- 31 Ağustos 2017
- 2.471
- 11.252
- 208
- 35
Merhaba hanımlar yoğun ve yorucu birgün daha bitiyor. inanın şimdi oturdu. Sabah 6 da kalktım eşim lütfen yat dedi apartmandakilerin de tatili dedi kalkıcan işlenmeye başlıcan dedi evet haklı hemen makinayı ayarlayıp çamaşırlar yıkansın istiyorum neyse 8 de kalktım başladım makine cepte hemen çalıştırdım menemen yaptım çay demledim eşim simit aldı. Kahvaltı sonrası eşim yazlığa amcamla gitti bahçe bellemeye. Bende çamaşırları serdim mutfak topladım pırasa kavurdum. Börülce haşladım. Onlar dolaba girecek bugünlük yemek var pazar günü için yaptım. Sonra bir kova deterjanlı su yaptım Kapılardan başladım silmeye banyo tuvaletlerinin fayanslarını dolap üstlerini heryerin tozunu aldım. Bir nescafe yapıp soluklandım. Sonra doğru pazara bu gün harcamak zorundaydım almasam olmaz
-2 kilo biber
-3 kilo domates
-3 kilo ayva yarın tatlısını yapacağım
-yarım kilo taze fasulye
-2 kilo üzüm
-1 kilo kabak
-yeşillik
-2 kilo nar
-1 kilo limon hatırlayamadığım bi iki bişey daha yerleştırirken ve taşırken kollarım koptu 72 ye baydım geldim almasam olmazdı gelir gelmez eşime domates sosu yaptım. 3 büyük kavanoz çıktı 6 kase pudınğ yaptım. Sofra hazırladım derle topla şimdi bir kase çerez alıpta geldim Kuzey Yıldızını seyrediyorum. Herkese iyi akşamlar.
-2 kilo biber
-3 kilo domates
-3 kilo ayva yarın tatlısını yapacağım
-yarım kilo taze fasulye
-2 kilo üzüm
-1 kilo kabak
-yeşillik
-2 kilo nar
-1 kilo limon hatırlayamadığım bi iki bişey daha yerleştırirken ve taşırken kollarım koptu 72 ye baydım geldim almasam olmazdı gelir gelmez eşime domates sosu yaptım. 3 büyük kavanoz çıktı 6 kase pudınğ yaptım. Sofra hazırladım derle topla şimdi bir kase çerez alıpta geldim Kuzey Yıldızını seyrediyorum. Herkese iyi akşamlar.