- 21 Ağustos 2015
- 32.233
- 97.866
- 798
- 38
Aynen öyleHastalık gelin
Hastalık gelince başa ölümlü dünya anlıyorlar kiymetinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyleHastalık gelin
Hastalık gelince başa ölümlü dünya anlıyorlar kiymetinizi
Allah'ım ne memnuyeysiz insan kızı da nüfusuna alsın bari ayıp valla bakamiycaksa niye çocuk yaparlar anlamıyorum diodum bu kiz çok rahatına duskunValla ben anlamadim.
Kadin zaten elinden geleni yapiyo hic mi uyumasin
Gecen kizinin kaynanasi bebegi gormek istemis
Teyze gitmis elti kizina 2 saat evini temizlemis manti yapmis goturmus.
Kuranida onun evinde okutcaklarmis.
Kadina yazik sesi cikmiyo diye uzerine gidiyorlar.
Eltim diyomus ki sen yikicaksin, sen bakicaksin baya bisiler anlattida unuttum.
Bu yeni aldiklari evide begenmiyorlarmis simdi.
Isinmiyo rutubet oluyo diyorlarmis pes valla.
Millete fesatlanıp apar topar ev alırsa olacagı oValla ben anlamadim.
Kadin zaten elinden geleni yapiyo hic mi uyumasin
Gecen kizinin kaynanasi bebegi gormek istemis
Teyze gitmis elti kizina 2 saat evini temizlemis manti yapmis goturmus.
Kuranida onun evinde okutcaklarmis.
Kadina yazik sesi cikmiyo diye uzerine gidiyorlar.
Eltim diyomus ki sen yikicaksin, sen bakicaksin baya bisiler anlattida unuttum.
Bu yeni aldiklari evide begenmiyorlarmis simdi.
Isinmiyo rutubet oluyo diyorlarmis pes valla.
Bencede hırsla gitti aldı anacigim hazır eve gelin git sonra beğenme kira görmemiş ondanMillete fesatlanıp apar topar ev alırsa olacagı o![]()
Millet bulamaz bu kızda bulamıyorum kredi oduycemdiye sıkıp duruyorum kendini oh ne keyif valla evi havalandırmada insanda yapar rutubet arada cami acsin havalandırdı çocuk odadaykenBencede hırsla gitti aldı anacigim hazır eve gelin git sonra beğenme kira görmemiş ondan
Valla bende kocamda gizli yapabilir miyim bilmiyorum ama gizlice çeyrek alcam biriktiren heray birşey çıkıyor nolcaksa bu halimiz2020 hedefim ;düğünde biz 6 ceyrek 1 yarım 3 gram bozmustuk borclara takılanlardan.
Gerisi duruyor cok sükür.
20 tane faln ceyrek gerisi deAman aman bisey degil 5 tanede bileziğim var.
7 ssene önce ceyrek 150 tl flandı tabi
HAzirana kadar 1000 tl issizlik,ondan sonra da yarım maas alacagımdan ilk yarıda su 5 bini atsam kenara benim icin hedef tutar![]()
Aynı zamanda evlenmisiz bende ceyrekleei bozup bilezik almıştım baby altın her zaman kazandiriyor2020 hedefim ;düğünde biz 6 ceyrek 1 yarım 3 gram bozmustuk borclara takılanlardan.
Gerisi duruyor cok sükür.
20 tane faln ceyrek gerisi deAman aman bisey degil 5 tanede bileziğim var.
7 ssene önce ceyrek 150 tl flandı tabi
HAzirana kadar 1000 tl issizlik,ondan sonra da yarım maas alacagımdan ilk yarıda su 5 bini atsam kenara benim icin hedef tutar![]()
Berennaz İstanbuldaysan Kartal eğitim araştırma hastanesinde uyutularak yapılıyor.
Eşim de ptesi günü yaptırdı.
3 yıl önce polip çıkmıştı. Kontrol için istediler. Bu sefer temiz geldi şükür.
Marmara uyutmuyormuş mesela.
Daha önce sürreyyapaşada yaptırdık orda da anestezili oldu. Hastaneden hastaneye değişiyor çok ilginç
ay sorma resmen yagmurdan kacarken dolu 600tl dogalgaz gelmis ona ev bildigin zindan.Millete fesatlanıp apar topar ev alırsa olacagı o![]()
Merhabalar hangi Esmalari çekiyorsunuz. Niyet edip mi çekiyorsunuz bir de.Zıbın almistim onlar gelmis.
Guvenlik sagolsun ya yoksa git geri yurt ici surat baska semtde.
Ptt hemen blogun altinda ama o sansim oldu.
Namazlarim zayi oluyo ona uzuluyorum.
Artik oturarak kiliyorum malum.
Farzlarini kiliyorum yatsinin
Bu konuda bi ceki duzen vermeliyim kendime kiziyorum.
Agirlastikca zorlaniyorum bahane olamaz diyorum.
Esmalarima devam ediyorum cok sukur
Rabbim ferahlik versin hepimizin yardimcisi olsun
Ben yillardır cekiyorum.Merhabalar hangi Esmalari çekiyorsunuz. Niyet edip mi çekiyorsunuz bir de.
Valla bende güvenmiyorm artık
Yapar cünkü acındırıyorlar kendilerini![]()
Seninki de masallah kendini telli baba mı sanıyo napıoabizim de acındırıyorlardı hep. Tabi şimdi ben de çalışmadığım için sanırım acındıran yok. Ben hep diyordum sana kim acısın
Hatta iş yerinden bir arkadaşına da acıyordu işte borcu var yardım edebilsem keşke diyordu oysa evleri vardı kaç katlıbir de başka arkadaşı vardı yine işbyerinden gelmiş diyorki karısı da işten çıktı. Yardım etsem iyi olur. Ben de dedim ya bir gerçekleri gör istersen adamın evi var ev borcu yok. Ailesinden destekle ev almışlar bizim gibi didinip değil. Şimdi adam işten çıktı kendine yer açtı. Daha nediyeyim. Allah akıl versin bizim kocalara baby ya çok sinir oluyorum bunlar aklıma gelince.
Tavuklu mantı yaptım
Benimki dedi yok ben korili sote yapcam sacda
Tavugun yanına tavuklu mantı yedik
Bide tavuk gögsü olaydı tatlı ne iyi giderdi dedim
Yarın hamama gidecekmis beyimiz
Erkek olacan bu dünyada
Yiyip gel ,sefaya gidiyosn madem,sana hicc yemek yapamam dedim
Kendime sebze yaparım.
Kestane pisirdim
Benimkiler uyudu
Oturdum kendim yiyorm
Bide kahve demledim filtre