• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

aiy ev sahibi adam dediki kac kisisiniz dedim 3 kisiyiz 14yasinda bi de oglum var
kimin senin 14 yasinda oglun var?sen kac yasindasin ki dedi? 😂
Sen nezaman evlendin ki dedi.
Aiyy tuhaf oldum esim var o araci abi var.
okadarda kucuk durmuyorum yaw🙄
Ama hep ayni tepki esimin ilk evliliginden dicem artik😂

Günaydın
B Bugunneselibirgun
Sana kucak açmış, evde yanlız bırakmamışlar, ben olsam biraz dayanır yanlarında kalırdım, ALLAH korusun alacak-verecek tefeci gibi bir durum varsa can güvenliğiniz icin yanlız olmaman daha iyi gibi, duyuyoruz bazen çünkü tehdit ediyorlar falan,
Yani olumlu düşünmek gerek, pozitif düşün pozitif olsun hep

Ne guzel seyler payasiyorsunuz bizede fikir bilgi olsun sagolun.
Hosgeldiniz bu arada🤗
Teşekkür ederim :KK16: bir süredir uzaktan takip ediyorum sizleri. Yazılarınızdan içinizin güzelliği hissediliyor ki hergün girip okur oldum burayı.
Bebeğinizi sağlıkla kolay bir doğumla kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim.

Hanımlar günaydın
Eşim dün gece eve gelmedi.
Kaynanamlar bize geldi. Meğerse eşim şehir dışına çıkmış bana haber verdiğini söylemiş ama haber falan yok.kaynanam ilk başta bulamiyoruz işteyken bırakıp gitmiş dedi ama şimdide yok akşam geldi öyle gitti seni düşünüyoruz ama sen anlamıyorsun kendini düşünüyorsun dedi.
Beni kendi evlerine getirdiler.
Borçla ilgili bir durumdan kaçtığını düşünüyorum onlarda aynısını düşünüyor bence ama itiraf etmek istemiyorlar.

Baya dün öfkelendim

Sonra kaynanam başladı sen alttan alcan kendine yer edicem bilmem ne diye. Onda para yoksa bizden işte falan diyor.

Neyse kaynimda gergindi
Çocuk içeri gitmek istemiyor farklı bir yer diye uyumuyorda.
Bende gelmek istemiyor dedim. O zaman getir. Uykusu var diyorum yatır uyur o zaman
Diyor sert sert
Bende benle ilgili bir sıkıntı mı var niye bu şekilde konuşuyorsunuz dedim
Sonra sinirlenip gitti.

Kaynanamda oğlum gitti sen ters konuşuyorsun kendine yer etmiyorsun seni kötü bilcek diyor.

Bende ben kimin işini kesmişim yolunu bölmüşüm ne yapmışım sırf gelmek istemiyor dedim diye kötü bilcekse bilsin ben oğluma evime bakarım huzuruma bakarım. El iyi bilse ne olcak kötü bilse ne olacak dedim.

Başladı işte sen böyle yaparsan kimse seni istemez diye beni isteseler ne olacak ya başıma kuş mu kondurcaklar. Ki oğlu olmasa beni ister mı ya da torunu hayır. Açıkca da söyledim sonra sen kızımsın diyor. Bende kizinnolsam sıkıntı neyse nana da anlatırsınız saklmassinis beni dışarda tutmazsınız deyince
Yok biz kac milyar borç ödedik diyor.
E bana mı evine mı çocuğuna mı harcadı. Ben napayım. Ben bişeyleri bilmedikçe farklı nedenlerden olduğunu düşünüyorum. Dünden beride eşime ve yanındaki kişiye ulaşılmıyor

Tek gecelik bisey dediler ama devam ederse ve kendi evinde olamicaksam ne anlamı var ki evli olmanın onun bunun kahriyla ugrasicam
. Gün sonunda bir değişme olursa size haber veririmm

Kayınvalide durmadan ağlıyor ama hala ise gittiğini söylüyor.
Ay ben sok
Kvde alsın sizi ozman sahip cıksın nasıl hala onu koruyabiliyorlar🤦🏻‍♀️
Gerci desene hangi kvde sahip cıkmıs gelinine 😟
Cok cok istisnalar vardır.

Teşekkür ederim :KK16: bir süredir uzaktan takip ediyorum sizleri. Yazılarınızdan içinizin güzelliği hissediliyor ki hergün girip okur oldum burayı.
Bebeğinizi sağlıkla kolay bir doğumla kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim.
Allah razı olsun🙏

Ben bir de nette sey okumustum.
Bebeklerinde sirtlarinda batik tuylermi diyim killar mi ne oluyormus.
onuda masajla cikarinca bebek rahatliyormus agri yapiyormus bu killar boyle bisi okumustum.
Hic bilginiz var mi?
Oglumda boyle bisi vardiysada ben bilincsizdim hic bilmiyorum.

Allah razı olsun🙏

onuda masajla cikarinca bebek rahatliyormus agri yapiyormus bu killar boyle bisi okumustum.
Hic bilginiz var mi?
Bizim Kasım anneleri topiğindede geçmişti bu konu bende orda duyup araştırmıştım. Bikaç doktordan. Söylenilen aksine yapılması yanlışmış bebeğin sırtındaki tüyler o yapılan masajla düğümleniyormuş sanırım öyle bir görüntü ortaya çıkıyor ki batık tüyler çıktı zannediliyor. Merak edip uygulayanlar oluyor ama neticesi nedir bilmiyorum.

Ben bebeğimle tuvalet iletişimini denedim daha 15 günlükken başladım tuvalete tutmaya. Birçok konuda faydasını gördüm ve iyiki yapmışım dediklerimden oldu. Herkes bu konuya sıcak bakmıyor bende birçok acaba ile Allaha sığınıp başladım. Bebeğim çok gazlıydı tuvalete tuttuğum için rahat yapmaya başladı. Özellikle kız çocukları enfeksiyona daha açık olduğundan daha hijyenik oldu bizim için. Bezine sadece çişini yapıyor çünkü. Bu sayede kullandığımız bezden tasarruf etmişte oluyoruz. Kızım dün 11.ayını doldurdu 6.aydan beri her sabah uyanıp beni uyandırıyor bir şekilde tuvaletinin geldiğini ifade ediyordu artık çiş demeyide öğrendi hemen lazımlığına oturuyorum ve yapıyor. Biz çok mutluyuz iyiki yapmışım. Denemek İsterseniz daha detaylıca anlatabilirim

Dün bi tanidik bi ev gosterdi
2 katida bos.
3 katli ev orta kat ve ust kat bos.
Ust katin ici cok guzel gelini icin yapmis gelini otutmamis.
3+1 kocaman.
Ama orta kat bakimsiz.
Hani duracagimiz 15 ay annem bi bakim dedi.
Anne bakimsiz dedim nolcak 1.5sene idare ederiz diyo.
Kirasi uygun 1000tl.
Tanidik diye gerisi cebimize kar kalir.
Bizim binanin 4 sokak arkasinda.
Bakim bi anneme gostercem bim, marketler falan dibinde o hosuma gitti..
minibus cad. yolun basinda hemen. 2 ev geciyosun minibuse biniyorsun.
Adamda 2bin komisyon vercekseniz 1.500den asagi ev yok cebinize kalir diyo dogru diyo.
aman lelli satın almayacaksınzı ki
15 ay gelir geçer yani

Hanımlar günaydın
Eşim dün gece eve gelmedi.
Kaynanamlar bize geldi. Meğerse eşim şehir dışına çıkmış bana haber verdiğini söylemiş ama haber falan yok.kaynanam ilk başta bulamiyoruz işteyken bırakıp gitmiş dedi ama şimdide yok akşam geldi öyle gitti seni düşünüyoruz ama sen anlamıyorsun kendini düşünüyorsun dedi.
Beni kendi evlerine getirdiler.
Borçla ilgili bir durumdan kaçtığını düşünüyorum onlarda aynısını düşünüyor bence ama itiraf etmek istemiyorlar.

Baya dün öfkelendim

Sonra kaynanam başladı sen alttan alcan kendine yer edicem bilmem ne diye. Onda para yoksa bizden işte falan diyor.

Neyse kaynimda gergindi
Çocuk içeri gitmek istemiyor farklı bir yer diye uyumuyorda.
Bende gelmek istemiyor dedim. O zaman getir. Uykusu var diyorum yatır uyur o zaman
Diyor sert sert
Bende benle ilgili bir sıkıntı mı var niye bu şekilde konuşuyorsunuz dedim
Sonra sinirlenip gitti.

Kaynanamda oğlum gitti sen ters konuşuyorsun kendine yer etmiyorsun seni kötü bilcek diyor.

Bende ben kimin işini kesmişim yolunu bölmüşüm ne yapmışım sırf gelmek istemiyor dedim diye kötü bilcekse bilsin ben oğluma evime bakarım huzuruma bakarım. El iyi bilse ne olcak kötü bilse ne olacak dedim.

Başladı işte sen böyle yaparsan kimse seni istemez diye beni isteseler ne olacak ya başıma kuş mu kondurcaklar. Ki oğlu olmasa beni ister mı ya da torunu hayır. Açıkca da söyledim sonra sen kızımsın diyor. Bende kizinnolsam sıkıntı neyse nana da anlatırsınız saklmassinis beni dışarda tutmazsınız deyince
Yok biz kac milyar borç ödedik diyor.
E bana mı evine mı çocuğuna mı harcadı. Ben napayım. Ben bişeyleri bilmedikçe farklı nedenlerden olduğunu düşünüyorum. Dünden beride eşime ve yanındaki kişiye ulaşılmıyor

Tek gecelik bisey dediler ama devam ederse ve kendi evinde olamicaksam ne anlamı var ki evli olmanın onun bunun kahriyla ugrasicam
. Gün sonunda bir değişme olursa size haber veririmm

Kayınvalide durmadan ağlıyor ama hala ise gittiğini söylüyor.
onlar biliyor saklıyor
senide korkutup sindirmeye çalışıyorlar

aman lelli satın almayacaksınzı ki
15 ay gelir geçer yani
ben ust kati begendim kuzu adam ankastre vs hepsini yaptirmis. Her katta kiler var ayrica isimi gorur.
ama orta kat vahim.
Babam begenmez diye dusunuyorum.
Ben orayi tutarim olmadi annemlerde etrafdan bakar napim

Binada kizartma kokuyordu gittim hamur aldim kizarttim oturdum yedim.
Karnim 6 aylik gibi oldu catlicam eyvahhlar olsun.
Bu aş ermek falan degil pis bogazlilik😞
Gagami tutmam lazim sapitiyorum bu ara.

Taze fasulye, pilav yapicam.
Kalan hamurdanda az pizza yapim oglana.
Kir pideside var evde.
Balikciya cikmaya usendim aslinda 1kg hamsi alsaydim buglama yapardim.
Neyse artik cuma hastane donusu alirim yaparim.
Markete girdim dis macunu,sampuan, yulafli biskuvi, gunluk ped, cam silme bezi,sunger bisiler aldim 70tl oraya baydim.
yufkacidan 3 yufka aldim erbaslara sigara boregi sarcam 6tl oraya baydim.
gitti paralar.

kızlar selam
lazer ile göz çizdirme ameliyatı yaptıran ve memnun kalan etrafınızda yakınalrınız var mı?
benim olmam gerekiyor
fikir almak istedim

Allah razı olsun🙏

Hic bilginiz var mi?

sonradan kendi dökülüyor kanki
banyo sonrası krem sürüyorsun ya 1-2 aya geçiyor.
normalde onlar anne karnında bebeğin her yerinde oluyor ama elleriyle ayaklarıyla oynadığı için dökülüyor sadece sırtında kalıyor geçiyor.
Eşim ilk gördüğünde tepkisi çok komikti :)

sonradan kendi dökülüyor kanki
banyo sonrası krem sürüyorsun ya 1-2 aya geçiyor.
normalde onlar anne karnında bebeğin her yerinde oluyor ama elleriyle ayaklarıyla oynadığı için dökülüyor sadece sırtında kalıyor geçiyor.
Eşim ilk gördüğünde tepkisi çok komikti :)
Ben hic dikkat etmemisin kanka ya oglumda. Video izledim cok enteresan geldi bana.
Daha neler ogrencem du bakalim

kızlar selam
lazer ile göz çizdirme ameliyatı yaptıran ve memnun kalan etrafınızda yakınalrınız var mı?
benim olmam gerekiyor
fikir almak istedim
Selam
Benim bı arkadasim yaptırdı çok memnun oldugunu söylüyor öncesinde hiç bir yeri goremezken şimdi gayette görüyor bildiğim kadarıyla 25 yaş altına yapilmiyormus öyle söyledi

kızlar selam
benim olmam gerekiyor
fikir almak istedim
canim kardesimin arkadasinin gozleri ileri derece miyoptu. o cizdirdi suan gozluk falan kullanmiyor iyi gordugunu soyluyor.
Benim oglumda miyop ama dr. 18yasindan once onermiyor.
Hatta üni bitsin sonra diyor.
Uniden sonra cizdirtcem bende onunkini

Slm kızlar
Sabah beri temizlikteyim
Cuma kocinin fabrikadan bi abla gelecekmis hayırlı olsuna
Ya ben bunu anlamıyorm gecende emekli olmus 2 cift geldi hic tanımıyorm
Saolsunlar geldiler ama dedim madem mevlüde gelselermis
Simdi yine bi abla gelcek dedi iyi dedim gelsin
Ne bilim garip geliyo bana
Benim isyerinde calısan abilerden biri yeni dogum yapmıstm sabahın köründe aradı hayırlı olsuna dedim x abi saolda bu saat biraz erken degil mi😆
Sonra hanımla gelcz demisti ben sok🤣
Hani esini hic tanımıyorm adamla samimiyetimiz yok eve gelmeleri bana garip geliyor.
Neyse kapım acık gelene.
Yesil mercimek+Meyhane pilavı yaptım aksama
Fırın sütlac yaptm canım cekti
Kız uyudu cay demledim kendime🤣
Kesin kalkar simdi ama cabama saglık😂

Slm kızlar
Sabah beri temizlikteyim
Cuma kocinin fabrikadan bi abla gelecekmis hayırlı olsuna
Ya ben bunu anlamıyorm gecende emekli olmus 2 cift geldi hic tanımıyorm
Saolsunlar geldiler ama dedim madem mevlüde gelselermis
Simdi yine bi abla gelcek dedi iyi dedim gelsin
Ne bilim garip geliyo bana
Benim isyerinde calısan abilerden biri yeni dogum yapmıstm sabahın köründe aradı hayırlı olsuna dedim x abi saolda bu saat biraz erken degil mi😆
Sonra hanımla gelcz demisti ben sok🤣
Hani esini hic tanımıyorm adamla samimiyetimiz yok eve gelmeleri bana garip geliyor.
Neyse kapım acık gelene.
Yesil mercimek+Meyhane pilavı yaptım aksama
Fırın sütlac yaptm canım cekti
Kız uyudu cay demledim kendime🤣
Kesin kalkar simdi ama cabama saglık😂
ohhh daha ne olsun.
Eline saglik.

Benimde esimin patronlar esleri gelir kesin.
Allahdan is cevresi uzak semtte gelirler yoksa benimde boyle tanimadiklarim falan.

ohhh daha ne olsun.
Eline saglik.

Benimde esimin patronlar esleri gelir kesin.
Allahdan is cevresi uzak semtte gelirler yoksa benimde boyle tanimadiklarim falan.
Valla bana dese kocam derim tanımıyorm etmiyorm kadını cok acil degilse gitmeyelim.
İnsanlar bence gezmeye yer arıyor🤦🏻‍♀️

Back
X