- 21 Ağustos 2015
- 32.229
- 97.859
- 798
- 38
Ay suan su hareketi yapmak okadr istiyorm kievet canım konuşmuştuk.. herşeyde benim sabırlı olmamla alakalı sıkıntı çıkmadı.. ama ben alttan aldıkça ve sakin oldukça daha çok bunalttılar daha çok rahatsız olduğum noktalar oldu. Anladım ki susmak aslında yükümü ağırlaştırmaktan başka işe yaramadı. kv nin benimle de sorunu olmadı diğer oğlu ve gelinine patladı çok fena patladı sonra hepimizi harcadı hepimize kırıcı laflar etti. bana ve eşime birşey diyecek durumu yoktu, elinde birşey yoktu ama sürekli birine sinirlenip bizi de genelin içine katması hele ki son yaşanan olaylara dahil etmesi bende kayışı kopardı
yeter artık dedim buraya kadar. Kızım olmadan öncede biz oraya bakıyorduk eksik gedik ne varsa onlar için hazır durumdaydık. Ama şimdi işler değişti. ben artık haksızlığı kaldıramıyorum..
olaylar en genel hatlarıyla bu şekilde. evdeki bekar görümcelerim kayınım hepsi aradı beni, yenge haklısın annemizin huyunu biliyoruz sürekli böyle yapıyor, uyarıyoruz ama değişmiyor bakma ona diye. yok dedim herşeyine he he denildiği için bu hale gelmiş o sebeble benim için o evde anneniz de bitti dedim. Eşime karışmam anne oğul arasına girmem ama zaten eşimde kendinden kaynaklı sorunlar için küstü. annsidir isterse yarın barışsın gitsin gelsin asla birşey demem ama ben bidaha oraya ayak basmam ve konuşmam.
Ama benim ki cok sinsi,kavga bile etmiyor
İyi gibi durup,suya sabuna dokunmuyor
Haliyle esim sana zararı yok,takılma diyor geciyor.
Kwske kavga etse de sadece ogluyla görüsse
Sen elinden geleni yapmıssın.
Hic sıkma canını.