• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar,
Valla bu büyükler büyüdükçe küçülüyorlar galiba
Yada biz yaş aldıkça yanlışlarını görüyoruz
Eskiden ne yapsa doğrudur dediğimiz şeylerin aslında yanlış olduğunu görüyoruz
Hepsi ayrı terane
Yaş grubumun geneli aynı görüşte
Babam da ctesi günü bana diyor falancıyı ara annesi ( yengesi oluyor babamın ) hastaymış sizin ordaymış
Yaa kadını 5 sene önce görmüşüm. Onlar hiç beni aradımı iyi günde kötü günde, yok.
Zaten çocukla ni tarafımdan alıyorum soluğu
Arayim gideyim ziyaret edeyim istiyor
Çocuk olmasa yaparım , o gelmiş gelmemiş aramamış hesap etmem işim yok giderim de ama görüyosun işte halimi

Annem de memlekette dayımın yanındaki çalışanın çocuğu hastaymış burda yakın semtteymiş
Ayyyy çiçekliiiii sana çok yakın
Git yani
Kadını yolda görsem tanımam
Kardeşiml konuşuyorum telde arkadan sesleniyo falancı abi bel fıtığı olmuş yaa napim nee
Bel fıtığı ne ya güldüm bende vay niye gülüyonuz hastalık bu bilmem ne
Benim kocam kanseri atlatmış bana zottirik hastalıkları abartmasın annem bana komik geliyo dedim
Hep istiyorlarki herkese herseye koşayım gideyim arayayım sorayım
Ara sor git gel

Kendileri akşama kadar tv başında esra erol izlerler işsizlikten herkesi aynı sanıyorlar

Birde herkese misliyle hediyeleştirme huyu varki illallah ettiriyor annemin
O sana onu taktı sen şunu tak bide şunu al
Evleneli 17 sene oldu bitmedi o çeyrek borcu
Bi takana iki kere götürdüğümüzden
Millet 50 lira verse abartıyoda abartıyo ağzı dolu dolu bilmem kim 50 verdi. Sanki cok para

O çeyrek 1000 lira olsun inşallah :)) alamasın da görsün

Ayy sabah sabah şiştim

ben de çok kızıyorum böyle şeylere annemde geçen yıl bana birini söylemişti. Kızının düğünü oldu şehir dışı bana 3 gün kala arayıp haber vermişler insan önceden arar nasıl hazırlanayım çocukla. Hee bir de benim düğünüme geleceğim dedi gelmedi. Üstüns birde araba tuttularmı diye sormuştu. Uzak yere düğüne gidiyodu hanım. Annem de düğüne gitmedik diye demezmi ara söyle işte kusura bakma gelemedik falan filan. Ne arayacağım Allah aşkına. Aklıma geldi sinir oldum bak. Çok safmı bu annelerimiz yahu.

Bugun tembellik yaptim tv karsisis uzandim sonra baktim saat 3 kalk dedim kalk oglan gelcek.

pizza attim firina
spagetti yaptim.
canim makarna salatasi istiyordu kendime makarna salatasi yaptim.
tavuk - patates kizarttim baharatli.
Tarhana corbasi yaptim.
Bulasiklari toparladim.
Oglana pizza verdim.
Şu salonuda supureydim eyiydi kusu saldim dayanamadim yine.

Az Esra Erol'a bakim

Allah yedirmez ama.
Yedirmiyorda.
o teyzemin kocasi 2 dukkan acti batirdi.
Adam 50 yasina geldi tezgahtarlik yapiyor.
Iste duramuyo cikariyorlar.
ee Rabbim öyle buyuk ki yedirmiyor.
Sen evlat ayiriyosun bi defa.
Rabbim neyle gelirsen gel kul hakkiyla gelme diyor.
Annemin hakkina giriyorlar.
Allah soracak tabi

Ayrım yapması hiç hoş değil. Bir de aman kardeşi olsun yalnız kslmasın sözünü hiç doğru bulmuyorum. İşte kardeşin kardeşe hiç faydası yok. Herkes kendi hayatına bakıyor. Heleki miras olayı oldumu kardeşler birbirine düşman kesiliyor.

Kocamda böyle
Hem atlıyo,hem pacayı kurtaramıyorm diyo🤦🏻‍♀️
Atlama ozman herseye😒

benim eşim de hemen atlardı. Teyzesi dayısı ve de özellikle kardeşi konusunda çok hassastı. Ya ikisi de çalışırken arabayı kardeşine verirdi cebine harçlığınıda koyardı. Sanki çalışmıyor.
tabi kardeşi ne yaptıkşarının karşılığını verdi ne de saygısı var. Gün geldi para istedi varken yok dedi. Ve şimdi biliyor ve de yapmıyor. Zamanla anladı. Ama ben yine de eşime güvenmiyorum o konuda. Değişirmi yeniden bilemiyorum. Tek önceliği kızımız bunu biliyorum ondan dolayı içim rahat. Artık kızına alıyor yapıyor başkasına yapmıyor eskisi gibi

Ben de bugün kız uyuyunca oturdum kaldım. Eşim geç gelecekmiş evde yemeğim var. Kıza yemek var. Bir de uyuyasım var.
dışarı çıktık bugün kaç günür evdeyiz. Ayyy buuzz gibiymiş. Bir süre ısınamadım. Evde hiç farketmiyormuşum.
bir de bugün kedinin kumunu temizledim odanın camını tam açtım. Biraz koku gitsin diye. Tabi odanın kapısını kapattım o arada anneö aradı görüntülü biraz konuştu annannesiyle sonra telefonu kapattık. Bir baktım yok kız. Ayyy nasıl panik yaptım. Odaya girdi diye cam tam açık ya yüksek kat beni benden aldı.bir başlamışım ağlamaya sarıldım kızıma😢 tamam anne tamam anne diyor. 🤣 ya bu yüksek kat çocukla beni öldürecek.

ben de çok kızıyorum böyle şeylere annemde geçen yıl bana birini söylemişti. Kızının düğünü oldu şehir dışı bana 3 gün kala arayıp haber vermişler insan önceden arar nasıl hazırlanayım çocukla. Hee bir de benim düğünüme geleceğim dedi gelmedi. Üstüns birde araba tuttularmı diye sormuştu. Uzak yere düğüne gidiyodu hanım. Annem de düğüne gitmedik diye demezmi ara söyle işte kusura bakma gelemedik falan filan. Ne arayacağım Allah aşkına. Aklıma geldi sinir oldum bak. Çok safmı bu annelerimiz yahu.
El iyisi benimki
Kazık yiye yiye doymadı

Benim eşim ailesinden sadece babasıyla görüşüyor
Birde 2 dayısı 2 teyzesiyle
O da telefonla
Herkesten elini eteğini çekti
Kimseye üzdürmüyor kendini
Geri vitesi de yoktur kolay kolay barışmaz
Benimde kafam rahat
Çöpsüz üzüm oldu sonradan sonraya
Ekonomik olarakta kartlar hesaplar vs hepsi gözümün önündedir ayrı gayrı yapmaz
Gizli bişey yapsa aşırı tepki vereceğimi bilir.
Gizli yardım yapmadı hiç hepsinden haberim oldu ama kıymeti olmadığını gördük birlikte

Ben de bugün kız uyuyunca oturdum kaldım. Eşim geç gelecekmiş evde yemeğim var. Kıza yemek var. Bir de uyuyasım var.
dışarı çıktık bugün kaç günür evdeyiz. Ayyy buuzz gibiymiş. Bir süre ısınamadım. Evde hiç farketmiyormuşum.
bir de bugün kedinin kumunu temizledim odanın camını tam açtım. Biraz koku gitsin diye. Tabi odanın kapısını kapattım o arada anneö aradı görüntülü biraz konuştu annannesiyle sonra telefonu kapattık. Bir baktım yok kız. Ayyy nasıl panik yaptım. Odaya girdi diye cam tam açık ya yüksek kat beni benden aldı.bir başlamışım ağlamaya sarıldım kızıma😢 tamam anne tamam anne diyor. 🤣 ya bu yüksek kat çocukla beni öldürecek.
Allah korusun
Gozumuzun onunde ayirmicaz napalim

uzaktayiz diye galiba.
Yani annemin hic bir kotulugu vs olmadi.
Hatta ameliyat oldugunda 3ay bakti altindan aldi 1 krs. bile vermedi anneannem.
Yine annem baksin diye bekliyor suanda da.
Amaci su bence hani babama bina kaldi ya.
Paralari var bunlarin hesabi yapiyor.
iyide babannemden kalandan anneme ne?.
onun hakki baska o baska.
Bu olay bizde de var hani babana bina kalmış ya onlar kendini kurtarıyo gözüyle bakıyo
Benim de annem babam ablamla beni ayırır
Ablam çalışmaz kocası çalışmaz bizimkilerden geçinir biz karı koca çalışıyoruz diye bizden beklerler
Hatta anneme rahmetli dedemden bi yer kaldı müteahhit geldi ev yapcaktı kentsel dönüşümde mahkemelik oldular ev de alamadılar daha bigün babam eşime demiş ki hani bana da değil el oğluna işte mahkeme sonuçlasın o evi satıp kendimize ve ablamlar için ötekilere bi ev alasım var siz karı koca çalışıyorsunuz kendinizi kurtarırsınız
Edilecek laf mı bu ulen ben de kiradayım ben salak mıyım it gibi el kapısında çalışıyorum günde 10 saat eşim salak mı geceli gündüzlü çalışıyo enayi yazıyo bizim alnımızda
Ama yine de onlar kıymetli başları sıkışınca da bizi ararlar hastalık olsun bi yere gidilcek olsun ama ablama gelince yok fırını eski yok internet faturasını ödüyememişler ödedik bilmem ne
Bilmiyorum ama Allah herkesin yüreğine biraz adaletli olmayı nasip etsin çok doluyum bu konuda...

Bu olay bizde de var hani babana bina kalmış ya onlar kendini kurtarıyo gözüyle bakıyo
Benim de annem babam ablamla beni ayırır
Ablam çalışmaz kocası çalışmaz bizimkilerden geçinir biz karı koca çalışıyoruz diye bizden beklerler
Hatta anneme rahmetli dedemden bi yer kaldı müteahhit geldi ev yapcaktı kentsel dönüşümde mahkemelik oldular ev de alamadılar daha bigün babam eşime demiş ki hani bana da değil el oğluna işte mahkeme sonuçlasın o evi satıp kendimize ve ablamlar için ötekilere bi ev alasım var siz karı koca çalışıyorsunuz kendinizi kurtarırsınız
Edilecek laf mı bu ulen ben de kiradayım ben salak mıyım it gibi el kapısında çalışıyorum günde 10 saat eşim salak mı geceli gündüzlü çalışıyo enayi yazıyo bizim alnımızda
Ama yine de onlar kıymetli başları sıkışınca da bizi ararlar hastalık olsun bi yere gidilcek olsun ama ablama gelince yok fırını eski yok internet faturasını ödüyememişler ödedik bilmem ne
Bilmiyorum ama Allah herkesin yüreğine biraz adaletli olmayı nasip etsin çok doluyum bu konuda...
Çok haklısın.
Benim anneme bakarsak o da babamin eline bakiyo maasi yok bisi yok.
Babam atsa kapiya ana baba kapisinda yani.
Dusuncesizler.

Bak senin ailende oyle yaparak kocani bile sogutuyorlardir.
Erkekler dillendirmez ama icten ice kinlenirler.
Biz yok diyemiyoruz ya da aglanamiyoruz.
Zaten varken yok demek olmaz Allah yok eder.

Cok sukur halimize.
Ama kira veriyormussunuz dusunmeleri lazim.
1 ev alinacaksa seninde okadar hakkin olmali.
Sakin oyle tapu falan yaparlar misal uzerlerine ablanin izin verme
Hakkini ara valla.
Yarin obur gun anne baba aradan cikinca bile insan mal yuzunden kardesine dusman oluyo.
Herkes hakkini alsin.

Anneannem de sakiniyorda annemden ne oluyor.
Yazin 20bin vermislerdi catisini tamir ettirmisti cati ucmus firtinada koltuklari falan hep ıslanmis.
Yarin usta gelicekmis yeniden tamir olcak.

Onlarin bulduklari doktor parca alip alanin temizlenmesine sadece 10bin istemis.
Tabi patalojiye gidecek daha ona gore tedavinin sekli belli olacak.
Onlar ayri

Babamda yarin sabah üniv. hastanesinden fiyat alicak.
Ama bence daha tuzluya cikar.
Neticede üniv. hastanesi detayli inceler.
esimin sirketinin orada %20 indirimi var onuda uygulatacaklar.
Yani bir sekilde cikiyor yinede Allah saglik sıhhat versin
Kimseye muhtac etmesin.

Esim maca gitti unutmustum onun macini😞
Bi buruldum.
Oglan odasina gidiyor yalniz kaliyorum.
Kizinda bugun sakin gunu.
Hic kipranmiyo yarin partiler😁
Diger gun de asla durmuyo kipir kipir.
Doguncada bakicam bi gun huysuz bir gun sakin mi?

badem ceviz falan koydum kendime tv karsisina uzandim.
Kucuk erbasada yemek verdim.
Esimin gelmesi 11.30 oluyor.
Yarin sabah elektrikde gitse firtinada ciksa gidicem o saglik ocagina😂
Ordan anneme gecerim ordan da lcw falan gezerim

Tam 4 gundur insan yuzu gormuyorum evden burnumu cikarmadim.
Yetti gari

Geçmiş olsun inşallah temiz çıkar
Sağol cnm ama olamadı devlet hastahanesinde uyutmuyorlar parası neyse anestezi yapın parasını verelim dedim.Öyle olmuyormuş.Çok canı yandı annemin bi çıktı elinde ayakkabıları ağlayarak koştuk yanına ,doktorlar kötü birşey dediler sandım.Çok canı yanmış bıraktırmış özelde yaptıracam demiş.3 yıl önce özelde yaptırmıştık uyutmuşlardı canı yanmamıştı.
Burda çabuk oluyor demişler boşa gitti 1 hafta diyet yaptı ,şeker hastası kadın saat 15:00 e kadar aç kaldı çok da canı yandı.
Eski hocadan randevu alıp orda yaptıracağız inş bişey de çıkmaz.

Esim maca gitti unutmustum onun macini😞
Bi buruldum.
Oglan odasina gidiyor yalniz kaliyorum.
Kizinda bugun sakin gunu.
Hic kipranmiyo yarin partiler😁
Diger gun de asla durmuyo kipir kipir.
Doguncada bakicam bi gun huysuz bir gun sakin mi?

badem ceviz falan koydum kendime tv karsisina uzandim.
Kucuk erbasada yemek verdim.
Esimin gelmesi 11.30 oluyor.
Yarin sabah elektrikde gitse firtinada ciksa gidicem o saglik ocagina😂
Ordan anneme gecerim ordan da lcw falan gezerim

Tam 4 gundur insan yuzu gormuyorum evden burnumu cikarmadim.
Yetti gari
Gez canım gez açılırsın insan istiyo arada valla

Sağol cnm ama olamadı devlet hastahanesinde uyutmuyorlar parası neyse anestezi yapın parasını verelim dedim.Öyle olmuyormuş.Çok canı yandı annemin bi çıktı elinde ayakkabıları ağlayarak koştuk yanına ,doktorlar kötü birşey dediler sandım.Çok canı yanmış bıraktırmış özelde yaptıracam demiş.3 yıl önce özelde yaptırmıştık uyutmuşlardı canı yanmamıştı.
Burda çabuk oluyor demişler boşa gitti 1 hafta diyet yaptı ,şeker hastası kadın saat 15:00 e kadar aç kaldı çok da canı yandı.
Ya bu dev. hastanelerinde de senin canin yanmis mi yanmamis mi umursamuyorlar🤔
Hic caninin önemi yok.

Bak anneannemede uroloji, dahiliye hepsi bakti bisi yok demislerdi.
Özelde cikmis kist oldugu.
Simdi gelde güven?

Rabbim yardimcisi olsun annecigininde.
Rabbim sifa versin

Ah canim o kadar iyi anliyorumki babam rahmetli olmadan çok hastane işleri oldu iki kez kolonoskopi yapıldı biri araştırmada orası berbatti😖😖 adam ayakta duramiyirdu affedersin zor çıktı odadan sonra sonuç kötü ddiler esimleein. tanıdığı bi cerrah var özelde 2013 un parası 100 tl fln di devlette çekilen düzgün da cwkilmemis adam tkr cekces ddi babam istemedi adam uyuycam şöyle böyle ddi ikna etti adam çıktı çekimden gülüyor babam ddi uyusturdular madem böyleyse oluyo niye eziyet ediyorlar bize ddi hiç unutmam😥😥

Back
X