Annem efsane bir kadındırCanım annenin lafları meşhurmuş çok hoşuma gitti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem efsane bir kadındırCanım annenin lafları meşhurmuş çok hoşuma gitti![]()
TamamTaktigi alirsak bekliyorum haberini yaw
Bu pastalari bende gordum ama yorumlarda kimse guzel bisi yazmamistiGünaydınnn kızlar
Bugun bez+mama alıncak
Kafadan 200 tl gitti
A101 e özsütün pastaları geliyormus
Bulursam alcm .Daha önce almıstım güzeldi.
Cuma annem gelir,kahve yanına cıkarırım
Aklımda hicbi yemek fikri yok
Dün aksm Bismillah actık kombiyi
Vatana millete hayırlı olsun![]()
Lütfen yanlış anlamayın,ben fazla yazmıyorum ama sürekli takip ediyorum burayı.Sizin yazılarınızı çoğunlukla anlamıyorum.Noktalama kullanmıyorsunuz,bazı kelimeleri telefondan yazdığınızdan galiba farklı yazıyorsunuz,inanın çoğu mesajınızı hiç anlamıyorum.Bilemiyorum belkide sadece ben anlamıyorumdur ama ,mümkünse dikkat edermisiniz?Bu gün çok yoruldum telefonu tüketici mahkemesine verecektir geri döndüm bostan yere olmadı telefon almak lazım gittigobyere kadar açılınca kapat aç yapcam para yok benim koca gibi sağa sola dağıtıyor kocalar
Eli para girince serpiyo bu arada babasına yollamamis parayı ortagi gormustu o adamın verdiğini ustune 1500 vermiş gordunmu dedim vereydin o parayı babana artık o 1500kredi kartımı evin kredisini faturaları oderdin dedim sinirleniyobsus evde cam balkon yok vestiyer yok mutfakta masa yok sağa sola vermeye kalkıyor dellendim yine baby bunlara surekli borç yapılan amacım kurtarmiycan
Bu konuyu fazla stres ettin kendine.Bazen istediğimiz şeyler olmaz,çünkü daha güzelleri bizi bekliyordur.Duruma biraz daha bulunduğun yerden uzaklaşarak bakmanı tavsiye ederim.Istediğim gibi kiralık ev bulamıyorum kısmına değilde,en fazla 1,5 yıl sonra yeni,istediğim gibi ve kendi evim olacak kısmına :) sonuçta kiralık ev en fazla 1,5 yıl duracaksın, ve emin ol o kadar hızlı geçecekki o zaman, şu andaki stresine değmeyecek.Asgarideki ihtiyaçlarını karşılayacak,sorun çıkarmayacak yenilikte olsun yeter diye düşün.cok gergin ve atraksiyonlu bir gun gecirdim.
Birazda agladim
öglen 2 ev baktik.
sonra muteahhit bir emlakci bulmus hep asansorsuz 3.kat 4.kat evler gosterdi in cik yoruldum.
Istemedik.
Eve geldik babam aradi
Bir emlakci bulmus 2 ev gostercekmis ciktik yine onlar birini begendi tuttular.
Bana gosterdigi aman Allahim bir odasinin parkesi krem rengi bir odasi kahve rengi.
Kapilar eski model bi mutfak ve banyo imanli 2.kat.
Benim icime sinmedi babam sanada ev begendiremiyoruZ vs vs bende tutmayin bana ev falan dedim ciktim geldim.
Agladim biraz.
Ben mecburmuyum onun dedigi evi tutmaya
Cok sinirlerim bozuk.
Allahim nolur yardim et.
Hayirli kapilar ac hafta sonu tutim su evi
Gercekden stresimi anliyor.Y Yuppiyayye haklıtr_lelli geçici bir süre oturacaksın zaman çabuk geçiyor.Bak bana 1,5 sene de neler yaşadım tanışma söz nişan evlilik boşanma ev alma
sen bebeğine odaklan canım sen üzülürsen o da üzülür
Canısı hormonlarcok gergin ve atraksiyonlu bir gun gecirdim.
Birazda agladim
öglen 2 ev baktik.
sonra muteahhit bir emlakci bulmus hep asansorsuz 3.kat 4.kat evler gosterdi in cik yoruldum.
Istemedik.
Eve geldik babam aradi
Bir emlakci bulmus 2 ev gostercekmis ciktik yine onlar birini begendi tuttular.
Bana gosterdigi aman Allahim bir odasinin parkesi krem rengi bir odasi kahve rengi.
Kapilar eski model bi mutfak ve banyo imanli 2.kat.
Benim icime sinmedi babam sanada ev begendiremiyoruZ vs vs bende tutmayin bana ev falan dedim ciktim geldim.
Agladim biraz.
Ben mecburmuyum onun dedigi evi tutmaya
Cok sinirlerim bozuk.
Allahim nolur yardim et.
Hayirli kapilar ac hafta sonu tutim su evi
Hayırlısı olsun kuzu.Günaydınlarr
Hayırlı cumalar
Koci bez almıs dün indirimde 90 lı prima 56 tlye
Bide mama almıs 900 gr aptamil karton kutu 109 tl
Plastık kutu 800 gr 129 a alıyoduk
Bosalana aktarırım dedim ev kutu kaynıyo
Bezi de mamayı da indirimli almıs cok iyi oldu.
Dedim maası alınca git bak indirimliyse yine alalım.
Kasımda deli masraf var
Arabanın muayenesi varmıs 200 küsür dedi
Kasko +trf var ay sonu 2000 kafadan onlar gider
Ay dedim satalım arabayı bu ne
Al eski model bi araba kasko falan ugrasmayalım
Rota asısı var 230 tl kızın
Mecbur rapor paramdan biraz gidecek
İsyerimden bugun hafta ici gel konusalım diye aradılar
İns cıkıs verir de tazminat alırm
Pazarlık yapsan sana 1500 verirler belki hemde begenmissinBi 3 saatcik uyudum sanirim namaz kilcam.
Dun aksam ben gec gittim teyzenin kizina
Seni alalim dediler dedim siz gidin.
Konum atin bana.
Elbise giydim aksam azda makyaj yaptim.
Dedim insan gibi giyinim az
esimede soylememisim gitcemi.
Adama kapiyi actim dugunmu var dedi
He dedim haberin yok mu?
valla mi? kim ki diyo
Dedim sen beni dugun evine birak anlarsin hic girme eve
O beni birakti.
Annem balik yapmis oraya balik yemeye dondu.
Kız ogretmen bi de 4 de okuldan gelip bir suru sey hazirlamis.
Bende tabak almistim hediye.
Ama su bardagi alsam daha iyiymis sanki su icmeye kalktim o mutfakdaydi da bardak dolabi bosdu buyuk fincanla su verdi.
Insan bilemiyor neye ihtiyaci var iste
Neyse artik gule gule kullansin.
Evi guzelmis alt kati kiralikdi 1.750 cok diye tutmadik biz keske pazarlik yapsaymisim 3+1 yeni bina.
Kismet.
Mubarek gun yüzü suyu hürmetine tum dardakileri mevlam feraha cikarsin insAllah.