• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar merhaba,
babam köyde ekip biçiyor
ekini ofise nohutun bir kısmını dışarıya satıyoruz, kalanını da yine ofise veriyoruz

nohutmuzda organik hiç ilaç yok
istanbuldan hatta almanyadan alan oldu :)
direkt kurye yapıyoruz :):)
yurtiçi ile anlaşmamız var uygun götürüyor

isteyenler olursa :):) bilginiz olsun

akşam yeni halılarım gelecek , bakalım nasıl olacak
halı perde zaten altın dokunuş
resim atarım :)

bugün işler de sakin ,18:00 da çıkarım

Gunaydınnn
Sabah pttden maasımı cektim
1600 tl
Sabah kahvaltıda artk yavastan evinize dendi resmi olrak😂
Zaten biz gidelim diyoduk bu hafta
Annem olmaz daha erken diyodu
Bu sabah ne olduysa artk evinize dedi bize🤦🏻‍♀️
Ben zaten gideyim diyodm ama neyse
35tl markette
15 tl de simitcide harcadm
Baska harcamam olmaz bugun
Bezimiz bitti ,alt acma yataklarımız bitmek üzere
Benim kız tam alt acarken cis yapıyor🤦🏻‍♀️😂

merhaba kızlar
tr_lelli tr_lelli özlendin bizi sahipsiz bırakma
buralar çok sessiz başkanımız olmayınca

sabah oğlanı okula bıraktım işe geldim,bu ara işler çok sakin
piyasalardan kaynaklı ,malum işim finans ve kredi olunca

hafta sonu eşima şure yap dedi
kadında gelecek temizliğe nasıl olacak bilmiyorum

kızlar kızlar ah kızlar.. başıma gelenler.. bakıcı ayarlamıştık eşimin kuzeni.. o iş olmadı.. şimdi başka biriyle anlaştım kızımı oraya bırakacam sabahları.. kv ile sıkıntılar aldı başını gidiyor. yoluna girmesi gereken çok şey var. Hayırlısı diyorum ve üstüne çok yorum yapmak istemiyorum.
bugün kızımın doğum günü.. akşam ufak bi pasta alıp keseriz. işsizlik maaşımı çekip yarım alacaktım. bugün alayım da kızım adına saklayayım.. ona yapacam bütün birikimi.. rabbim kullanmayı nasip etsin..
Rabbim herkesin evladına sağlık ve uzun ömür nasip etsinn..

kızlar kızlar ah kızlar.. başıma gelenler.. bakıcı ayarlamıştık eşimin kuzeni.. o iş olmadı.. şimdi başka biriyle anlaştım kızımı oraya bırakacam sabahları.. kv ile sıkıntılar aldı başını gidiyor. yoluna girmesi gereken çok şey var. Hayırlısı diyorum ve üstüne çok yorum yapmak istemiyorum.
bugün kızımın doğum günü.. akşam ufak bi pasta alıp keseriz. işsizlik maaşımı çekip yarım alacaktım. bugün alayım da kızım adına saklayayım.. ona yapacam bütün birikimi.. rabbim kullanmayı nasip etsin..
Kv ne kadar iyi olursa olsun çocuk söz konusu olunca sıkıntı başlıyor. Ben kv ile hiç anlasamiyorum ama cocuguma baktığı için aynı evde yaşıyorum .sizin ne sorun oldu sen kendini ifade edebiliyorsun biliyorum o yüzden 1 yil idare etsen sonra kreş olur zaten.

Kv ne kadar iyi olursa olsun çocuk söz konusu olunca sıkıntı başlıyor. Ben kv ile hiç anlasamiyorum ama cocuguma baktığı için aynı evde yaşıyorum .sizin ne sorun oldu sen kendini ifade edebiliyorsun biliyorum o yüzden 1 yil idare etsen sonra kreş olur zaten.
canım kv bakıyordu zaten.. sağolsun baktı hep dilimde minnettar olduğumu söylerdim.. Ama ona bunu da söylerdim, bakmak zorunda değilsin hakkım yok bak demeye ( her ne kadar diğer üçüz torunlarına 3 yıl baksa bile ). Ama ben kendim için kimseyi mecbur etmedim kimseye güvenerek de çocuk yapmadım ben de her çalışan anne gibi yolumu çizerdim. Ama bakmak istediler.. bakıyordu her ay 500 tl + ev alışverişi ekstra başka şeyler de yapardım. en son çok başka şeyler oldu ve bakamam artık dedi. Teşekkr ettim ve bakıcı buldum. Şükür kurtuldum ordan. ayrıca başka sebebler kaynaklı küstüm de ondan.. Ailedeki herke bana hak verdi ve ben çok alttan alan ve çok sabırlı bir insanım. böylesi eminim hepimiz için daha iyi.
yoluma bakacağım, kulaklarımı kapatıp duymamaya, arkama bakıp üzülmemeye karar verdim. evime işime ve çocuğuma odaklanacağım hayırlısıyla..

canım kv bakıyordu zaten.. sağolsun baktı hep dilimde minnettar olduğumu söylerdim.. Ama ona bunu da söylerdim, bakmak zorunda değilsin hakkım yok bak demeye ( her ne kadar diğer üçüz torunlarına 3 yıl baksa bile ). Ama ben kendim için kimseyi mecbur etmedim kimseye güvenerek de çocuk yapmadım ben de her çalışan anne gibi yolumu çizerdim. Ama bakmak istediler.. bakıyordu her ay 500 tl + ev alışverişi ekstra başka şeyler de yapardım. en son çok başka şeyler oldu ve bakamam artık dedi. Teşekkr ettim ve bakıcı buldum. Şükür kurtuldum ordan. ayrıca başka sebebler kaynaklı küstüm de ondan.. Ailedeki herke bana hak verdi ve ben çok alttan alan ve çok sabırlı bir insanım. böylesi eminim hepimiz için daha iyi.
yoluma bakacağım, kulaklarımı kapatıp duymamaya, arkama bakıp üzülmemeye karar verdim. evime işime ve çocuğuma odaklanacağım hayırlısıyla..
Ya ilk evlendigimde hepsini karşıma alıp konuştum demiştin ya ondan dedim diyecegini de baksın diye.ama haklısın kafan rahat olmadiktan sonra Hicbirsey in anlamı olmaz.ben beraber yaşıyorum 3 yıldır gece gündüz beraber o konuşur herseyi bilir bende çalışıyorum haliyle çoğu zaman ben yokum o yüzden sustum .Geçen de bir patladim 3 yılın yükünü attım sonra üzüldüm ama olması geekendi. Hakkında hayırlısı inşaallah iyi bir bakıcı abla bulursun. Aslında yaşadığınız yer küçük mutlaka tanıdık güvenilir biri olur .doğum günü kutlu olsun prensesin Allah Hayırlı şanslı ömür versin

aaa ne güzel kuzeni gelecekti.
çalışan anne olmak çok zor
allah hepimize yardım etsin
benimde çocuktan önce kayınvalde ile aram çok iyiydi, birlikte masaja , gezmelere giderdik.
çocuktan sonra gerginliklerimiz oldu
ama bugüne çok şükür diyorum 9 eylül itibari ile okula başlıyor
tez zamanda sana da allah kolaylık versin

Ya ilk evlendigimde hepsini karşıma alıp konuştum demiştin ya ondan dedim diyecegini de baksın diye.ama haklısın kafan rahat olmadiktan sonra Hicbirsey in anlamı olmaz.ben beraber yaşıyorum 3 yıldır gece gündüz beraber o konuşur herseyi bilir bende çalışıyorum haliyle çoğu zaman ben yokum o yüzden sustum .Geçen de bir patladim 3 yılın yükünü attım sonra üzüldüm ama olması geekendi. Hakkında hayırlısı inşaallah iyi bir bakıcı abla bulursun. Aslında yaşadığınız yer küçük mutlaka tanıdık güvenilir biri olur .doğum günü kutlu olsun prensesin Allah Hayırlı şanslı ömür versin

kışları bizde aynı evde kalırdık çocuk dışarı çıkmasın üşümesin sabah diye
bana zül olurdu , wc başka evde gitmek , başka evde duş almak. çok rahatsız ederdi

hatta 1 yaşındaki ilk kış kayınvaldenin evinde kalıyorum, benimle evin içinde konuşmadığını bilirim,
orta da hiç bir şey yok ,küs gibi aylarca oturduk , kendimi yük gibi hissederdim
eşimde bizim evde kalırdı uyuz olurdum
en son patladım bu ne ya
çocuksa seninde çocuğun aynı sıkıntıyı çekeceksin
ben senin ailen ile senin evinde kalıyorumsam sende kalacaksın diye cıngar çıkarmıştım :):)

geçen yıllarda kendi kendime dedim ki, kendini sıkma , bu işi daha keyifli hale getir, ama ne yapmalısın diye düşündüm
geçen kış taşınır gibi kayınvaldeye louis vuıton valizim ile bir giriş yaptım :):)
evde ki tüm eşyaları misafir odasına yerleştirdim, bir kadına ihtiyaç olabilecek herşeyimi aldım :):)
bildiğin tatile gider gibi

dedim ki yemek derdi yok :) , temizlik yok , çocuk bakımı yok
sadece işe gidiyorum, bu sefer bir alıştım , o kadar güzel ki
eve dönüş tarihini uzatmak istiyrodum

duş alacağım zaman işten gelir gelmez doğru banyoya giriyordum, çıkıyordum sofra hazır, sonra bir dizi bulup kitlenip , ah çok yoruldum diye uzanıyordum

kayınvaldeye de oğlanı gündüz yıka akşam üşür anne diye msj geçiyordum :):)
bildiğin tatil gibi sıfır masraf ile geçirdim
işe giderken öğlen yemeğim cuma eve giderken oğlana hafta sonu çorbasını da alıyrodum
baktım işin içinden çıkamıyorum bildiğin yerleştim :):)

benim ki yani özünde çok iyi bir insan, işine gücüne karışmaz,her işimi yapmıştır, varsa veriri ama kızına daha çok verir :):):)
fakat bazen öyle küsmeleri vardır , neye küstüğünü anlamzsın
ben saldım zaten :)

kışları bizde aynı evde kalırdık çocuk dışarı çıkmasın üşümesin sabah diye
bana zül olurdu , wc başka evde gitmek , başka evde duş almak. çok rahatsız ederdi

hatta 1 yaşındaki ilk kış kayınvaldenin evinde kalıyorum, benimle evin içinde konuşmadığını bilirim,
orta da hiç bir şey yok ,küs gibi aylarca oturduk , kendimi yük gibi hissederdim
eşimde bizim evde kalırdı uyuz olurdum
en son patladım bu ne ya
çocuksa seninde çocuğun aynı sıkıntıyı çekeceksin
ben senin ailen ile senin evinde kalıyorumsam sende kalacaksın diye cıngar çıkarmıştım :):)

geçen yıllarda kendi kendime dedim ki, kendini sıkma , bu işi daha keyifli hale getir, ama ne yapmalısın diye düşündüm
geçen kış taşınır gibi kayınvaldeye louis vuıton valizim ile bir giriş yaptım :):)
evde ki tüm eşyaları misafir odasına yerleştirdim, bir kadına ihtiyaç olabilecek herşeyimi aldım :):)
bildiğin tatile gider gibi

dedim ki yemek derdi yok :) , temizlik yok , çocuk bakımı yok
sadece işe gidiyorum, bu sefer bir alıştım , o kadar güzel ki
eve dönüş tarihini uzatmak istiyrodum

duş alacağım zaman işten gelir gelmez doğru banyoya giriyordum, çıkıyordum sofra hazır, sonra bir dizi bulup kitlenip , ah çok yoruldum diye uzanıyordum

kayınvaldeye de oğlanı gündüz yıka akşam üşür anne diye msj geçiyordum :):)
bildiğin tatil gibi sıfır masraf ile geçirdim
işe giderken öğlen yemeğim cuma eve giderken oğlana hafta sonu çorbasını da alıyrodum
baktım işin içinden çıkamıyorum bildiğin yerleştim :):)

benim ki yani özünde çok iyi bir insan, işine gücüne karışmaz,her işimi yapmıştır, varsa veriri ama kızına daha çok verir :):):)
fakat bazen öyle küsmeleri vardır , neye küstüğünü anlamzsın
ben saldım zaten :)
Ay aynen o salonda oturuyor ben oturma odasında hmm konusmasin zaten hep kendi desin oluyor .akşam eve gidince çocuklarla 2 saat falan zaman geçiriyorum sonra uyku.ama çocuklarıma bakıyor sağolsun tamam kayinbabam da bakkal market işini görüyor. Ben rahat eşim rahat çocuk buyutuyoruz:)) benimki de keyfi olursa konuşur yoksa susar emir yagdirir

evet canım konuşmuştuk.. herşeyde benim sabırlı olmamla alakalı sıkıntı çıkmadı.. ama ben alttan aldıkça ve sakin oldukça daha çok bunalttılar daha çok rahatsız olduğum noktalar oldu. Anladım ki susmak aslında yükümü ağırlaştırmaktan başka işe yaramadı. kv nin benimle de sorunu olmadı diğer oğlu ve gelinine patladı çok fena patladı sonra hepimizi harcadı hepimize kırıcı laflar etti. bana ve eşime birşey diyecek durumu yoktu, elinde birşey yoktu ama sürekli birine sinirlenip bizi de genelin içine katması hele ki son yaşanan olaylara dahil etmesi bende kayışı kopardı
yeter artık dedim buraya kadar. Kızım olmadan öncede biz oraya bakıyorduk eksik gedik ne varsa onlar için hazır durumdaydık. Ama şimdi işler değişti. ben artık haksızlığı kaldıramıyorum..
olaylar en genel hatlarıyla bu şekilde. evdeki bekar görümcelerim kayınım hepsi aradı beni, yenge haklısın annemizin huyunu biliyoruz sürekli böyle yapıyor, uyarıyoruz ama değişmiyor bakma ona diye. yok dedim herşeyine he he denildiği için bu hale gelmiş o sebeble benim için o evde anneniz de bitti dedim. Eşime karışmam anne oğul arasına girmem ama zaten eşimde kendinden kaynaklı sorunlar için küstü. annsidir isterse yarın barışsın gitsin gelsin asla birşey demem ama ben bidaha oraya ayak basmam ve konuşmam.

Back
X