• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annem kocam uyuzluk yapmadıgı sürece bakarım diyo😂
Onu da agzını acma kalırsın tek maasa diye tehdit ediyorum🤣
Malum parayı sevdiğinden susar🤗
Valla gecen geldiğinde kvdem sow yaptı ya,kıza baktı ben yemek yedim,cayımı ictim.
Ahh dedim icimden sunu en basında yapaydın ne olurdu😔
Cok arkadasjm var kvdesi yemegini yapar,temizliğini yapar.
Hic görmedik öyle seyler sükür😖

ben de hiç yapılmasını istemiyorum sonra yaptım ettim dinlemek istemem.o sebeple evi temizleme olayına hiç çağırmadım. Çocuğu bırakma konusunu da direksiyon derslerim varken mecbur bıraktım. Annem Bursada istanbulda değil. Zaten yeğenime bakıyor

eşin biraz onu gazlamış bence
birden aklına gelmesi kolay olmaz
birisi hatırlatmış gibi
ama iyi olmuş
valla benim kayınvalde herşeyimi yaptı
allah var halende yapar
ben çok çektim kayınvaldeden aman siz çekmeyin der
hiç işimize karşımaz
bir şey olurda anne sen dedin olur adı der
eşya almaya gitmiştik nişanlıyken
soruyorum bu mu olsun şu mu?
kızım sen karar ver senin içine sinsin ben ne deyim şimdi demişti
allah razı olsun
hiç bir konuda gözümü bırakmadı
kuyumcuya girdik
günlük takını seç dedi seçtim
tek taşını da sen seç dedi,sen kullancaksın ben aslında biraz garipsedim niye bana seçtiriyor diye (eşim 7 taş ile evlenme teklif etmişti.)
setimi ben seçtim pırlanta aldılar

sonra bilezikleri biz seçtik dedi ,bana hiç sormadılar
en kalın mersin burma taktılar ,bunlar yatırımlık dedi
zaten bir kaç düğünde taktım, çok dikkat çekiyordu
düğüne gelen herkes eşi dostuda aynı model seçince benim iki kolda doldu :)
benim annemlerde aynı mpdel aldı
resimlere bakan bir arkadaş kız bu bilezikler ne demişti :):)
eşimin ailesinin geliri iyi hiç esirgemezler ( kendi işletmesi var kayınpederin )
siz yemiyecekseniz biz ne yapalım bu parayı derler. allah razı olsun
hatta geçen kayınpeder kızım bak bunu tüm samimiyetim iel söylüyorum kendi kızımdan fazlası vardır eksiği yoktur
sen benim için çok kıymetlisn dedi.
bende babacım sizde öylesiniz :) dedim
ay çenem çok düştü

çok güzel Allah bozmasın. Benim kp de çok iyidir samimiyiz herşeyi konuşuruz beni çok sever. Annesini hiç görmedim zaten. Teyzesivar iki taneydi ikisi de bekar tabi evlenmemişler.ilk zamanlar biraz sıkıntı yaşadım. Çok karışmaya çalıştılar ama müsade etmedim. Diğer teyze vefat edince bu teyze de çok düzeldi. Karışmaz etmez. Ama hep kendi çevrene gidilip gelinsin ister. Tabi kime dinletecek. Eşim de kardeşi de kemdi kafalarına göre hareket ederler.

Zaten carsamba aksami icin gelin demistim.
Bi de bugun gekecek😳
Bi de sabahin 11inde msj atiyo😟
Cidden bunaltiyor artik.
Bende agrim var dedim ki vardi dün.
carsamba gunu icinde pek bisi yapamicam falan dedim.
Brklentiye girmesinler ugrasamicam

yüzsüz ya bu kadar da olmaz.

Biliyormusun aynen yazdığın gibi bir hayatım vardı çalışırken. Çocuklarım hiç takım giyemedi taytı bende,ise üstü annemdeydi. Bazen uyuyakalıyorlardı kızlarım annemle-babamla siz de kalın nasılsa eve gidince yatacaksınız diyordu ama hep iyiliğimizi düşündüklerinden. Çocuklarımın gösterileri olurdu hep annem yada kız kardeşlerim giderlerdi. Neymiş anne çalışıyormuş. Çok mu zengin oldum sanki hayır herkes gibi bir hayatım var. İnanın 2015 yıllında bıraktım işimi en çok babam sevindi çok yoruluyordun kızım dedi çok iyi yaptın dedi. Evet şimdi o yıllarımı hiç aramıyorum. En başında eşim çalışma demişti ama annem o kadar Üniversiteyi boşuna mı okudun sen deyince bende çalışmaya karar vermiştim. Haklarını yiyemem annem-babam çocuklarıma benden güzel baktılar ben engüzel yıllarında yanlarında olamadım. Bir yanım hep eksiktir çocuklarıma karşı. Ama hep diyorum telafisi olmayan yıllar neyse rabbim sağlık versin. İki Haftalık yıllık izne herşeyi sığdırmaya çalışıyordum. Ayyy çok meşgul ettim kusura bakmayın ama benim içimde ki yaradır kapanmıyor.​

işte hep düşündüğüm şeylerdi anlattıkların. Hele o çocukların gösterisine gidemedim yazmışsın ya içim cız etti. Belki alıştığımdan bilmiyorum ama bir kaç saat bıraksam bile aklım kalıyor.
zengin olunmuyor ne kadar kazanılırsa o kadar harcanıyor.
ben çalıştığıma pişman olmadım. Çalışmssaydım ev alamazdık. Hemen çocuk yapsaydık. İşi bırskırdım yine ev alamazdık. Hep erteledim çocuk konusunu. Geç kaldım ama olsun. Herşeyde hayır varmış sözünün anlamını o kadar içten anladımki.
iyiki de geç kalmışım😊

Kaçırma kız iyiyse kader güler bu sefer inş dene bence
Gitti adam başka memlekete genç duruyor ama bekar mı evli mi bilmiyorum ki parmağında yüzük yoktu.
Evliyse niye baksın Bi de o var.Mail atacaktı biraz zaman geçsin atmazsa hatırlatırım ama ben başka bişey yapamam ben hep geride dururum adımı karşıdan beklerim

Benim kiz tum enerji hakkini icerde kullaniyo teyzoşu cok uslu akilli sakin gazsiz prenses olcak.
Hem gazli yaramaz prensesmi olurmus cık cık cık (yersen) 😂

😝 ben hic gaz sorunu yasamadim. Uykuyu da sever. Sadece hareket full.aman gaz olmasin uyusun da hareketine can kurban. Uykusuzluk daha agir geliyor bana

Bizim bi komsumuz vardı ben hamileydim. Annemden su istemiş annemde bana dedi su ver kızım ablana dedi . Kadin kiz günaaah ben ondan istemem asla sen getir demişti anneme 😅
GECEn sene bu zmanlar 6 haftalık falan hamileydim düsük tehlikem vardı,igneleri olunca 2-3 gün koruyordu.
Kocam bi bardak su istedi🤣
Annem üzerine uccakdı ,riskli hamileden su mu istenir diye😂
Halbuki okadr degil di durumum🤗

Gitti adam başka memlekete genç duruyor ama bekar mı evli mi bilmiyorum ki parmağında yüzük yoktu.
Evliyse niye baksın Bi de o var.Mail atacaktı biraz zaman geçsin atmazsa hatırlatırım ama ben başka bişey yapamam ben hep geride dururum adımı karşıdan beklerim
Belli olmaz ki bakar evli olsa bile ama dur bekle o zmn belki birşeyler olur konuşma fırsatı oldumu
bende öyle hiç adim atmadim hep eşinmden bekledim en sonunda söyledi

😝 ben hic gaz sorunu yasamadim. Uykuyu da sever. Sadece hareket full.aman gaz olmasin uyusun da hareketine can kurban. Uykusuzluk daha agir geliyor bana
Hepsi gecip bitiyo ya
Buyuyorlar🤗
Benim oglan koca adam oldu.
Onlarda buyucek sabredicez.
Sonra böyle yaa yaramazmiydi ki? Nasilda buyudu falan dicez.

Unutuluyor hepsi..

Ben oglumun kucuklugundeki bazi seyleri dusunuyorum asla hatirlamiyorum.
Mesela gece uyku duzenini, aksam kacda uyurdu, ilk kelimesi ne idi hepsini unuttum.

kofteydi pilavdi derken kalan sutle sutlac yaptim.
brokolileri hasladim( porsiyon porsiyon yogurtlayip yiyorum)
elma almistim biraz eksiydi yemediler rendeleyip seker tarcinla pisirdim.
Buzluga kaldircam elmali kurabiye yaparken hemen sipsak.
ıhlamur attim ocaga baklava ve ekmek kadayifi var.
Birazdan hazirlarim uzandim.
Mac varmis esimde mac izliyo
Oglanin sinav haftasi🤐

Yarin aksam belki halam kalir ya da carsamba aksami.
Carsamba aksami eltimi dunuru teyzeyi kizini falan cagircam ciksin aradan.

Kurupatlican dolmasi
elmali kurabiye
dereotlu pogaca
Makarna salatasi
gelin pastasi yapicim.

sirf eltimle kizi olsa yapmamda teyzeyle kizi olcak halam annem falan.
Annem yapma ben alirim bisiler dedi ama masraf olmasin bosver malz. var evde dedim.
Sabahdan yaparim.
Ev zaten temiz supur sil toz al yaptimmi tamam.

Ocagi, aspiratoru sildim yine.
Boyle her yemekde sonra silince cok iyi oluyor tertemiz.
Dolaplarin dis kapaklarinida sık siliyorum iz leke olmuyor
Ihlamur görünce aklıma hemen sen geliyosun lelli🥰

Belli olmaz ki bakar evli olsa bile ama dur bekle o zmn belki birşeyler olur konuşma fırsatı oldumu
bende öyle hiç adim atmadim hep eşinmden bekledim en sonunda söyledi

Yok cnm konuşma fırsatı olmadı
Dün uçak yoktu bugün gitti yaşadığı şehre bir onu biliyorum , akşama doğru baktım çevrimiçiydi işe gelmişti
O istese ulaşır en önemli şeyi söylemedim adam şube müdürü bana yazması da uygun olmaz galiba neyse bakalım

Yok cnm konuşma fırsatı olmadı
Dün uçak yoktu bugün gitti yaşadığı şehre bir onu biliyorum , akşama doğru baktım çevrimiçiydi işe gelmişti
O istese ulaşır en önemli şeyi söylemedim adam şube müdürü bana yazması da uygun olmaz galiba neyse bakalım
O tipler yazarda dikkat etmek lazım

ivett yine mukellef bir kahvalti yaptigim yagmurlu İstanbuL sabahından selamlar saygılar efenim.
Yumurtalarim geldi aksam nihayet tavuklar yumurtlama zahmetinde bulunmuslar.

Dedim haslim yiyim yalniz bende nasıl nazli nasıl cit kirildim olduysam organik yumurtasiz kahvalti yapamaz oldum😂
Esime bi nazlar falan
Yere egilemiyorumlar
Sunu gotururmusunler.
Ama o gidince haydi lelli hart hurt.
Ayy surda 4 ay daha nazlanim canim needu yani.🙈

Ne güzel yagıyor mübarek.
Mutfakda bulasiklar duruyor ben cam kenari kahvalti keyifleri falan.
Az sonra girisicem zaman kazaniyorum.

Yiyip yiyip yigmislar.

Benim kuş taklitlere basladi.
Hapsuu diyo simdide.
Hapsuu derkende kafasini salliyo biz hapsururken bi kafamiz egilir ya aynisini yapiyo.
Ayyy öldurcek beni.

Sabah beri hapsuruyo güyaa🤗
Yine kapisi acik kalmis sabah lambaderi yaktim hava aydinlanmamisti berjere coktum kafes hemen yaninda sen lönk diye cik disari.
Tovbe bismillah dedim esim ya da oglum genelde bu isten sorumlu kapatmamislar kafesini.
Atladi kucagima.
Gel dedim ananin sefkatli kollarina.

Kargolarim var bugun evdeyim

Back
X