- 1 Mart 2010
- 45.463
- 116.247
- 1.123
yok ya bacım ya bizim gelirde sikinti var ya da biz müsrifizBdv de bi konu var
Haftada 100 tlden arttırırım diyor millet ya
Ayh bayılazamm
Ben kapıdan cıkıyorm 100 tl gidiyor
Bende mi sıkıntı var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya bacım ya bizim gelirde sikinti var ya da biz müsrifizBdv de bi konu var
Ayh bayılazamm
Sıkıntı piyasa da bı markate gittim 30 TL verdim geldim yapcak bişi yok yüz liranın ne değeri var kiBdv de bi konu var
Ayh bayılazamm
Merhaba canım bende başvuracaktım nasıl bi uygulama yaptınız rica etsem anlatır mısınSelam kızlar bulunduğum şehirde TOKİ başlıcakmış bi anda haberimiz oldu hemen başvurduk başvurumuz onaylanmış 500 TL parayı yatırdık şimdi kura çekilmesini beklicez Allah'ım inşallah hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum sizler de dua edin kızlar Allah'ım beni de ev sahibi yapsın inşallah
Önce e devletten eşim başvuru yaptı gün içinde mesaj geliyo e devletten de kontrol edebiliyosun onaylanırsa ziraat bankası IBAN no geliyo oraya parayı yatırıyosun 2+1 için 50ü TL 3+1 için 1000 TL yatırılıyor sonra kura olcamış işte eğer ev çıkarsa yüzde onunu peşinat veriyorsun 140binlik ev çıkarsa örneğin 14bin TL yatırıyosun tabi başta yatırdığın parayı düşerek ev bitince ödemeye başlıyorsun ziraat bankası 0,49 dan kredi kullandırıyomuş kalan tutar için eğer kurada ev çıkmazsa başta yatırdığın parayı geri alıyomuşsun tabi benim oturduğum ilde proje açıldığı için başvurabildik her ilde var mı bilmiyorumMerhaba canım bende başvuracaktım nasıl bi uygulama yaptınız rica etsem anlatır mısın
Bizim burda da var canım ama benim banka hesabım yok o yüzden e devletten yapamam başvuru netten baktım şimdi ikametgah kimlik fotokopisi ve SGK kaydı istiyorlarmış ayyyyyyy inşallahhhh çıkar yaaaa ilk defa heveslendim inşallahhhh size de çıkarÖnce e devletten eşim başvuru yaptı gün içinde mesaj geliyo e devletten de kontrol edebiliyosun onaylanırsa ziraat bankası IBAN no geliyo oraya parayı yatırıyosun 2+1 için 50ü TL 3+1 için 1000 TL yatırılıyor sonra kura olcamış işte eğer ev çıkarsa yüzde onunu peşinat veriyorsun 140binlik ev çıkarsa örneğin 14bin TL yatırıyosun tabi başta yatırdığın parayı düşerek ev bitince ödemeye başlıyorsun ziraat bankası 0,49 dan kredi kullandırıyomuş kalan tutar için eğer kurada ev çıkmazsa başta yatırdığın parayı geri alıyomuşsun tabi benim oturduğum ilde proje açıldığı için başvurabildik her ilde var mı bilmiyorum
Hesabın olmasına gerek yokmuş onlar TOKİ için IBAN açıyolarmış canımBizim burda da var canım ama benim banka hesabım yok o yüzden e devletten yapamam başvuru netten baktım şimdi ikametgah kimlik fotokopisi ve SGK kaydı istiyorlarmış ayyyyyyy inşallahhhh çıkar yaaaa ilk defa heveslendim inşallahhhh size de çıkarsen hangi ildesin
![]()
Anladım canım çok sağol rabbim gönlünüze göre verir inşallahHesabın olmasına gerek yokmuş onlar TOKİ için IBAN açıyolarmış canım
Aydın'da yaşıyorum ben
Ya hic mi hediye almazsınjz diyormyok ya bacım ya bizim gelirde sikinti var ya da biz müsrifiz![]()
He vallaSıkıntı piyasa da bı markate gittim 30 TL verdim geldim yapcak bişi yok yüz liranın ne değeri var ki
Amin canım hepimizin inşallahAnladım canım çok sağol rabbim gönlünüze göre verir inşallah![]()
Konuyu bulamadım linki paylaşırmısın canım merak ettim :)Ya hic mi hediye almazsınjz diyorm
Kimseyle oturup kalkmam o yüzden almama gerek kalmıyor demis kadın
Bende 2 yigen 1 cocuk var
3 cocukla 100 tlyi kapıdan cıkarken bitiriyorum
Özetle evden cıkmıyorm diyorlar
O is bana gelmez![]()
Konuyu bulamadım linki paylaşırmısın canım merak ettim :)
Günaydınlar
Geçen cumartesi babanem vefat etmişti bu yüzden köye gittim geldim oğlumla birlikte gidiş dönüş 530 TL bilet parası verdik gitmesem olmazdı ondan bir hafta önce de dedem ( annemin babası) vefat etti ona gidememistim çok pişman oldum iyi ki gitmişim babane me
Ordan gelirken babam 100 lira verdi oğluma diye annemde sağolsun patates tereyağ ceviz bide cenaze için gelenler çay falan getirmisti onlardan koymuş
İstanbul'a gelince Anadolu yakasında iniyorum ben başkasıyla eşyaların karismis benim eşyalarının bı kısmı ne yazikki otogara gitmiş başkasının ki bana gelmis eşim taksi tutup gidip değiştirdi geldi 120 lira yol parası vermiş
Sağ saglim kazasız belasız geldim ya gerçekten başka bişi önemli değil
Allah razı olsunBaşınız sağolsun Canım