• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar eltimler geldi gitti kayinvalidem sürpriz yaptı oda geldi iyi oldu vakit çabuk geçiyor sevdiklerimizle olunca kayinvalidem yarin aksam gidicek eltime gitti eşim yarin sabah şehir dışına çıkacak 2 gün sürebilir ddi yarin eltime kahvaltiya goturcek belki bir gece orda kalicam kaynanam saolsun boş gelmemiş😁 ayva reçeli bi kavonoz bi kavonoz çilek reçeli getirmiş 2 kilodan çok çanakkale domatesi turşu bi küçük bidon bir yuvarlak köy ekmegi oglusada 20 lira haslik verdi😍 börek ve kurabiye arttı biraz eltimin kızı kurabiye yapmış getirmiş iyi oldu valla misafir bereketiyle geliyo

Est saolsın bilgi icin
Kasıkl deniyorm aynen
Sırıngayla da süt sagımı yapılıyormus,aldımm yapayım diye🤦🏻‍♀️Etimden et koptu sanki,böyle bi acıma yok😣Bıraktım
Benim sütümde az 200 cc anca günde😔
1 damla da olsa vercem diyorm napim
Stoklarım vardı dıfrizde ,ise dönmeyeceğim icin onları eritiyorm dısarı cıkarken faln iste.
ah annelik her sey onlar için evet bi damla bıle alsa fazladan yıne deger canım
olmadı mama alır ben de 3aylıkken bırakmısım memeyi saglıklı olsunlar yeterki büyürler Allahın izniyle

Est saolsın bilgi icin
Kasıkl deniyorm aynen
Sırıngayla da süt sagımı yapılıyormus,aldımm yapayım diye🤦🏻‍♀️Etimden et koptu sanki,böyle bi acıma yok😣Bıraktım
Benim sütümde az 200 cc anca günde😔
1 damla da olsa vercem diyorm napim
Stoklarım vardı dıfrizde ,ise dönmeyeceğim icin onları eritiyorm dısarı cıkarken faln iste.
Canim bebegin ne kadarlik? Dis cikarma olabilir o zaman Emmen istemiyorlar. Benim Ilk kizim cok memeye düskündü. Bu ikincisi ile sorunlu biraz bastan beri miymiy Ilk dogdugu zamanlarda istemedi zamanlar oldu. O. An birakip bi dahakinde denedim hep. Istemezse üsteleme biraz bekle tekrar dene. Ek Gida zamanlariysa yemek yemek hosuna gittigi icin, de emmek istemeyebilir.

Benim bi arkadas nefes terapistine basladı
Zihin silme faln yapıyolarmıss
Vala cok rahatladım diyo
Bende istiyorm su lohusa döneminin anılarını silmeyi😓
Unutulmuyor bacım😣
Benim yakın bir arkadaşım yspıyot
Bende katıldım
Çok çok faydası var
Üstelik gitmene bile gerek yok
O evinde sen evinde
Muhteşem bir deneyim
Ben çok memnun kaldım
Fiyatı filan çok makul
Detay sorarsan özelden yazarım
Kendine yapacağın büyük bir iyilik

Ciddi sabah da benim aklima geldi.
Terapi falan mi alsam dedim.
Gercekde saglikli dusunemiyorum su ara.
Surekli onlarin dedikleri, yaptiklari aklima geliyor.
Soylemek istiyorum yuzlerine icimde kalanlari.
Eltimleri bile evime almak istemiyorum telf. kapiyorum uzak dursunlar benden.

Umarım gecicidir😞
Lelli bir arkadaşım yapıyor tavsiye ederim
Kendi dedi ki sinirime hakim olamıyor kafam da en son eltimi döverken hayal ediyordum demişti
Bana gelince ben çok takıntılı birisiydim
İnadım beni bitiriyordu
Başka pencereden bakmayı reddediyordum
Ben ve eşim aldık
Kesinlikle evlilik bile tazelendi
Ben tecrübenettipüm için ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum
Hatta kıza İstanbul dan bile katılan var
Yumuşacaık oluyorsun
Özelden yazarım enerji adını

Slm kızlar kv gelmesin bence lelli adamım tepesini artırır hormonlar tavan yapar benim kv gelecek diye aklım çıkıyor bu aralar ikide bir çıkıp geliyor bir hafta durup gidip geliyor aile hayatın fiyasko bide laflara karışması yokmu abuk subuk laf sokması sınır oluyorum oluyorum
Dün ağlayan pasta yfaptım mısır unlu poğaça
Dün ablamgil vardı oğlu evivtarimar etti çocuk çok yaramaz bulduğunu atıyor dokuyor sabah ev temizliğine giriştim heryeri sil şupur halıları cirptim topladım içeri serdim kuruluyor
Bu arada benimki babasına yollamamis parayı akıllı ortagi nasılsa o adam buna 2000 verdi diye tutmuş 1500 vermiş herzmn 3000 veriyordu güvenme gordunmu dedim bide onu toplayacaktır bu 1500 ev kredisini kredi kartımı odeyecektin biraz biriktirip kimse ne olduğu bilmezsin kıyıda köşede olsun param dedim anlayan kim gordunmu dedim bide elindekini babama yollasaydij kalakalacaktin dedim haklisin diyo her zmn diyorum sana dedim

Lelli bir arkadaşım yapıyor tavsiye ederim
Kendi dedi ki sinirime hakim olamıyor kafam da en son eltimi döverken hayal ediyordum demişti
Bana gelince ben çok takıntılı birisiydim
İnadım beni bitiriyordu
Başka pencereden bakmayı reddediyordum
Ben ve eşim aldık
Kesinlikle evlilik bile tazelendi
Ben tecrübenettipüm için ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum
Hatta kıza İstanbul dan bile katılan var
Yumuşacaık oluyorsun
Özelden yazarım enerji adını
sagol kuzu esime sariyorum adam ses etmiyor ama yani o da can. Bir yerde patlicak 🙄
Bu ara eltimler batiyor bana görmek istemiyorum mesela.

Slm kızlar kv gelmesin bence lelli adamım tepesini artırır hormonlar tavan yapar benim kv gelecek diye aklım çıkıyor bu aralar ikide bir çıkıp geliyor bir hafta durup gidip geliyor aile hayatın fiyasko bide laflara karışması yokmu abuk subuk laf sokması sınır oluyorum oluyorum
Dün ağlayan pasta yfaptım mısır unlu poğaça
Dün ablamgil vardı oğlu evivtarimar etti çocuk çok yaramaz bulduğunu atıyor dokuyor sabah ev temizliğine giriştim heryeri sil şupur halıları cirptim topladım içeri serdim kuruluyor
Bu arada benimki babasına yollamamis parayı akıllı ortagi nasılsa o adam buna 2000 verdi diye tutmuş 1500 vermiş herzmn 3000 veriyordu güvenme gordunmu dedim bide onu toplayacaktır bu 1500 ev kredisini kredi kartımı odeyecektin biraz biriktirip kimse ne olduğu bilmezsin kıyıda köşede olsun param dedim anlayan kim gordunmu dedim bide elindekini babama yollasaydij kalakalacaktin dedim haklisin diyo her zmn diyorum sana dedim
Ya acikcasi soyle yaramaz cocuklar gelince ben geriliyorum.
Tamam kendi evladimiz illa dagitiyor ama cocuk benim cocum ev benim evim.
Baskasi gelipde ses etmeyince ifrit oluyorum.
Kucuk cocuklu kimseyi davet etmek istemiyorum kendimde cocugum kucukken davet edilmedigim yere gitmezdim. Hala gitmemde gerci.
Yani bu eltimin kizini bu sebeplede istemiyorum artik.
Zaten rahat biri salacak cocugunuda ben patlicam sonra.

Esim kolileri aldi cok sukur.
Domates salatalik kestane falanda almis.
Kozde kestane yaptim yine🙈
kapis kapis gidiyor bizde
Birazinida yarin yapcam.
Cayda demledim.
yedik ictik.

Ya acikcasi soyle yaramaz cocuklar gelince ben geriliyorum.
Tamam kendi evladimiz illa dagitiyor ama cocuk benim cocum ev benim evim.
Baskasi gelipde ses etmeyince ifrit oluyorum.
Kucuk cocuklu kimseyi davet etmek istemiyorum kendimde cocugum kucukken davet edilmedigim yere gitmezdim. Hala gitmemde gerci.
Yani bu eltimin kizini bu sebeplede istemiyorum artik.
Zaten rahat biri salacak cocugunuda ben patlicam sonra.
Bide ablam ses etmiyor atma etme deniyor neymiş sınır krizi geçiriyordu ya dedim sen çocuğuna laf anlatamıyorum bu her yerde yapar do gün okulda yanında iken kaybolmuş mağazanın birine gitmiş ilgi alaka yok elinde telefon başka bir şeyle ilgileniyor evinle çocuğuna ilgilen demi çocuk deli gibi bagir cagir her isteği olacak Ogün annemgilde iki kızı var kizlara nar yedirmedi hayır yemiyceksiniz diyo Abla kizlara bağırıyor yemeyin diye iki gün sonra tepene çıkar bu oğlan dedim yazık kizlara dedim

Ya kızlar 3 bucuk yaşına yakın kızım var
Bu özel menenjit aşısı varmış yaptırmadık biz henüz
Doktorlarında biri yaptır biri gerek yok diyor
Kafam çok karışık çokda korkuyorum
Aşılarım gereksiz olduğunu düşünen bi insan değilim
Ama çocugu olanlara sormak istiyorum siz yaptırdınız mı
Bide A tipi B Tipi epey karışık geldi bana ya 🥺

Gecer mutlakada ist geliyo olmasi bile beni sinir ediyor.
6 cocugu var findigin parasini kucuk oglu koydu cebine ama biletini esim aliyor.
Buraya gelecek esimden isteyecek surekli bir seyler.
eltimin evine alisveris yaptiriyor esime.
istekleri bitmiyor bogazina keyfine duskun.
Bunlar bile sinir ediyo beni.
Haydaaa e yapmasın
Annesine anlarımda eltş evine yardım neden🤦🏻‍♀️

Ya kızlar 3 bucuk yaşına yakın kızım var
Bu özel menenjit aşısı varmış yaptırmadık biz henüz
Doktorlarında biri yaptır biri gerek yok diyor
Kafam çok karışık çokda korkuyorum
Aşılarım gereksiz olduğunu düşünen bi insan değilim
Ama çocugu olanlara sormak istiyorum siz yaptırdınız mı
Bide A tipi B Tipi epey karışık geldi bana ya 🥺
Bizimki 2 aylık daha ama dr elimize bi liste verdi ası listesi
İcinden yapılck olan özel asıları bunları yapmayı faydalı görüyorm ben diye isaretledi.

Canim bebegin ne kadarlik? Dis cikarma olabilir o zaman Emmen istemiyorlar. Benim Ilk kizim cok memeye düskündü. Bu ikincisi ile sorunlu biraz bastan beri miymiy Ilk dogdugu zamanlarda istemedi zamanlar oldu. O. An birakip bi dahakinde denedim hep. Istemezse üsteleme biraz bekle tekrar dene. Ek Gida zamanlariysa yemek yemek hosuna gittigi icin, de emmek istemeyebilir.
2 aylık daha
Dis cıkarma yok dedi daha dr
2-4 aylarda meme reddi olur dedi bakalım bekliyorz
Hergün deniyorm yavas yavas emmesede almaya basladı.Gecen hafta krize giriyordu aglarken,kafayı ceviriyordu.
Buara emmiyor ama tutup bekliyor agzında🤦🏻‍♀️
O bile bi adım diyorm🤣

Bende katıldım
Çok çok faydası var
O evinde sen evinde
Muhteşem bir deneyim
Ben çok memnun kaldım
Fiyatı filan çok makul
Aa süpermis
Yazarsan sevinirim cnm🤗

Bende katıldım
Çok çok faydası var
O evinde sen evinde
Muhteşem bir deneyim
Ben çok memnun kaldım
Fiyatı filan çok makul
Yazar misin ben de bakayim

Boyle esimden para koparma cabalari oldukca bende degisiyorum.
Misal herseyin uygununa bakiyorum suan.
Gereksiz hic bir sey almicam, herseyi karari kadar alicam diyorum.
Sonra niye almicakmisim ben kendimden niye kisim e geliyor olay.

Sinirleniyorum.
Simdi kaynanam gelince istekleri hic bitmez.
kendi icin bahane 250,300tl alisveris yaptiriyor bildiginiz mutfak alisverisi yaptiriyor.
Ben benim cocugumun rizkini yiyenlere helal etmiyorum.

Back
X