• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz de döndük. Tam kalkıyoruz teyze dedi çaya kalın eşim de yok gidelim geç olacak dedi. Tam oyuncakları topluyorum. Ağladı benim kız eşim de diyor ne topluyon. Toplasın teyze biz gidince. Ben de dedim dökün sorun değil toplarsınız giderken dedi ben de topladım dedim🤣 3 çocuk dağıtıyor illa biraz pinpirik teyze de. Kızım dağıtma dedim dağıtsın toplarsın giderken dedi napim 😅 hem illa gelin gelin diyo hem de çocuklar bişey dökse ayy ayy. Rahatsız oluyorsan ısrar etme.
hee bir de gelirken eşime bize geldiğinde çerez yokmu dediğini anlattım. Konu açılınca pat diye yapıltırdım lafı. 💃

Biz de döndük. Tam kalkıyoruz teyze dedi çaya kalın eşim de yok gidelim geç olacak dedi. Tam oyuncakları topluyorum. Ağladı benim kız eşim de diyor ne topluyon. Toplasın teyze biz gidince. Ben de dedim dökün sorun değil toplarsınız giderken dedi ben de topladım dedim🤣 3 çocuk dağıtıyor illa biraz pinpirik teyze de. Kızım dağıtma dedim dağıtsın toplarsın giderken dedi napim 😅 hem illa gelin gelin diyo hem de çocuklar bişey dökse ayy ayy. Rahatsız oluyorsan ısrar etme.
hee bir de gelirken eşime bize geldiğinde çerez yokmu dediğini anlattım. Konu açılınca pat diye yapıltırdım lafı. 💃
Senin kvde teyze dimi
Anam hepsi aynı🤦🏻‍♀️

Selam Kızlar
Bende sanırım üşütmüşüm
Kahvaltıyı zor hazırladım
Yumurta salatası
Patates kızartması yaptım
Kahvaltılık çıkardım
Dedim ben yatıyorum böylece kalsın
Eşim sağ olsun topladı bir de süpürge geçti evi havalandırıyor
Bende yattım yatağa
Akşama kavurma yapıyım dedim yok sebze yap dedi
Evde de sebze yok
Taze fakülye var onuda yer mi bilmiyorum 🤷‍♀️
Biraz yatıyım da bakacağım çaresine artık
Gecmis olsun cnm
Yapaydın bi tarhana sifa olurdu

Hesap yapmakdan gına geldi.
O dedigim gibi bir dolap alsam 250tl falan
organizerler de yine 50tl tutar.
Mutfak dolabinin icine alicam 2 tane organizer(a101 geldi kacirdim yaw bayada uygundu neyse sık geliyo oraya)
bebek ev icin duzenleyici cantaya baktim @kronikuykucu canim senin dediklerin 39.90 nette.
Kafama yatti yorumlarda guzel.
Bunlari sirayla halletmem lazim ama ne yok para yok.
Annemi ve kirayi bekliyorum o biraz koltuk cikacak onunla halledicem.
Bize hastane vermisti cok gözlü,onunde mama icin folyolu gözüde var.
İcini de krem bez ıslak mendil koymuslar.
Hastaneye soraydın verior mu😂

onada bakim canim pamuk acikcasi zor geliyordu bana islatmak vs vs
Gelmiyormus cünkü bi tık ılerisini yapıyorum😂
Agız bezlermden feda ettim bikactane
Kakaya bile sıcak suda yıkayıo kullanıyrm😂
Bide elde kendi deterjanıyla yıkıyorm.
Tam delilik🤣
Annemler agır issiz misin sen bari pamuk kullan diyorlar😂
Ama hic pisik olmadı cok sükür.
Bi dısarda ıslak mendil.

Kpder yine ameliyat olabilirmis🤦🏻‍♀️
Koci camiye gitti geldi
Kızcan ama babam arabayı istedi dedi
Ne varmıs yine dedim.Hastaneye gitckmiis,ameliyat olabilirmis tekrar dedi.
Sacmalama saglık icin demem bisey dedim.
Beni mi gazlıyo ne,herseylerine biz kosuyorz,isini gördürenler ortada yok dedi🤣

Koci camiye gitti geldi
Ha şunu bileydin deseydin kuzu 😁😁 her işe siz kosarsiniz yine onlar kıymetli olur deseydin

Selam kızlar h sonu da bitti hava soğumuş iyice dun disari ciktik kızıyla parka hava gunesliydi gezdik market yapıp geldik dun nevresim değiştirdim hiç sevmiyorum o işi 😝 bi makine yikadim zor kurudu içerde camasirlikta canim balık istiyordu bugun çıktım pazara sonunda yarim ceri domates yarim salatalik ıspanak 1 kiloya yakın hamsi oğlana 3 çorap roka aldim 25 fln harcadım market sigara eşe ekmek 18 verdim öyle de bugün balığı pişirip yedik oğlan pek seviyo olunca yiyo😅😅 yarina ıspanak dogradim suya koydum yarin sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum oğlanın yas kontrolü var eski evin orda vasıtasıyla gitmem gerek hava yağışlı görünüyor bakicam yağarsa başka güne gidersem de erkenden ıspanak pisirir çıkarım

Koci camiye gitti geldi
Geçmiş olsun kp canim

İyi akşamlar hanımlar. Pazar akşamlarını hiç sevmem, çalışmıyorum ama Pazartesi sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Yarın büyük temizlik var. Eşime diyorum bugün salondaki yemek masamın üzerinde vazo,gondol, küllükler vb. var içerleri dolu atıcam bakın kimin neyi varsa işine yarıyorsa alsın bu gün burada yarın çöpte dedim, eşim beyzadem bir kızdı elimden gelse herşeyi çöpe atıcakmışım bu huyuma sinir oluyormuş da temizliği bahane ediyormuşum Allahım dedim senin hakkından bir pasaklı gelirdi ama, anan seni kadir gecesi doğurmuş da bana rastladın dedim. Bu sefer de benim neyimi begenmiyorsun hadi beni beğenmiyorsun anamı ne karıştırıyorsun demez mi Allah aşkına konuyu nasıl buraya getirdin dedim. Güler misin ağlarmısın rabbim dedim beni seninle ve annenle sınıyor dedim. Çok kızdım bugün, ama yapacak birşey yok yarın çok şükür sabah olunca işe gidecek belki benimde biraz sinirim geçer herkese iyi akşamlar.

İyi akşamlar hanımlar. Pazar akşamlarını hiç sevmem, çalışmıyorum ama Pazartesi sendromunu dibine kadar yaşıyorum. Yarın büyük temizlik var. Eşime diyorum bugün salondaki yemek masamın üzerinde vazo,gondol, küllükler vb. var içerleri dolu atıcam bakın kimin neyi varsa işine yarıyorsa alsın bu gün burada yarın çöpte dedim, eşim beyzadem bir kızdı elimden gelse herşeyi çöpe atıcakmışım bu huyuma sinir oluyormuş da temizliği bahane ediyormuşum Allahım dedim senin hakkından bir pasaklı gelirdi ama, anan seni kadir gecesi doğurmuş da bana rastladın dedim. Bu sefer de benim neyimi begenmiyorsun hadi beni beğenmiyorsun anamı ne karıştırıyorsun demez mi Allah aşkına konuyu nasıl buraya getirdin dedim. Güler misin ağlarmısın rabbim dedim beni seninle ve annenle sınıyor dedim. Çok kızdım bugün, ama yapacak birşey yok yarın çok şükür sabah olunca işe gidecek belki benimde biraz sinirim geçer herkese iyi akşamlar.
Sabah bizde de aynı kavga vardı
Alet edevatını ellemiyorm
Kutuludur hepsi.
Bir cöpünü dahi atmam onun.Kıymete biniyor sonra.
Pense aradı bulamadı,atmısındır tabi huyundur diyo🤦🏻‍♀️
Anası gibi biriktireyim istiyor herseyi
Ki atmadım pense mense😏

iyiki çalışıyorlar valla ben sürekli evde çekemezdim sanırım🙄😅😂😂😂

Yazarım tabi bu konuda elinize su dokemem maşallah imreniyorum her şeyi uyguna hallediyorsunuz
Estagfurullah.
İste arastiriyorum.
Kiyafet isini uyguna getirdim sayilir.
Sirayla gidiyorum
Simdi pisik kremi, gogus pedi, bez falan bunlari halledicem.
sirayla boyle boyle biter insAllah nisana kadar
Bize hastane vermisti cok gözlü,onunde mama icin folyolu gözüde var.
İcini de krem bez ıslak mendil koymuslar.
Hastaneye soraydın verior mu😂
Benim hastane cok lux falan diil sanmam ya. Umarim hijyen iyidir diye dua ediyorum ama bir doguma 4-5bin tl baymicam kararliyim.

Estagfurullah.
İste arastiriyorum.
Sirayla gidiyorum

Benim hastane cok lux falan diil sanmam ya. Umarim hijyen iyidir diye dua ediyorum ama bir doguma 4-5bin tl baymicam kararliyim.
çok iyi gerçekten bunlar tatlı heyecanlar birde gereksiz bir şey almıyorsunuz planlı gidiyorsun rabbim meleginizi sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Estagfurullah.
İste arastiriyorum.
Sirayla gidiyorum

Bende baymazdım devlette olan arkadaslarım var.
Onlarda sezeryan oldu.
Bi sorun olmadı sükür.
Koci benim hastaneyi ,drmuzu cok sevdi.Baska yere gitmedi😏
2 drum oldu,ikisi de gitti hastaneden😭
Cocuk dr gitmesin diye duacıyız suan😂
Ben daha dogurmam drların 2side baska sehre gitti,beni kim dogurtcak diyorm🤣

Bende baymazdım devlette olan arkadaslarım var.
Onlarda sezeryan oldu.
Bi sorun olmadı sükür.
Koci benim hastaneyi ,drmuzu cok sevdi.Baska yere gitmedi😏
2 drum oldu,ikisi de gitti hastaneden😭
Cocuk dr gitmesin diye duacıyız suan😂
Ben daha dogurmam drların 2side baska sehre gitti,beni kim dogurtcak diyorm🤣
Bende devlette sezeyan oldum çok rahattır özel oda sürekli hemşire geliyordu
Hatta doğumda ben korktum içeri girerken anestezi doktoru erik dalı açtı doğumda çocuğun ismi ne dedi erkek Ömer dedimoo bak şimdi Ankaralı geliyor dedi bide sakinleştirici yaptılar pamuk gibi oldum😊😊😊

Back
X