• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canim benimde catlagim var oglumdan
Ozaman bebeyagi kullanmistim ama duzenli diil.
Ben anneme cekmisim catlaklarimiz ayni yerlerde cunku.
Ve malesef catlagin cozumu yok🙄
bio oil de alim
hindistan cevizi yagimda az kaldi ondanda takviye yapim.
Olmadi 1 kutuda lierac kullanirim.
Tek temennim 15kg falan bitirsem😟
simdilik kilo almadim 12.haftanin icindeyim
saglıklı ol yeter canım sen ayarını bilirsin zaten ben de 13 kılo aldm ılk 20 günde 8-9 unu verdim geriye 5kaldı yapıstı :KK70:
Uzun süre kullanacagıımı bilsem alırım ama sütm azalıyor😔kız meme reddi yasıyor asla kabul etmiyor🤦🏻‍♀️
5 ayı zor görürüz ondan elektrikliye para vermem herhdle artk ama kiralamayı düsünüyorm hastane tipi.
Saolasın cnm bilgi icin ama💕
oyy kuzum ya daha da cok küçük,dönem dönem meme reddi olabiliyomus canım akıl vermıs gıbı olmayayım ama sen süt artırma denemeye hep devam et memeyi almıyosa şırıngayla deneyebılırsın yada kaşıkla. bol su ve uyku en ıyı sut yapan sey bence uykular yalan oldu da suya devam:halay:benim oglumda biberon almıyor ıse gıdıcem yakında sütümü bırakıp ben de ona care arıyorum kasıkla alır belki ama zar zor sagılıyo zaten kasıkla cok zıyan oluyo yanlardan falan hep dökülüyo

Lelli ben 3.aydan itibaren
lierac kullandım yine oldu
Doktoruma sordum biraz da genetik dedi Beyaz olduğum için karın bölgesinde oldu. Üstelik ben çok az kilo aldım toplam 9 kilo ile Doğum yaptım
6 aylık hamileyken işyerine söyledim🙈😂 ona rağmen oldu😬
hadi ya ben 23kilo almistim🙈🙊
yine catlamam inş. bakalim

saglıklı ol yeter canım sen ayarını bilirsin zaten ben de 13 kılo aldm ılk 20 günde 8-9 unu verdim geriye 5kaldı yapıstı :KK70:

oyy kuzum ya daha da cok küçük,dönem dönem meme reddi olabiliyomus canım akıl vermıs gıbı olmayayım ama sen süt artırma denemeye hep devam et memeyi almıyosa şırıngayla deneyebılırsın yada kaşıkla. bol su ve uyku en ıyı sut yapan sey bence uykular yalan oldu da suya devam:halay:benim oglumda biberon almıyor ıse gıdıcem yakında sütümü bırakıp ben de ona care arıyorum kasıkla alır belki ama zar zor sagılıyo zaten kasıkla cok zıyan oluyo yanlardan falan hep dökülüyo
Kiloyu veririm o konuda kendime guveniyorumda daha cok catlamamak adina az kilo almam lazim🙄

IMG-20191029-WA0000.jpg

Her insanin bir ülkesi vardir ama her ülkenin bir Ataturk'u yoktur. Paşammm ulkenin güneşi..
Büyük önder ruhun şâd olsun..

Yok sen çok zayıfsın olmaz bir şey
ben bunyeme sasiriyorum zaten.
Vermek isteyince acayip hemen kilo veriyorum.
50 ile hamile kalip 73ile doguma girmistim.
Eve girdigim an ilk isim tartiya cikmak oldu 58kg eve gelmisim.
Yani 15kg hastanede gitmis nasil bir su kan odem vs vardiysa.
8 kg 1 senede vermistim
51lere dusmustum.
Su son 3 senedir 57lerdeydim.
Ama 55 e sabitlicem kendimi inşAllah dogum sonrasi.

Selam kızlar.. yaptıklarınızı okuyarak ilerliyorum.. daha bitireme var :) Lelli ev buldun mu bilmiyorum sayfalar ilerledikçe anlayacağım inşaşşah gönlüne göre bi ev bulmuşsundur.. Kendine çok dikkat ederek toparlan taşı aman diyim..
kızlar hepinize ayrı ayrı selamlarımı iletiyorum...
Ben ne yapıyorum ona gelecek olursak, düzenimi daha güzel kurdum.. kv cephesiyle hala konuşmuyorum o sebeble çok daha huzurluyum.. evime kızıma daha çok zaman ayırıyorum. İşim de çok şükür fena gitmiyor. kızım Bakıcı ablaya o kadar alıştı ve o kadar seviyor ki.. Benim için en büyük mutluluk bu.. Tek sıkıntı iş yerimdeki maaş gecikmeleri. bi maaş aldım alır almaz bakıcı ablanın iki ayını attım köşeye bari önümüzdeki 2 ay ordan yana kafam rahat olsun. kalan miktarla da kendimizi 2 ay idare etmeliyiz. İki ayda br maaş alıyormuşuz gibi kendimi ayarlıyorum, bu sayede maaşım zamanında gelse kar sayarım:)
Evde yemek yapmaya çok dikkat ediyorum. nerdeyse dışardan yemiyoruz.bazen bakıcı abla bile yemek koyuyor sağolsun o bile akşamı kurtarmama yetiyor yanına pilav salata:)
Dün iş yerinden erken çıktım. zamanım olduğu için bi kaç çeşit yemek yapim dedim, toprak güveçte etli taze fasülye, patates musakka, pilav salata biraz da yoğurtlu makarna yaptım.. akşam yemeğine de karı koca ve yanlarında görümce olan arkadaşları davet ettim. her zaman vakit bulamıyorum yemek yapmaya diye..
akşam da öyle geçti.. bu akşam dünden kalanlar var kurtarır..

Selam kızlar.. yaptıklarınızı okuyarak ilerliyorum.. daha bitireme var :) Lelli ev buldun mu bilmiyorum sayfalar ilerledikçe anlayacağım inşaşşah gönlüne göre bi ev bulmuşsundur.. Kendine çok dikkat ederek toparlan taşı aman diyim..
kızlar hepinize ayrı ayrı selamlarımı iletiyorum...
Ben ne yapıyorum ona gelecek olursak, düzenimi daha güzel kurdum.. kv cephesiyle hala konuşmuyorum o sebeble çok daha huzurluyum.. evime kızıma daha çok zaman ayırıyorum. İşim de çok şükür fena gitmiyor. kızım Bakıcı ablaya o kadar alıştı ve o kadar seviyor ki.. Benim için en büyük mutluluk bu.. Tek sıkıntı iş yerimdeki maaş gecikmeleri. bi maaş aldım alır almaz bakıcı ablanın iki ayını attım köşeye bari önümüzdeki 2 ay ordan yana kafam rahat olsun. kalan miktarla da kendimizi 2 ay idare etmeliyiz. İki ayda br maaş alıyormuşuz gibi kendimi ayarlıyorum, bu sayede maaşım zamanında gelse kar sayarım:)
Evde yemek yapmaya çok dikkat ediyorum. nerdeyse dışardan yemiyoruz.bazen bakıcı abla bile yemek koyuyor sağolsun o bile akşamı kurtarmama yetiyor yanına pilav salata:)
Dün iş yerinden erken çıktım. zamanım olduğu için bi kaç çeşit yemek yapim dedim, toprak güveçte etli taze fasülye, patates musakka, pilav salata biraz da yoğurtlu makarna yaptım.. akşam yemeğine de karı koca ve yanlarında görümce olan arkadaşları davet ettim. her zaman vakit bulamıyorum yemek yapmaya diye..
akşam da öyle geçti.. bu akşam dünden kalanlar var kurtarır..
Sağol canim henuz bulamadik insAllah buluruz bakali..
K.v nekadar samimi olursan okadar ariza cikiyor.
Bir sey diyorlar mi peki?
ya da esinin yorumu ne oluyor?

kv diyince esime yükseldim bu sabah ben de.
Yani su ara surekli gecmisle bogusuyorum.
Ben ogluma bu zamanlarda hamileyken kv kavga etmistim cok agir seyler soylemisti bana.
Esimden bosanmami, kendime koca bulabilecegimi vs vs cok cirkin seyler soylemisti.
Aglayarak cikmistim evden ozamanda 3 aylik hamileydim ogluma.
Sanirim hormonlardan o anlar geliyor aklima.

Annesi pazar gunu koyden geliyomus.
Ben de dedim ki esime bak tasinicaz diye sanmaki annem evime gelir diye dusunme.
Senin annen benim evime adim atamaz ben sana simdiden söylim pasa pasa dedim.

Senin annen gelirse öyle bir hata yapip getirirsen karnim burnumda da olsa aksamina evi toplarim 1+1 de olsa ev bulur sabah sen ise gidince evi bosaltirim dedim.
Annen öyle bos evde oturur duvarlarla dedim.

Annem gelmez senin evine merak etme falan dedi.
Bi zahmet dedim gelmeye yuzu olmasin.

Gitti sonra.
Ay bu ara surekli aklima o geliyor.
Ruyamda bile evime gelmisti.
Kafama cok taktim sanirim.

Sabah A101 e gittim
25 tl,demlik poset cay,sirke,cikolata,köy ekmegi aldım.
Öglene tantuni yapcam.
Eti haslıyorm suyunu ceksin diye bekliyorm.

kv diyince esime yükseldim bu sabah ben de.
Yani su ara surekli gecmisle bogusuyorum.
Ben ogluma bu zamanlarda hamileyken kv kavga etmistim cok agir seyler soylemisti bana.
Esimden bosanmami, kendime koca bulabilecegimi vs vs cok cirkin seyler soylemisti.
Aglayarak cikmistim evden ozamanda 3 aylik hamileydim ogluma.
Sanirim hormonlardan o anlar geliyor aklima.

Annesi pazar gunu koyden geliyomus.
Ben de dedim ki esime bak tasinicaz diye sanmaki annem evime gelir diye dusunme.
Senin annen benim evime adim atamaz ben sana simdiden söylim pasa pasa dedim.

Senin annen gelirse öyle bir hata yapip getirirsen karnim burnumda da olsa aksamina evi toplarim 1+1 de olsa ev bulur sabah sen ise gidince evi bosaltirim dedim.
Annen öyle bos evde oturur duvarlarla dedim.

Annem gelmez senin evine merak etme falan dedi.
Bi zahmet dedim gelmeye yuzu olmasin.

Gitti sonra.
Ay bu ara surekli aklima o geliyor.
Ruyamda bile evime gelmisti.
Kafama cok taktim sanirim.
Benim bi arkadas nefes terapistine basladı
Zihin silme faln yapıyolarmıss
Vala cok rahatladım diyo
Bende istiyorm su lohusa döneminin anılarını silmeyi😓
Unutulmuyor bacım😣

Benim bi arkadas nefes terapistine basladı
Zihin silme faln yapıyolarmıss
Vala cok rahatladım diyo
Bende istiyorm su lohusa döneminin anılarını silmeyi😓
Unutulmuyor bacım😣
Ciddi sabah da benim aklima geldi.
Terapi falan mi alsam dedim.
Gercekde saglikli dusunemiyorum su ara.
Surekli onlarin dedikleri, yaptiklari aklima geliyor.
Soylemek istiyorum yuzlerine icimde kalanlari.
Eltimleri bile evime almak istemiyorum telf. kapiyorum uzak dursunlar benden.

Umarım gecicidir😞

Sağol canim henuz bulamadik insAllah buluruz bakali..
K.v nekadar samimi olursan okadar ariza cikiyor.
Bir sey diyorlar mi peki?
ya da esinin yorumu ne oluyor?
Kv ne kadar samimi o kadar arıza sözüne en çok uyanlardanım:)
çok şey diyorlardır eminim rahat duracak insanlar değiller, ama ben duymadıktan sonra sorun değil.. Biz çok şey yaşadık, ben çok sabırlı ve göz yuman bir insanım yani bu benim yorumum değil herkes benim için bunu diyor.. emin olun şu son olaylara kadar sorun yaşamamamızın sebebi de benim.. ama ben de artık son noktaya geldim ve kestim.. çok fazla şey yaşadık fazla detaylar var.. ama sonuç olarak hiçbirşey yapamazlar çünkü çok haksılık yaptılar bunun ezikliğini mutlaka yaşıyorlardır.. Kaldı ki bütün aile bireyleri yavaştan arayıp sormaya başladılar.. geçen hafta da görümceler bana geldiler.. ben çok şaşırdım.. yeğenimizi çok özledik bahanesiyle.. evime gelmişlerdi birşey diyemedim uygun kaçmazdı ama az muhatap oldum. onlar ama nasıl yaranmalar muhabbet etme çabaları..
Valla bana gelmeleri birşey değiştirmez ben yine de hepsine kırgınım kv ye de küsüm bunu herkes biliyor..
Şimdi görümceler abilerine yaranma çabaları, ama yemezler eşim bana verdiği değeri onlara iyice belli etti.. yani yok öyle biz abimizle iyi olalım da gelini at köşeye..
Eşim de hala annesiyle küs.. o konuya hiç karışmıyorum.. Annendir bana hiç takılma istediğin gibi davran diyorum en baştan.. Ama eşimin de çok haklı sebebleri var. Böyle iyi diyor..
ama kızımı 2 aydır küs olmama rağmen iki kere gönderdim oraya, çok özlüyorlar bekar kayınım rica ediyor. çocuğu göstermemezlik etmek bana yakışmaz diyip yolladım 2 kere her birinde 3 saat falan kaldı..
Bakalım zaman neyi gösterecek..

Ciddi sabah da benim aklima geldi.
Terapi falan mi alsam dedim.
Gercekde saglikli dusunemiyorum su ara.
Surekli onlarin dedikleri, yaptiklari aklima geliyor.
Soylemek istiyorum yuzlerine icimde kalanlari.
Eltimleri bile evime almak istemiyorum telf. kapiyorum uzak dursunlar benden.

Umarım gecicidir😞
Lanet olası hormonlar🤦🏻‍♀️
Gecici merak etme
Tmm yine sinir oluyosn ama üzerine oturup düsünmüyosn
Ben kvdeyle yatıp kvdeyle kalkıyodum hatırlasana😆
Simdi günde 2 kez flan küfür ediyorm kendisine😆

çok şey diyorlardır eminim rahat duracak insanlar değiller, ama ben duymadıktan sonra sorun değil.. Biz çok şey yaşadık, ben çok sabırlı ve göz yuman bir insanım yani bu benim yorumum değil herkes benim için bunu diyor.. emin olun şu son olaylara kadar sorun yaşamamamızın sebebi de benim.. ama ben de artık son noktaya geldim ve kestim.. çok fazla şey yaşadık fazla detaylar var.. ama sonuç olarak hiçbirşey yapamazlar çünkü çok haksılık yaptılar bunun ezikliğini mutlaka yaşıyorlardır.. Kaldı ki bütün aile bireyleri yavaştan arayıp sormaya başladılar.. geçen hafta da görümceler bana geldiler.. ben çok şaşırdım.. yeğenimizi çok özledik bahanesiyle.. evime gelmişlerdi birşey diyemedim uygun kaçmazdı ama az muhatap oldum. onlar ama nasıl yaranmalar muhabbet etme çabaları..
Valla bana gelmeleri birşey değiştirmez ben yine de hepsine kırgınım kv ye de küsüm bunu herkes biliyor..
Şimdi görümceler abilerine yaranma çabaları, ama yemezler eşim bana verdiği değeri onlara iyice belli etti.. yani yok öyle biz abimizle iyi olalım da gelini at köşeye..
Eşim de hala annesiyle küs.. o konuya hiç karışmıyorum.. Annendir bana hiç takılma istediğin gibi davran diyorum en baştan.. Ama eşimin de çok haklı sebebleri var. Böyle iyi diyor..
ama kızımı 2 aydır küs olmama rağmen iki kere gönderdim oraya, çok özlüyorlar bekar kayınım rica ediyor. çocuğu göstermemezlik etmek bana yakışmaz diyip yolladım 2 kere her birinde 3 saat falan kaldı..
Esin arkandaymıs ne güzel
Benimki hep bi onları iyi gösterme cabasında😏
Yemiyorz bunları diyorm artk
Agzıyla kus tutsa kanadı dısarda kaldı derim cok net.

Est saolsın bilgi icin
Kasıkl deniyorm aynen
Sırıngayla da süt sagımı yapılıyormus,aldımm yapayım diye🤦🏻‍♀️Etimden et koptu sanki,böyle bi acıma yok😣Bıraktım
Benim sütümde az 200 cc anca günde😔
1 damla da olsa vercem diyorm napim
Stoklarım vardı dıfrizde ,ise dönmeyeceğim icin onları eritiyorm dısarı cıkarken faln iste.

Ben bebegimi k.v gorsun istemiyorum ya😒
Oğlum zaten gorusmuyor.
Cunku benim hakkimda konusuyor ogluma esimde biliyor bunu gorusturme talebinde bulunamiyor.
Bebek akli ermiyor ya onu goturur mu bilmiyorum.
Izin vermicem.

Kus oldugum insanlar.
Kirgin olduklarim var ama hic birinden nefret etmiyorum.
Ama kaynanamdan nefret ediyorum.
Kadinin adi gecince geriliyorum.

Lanet olası hormonlar🤦🏻‍♀️
Gecici merak etme
Tmm yine sinir oluyosn ama üzerine oturup düsünmüyosn
Ben kvdeyle yatıp kvdeyle kalkıyodum hatırlasana😆
Simdi günde 2 kez flan küfür ediyorm kendisine😆
Gecer mutlakada ist geliyo olmasi bile beni sinir ediyor.
6 cocugu var findigin parasini kucuk oglu koydu cebine ama biletini esim aliyor.
Buraya gelecek esimden isteyecek surekli bir seyler.
eltimin evine alisveris yaptiriyor esime.
istekleri bitmiyor bogazina keyfine duskun.
Bunlar bile sinir ediyo beni.

Ben bebegimi k.v gorsun istemiyorum ya😒
Oğlum zaten gorusmuyor.
Cunku benim hakkimda konusuyor ogluma esimde biliyor bunu gorusturme talebinde bulunamiyor.
Bebek akli ermiyor ya onu goturur mu bilmiyorum.
Izin vermicem.

Kus oldugum insanlar.
Kirgin olduklarim var ama hic birinden nefret etmiyorum.
Ama kaynanamdan nefret ediyorum.
Kadinin adi gecince geriliyorum.
kv nin emeği var kızımın üstünde.. evet her ay parasını verdik hiç ama hiç atlamadık ama yine de baktığı için engel olmak istemedim.. Kaldı ki terbiye sınırlarını aşarsa onu kesebilirim ama.

Back
X