- 1 Mart 2010
- 45.438
- 116.179
- 1.123
Amin canim insAllahSende bu sabır,şükür ve gayret olduktan sonra yazlığında en güzelini nasip eder rabbim. İnşallah..
Hayirli zamanda en hayirlisi olsun hakkimizda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insAllahSende bu sabır,şükür ve gayret olduktan sonra yazlığında en güzelini nasip eder rabbim. İnşallah..
CanımsınMerhaba site sakinleri nasılsınız iyisinizdir inşallah. Soran olursa çok şükür bende iyiyim. Güzel hanımlar sizleri okuyorum hep diyorum ya bana iyi geliyorsunuz diye gerçekten iyi geliyorsunuz. Babyloading87 biz eşimle gelir gider tablosunu evlendiğimiz günden beri yapıyoruz. Orda faturalarımız otomatik ödemelerimiz hepsi görünüyor ama yıllar önce hep ailesine kaçırdı baştan anlayamadım. Sonradan şimşekler çaktı beynimde çünkü ödemelerden sonra kalan para daha çoktu ve ihtiyacı olan ordan alıyordu o yıllarda ikimizde sigara içiyorduk az da olsa hala var eşim arada alkol alır ve bende senin gibi hiç hesap sormuyordum. Ta ki kirada oturduğum komşum bana adam senin gibi altın yumurtlayan tavuğu bulmuş hiç bırakırmı dedi. İnan o gün ben kendime geldim. Kuaföre gidiyordum hep iki katını söyledim. Markete gidiyorum hep fazlasını söyledim. Hala gizli birikimim çok azda olsa vardır. Ama onu bilse hemen arabayı değiştirmeye kalkar. Zamanla öğreniyorsun ben komşumla açtım gözümü ama senin annen akıllı kadın görmüş gerçegi o kadar hayat dolu birisin ki üzülmeni hiç istemem. İnanıyorum sende çözeceksin. Çünkü potansiyele sahipsin.
Hazır çenem düşmüşken yazıyorum. Benim iki yetişkin kızım var ve zayıf yapıdalar çünkü kilo almak istemiyorlar. Neyse uzatmamayım arkadaşımın eşi bir lisede müdür yardımcısı kızlarımında alış veriş düşkünü olduğunu biliyor çünkü o bana ne zaman gelse eve kargo geliyor. Bana kızların giymediği kıyafetlerini eşinin okuldaki öğrencilere vermeyi düşünürmüsün dedi kızımla geçen cumartesi tam üçbuçuk saat ayırdım ve en büyük çöp poşetlerinden üç poşet ayırdık okula yolladık arkadaşım bu gün bana diyor ki Allah razı olsun senden çocuklar çok mutlu olmuş teşekkür ediyor asıl senden Allah razı olsun dedim senin sayende oldu dedim. İnanın eski bile değillerdi ama işte bazen farklı düşünemiyorum keşke daha önce verseydim dedim. Sadece sizlerle paylaşmak istedim inanın anneme bile söylemem sadece arkadaşım biliyor burdan bile olsa yanlış anlaşılmak istemem mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle.
Allah kabul eylesin hayrini.Hazır çenem düşmüşken yazıyorum. Benim iki yetişkin kızım var ve zayıf yapıdalar çünkü kilo almak istemiyorlar. Neyse uzatmamayım arkadaşımın eşi bir lisede müdür yardımcısı kızlarımında alış veriş düşkünü olduğunu biliyor çünkü o bana ne zaman gelse eve kargo geliyor. Bana kızların giymediği kıyafetlerini eşinin okuldaki öğrencilere vermeyi düşünürmüsün dedi kızımla geçen cumartesi tam üçbuçuk saat ayırdım ve en büyük çöp poşetlerinden üç poşet ayırdık okula yolladık arkadaşım bu gün bana diyor ki Allah razı olsun senden çocuklar çok mutlu olmuş teşekkür ediyor asıl senden Allah razı olsun dedim senin sayende oldu dedim. İnanın eski bile değillerdi ama işte bazen farklı düşünemiyorum keşke daha önce verseydim dedim. Sadece sizlerle paylaşmak istedim inanın anneme bile söylemem sadece arkadaşım biliyor burdan bile olsa yanlış anlaşılmak istemem mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle.
Çok güzel yapmışsınSelamlar benim rahmetli mesaj atmış.
Geçen sene kasko ve trafik sigortasını ben yapmıştım
Kasko yüzde 50 indirimli idi personel eşi diye.
Sigortaları yaptıracakmış sigortayı aramış ,müşteri temsilcinizle görüşün demişler napayım diye soruyor
Bakayım dedim.Kasko gene yüzde 50 indirimli hesaplamışlar sigortadan arkadaşı aradım biz ayrıldık bunu tahsil edersek hatalı olur, tabi Beren dedi iptal edelim dedi.İptal ettim mesaj attım artık personel yakını olmadığından indirimli olan iptal olacak kasko 1900 civarı çıkar istersen teklif alalım , trafik sig da şu kadar dedim.
Sonra mesaj atmış iptal edelim diye.İptal ettim kaskonu, trafik sigorta teklifini de reddettim dedim.Ok yazmış cevap vermedim dahaçok hoşuma gitti 1000 küsür zarara girdi adama her yerden faydam vardı eşşek gibi fazla ödesin şimdi
![]()
Lelli ben eşim ile habersiz gittim Doğum yaptım ve elim doğum sonrası benim ve kendi annesigili aradı acil geldik Doğuma diyeGercekden resmen birbirleriyle âşık atiyor millet..
Bi hastane yasak demisti hangisiydi unuttum.
Gercekden yasak olmali.
Bi hastaneye davul zurna getirtipde kina yakmadiklari kaldi milletin
Hayir o enerjiyide buluyorlar.
Ben oldum olasi zaten susler pusler danteller fiyonklar falan sevmem.
Buldumcuk gibi geliyo bana
lelli ban mı yedi
Gunaydın kızlar
Kızı beslemeye kalktım 6da yatmadım
Dus aldım evdekiler uyurken
Cay koydum,süt sagdım
Makinamla ask yasıyorm cok pratik.Lansioan kocamandı ,bu pittiricik
Kociye 2 havlu 4.5 kiloluk Alo vermisler isyerinden yılbasılık.
Yagmur yagıyor cok anneme gitmek istiyordm bugun
Yarın o gelcwk artık .
Yarın maas günüm
Gerci ilk ay yarım maas ama
Gram alıp atarsam kenara süper olcak![]()
geçmiş olsunSelam kızlar.. Dün kızımı almaya gidince bakıcı abla dolma ve sarma koymuş sağolsun. yeöeğim vardı onlara dokunmadık. bu akşam onları ve yanına biraz makarna yaparım yerin. ayran turşu fix zaten. bu akşam da yarın akşam için birşeyler yapmam gerek.
kızımı göz doktoruna götürdüm bu sabah. göz arpacığı çıkmış ilaç yazdı, dalin şampuanla günlük yüzünü yıka dedi. inşallah geçer.
yarım saat önce işe geldim. yine tek başıma kullandım. tamam dedim yaaaa ben olmuşum artık:)
güzel bir fikir :)kızlar 2020 için kişisel olarak kendimize yapacağımız yatırımları da yazalım mı:) evet birikim, borç kapatma zaten hedeflerimiz, ama benim kendim için yapmak istediğim bi kaç şey daha var.
-Tüm vücut lazer epilasyona başlamak ( doğumdan önce özel bölge koltuk altı yapıyordum ama hamile kalınca hormon sebebiyle yine çıktılar)
-saçıma kalıcı fön diğer adı brezilya fön mü diyorlar ne onu da yaptırmak istiyorum
bunlar öncelikli olacak istediklerim zamanla artacaktır:)
birlikte neden gitmiyrosunuz?Günaydınn bacılarr
Sabah kalktım 6 da falan
Koci dedi beni 9 da kaldırır mısın?Olur dedim
Adam havuza gidecekmis ondan kaldır demis
Vay arkadas dedim stres olmıs atacakmıs
Sendikanın havuzuna,hamamına flan gidiyorlar 10 tl ye stres atıyor adamlar ne güzel dünya
Bende yeni deterjanımı actım koklaaya koklaya stres atıyorjm![]()