• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

ıslak mendıl demısken canım ben hem ıslak mendıl hem pamuk ped almıstım. ilk 2ay hiç kullanmadık pamuk bide lohusalıkta bi tantana oluyor ugrasmım dıye erteledım hep ıslak mendıl kullandım. 3.5 aydır pamuk kullanıyorum dısarı gıdınce sadece ıslak mendil, çook memnunum fıyat olarakta uyguna gelıyor baya. aklında bulunsun. tr_lelli tr_lelli
onada bakim canim pamuk acikcasi zor geliyordu bana islatmak vs vs

bizim oyuncaklar suan oyun halısının ustune duruyor canım oynarken dagıtıyoruz kaldırırken halının ustune kaldırıyoruz:KK48:
görümcemin oglu vardı kızı oldu oglanın oyuncakları elemıs ıyı olanları kolilediler yollayacaklar sagolsun
asırı derecede pahalı oyuncaklar yaa
esımın kuzenı ufak ayıcık tarzı bıse almıs oglusa ıcınden muzık calıyor gecen gordum avmde gördüm 100tl yazıyoduo_O
Vallahi öyle ogluma hep esim alirdi.
Bakalim kizda alacak mi.
A101 e falan geliyor kizlar icin mutfak bisiler gelince alip atmak lazim kenara diyorum buyudukce oynar hemde daha uygun oluyor.
Oglumda file sepeti vardi kapinin arkasina koyuyorduk.
Dokuyordu oynuyordu kaldiriyorduk yine yerine.

Hamur isine bile bulasamadim.
Yarin hashasli börek
gelin pastasi yapicam.
Aksam araniyor yine erbaslar.
Dun erken geldik cerez cips yediler.
Bisi bulamayinca cipse yapisiyorlar.
Hep esimin yuzunden aliyo oglanda yiyo bu sefer.

bana da basta işte zor geldı ama sımdı alıstım canım e bebekten aldım baby me , pamuk ama dagılmıyor butun pamuk
ıslak pamuk yokmu acana saf su yani sadece.
Bakmak lazim.
aiyy ben hala saskinca hazir bez kullanmayan kadina bakiyorum.
Nasil bir üşenmemezlik

Bakalim kizda alacak mi.
A101 e falan geliyor kizlar icin mutfak bisiler gelince alip atmak lazim kenara diyorum buyudukce oynar hemde daha uygun oluyor.
9 ocakta bebek ürünleri geliyor a101 e oyun halısı ana kucağı falan mama sandalyasi bı bakın isterseniz belki işinize yarar bişi olabilir

9 ocakta bebek ürünleri geliyor a101 e oyun halısı ana kucağı falan mama sandalyasi bı bakın isterseniz belki işinize yarar bişi olabilir
kataloga baktim tesekkurler.
Mama sandalyesinin ayak koyma yeri yok 🙄 rahatsiz geldi bana ayaklari sallanacak öyle ben rahatsiz oldum gorunce😋
oyun halisida su piyanolu olanlarda gozum ayagiyla falan debelebdikce daha cok sever sanki ses ciktikca gibi geldi.
O sebeple almicam sanirim.

Bakalim kizda alacak mi.

ben de şok marketten çok oyuncak aldım. Çeşit şeyler geliyor hep.

Mama sandalyesinin ayak koyma yeri yok 🙄 rahatsiz geldi bana ayaklari sallanacak öyle ben rahatsiz oldum gorunce😋
oyun halisida su piyanolu olanlarda gozum ayagiyla falan debelebdikce daha cok sever sanki ses ciktikca gibi geldi.

canım mama sandalyesinin ayak koyma yerini inan hiç kullanmadım ben :) hatta birara çıkarttım

Biz de şimdi çıktık eşimin teyzeye gidiyoruz kardeşi gelmiş de gelin deyip duruyorlar. Neyse gidelim dedik. Daha mutfağı toplamamıştım. Sen kızı hazırla ben mutfağı toplarıö dedi. Sonra da diyor çok dağınık çalışıyorsun mutfakta. 😲 ulan kahvaltı yaptık boşver toplama çay koy gel oturalım dedin. Çayı biter bitmez kahveler gelsin dedin. Makina boşaltılacaktı. Habire hominigırtlak boğazın durmuyor ne ara toplayaydım. 🤢

Tabi en iyisini siz bilirsiniz evadiniz için sadece siz yazınca aklıma geldi yazayım dedim

Biz de şimdi çıktık eşimin teyzeye gidiyoruz kardeşi gelmiş de gelin deyip duruyorlar. Neyse gidelim dedik. Daha mutfağı toplamamıştım. Sen kızı hazırla ben mutfağı toplarıö dedi. Sonra da diyor çok dağınık çalışıyorsun mutfakta. 😲 ulan kahvaltı yaptık boşver toplama çay koy gel oturalım dedin. Çayı biter bitmez kahveler gelsin dedin. Makina boşaltılacaktı. Habire hominigırtlak boğazın durmuyor ne ara toplayaydım. 🤢
Bende dagitirim mutfakda yemek falan yapiyorken.
Surekli kasik, tabak kirletirim.
Ayni kasigi bi ona bi ona surmem hic.
O sebeple hic bulasigim bitmiyor

Yemek yaptim.
Oglana yemek verdim.
Dedim hadi kiyamadim tatli yapim az.
biskuvili muhallebi yapim dedim.
muhallebisini ocaga attim baktim kakolu biskuvi yok.
Sarma yaptigimdan kakaolu biskuvi guzel yakisiyor.
Iyi dedim etimek var serbet atim de 20dk kaynasin etimekli yapim.
Sonra serbeti attim ocaga baktim yine biskuvi var😡
Nasil sinir oldum
Ayni yerde gorememisim kör ben.
Mecbur etimekli muhallebiye donduk serbet ziyan olmasindi.
Ama 1 pkt kalmis kakaolu bisk.
kremsantide 1 kutu kalmis listeye yazim hemen.
unutuyorum.
Sonra tam ocaga bisiler atiyorum yok oluyor.

ocagi falan sildim.
Suyum vardi dunden kovada onunlada soyle bi toz aldim yine.

Esim gelmedi daha simdi o gelir ona yemek veririm.
İhlamur atarim ocagada tatliyla icilir

Back
X