• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay bugun zuhalde bi gelin vardı
2.5 aylık bebesi varmıs,diyoki zuhal topala sizin hayranınız😱1 aylıktan beri izliyor sizi🤦🏻‍♀️
Zuhal topal bile izletmeyin dedi
Cehalete bakar mısın?
4 aylık benimki tvye kafasını cevirince tasıkardim tutuyor🤣🤷🏻‍♀️

100 tl neki bugün indim markete 100 tl harcadım. Kampanyaların son günüydü. Kaçırmayayım dedim. 😊
Tv izletmek ne ya o kadar çocuğa ben 1 yaşına kadar hiç açmadım şimdi de sınırlı açmaya çalışıyorum. Ee bazen gelen olunca uzun izlediği oluyor malesef.
Bu sıralar elime telefon da alamıyorum. Tv hiç izleyemiyorum yanında sürekli annee annecimmm anneciiim 🤣🤣🤣🤣

Ben de ancak müsait olabildim. Malum benim koca evde. Yok çaydı yok kahveydi. Kendi alsa bile mutfağı toparlamak bana kalıyor🙄
Eee bir de geçiyor tv karşısına kız bisküvi dökmüş yok haber dinliyormuş süpürmeyeymişim.
Neyseki kız uyuyunca film izliyoruz o yanı güzel oluyor. Çalışırken ben kızı uyutmaya odaya gidince horultusu bizden önce başlıyordu.
Şahsiyet dizisini bitirdik bugün de. Konusu gerçekten çok anlamlı♥️

100 tl neki bugün indim markete 100 tl harcadım. Kampanyaların son günüydü. Kaçırmayayım dedim. 😊
Tv izletmek ne ya o kadar çocuğa ben 1 yaşına kadar hiç açmadım şimdi de sınırlı açmaya çalışıyorum. Ee bazen gelen olunca uzun izlediği oluyor malesef.
Bu sıralar elime telefon da alamıyorum. Tv hiç izleyemiyorum yanında sürekli annee annecimmm anneciiim 🤣🤣🤣🤣
Bn buara cozuttum tmm ama yinede 100 tl ile evden cıkmaz oturursan harcamazsın🤦🏻‍♀️
Aman cahil cahil konusuyro tv izletmeyin diye bas bas bagırıyo uzmanlar🤷🏻‍♀️

Kız okudum sanada ne guldum valla bende o yazdığım kadın gibiyim olmayınca idare ediyorsun bu hafta pazarda harcadim 50 tl harcadim bu hafta sadece para olmayınca harcayamiyosun milletin geliri baya yüksek ondan harcıyor bence var nasılsa diye olmayınca harcayamiyosun😁

kızlar selam
bugü nihayet şubeye 08:55 de vardım :KK9:
her gün 9:30 gidiyorum
dedim biraz çeki düzen veriyim :):)
öglen işim var diyorum çıkıyorum 12:15 de geliyorum 13:50 de
akşam spra giderken çıkıyorum 17:40 da
dedim az erken gelip çalışıyımda yüzüm olsun :)
biz genel müdürlük personeliyiz
öyle olunca şubede bağlı olduğumuz direktörümüz yok
ekip dört kişi dışarda işi olan kendi işini toparlayıp buhar oluyor :):)
bende bu ara çok kaçtım
ama iyi geliyor nefes alıyorum yani
hafta sonum bana kalıyor
evde cumartesi temzilik var , ama 14:30 da gider halleder yani
düzenli geldiği için önce küçük halıları kaldırıp çırpıyor
sonra oda oda sil sipür toz al çıkıyor
hangi odanın camı kirliyse onu alıyor
bir daha ki sefer geldiğinde mutfak dolap yüzü siliyor
ama her geldiğinde iki banyoyu da güzelce yıkıyor
koltukları çektiriyor,eli hızlı ve temiz
yerleri 3 kez silmezse içine sinmiyor

akşama yemek yok
eşim geç gelebilirim dedi
öyle olursa oğluşa pide söylerim
evin hemen yan tarafında pideci var çok rahat oluyor
aniden misafir gelince söylüyorum üç tane
çok büyük yapıyorlar
3 tanesi 4 kişiye yetiyor
yanına turşu salata ayran ile çok lezeetli ve ekonomik :)

Selam kızlar
Eşim dün halı sahaya maça gitti ayağını incitmiş sabah doktora gitti 45 TL ilaç ücreti vermiş
İyiki sgortalıyız dedim işin içinde olmasam her ay maaşlardan kesilen primleri vergileri görmesem neyse dicem de
Neyse sağlık olsun Allah devletsiz yurtsuz bırakmasın kimseyi

Bugun yine enerjim yerlerde.😖
Ay 1 gun cok keyifliysem oteki gun yerlerdeyim😔

Bugün öteki gün yerlerde vakti
Bi abdest aldip surelerden okucam.

Aksam esim maca gitti bende eve yakin oturan ablami cagirdim oglanlarda yasit onunla oturduk
Ihlamur demledim buzlukda birek pogaca vardi kek falan cikardim.

Odalari topladimda mutfak duruyor.
Yemek yapilcak.
supurge acicam

Once bi dus alip sureleri okucam yoksa baslayamicam islere.

Canim kahvalti istemedi 1 muz sonrasinda da brokoli yedim.

Birazdan ceviz ve süt ara ogun yaparim.

Yemek napcam hic bilmiyorum.

akşama barbunya yapmaya karar verdim
eşimin diyetine dikkat ediyoruz
dün hiç başı ağrımamış
2 gün yedikelrine dikkat etti hemen fakr ediyor
bundan sonra sıkı yönetim var :):)
akşam da salata ve barbunyayı dayıyacağım esmer ekmek ile
diyor ki bu ekmekten istediğim kadar yiyebilir miyim :):))
tövbeeeeeee dedim
ye canım yee
babanın fırını gibi ye dedim

akşama barbunya yapmaya karar verdim
eşimin diyetine dikkat ediyoruz
dün hiç başı ağrımamış
2 gün yedikelrine dikkat etti hemen fakr ediyor
bundan sonra sıkı yönetim var :):)
akşam da salata ve barbunyayı dayıyacağım esmer ekmek ile
diyor ki bu ekmekten istediğim kadar yiyebilir miyim :):))
tövbeeeeeee dedim
ye canım yee
babanın fırını gibi ye dedim
hep öyle olur ya kepekse cok yiyim bisi olmaz hesabi.

Yürüyüş yaptım belki üzerimde ki kırgınlık gider diye ama üşütmüşüm havalar güzel gidiyor diyoruz ama benim hiç keyfim yok. Ellerim, kolum dökülüyor gibi ağrıyor neyse buna şükür. Akşam için daha önce dondurucuya ıspanak kökleri koymuştum. Sabah onları çıkardım yemegini yaptım. Mutfagımı topladım, odaları topladım, havlularımı değiştirdim. Ama canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Bir agırlık ve yorgunluk var bir agrı kesici içtim şimdi bir tane de yeşilçay içtim inşallah iyi gelir.

Dışarısı çok güzel ama canım alışveriş bile yapmak istemedi mutlaka eve dönüşte bir iki eksik alırdım. Bu gün sıfır harcama benden, eşim az önce aradı hastanenin önüne bir kamyon ceviz getirmişler kilosu 15 tl iki kilo aldım dedi cevizler çok güzelmiş iki kilo daha al dedim. Pazarda 25-30 tl arası bu gün eşim harcadı benim gücüm yok harcama yapmaya. Kargo bekliyorum kızımla Pazar akşamı gratisten alış-veriş yapmıştık onlar gelebilir.

Selam kızlar
Eşim dün halı sahaya maça gitti ayağını incitmiş sabah doktora gitti 45 TL ilaç ücreti vermiş
İyiki sgortalıyız dedim işin içinde olmasam her ay maaşlardan kesilen primleri vergileri görmesem neyse dicem de
Neyse sağlık olsun Allah devletsiz yurtsuz bırakmasın kimseyi

Geçmiş olsun. Bizim de geçen 50 tl tuttu. Nedir bu yahu dedik.

Back
X