• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar sabah 8 de hastahanede randevum vardı.Karın usg çekildim
Sonuçlarım çıkmış b12 düşük iğne verdi
Folik asitim düşük ilaç verdi
Açlık şekerim tokluk şekerim yüksek
İnsilün direnci çıkmış ilaç verdi
Kendini yorgun hissedersin bu değerlerle dedi
Devit 3 verdi.
Karaciğerimde hemonjin vardı aynı duruyormuş
Dalağım büyümüş biraz ama zararsız dedi
Vücutta enfeksiyon var zaman zaman ateş yapıyor ona baktırdım 1 ay sonra çıkacak sonuç inş iyi çıkar
Pankreasın karaciğerim yağlanmış kilo vermem lazım yoksa şeker hastası olacağım kalp akciğer iyi 1 ay sonra da romatolojiye randevum var baştan aşağı baktırıyorum kendime 3500₺ tuttu çok şükür sağlık sigortam ödüyor
Kilo vereceğim inş
Gecmis olsun canim.
Kiz ben dogurim de beraber verelim😋
Bu arada bana görücü çıkmış 🤣🤣🤣
Ayyy kimmmissss

Gecmis olsun canim.
Kiz ben dogurim de beraber verelim😋

Ayyy kimmmissss

Sağol canım verelim ben şimdiden başlayım anca veririm 🤣🤣

Tanımıyorum babasına geçen hafta işlem yapmışım ama hatırlayamadım kim olduğunu 🤣 zaten babam kızım daha toparlanamadı şimdilik düşünmüyor evlenmeyi demiş önlerini kesmiş 😂😂

Selam kızlar ev disari içeri esim evde cok kosturmacaliydi bu hafta eşimle hastaneye gittik cigerler doluymuş solunum testi kötü çıktı hava alıyor 6 kez gün de çok sigara içmekten azalttı bırakmıyor ama bakalım ilaç verdi doktor haftaya cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor insallah düzelir değerleri

Tanımıyorum babasına geçen hafta işlem yapmışım ama hatırlayamadım kim olduğunu 🤣 zaten babam kızım daha toparlanamadı şimdilik düşünmüyor evlenmeyi demiş önlerini kesmiş 😂😂
Kesmeseydi iyiydi:) çivi civiyi söker diye boşa dememiş ler öteki derdine yansın yüreğine otursun inşaallah

Hala gidip abisiylede konusmadi yoktu abisi bi kac gundur burda aranıyorsa iş olursa arıyor belli oldu duzelmiycek araları ben kendim yapcam iş diyor maasta almafi yarin yatcak diyir kira faturalar duruyo 😣😣🤔 alsın market yapilcak

Avm yaptık kızla
Gratis 21 tl
27 tl migros;avakoda,milka cikolata(indirimdr)elma sirkesi,cekirdek
660 tl kredi ödedim😫
Aksm pazar yapmıs,bi kutu beyaz peynir,biraz cecil almıs(kahvaltılık al dedim,2 peynir almıs gelmis🤷🏻‍♀️)
Mandalina,ayva,yesillik (marul,maydanoz),dolmalık biber 1 kilo 200 tl😂
Para üstü sormadım,zaten o da bisey demedi
Gripti dr ilac yazmıs dün,burun spreyi falan vermis.
Almamıs ilaclarını
Dayanamadım,dedim at receteyi ben alayım cıkmısken.
Attı ama gec attı,alamadım.
Bakalım kendi alcak mı?
Avokado az yedirmedim kıza. Şimdi yemiyor sıpa😂😂😂 her yıl yedikleri değişiyor

Uykumdan bagirismalarla uyandim.
Biri agliyo biri bagiriyor (muhtemel karsi dairem o kadin hep ciglik atip agliyor o aglamazsa cocugu agliyor ses evimde resmen😖)
Ama bu sefer dayak yedi🙄
Adam rahatladin mi simdi rahat ettin mi diyordu aglama sesi yoktu muhtemel rahat etti vela havle.

Dayagi yiyincemi sustu susacagi mi varmi neyini paylasamiyorlar gunduz vakti sicradim resmen uykumdan.
Biri de vurdu duvara
Bu binada neler donuyo yaw
bunlar kim, kim kimi dovuyo, kim agliyo kafamda deli sorular.
Uykumun icine ettiler.

Bu kadini bi de ben dovcem cok cirliyo sesinden biktim artik.

Ne olursa olsun dayak olayına sinir oluyorum. Erkeklerin güç kullanmaları karşısındakinin güçsüzlüğünü ezmek diye düşünüyorum. Aldatma olayından daha ağır geliyor bana nedense. Sanırım Türkiye de özellikle ekonomik özgürlüğü olmayan kadınların yaşadığı çok olayı duymamızdan kaynaklı.

Selam kızlar ev disari içeri esim evde cok kosturmacaliydi bu hafta eşimle hastaneye gittik cigerler doluymuş solunum testi kötü çıktı hava alıyor 6 kez gün de çok sigara içmekten azalttı bırakmıyor ama bakalım ilaç verdi doktor haftaya cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor insallah düzelir değerleri
Geçmiş olsun canım çok kötü bi illet o sigara inşallah bırakır geç olmadan

Selamlar sabah 8 de hastahanede randevum vardı.Karın usg çekildim
Sonuçlarım çıkmış b12 düşük iğne verdi
Folik asitim düşük ilaç verdi
Açlık şekerim tokluk şekerim yüksek
İnsilün direnci çıkmış ilaç verdi
Kendini yorgun hissedersin bu değerlerle dedi
Devit 3 verdi.
Karaciğerimde hemonjin vardı aynı duruyormuş
Dalağım büyümüş biraz ama zararsız dedi
Vücutta enfeksiyon var zaman zaman ateş yapıyor ona baktırdım 1 ay sonra çıkacak sonuç inş iyi çıkar
Pankreasın karaciğerim yağlanmış kilo vermem lazım yoksa şeker hastası olacağım kalp akciğer iyi 1 ay sonra da romatolojiye randevum var baştan aşağı baktırıyorum kendime 3500₺ tuttu çok şükür sağlık sigortam ödüyor
Kilo vereceğim inş

Geçmiş olsun canım zor şeker hastalığı sağlıklı beslenmeye çalış. Kilo ver çok önemli.

Geçmiş olsun. Sigarayı bıraksa keşke.

Biz de bugün ikeaya gitmedik. Eşim dedi o kadar yolu bir tabure için gitmeyelim internetten alırız. Gittik koçtaşa yok.
Sonra kız avm devuyudu yemek yedik. Bir de uzun zamandır kahve keyfi yapamıyorduk. Yapalım dedi. Oturduk pat diye uysndı😂😂😂 o kadar da özenmişti kahve keyfi yapmaya. Park park diye ağlayarak uyumuştu. Eşimin içine oturdu. Oyun alanına götürdük yarım saat.
Öyle geçti günümüz

Hayırlısı olsun bakalım

Back
X