Kızlar selam yarın boşanma davam var inş tek celsede biter.Kendime ev buldum alacağım kapora da verdim yarın boşanmam lazım 

Haftaya izne ayrılıyorum sınav çalışağım.Şu aralar işler karışık.Şimdi boşanmadan ev alamıyorum boşanmam laZım.Boşanınca kimliğim değişecek kimliği değiştirince yükselme  sınava giremiyorum  sınav kağıdım şimdiki soyadımla çıkmış.İk kimliği değiştirme sınav sonrası değiştir dedi.Kimliği değiştirmeden tapuda devir işlemi olmuyor satıcı Almanya’da imiş emlakçıdan bulduk evi.Bir de evden çıkacağımı ev sahibine söylemek işi vardı neyse bugün aradım söyledim durumumuzu biliyor ayrılacağımıza üzülüyordu zaten.Abi dedim böyle böyle yarın boşanıyoruz bu evde kalamam anılar var 2 aya çıkacağım dedim tamam dedi.Sonra beni aradı berenciğim dedi ben diğer daireyi sattım oradaki kiracı senin eve geçebilir ev arıyorlardı dedi gelip baksınlar mı eve dedi.Tabi dedim geldi baktılar çok iyi oldu üzülüyordum adamın evi boşa çıkacak diye 

Hayırlısı ile şu boşanma bitse sınav bitse geçsem ev de alsam yerleşsem rahatlıcam