• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslında elhamdulillah ihtiyacım yok ama bana sıfır almak mantıksız geliyor 😁 zaten dünyada tekstil kirliliği almış başını gidiyor bununla ilgili bir belgesel izlediğimde çok rahatsız olmuştum.
Bende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.
Bir de bi tuluma 100tl falan vermem ben.
En azı alip o sekilde kullanmak istiyorum dayanabilirsem.

Bende oğlumun bütün kıyafetleri saklıyorum ayakkabılarını falan kızda olsa erkekte olsa giydiririm çit citlilari falan içine giydiririm zira ilk günler kıyafet yetmiyor
Bende süpermenli tulum var😆
Oglanındı ama nasıl tatlı
Kücülene kadr giydircem.
Kız erkek karısık giyiniyor cocuum😂

Bende cabuk buyudukleri icin kullanilmis ya da uygun seyleri almak kullanmakdan yanayim.
H&m nin tulumlarda indirim var 49 tl indirimli hali ama cok kalıteli cidden.
Masus büyük aldım,boy uzadıkca kıvırdıgım yerlerden bi tık acıyorm🤣
Hele yılbası serisinde cıldırmalık seyler var🥰

Bugun hastanenin ordaki pazarda 8tl mis gibi yumusacik citcitli badyler gordum.
lcw 2 tanesi 37.90dı
Ordan alicam.
sali gunu pazar kuruluyor Saliya alicam randevuyu artik😂
uzerimde para yoktu alamadim.

Ben mesela HM’de bir takım görmüştüm bedeni yoktu ve o zaman pahalıydı, sonra onu 25 liraya ikinci el sitesinde görünce hemen kaptım 😁 sitede de yeni inmiş 40’a normalde 65 idi.

220E6086-1295-4DE3-A016-9B53A296904F.webp

Ben mesela HM’de bir takım görmüştüm bedeni yoktu ve o zaman pahalıydı, sonra onu 25 liraya ikinci el sitesinde görünce hemen kaptım 😁 sitede de yeni inmiş 40’a normalde 65 idi.

Eki Görüntüle 2566293
cok iyi yapmissin.
Dolap uyg. etiketli bir cok urun var kimisi hediye geliyor kimisi dukkan kapatiyor zaten 0-3 olanlar 2-3 defa giyilmis seyler.

Ben almayi dusunuyorum ama az almak istedigim icin seciyorum bakiyorum soruyorum.
Ocak ayinda almaya baslicam hastane cikisiydi, tulumdu, battaniyeydi

Selam kızlar bugün giremedim. Ya sabah 10 da kalktık. Babası evdeyken geç kalkıyor bizim minnoş hanım 😂
Sonra kahvaltıydı film izledik uyudu ev curcuna tabi. Parka götürdük. Kampanyaları görmüştüm alışverişe gittik 265 tl.
Öyle geçti günümüz. Eşim evdeyken alışverişleri yaptırdım bayağı. Geçen de başka marketten kampanyayı kaçırmayayım demiştim :)

Annemlere gittik kahveye
Babamdan alcagım vardı 1600 tl
1700 tl verdi🤣
100 tl kardayım
Bugun bi klasık araba almıs
Toplayıp satarsa bi daire parası edermis😆
Ama araba babamdan büyük🤣
Ay bayıldım toplasın bi sehir turu atcam
Böyle on koltuk boydan boya filan😀
1 seneye toplarım ama 100 bin gider diyo
Bakalım napcak
Koci de tokiye bakıyo,basvuralım dedi.
Arastırcak bakalım.
Evde yemege lor yok biz ev bakıypruz😂
Yalnız gercekden evde yemege lor yok🤦🏻‍♀️🤣
Kahvaltılık,kızın bez mama error veriyoe💆🏻‍♀️

Aynı durum bizde de vardı 😬 biraz harcattım paraları🤣 ben de kartla internetten aldım bez. Amazonda yakaladın kampanyayı. Sen nerden alıyorsun bezi

Kız şöyle harçlık veren yok şansıma tüküreyim😁😁😁bkumbaraya at sen gizli
Gün aymadi bugün yine tatesliydik antibiyotik bile etki gostermiyo sabaha karşı bı saat uyumuşum okula kız geç kalcakti eşim kaldırdı jet hızıyla kahvaltı beslenme koydum heryer karışık yatcam bugün biraz oğlan uyursa isterse evi! Pislik götürsün uyumayinca ruh gibiyim üç gundur

Dinlen ya boşver işi gücü sende hasta olma.

Kiraniz ne kadar cnm
Annemden kalsa bile fazla mal göz çıkarmaz çocuklarına gelecek bide borca koy kocani paran nereye gittiği belli olsun benimki kipirdayamiyo ailesi hiç istemedi ev almamı altınları istedi kaç kere ne hakkı varsa akrabaları keza öyle eve verdim kurtuldum

Ben de aynı şeyi yaptım iyiki de yaptım. Kimse beklentiye girmiyor. Bir de biz ev kredisini 9 yıl girmiştik. Onun ailesinden kimse bilmiyor krediyi 4 yıldan aza düşürdüğümüzü. Benim annem biliyor çünkü annemden para aldım dedim zulodaki paramı 🤣

kizlar goruntulu aradi bugun.
Malum hastane gunum ya cinsiyet 🤦‍♀️🤦‍♀️
Dedim kız diye.

Oglumdan kalanlar vardi bir kac parca bahsetmistim ay onlari istedi benden
Ben kimseden bisi isteyemem ya.
Yani arkadasim misal verim dese alirim ama ver diyemem.
Dedim cok yok zaten bir kac parca var giydirirsen verim dedim bende.
2-3 takimla cit citli bady var.

sari,turuncu, yesil, beyaz olanlar var onlari vermemde.
mavi olanlari ayircam.

Yuhh ya onun için sorup duruyormuş demek cinsiyet🙄

bogaza duskunlugude okumustum evet🙈
Ayrica annemde hic yemek secmez masallah o da sever yemeyi

Benim yeğenimde kiz yeğenim yani 1 mayıs doğumlu. Yemek konusunda iştahsız benim kızdan daha az yiyor. İnat var inada gittimi fena. Çok hareketli değil sakin bir çocuk.
Mesela örnek geçen yıl benim kızın yaşındaydı. Bizde kaldı bir süre evin şindiki hali yoktu. Şimdi tehlike için herşey korumalı benim kızın tırmanışı ve hareketliliğinden 😬

Kızlar ben de sıfır kıyafet pek kullanmadım. Benim gibi evlat edinerek anne olan arkadaş grubum var. Bizim şöyle oldu bir arkadaş diğerine verdi sonra ben sıra beklerken o arkadaş bana ayırdı. Sonra ben de benden sonra sırası gelene ayırdım verdim. Bir defa bile giydirmediğim kıyafetler oldu. Bir de kardeşim ayırıyor kıyafet.
Bazen olur da beğendiğim birşey olursa alıyorum üç beş parça.
Ayakkabıları da dolapta ve letgo da satışa koydum satılmadı. Yeniden de ilgilenip satışa koyamadım. Satıp kızıma ayakkabı alacaktım. İlk adım ayakkabısı yepyeniydi iki defa mı ne giydi.bakalım inşallah satarım

Aslında cinsiyet ayrımı yapmamak lazım hani kız illa pembe erkek illa mavi diye ya da oyuncak konusunda öyle bence zaten çok çabuk buyuyorlar

Ben de onu hiç yapmadım. Lcw den kaç tane erkek alt üst penye esofman gibi şeyler aldım. Evde zaten açık renk çok giydireniyorum. Oyuncak bebekten önce top araba almıştım. Ama onları daha çok oynadı😂 bebeği oynamadı.

Back
X