olması bizim zamanımızı paramızın boşa gitmesi anlamında demiştim.Aklıma ilişki falan gelmemişti.Bilmeden doldurmuşum demek annemi o da gözlemleriyle kafada taşları yerine oturtmuş öyle düşünüyor

Ben anneme bu eltim yüzünden yuvam yıkılacak demiştim.Ama ben orda sürekli onlarla ilgili olması bizim zamanımızı paramızın boşa gitmesi anlamında demiştim.Aklıma ilişki falan gelmemişti.Bilmeden doldurmuşum demek annemi o da gözlemleriyle kafada taşları yerine oturtmuş öyle düşünüyor
Bence
Bence sen eşini annenden daha iyi tanırsın yani böyle bir ilişkisi olsa neden senle evlendim k

i? Bence yaniliyorsun esin de gurur yapıyor.Eger böyle bir ilişki yoksa hakikaten onun için de çok ağır bir suçlama. Lütfen kalbini ve mantığını birlikte dinle.

Ben düşündüklerimi açıkca söyleyeceğim lütfen yanlış anlama.öncelikle eşinde sende bildiğim kadarı ile 30 yaş üzerinde insanlarsınız.Erkekler bekar olduğu sürede ailesiyle yaşadığı hayatı kolay kolay terkedemiyorlar,heleki 30 yaş üstüne kadar bekarlarsa bu dahada zor oluyor.Eşinin yeğenine olan sevgisinde ben bi gariplik görmedim.Aslında ben şöyle düşünüyorum çocuğun olmadan yeğenin olmuşsa ona normal yeğen sevgisinden fazla sevgi duyuyor insan.Benimde çocuğum yok ve yeğenlerim var,2 tanesi elimde büyüdü ve bende onlara o şekilde sevgi besliyorum.Yeğenin varmı bilmiyorum ama heleki sürekli gördüğün bir yeğense bu daha bi düşkün oluyor insan, evladı gibi oluyor.Eğer yeğenden önce çocuk sahibi oluyorsa o insanlara bu sevgi garip gelebilir.Eltinle olan olayda muhtemelen bekarlıktan kalma alışkanlıkla alakalı ,alıp bırakma olayı.Evet eşininde eltininde artık evli olduğunuzu düşünüp ona göre davranması gerekirdi,ancak bazen insanlar bunun farkında olamayabilirEşine durumdan rahatsız olduğunu,bunun nedeninin zaman geçiremediğiniz olduğunu anlatmış olsaydın olayların bu kadar büyüyeceğini sanmıyorum.Zamanla yavaş yavaş oda alışacak ve herşey yoluna girecekti.Ancak annenin köyde olaya direk sert bi şekilde müdahale etmesi,ve eltinle eşinin arasında bi ilişki olduğu düşünceniz gerçekten çok kötü.Lütfen yanlış anlama insanoğlu şüphe tabiki duyabilir,ancak bu konular çok hassas konular,bu çok büyük bir itham.Eşinin madem öyle düşünüyorsun nasıl hala benlesin cümlesine hak veriyorum.Eğer cidden eşinle eltin arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorsan 1 dk bile evli kalma,aralarında ilişki olsun veya olmasın bunu düşünmek bile yeterli bir sebep bence.Yeni evli olduğum eşim bana böyle bir ithamda bulunsa bende 30 küsur yıllık ailemi,10 küsur yıllık yenge ve yeğenimi tercih ederdim.Sadece sakin olup empati yaparsan ne demek istediğimi anlarsın.Sen hakkını ararken haksız duruma düşmüşsün resmen.Umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur sizin için.Sakin olmak ve 3. kişilerin gazına gelmemek lazım.birde aileylede herşeyi,her olayı paylaşmamak lazım.Biz unutuyıruz ama onkar unutmuyor ve büyütüyorlar.

Berennaz ben de Yuppiyuavye gibi düşünüyorum. Annen çok fazla mudahil olmuş. Eşinin yengenle arasında bir şey olsaydı eğer adam gurur yapıp ayrılığı söylemezdi bırak her şeyi evlenmezdi. Eşim hep der insan sevmese 5 dk evli kalmaz hele erkek için boşanmak daha kolay. Biz kadınlar daha çok etkileniyoruz. Bence eşinle buluşup sakince konuşun ama asla 3.kişileri araya sokmayın annenin tavrı bana çok değişik geldi. Sen onunla konuşurken nasıl bu kadar bağırır anlamadım. Daha çok yenisiniz ailelerinizi her şeye mudahil ettirmeyin.

Canım benim eşim de annesinin bir dediğini iki etmezdi ilk yıllar. Ailesine çok düşkündü. Eltımın kizi düğünümüzde ağlamıştı amcam evleniyor diye.O kadar düşkündü ki yeğenlerine. Ama şimdi iki çocuğumuz var ancak onlarla uğraşabiliyor.Yegenlerle eskisi gibi değil zamanla düzenliyorlar düzelmezse benimki düzelmezdi.

Seni benimsemesi senin iyi bir es olman için çabaladığını görünce o da anlayacak. Senin için üyeliğimi aktif ettirdim. Anneni çok haksız buldum anlattıklarından hareketle

K
Seni benimsemesi senin iyi bir es olman için çabaladığını görünce o da anlayacak. Senin için üyeliğimi aktif ettirdim. Anneni çok haksız buldum anlattıklarından hareketle

Annem haksız sayılmaz da çok abarttı kafasında büyüttü yanlış ifadeler de bulundu.Cumartesine kadar birlikte olmamızı istiyordu.Kadının b.kunu bile yedirtti anneme bi adam da kardeşinin eşini bu kadar tutmaz insanın aklına herşey geliyor haliyle.Ben ilişkisi olduğunu düşünmedim kızgınlıkla sinirlenince dedim.İlişkisi olduğunu hissetsem 1 dk durmazdım yanında.Sadece şu son 1 haftada olanlara bakınca benim yanımda değil de onların yanında olunca kafam karıştı

Ben düşündüklerimi açıkca söyleyeceğim lütfen yanlış anlama.öncelikle eşinde sende bildiğim kadarı ile 30 yaş üzerinde insanlarsınız.Erkekler bekar olduğu sürede ailesiyle yaşadığı hayatı kolay kolay terkedemiyorlar,heleki 30 yaş üstüne kadar bekarlarsa bu dahada zor oluyor.Eşinin yeğenine olan sevgisinde ben bi gariplik görmedim.Aslında ben şöyle düşünüyorum çocuğun olmadan yeğenin olmuşsa ona normal yeğen sevgisinden fazla sevgi duyuyor insan.Benimde çocuğum yok ve yeğenlerim var,2 tanesi elimde büyüdü ve bende onlara o şekilde sevgi besliyorum.Yeğenin varmı bilmiyorum ama heleki sürekli gördüğün bir yeğense bu daha bi düşkün oluyor insan, evladı gibi oluyor.Eğer yeğenden önce çocuk sahibi oluyorsa o insanlara bu sevgi garip gelebilir.Eltinle olan olayda muhtemelen bekarlıktan kalma alışkanlıkla alakalı ,alıp bırakma olayı.Evet eşininde eltininde artık evli olduğunuzu düşünüp ona göre davranması gerekirdi,ancak bazen insanlar bunun farkında olamayabilirEşine durumdan rahatsız olduğunu,bunun nedeninin zaman geçiremediğiniz olduğunu anlatmış olsaydın olayların bu kadar büyüyeceğini sanmıyorum.Zamanla yavaş yavaş oda alışacak ve herşey yoluna girecekti.Ancak annenin köyde olaya direk sert bi şekilde müdahale etmesi,ve eltinle eşinin arasında bi ilişki olduğu düşünceniz gerçekten çok kötü.Lütfen yanlış anlama insanoğlu şüphe tabiki duyabilir,ancak bu konular çok hassas konular,bu çok büyük bir itham.Eşinin madem öyle düşünüyorsun nasıl hala benlesin cümlesine hak veriyorum.Eğer cidden eşinle eltin arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorsan 1 dk bile evli kalma,aralarında ilişki olsun veya olmasın bunu düşünmek bile yeterli bir sebep bence.Yeni evli olduğum eşim bana böyle bir ithamda bulunsa bende 30 küsur yıllık ailemi,10 küsur yıllık yenge ve yeğenimi tercih ederdim.Sadece sakin olup empati yaparsan ne demek istediğimi anlarsın.Sen hakkını ararken haksız duruma düşmüşsün resmen.Umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur sizin için.Sakin olmak ve 3. kişilerin gazına gelmemek lazım.birde aileylede herşeyi,her olayı paylaşmamak lazım.Biz unutuyıruz ama onkar unutmuyor ve büyütüyorlar.

Merhaba yok yanlış anlamadım fakat ben rahatsız olduğum durumları eşime zaten anlatmıştım.Adam dinlemedi.Şu yorumunuza katılmıyorum 10 yıllık yengesini seçmek, ailesini tabiki seçebilir de eşi dururken yengesini seçmek normal değil.Çok sakladım ailemden son zamanlarda artık patladım da anlattım.Gurur yapıyor yapsın ben de yapıyorum bekarlık günlerini özlemiş o rahat rahat hareket etsin bi zaman sonra hatasını anlayacak iş işten geçmiş olacak

Back
X