- 27 Şubat 2013
- 14.946
- 42.681
- 798
Ben de bugünlerde çok harcama yapmıyorum. Un aldım şoktan. Biraz domates portakal aldım. Bugün de küçük patateslerden aldım. Yemek yapacaktım birşeyler yemiştim eşim de aç değilmiş yarına yaparım artık. Tavuk baget çıkarmıştım buzluktan. Patateslerle fırında yaparım.
bugün kızı çocuk evinde dans spor eğlencesi vardı oraya götürdüm biraz zorlandık sokarken. Bir süre geçti ağladı
Tekrar sokamadım. Nasıl alıştırıcam bilmiyorum. Aslında bir girip görse ne yaptıklarını çok sevecek ama durmuyor bile. Evde yaptırdığım şeylere bayılıyor. Tabi öğretmen gibi olamıyorum ve malzemem olmuyor.
bakalım yarın gelin dedi öğretmen. Daha sakin olacak en azından bana alışır ağladığından da çok çocuk etkilenmez dedi. İnşallah başarabiliriz. Başarırsak onun için güzel eğlence ve öğreneceği çok şeyolacak
bugün kızı çocuk evinde dans spor eğlencesi vardı oraya götürdüm biraz zorlandık sokarken. Bir süre geçti ağladı
bakalım yarın gelin dedi öğretmen. Daha sakin olacak en azından bana alışır ağladığından da çok çocuk etkilenmez dedi. İnşallah başarabiliriz. Başarırsak onun için güzel eğlence ve öğreneceği çok şeyolacak