- 5 Mayıs 2016
- 3.915
- 8.366
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım sağlıklı olduğumuz her güne şükretmeliyiz. Allah sağlıkla imtihan etmesin evladı için çok zor olacak. Rabbim mekanını cennet eylesin. Bizler çok küçük şeylere takılıyoruz. Az önce görümcem aramış yeni dondurucu almıştık. Bizim tereyağını, sizin dondurucuya koyalım mi demiş? Daha etleri yerlestirmedim domates vs var dedim dondurucuda. Yarın söylerim dedimBizim bir akrabanın da baldızının Kızı 28 yaşında 1 yıldır kansermiş bugün vefat etmiş.2 yaşında Kızı varmış bir deüzüldüm.Ne dertler var biz de nelere üzülüyoruz bazen bakıyorum da rabbim sağlık versin
Benimkilerden aynı kocani arar kv gorumce sinir bozucu sikistirsin koysun yokde kız ikidbir yer yok derik yerinde olsamKocam şimdi diyor ki: Sen abl ami ara nezaketen de ki abla yer olursa ben yarin sana haber edeceğim. Ben de dedim ki niye o nezaket gösterip bana sormuyor da ben nezaketen arıyorum???
Amin canım. Boşver takma varsa yer koy tereyağınıÖyle canım sağlıklı olduğumuz her güne şükretmeliyiz. Allah sağlıkla imtihan etmesin evladı için çok zor olacak. Rabbim mekanını cennet eylesin. Bizler çok küçük şeylere takılıyoruz. Az önce görümcem aramış yeni dondurucu almıştık. Bizim tereyağını, sizin dondurucuya koyalım mi demiş? Daha etleri yerlestirmedim domates vs var dedim dondurucuda. Yarın söylerim dedim
Beni arasa bama sorsa tamam niye kocama soruyorsun o mu biliyor buzlukta yer olup olmadığını? Küçük detaylar ama takiliyorum işte kızıyorum,huzurun kaçıyor.
Yer olursa yaringetir diyeceğim canım .Bugun kaynanamda birlikteydik hiç söylemedi bile bana yer var mi vs diyeAmin canım. Boşver takma varsa yer koy tereyağını
Yani sana dese daha iyiymiş de demekki abim yer Ayarlar diye düşündüYer olursa yaringetir diyeceğim canım .Bugun kaynanamda birlikteydik hiç söylemedi bile bana yer var mi vs diye
Benim kırıldığım nokta sayılmamak. Neyse kim ne yapsa kendine yapar iyilik de kötülük de karşılıklı kalmayacak
Mekânı cennet olsun inşallah, çocuk için de zor bir hayat başlıyor...Bizim bir akrabanın da baldızının Kızı 28 yaşında 1 yıldır kansermiş bugün vefat etmiş.2 yaşında Kızı varmış bir deüzüldüm.Ne dertler var biz de nelere üzülüyoruz bazen bakıyorum da rabbim sağlık versin
Etlerin kokusunu çekmesin tereyağYer olursa yaringetir diyeceğim canım .Bugun kaynanamda birlikteydik hiç söylemedi bile bana yer var mi vs diye
Benim kırıldığım nokta sayılmamak. Neyse kim ne yapsa kendine yapar iyilik de kötülük de karşılıklı kalmayacak
Valla yaAy aynı esimin teyze sinin kocası öldü ev sahipleri ölü gitti anam bir uyudular kızları kendi kadın len dedim biz mal gibiboturuyos kalk gidem dedim bunlar acıma neyin yok dedim hele kızının biri yattı cenaze gitmeden horul horul uyudu
Allah rahmet eylesimBizim bir akrabanın da baldızının Kızı 28 yaşında 1 yıldır kansermiş bugün vefat etmiş.2 yaşında Kızı varmış bir deüzüldüm.Ne dertler var biz de nelere üzülüyoruz bazen bakıyorum da rabbim sağlık versin
Seninki yine tereyag koyalım demisÖyle canım sağlıklı olduğumuz her güne şükretmeliyiz. Allah sağlıkla imtihan etmesin evladı için çok zor olacak. Rabbim mekanını cennet eylesin. Bizler çok küçük şeylere takılıyoruz. Az önce görümcem aramış yeni dondurucu almıştık. Bizim tereyağını, sizin dondurucuya koyalım mi demiş? Daha etleri yerlestirmedim domates vs var dedim dondurucuda. Yarın söylerim dedim
Beni arasa bama sorsa tamam niye kocama soruyorsun o mu biliyor buzlukta yer olup olmadığını? Küçük detaylar ama takiliyorum işte kızıyorum,huzurun kaçıyor.
Amin canım inşallahAllah rahmet eylesim
En fenası genc olumu ya
Her ölüm erken ama Allah cocuguna ömür versin insallah![]()
Seninki yine tereyag koyalım demis
Benimki gecen sene dogum yaptı,bebegin altınlarını sizin kasaya koyalım mı dedi
Ben den önce esim olmaz dedi Allahtan
Hayır ne münasebet
Kalkck benim 30 değil 50 altınım vardu dicek
Ki kocası yapr kasa parasını düsünen adam.
Zırt pırt biz altın alcz dicekler,kasa actırcsklar falan.
Kabul etmedik.
Berencim sizinkilerden ses yok mu?Benim de eltim demişti kardeşi köyde onun altınlarını koyalım diye.Eşim de istememişti ben de .yasak dedim benbi de onla mı uğraşacam
Berencim sizinkilerden ses yok mu?