- 1 Mart 2010
- 45.438
- 116.179
- 1.123
Nasıl eminsinÖğleden sonra dava işten çıktım.Artık eltimle ilişkileri olduğuna eminim saf yerine konmuşum kurtulacağım bu pisliklerden inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl eminsinÖğleden sonra dava işten çıktım.Artık eltimle ilişkileri olduğuna eminim saf yerine konmuşum kurtulacağım bu pisliklerden inş
Düşünce düşüncedir, bunu belli Bi kişiye hissetmeniz düşüncenizi değiştirmez.selam
siz niye üstünüze alınıyorsunuz
lafım meclisden dışarı
Ayrıca arkadaşlar, amacım polemik değil, bi toplum yarasına parmak basmaktı, gerçi bassam da zihniyet meselesi..Düşünce düşüncedir, bunu belli Bi kişiye hissetmeniz düşüncenizi değiştirmez.
Ayrıca bekarım, tüm bekarlar adına üstüme tabi ki alınırım, bu kadar kötü Bi düşünceyi üretmek benimsemek sorun değil de üstüme alınmak mı suç..
Toplumda bu yargı var, yazık..
Ben buranın sessiz takipçilerinden, sizi okumayı çok seviyorum gün be gün okuyorum..O nerden cıktı
Evlenme zaten,dertsiz basına ne dert alcn![]()
Nasıl eminsin![]()
Oglan evde
Nereden baslasam diye dusunmekden baslayamadim.
Camasirdan baslayip yemekle bitiririm heralde.
Ben ne yemek yapcam ya![]()
Cok fena salladı aynencok fena deprem oldu![]()
millet disari cikti burda telf. kitlendi bi sure.Cok fena salladı aynen
Cocuk uykudan uyandı
Allahım korusuun
Bende alınganlık yapılmasını yakıştıramadımBen buranın sessiz takipçilerinden, sizi okumayı çok seviyorum gün be gün okuyorum..
Yorumu görünce çok üzüldüm, bi kadına hele hiç yakıştıramadım. Ama toplum bu zihniyetten hala çıkamadı.. Evlenmek kader kısmet işi, elden ne gelir..
Alıntı yapıp polemik de yaratmak istemedim. Ortaya söledim işte..
Ayrıca öle deme, ne güzel beben var, öperim onu
[/
geçmiş olsun lellimillet disari cikti burda telf. kitlendi bi sure.
esim beni ariyomus ben esimi ulasamadik 15. sonra ulastik.
Allah korusun devami olmasin![]()
geçmiş olsunCok fena salladı aynen
Cocuk uykudan uyandı
Allahım korusuun
sagol canim umarim buyugunun habercisi degildirgeçmiş olsun lelli
Yok yok öyle sinirden söyleniyorz alınma lütfenBen buranın sessiz takipçilerinden, sizi okumayı çok seviyorum gün be gün okuyorum..
Yorumu görünce çok üzüldüm, bi kadına hele hiç yakıştıramadım. Ama toplum bu zihniyetten hala çıkamadı.. Evlenmek kader kısmet işi, elden ne gelir..
Alıntı yapıp polemik de yaratmak istemedim. Ortaya söledim işte..
Ayrıca öle deme, ne güzel beben var, öperim onu![]()
allah korusun canımsagol canim umarim buyugunun habercisi degildir
Sorma ya çok kötü birşey resmen akraba olduk agrıylageçmiş olsun
bel ağrısı bela
Çok geçmiş olsunSorma ya çok kötü birşey resmen akraba olduk agrıyla![]()