• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar bugün benim de işe el süresim yok ütüler dağ gibi oldu beni bekliyor hiç sevmiyorum ütü yapmasını
Eşimin maaşı yatmış Allah bereket versin
Yemek yedik 40 TL
Çamaşırcıya gittik iç çamaşırı çorap eşime içlik vs aldık 63 TL
Eşim paran var mı dedi yok dedm 100 TL verdi halbuki 50 TL vardı doğru zulaya attım
Bin şükür halimize kartta kalan son 1 TL ile ekmek aldığımızı bilirim Allah kimseyi o raddeye getirmesin
Amin🤲
Rabbim kimseyi sağlkla, açlıkla sinamasin.
Var edende Rabbim yok edende.
Rızkimiza sükür bereket.

Kestaneye usendim cunku kozmatigi surekli kontrol etmem gerekiyor🙄 yaniyor yoksa hep karistircan.
Kalkamam okadar kalsin
Kahve ve kek verdin esime sen mi yaptin diyo Allahim bu adam bu ara niye boyle seyler soruyo anlamiyorum.
Halsizim falan diyorum sanirim ondan nasil yaptim böyle bu halle diye sormaya getiriyo.
Kim yapcak allasen dedim.
Katyamiz falan olmadigina gore?
Hem yiyo hem soruyo😋

Kestaneye usendim cunku kozmatigi surekli kontrol etmem gerekiyor🙄 yaniyor yoksa hep karistircan.
Kalkamam okadar kalsin
Kahve ve kek verdin esime sen mi yaptin diyo Allahim bu adam bu ara niye boyle seyler soruyo anlamiyorum.
Halsizim falan diyorum sanirim ondan nasil yaptim böyle bu halle diye sormaya getiriyo.
Kim yapcak allasen dedim.
Katyamiz falan olmadigina gore?
Hem yiyo hem soruyo😋

Kek dedin canım çekti hemen çırpıveriyim hem eşim işe götürsün☺️

Kek dedin canım çekti hemen çırpıveriyim hem eşim işe götürsün☺
Afiyet olsun bu ara havuclu tarcinli cevizliye taktim.
Bakalim nezaman bikarsam artik.
Ev ahaliside henuz bikmadi
Kabartma tozlu dereotlu pogaca yaptim onuda kahvaltiya isiticam

Yoruldum kızlar bugun kaynanam geldi iki eltime kahvalti ettik sigara böreği vebpatayes kızartması yaptim önceki günde tatli yapmıştım gelin pastası ikram ettim kahve yanina üç dört dilim kaldı aksam disari ciktik e bebekten ikili ince pijama aldim oğlan bi cekcek araba aldik😐😐 40 tl verdik şoka girdik şampuan günlük süt kutu süt kekik muz 25 tl üzerine 7 tl ye el sabunu vardı faks ondan aldim azdı alacaktım fiyatı iyi geldi 33 tl verdim gunluk sütleri mayaladim yogurdum azdı yorgundum ilkkez menemen actim eşim a101 den pastırma sucuk almıştı onlardan koyarak menemen yaptim peynir zeytin yedik şükür yarın esime randevu aldım geçmeyen öksürük hirıltılı nefes sorunu var hala sigara icio😥😥😥

Yok kuzu öyle konuştu telefonda ama gitmedi hasta oksuruyo abisi gitmemiş ise s.disina müşteriye gitmis bugun yarin öksurügu ve hiriltısı var göğüs hastalıklarına aldık yarin sabah ona gitces ordan giderim ddi annesiyle eltimler geldi kahvaltiya barıştır onlar diyo benimki yok ben kendim iş yapcam diyo bilmiyorum para yoktu bugun abisi yollamış hesaba kaynanam oğlana 20 tl verdi cebine koydu 😁😁 saolsun her gördüğünde verir biseler getirir
Hayırlısı olsun bacım
Banada babam 100 tl harclık verdi😂

Annemlere gittik kahveye
Babamdan alcagım vardı 1600 tl
1700 tl verdi🤣
100 tl kardayım
Bugun bi klasık araba almıs
Toplayıp satarsa bi daire parası edermis😆
Ama araba babamdan büyük🤣
Ay bayıldım toplasın bi sehir turu atcam
Böyle on koltuk boydan boya filan😀
1 seneye toplarım ama 100 bin gider diyo
Bakalım napcak
Koci de tokiye bakıyo,basvuralım dedi.
Arastırcak bakalım.
Evde yemege lor yok biz ev bakıypruz😂
Yalnız gercekden evde yemege lor yok🤦🏻‍♀️🤣
Kahvaltılık,kızın bez mama error veriyoe💆🏻‍♀️

Annemlere gittik kahveye
Babamdan alcagım vardı 1600 tl
1700 tl verdi🤣
100 tl kardayım
Bugun bi klasık araba almıs
Toplayıp satarsa bi daire parası edermis😆
Ama araba babamdan büyük🤣
Ay bayıldım toplasın bi sehir turu atcam
Böyle on koltuk boydan boya filan😀
1 seneye toplarım ama 100 bin gider diyo
Bakalım napcak
Koci de tokiye bakıyo,basvuralım dedi.
Arastırcak bakalım.
Evde yemege lor yok biz ev bakıypruz😂
Yalnız gercekden evde yemege lor yok🤦🏻‍♀️🤣
Kahvaltılık,kızın bez mama error veriyoe💆🏻‍♀️
Canim şu eşimin işler belli olsun istanbul da da olcakmis hatta benim oturduğum yerde ilçe de yani olcak tokinin sitede gördüm bu taraf alabildiğine arsa ama insallah dagĺik bi yere yapmazlar 2+1 için basvurcam

Canim şu eşimin işler belli olsun istanbul da da olcakmis hatta benim oturduğum yerde ilçe de yani olcak tokinin sitede gördüm bu taraf alabildiğine arsa ama insallah dagĺik bi yere yapmazlar 2+1 için basvurcam
İnsallah cıkar cnm
Ay 240 ay öde öde bitmez o🤦🏻‍♀️
Bursada hep ilceler var anca alınıp kiraya verilir ama bizim alıp ayrıca kira ödücek 2 ev paramız yok suan🤣
Zaten anneme söyledim,seninki karar verene kadar inssatlar biter diyo😂
Cidden marketten konserve alırken üzerini bi saat okur🤦🏻‍♀️
Öyle sinameki bi adam🤣

Anneme söyledim tokiye bakıyo diye,senin evin var(annemlerden kalcak birer evimiz var kardesimle)girme o topa.
Senin maası yatırcak yer arıyo diyo😂
Yarım maas alcam,nesini yatırcK dedim,bulur o yatırcak yer diyo🤣
Kadın nasıl nefret ediyosa artk 😂
Ama bunlarda genetik kadınların maasa konma
Ablalarından biri ozel okulda calısyo,cocukları da aynı okulda.Kız calıstıgının 10 ayını dokunmadan okula veriyor🤷🏻‍♀️
Eğitimi bi zahmet baba karsılasın.
Evleri kira değil kocası genel giderleri karsılıyormıs,bu kızın giderlerini.2 ay maas alıyorm ben demisti💆🏻‍♀️
Hayatta dedim yapmam esime,babası bi zahmet karsılasın.

Hayırlısı olsun bacım
Banada babam 100 tl harclık verdi😂
Kız şöyle harçlık veren yok şansıma tüküreyim😁😁😁bkumbaraya at sen gizli
Gün aymadi bugün yine tatesliydik antibiyotik bile etki gostermiyo sabaha karşı bı saat uyumuşum okula kız geç kalcakti eşim kaldırdı jet hızıyla kahvaltı beslenme koydum heryer karışık yatcam bugün biraz oğlan uyursa isterse evi! Pislik götürsün uyumayinca ruh gibiyim üç gundur

Anneme söyledim tokiye bakıyo diye,senin evin var(annemlerden kalcak birer evimiz var kardesimle)girme o topa.
Ablalarından biri ozel okulda calısyo,cocukları da aynı okulda.Kız calıstıgının 10 ayını dokunmadan okula veriyor🤷🏻‍♀️
Evleri kira değil kocası genel giderleri opkarsılıyormıs,bu kızın giderlerini.2 ay maas alıyorm ben demisti💆🏻‍♀️
Kiraniz ne kadar cnm
Annemden kalsa bile fazla mal göz çıkarmaz çocuklarına gelecek bide borca koy kocani paran nereye gittiği belli olsun benimki kipirdayamiyo ailesi hiç istemedi ev almamı altınları istedi kaç kere ne hakkı varsa akrabaları keza öyle eve verdim kurtuldum

Günaydınlar
Geçen cumartesi babanem vefat etmişti bu yüzden köye gittim geldim oğlumla birlikte gidiş dönüş 530 TL bilet parası verdik gitmesem olmazdı ondan bir hafta önce de dedem ( annemin babası) vefat etti ona gidememistim çok pişman oldum iyi ki gitmişim babane me

Ordan gelirken babam 100 lira verdi oğluma diye annemde sağolsun patates tereyağ ceviz bide cenaze için gelenler çay falan getirmisti onlardan koymuş
İstanbul'a gelince Anadolu yakasında iniyorum ben başkasıyla eşyaların karismis benim eşyalarının bı kısmı ne yazikki otogara gitmiş başkasının ki bana gelmis eşim taksi tutup gidip değiştirdi geldi 120 lira yol parası vermiş
Sağ saglim kazasız belasız geldim ya gerçekten başka bişi önemli değil

Evleri kira değil kocası genel giderleri karsılıyormıs,bu kızın giderlerini.2 ay maas alıyorm ben demisti💆🏻‍♀️
yeni jenerasyon erkekler
çok değişik
illa kadın çalışsın versin diye bekliyor
valla ben anlamıyorum
benim eşimde al giy gez diye bana pek dokunmaz
hep destek olur

kızlar selam
2020 az kaldı
bende bu yıl ekime kadar mevcut ufak tefek gereksiz harcamalarımı toparlayıp , tatil parasını peşin birktirmeyi istiyorum .
sonrası içinde toplu birikime geçmeyi planlıyorum
hedef koydum birikim için :)
açıkcası Ocak itibari ile 750-TL atacağım ama ekimde atmak istediğim rakam biraz daha yüksek 3.000-tl gibi atmak istiyorum
amacım yılda 30.000-TL biriktirmek
bakalım hedefim tutar mı?
gezmeyi ve harcamayı seven iki kişiyiz
ama ben bir taraftanda biriksin istiyorum
dünyanın binbirtürlü hali var

Kızlarrrr prensesimi gördum.
Kesinlesti kız oldugu cok mesudummmm🤗🤗🤗
Bak bu da kukusu dedi doktor☺☺
14cm ve 280gr
Dunden beri acayip kipir kipir cok hareketli hissediyormusun dedi doktor.
Simdiden hareketli bu piremses folikasit bebesi.

80tl muayineye verdim.
Pazar kuruluydi brokoli aldim kendime.
Makbule girdim ceviz, antepfistigi, salca, lokum, cekirdek bisiler aldim tam 104tl tuttu.🙄
şuncacik sey yaw.

Bugun lahana sarcam
Manti aldim hazir ondan haslicam.
Evi toplamam lazim annemle bana geldik (zorla getirdim) kahve ictik simdi gitti o
ev toplicam yavas yavas.

2 hafta sonra detayli ultrason istedi hastaneye sormayi unuttum fiyatini telf. sorcam artik.
Istedigin yerde yaptir dedi bilmiyorum o hastanede yaptiririm sanirim.

Bende durumlar böyle

Kızlarrrr prensesimi gördum.
Kesinlesti kız oldugu cok mesudummmm🤗🤗🤗
Bak bu da kukusu dedi doktor☺☺
14cm ve 280gr
Dunden beri acayip kipir kipir cok hareketli hissediyormusun dedi doktor.
Simdiden hareketli bu piremses folikasit bebesi.

80tl muayineye verdim.
Pazar kuruluydi brokoli aldim kendime.
Makbule girdim ceviz, antepfistigi, salca, lokum, cekirdek bisiler aldim tam 104tl tuttu.🙄
şuncacik sey yaw.

Bugun lahana sarcam
Manti aldim hazir ondan haslicam.
Evi toplamam lazim annemle bana geldik (zorla getirdim) kahve ictik simdi gitti o
ev toplicam yavas yavas.

2 hafta sonra detayli ultrason istedi hastaneye sormayi unuttum fiyatini telf. sorcam artik.
Istedigin yerde yaptir dedi bilmiyorum o hastanede yaptiririm sanirim.

Bende durumlar böyle
sağlıkla gelsin alyatoş :)
boga burcu çok kararlı ve sabırlı ve parayı sever :):)
birikim onun için tutkudur
ramazan önü oalckad eğil mi doğum

sağlıkla gelsin alyatoş :)
boga burcu çok kararlı ve sabırlı ve parayı sever :):)
birikim onun için tutkudur
ramazan önü oalckad eğil mi doğum
Evet kuzu
Mayisin 1-5 arasi dogum olur diye dusunuyorum.
Hic konusmadik daha ama..
Annem boga burcu eltimin damadida bogaymis.
Onu biliyonuz zaten karisinin agzina bakiyo😁
Ama annemi baz alirsam annem cok sabirlidir, sakindir, sogukkanlidir insAllah benzer.
Eltimin damadida sabirlidir, tutumlu parasini tutuyor falan.

Biz esimle ikimizde ekim dogumluyuz teraziyiz.
Bizim sıpalar ikiside mayis dogumlu.
Ama oglum ikizler mayis sonu oldugu icin

Evet kuzu
Mayisin 1-5 arasi dogum olur diye dusunuyorum.
Hic konusmadik daha ama..
Annem boga burcu eltimin damadida bogaymis.
Onu biliyonuz zaten karisinin agzina bakiyo😁
Ama annemi baz alirsam annem cok sabirlidir, sakindir, sogukkanlidir insAllah benzer.
Eltimin damadida sabirlidir, tutumlu parasini tutuyor falan.

Biz esimle ikimizde ekim dogumluyuz teraziyiz.
Bizim sıpalar ikiside mayis dogumlu.
Ama oglum ikizler mayis sonu oldugu icin
maşallah harika enerjisi ile allahın izniyle gelecek :)
fındık kurdu :):)

Back
X