Selam kızlar okuyorum pek yazamıyorum eşim evde uyan kahvalti ev topla esim evde aksam oluyo hop aksam ne pisircem basliyi şükür p tesi bitiyor tatili düz gün nakit kalmadı bu ay elimde tatil olunca yeniliyor kenara çok bise atamadim şu ara h ici eşim para alsın alınacaklar var sivi yag ev kagidi azaldi sonları hep kaynanam geldi persembe saolsun sebze biseler koyup getirmiş
iki kilo kadar patlican
2 kilo domates
kıl biber yarim kg kendi
asma yaprağı 1 kilo kadar
iki karpuz ufak
yarım kg kadarda dolma biber
bi posette sarıp getirmiş yaprak buzluga
saolsun getirmiş dolap tam takirdi tatile cikcas diye bise bırakmadım evde patlıcan dolma biber kendi kardeşinin bahç ede az oluyi kaynanamında kendi kucuk kendine kadar yaptigi yer var ordan toplamis kurban kesti getirmis et saoksun dun kavurdum biraz var yarin yeriz bugun patlican patates karışık kizartma yapcam yan komsumada dun karışık getirilen lerden koyup verdim pek sevindi
oglusun sarma istiyomus yapmakta koymuştum etsinler afiyetle
iki kilo kadar patlican
2 kilo domates
kıl biber yarim kg kendi
asma yaprağı 1 kilo kadar
iki karpuz ufak
yarım kg kadarda dolma biber
bi posette sarıp getirmiş yaprak buzluga
saolsun getirmiş dolap tam takirdi tatile cikcas diye bise bırakmadım evde patlıcan dolma biber kendi kardeşinin bahç ede az oluyi kaynanamında kendi kucuk kendine kadar yaptigi yer var ordan toplamis kurban kesti getirmis et saoksun dun kavurdum biraz var yarin yeriz bugun patlican patates karışık kizartma yapcam yan komsumada dun karışık getirilen lerden koyup verdim pek sevindi