• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar.. İşe geldim şöyle Bi devriye dolandım. Şimdi de oturdum. Kendimi çok tırmanmaya dikkat ediyorum bu aralar. Bünyemin toparlanması için.
Akşam ne pişirsem. Kurufasülye ıslattım ama akşam yemekten sonra yarın akşama olacak şekilde yapacam. Bu akşam için birşeyler bulmam lazım.
Dışardan birşey almak yok evdekiler ile düşünmeliyim. Bakalım aklıma gelirse yazarım.
Ama Bi mercimek çorbası yapayım içine Bi top kaburmada koyarım, havuç, soğan biber, bi diş sarmısak. Kızım için iyi olur :)

Kızlar yaa eşim bizim oturma odasına yer yastığı falan yapmayı istiyor. Aslında çok güzeller şark odası gibi oluyor. Hem çocuk çok rahat eser hem çok modern şekilleri çıkmış. Ama bana baya tuzlu geldi 4 veya 5 bin tutar halıyla beraber. Size burdan örnek foto atayım. Bakın sizde.

Günaydın kızlarr
Sabah sabah kız düsme tehlikesi atlattı moralm yerle bir oldu😔
Anakucagına bagladım mutfaga gectim 2.dkda acmıs bagı,ayakları sallanırken bagırmasına yakaladım.Sok oldum
O can havliyle kostım ,alırken kafa dönenceye carptı🤦🏻‍♀️
Azcık kızardı ama dra yazdım takip edin kusma vs olursa getirin dedi
1 saat oldu kusma yok cok sükür
Uyutmıcam bakalım
Kaldırıp atcam anakucagunı da😒

Çok abartı yaaa. Ben mevlütle bile uğraşmak istemedim. Burada yapmadım. Annem evinde yapmak istedi mevlüdünü orada yaptık. İlk yaş doğum gününü de benim istediğim pasta alalım onu elleriyle dağıtsın öyle videoya çekelim istiyordum. Öyle yaptık. Çünkü çocuklar 1 yaşında bir şey anlamıyorlar ağlıyorlar falan. Aksine güldü keyifle pastayı elleriyle dağıttı. 2 yaş doğım gününü yaptım. Onda büyüdüğü için sorun yaşamadık
Bizde kahvaltı vermeyi düsünüyorz hemen yakın aileler 20 kisilik flan
Bide pasta keseriz
1 yas anlamıyor cocuk aynen.

Esime dun dedim ki (annesiyle ilgili genelde mevzu acmiyorum ucu tartismaya gidiyor) annen teyzeye beni kotuluyormus(kotu olanlari soylemedi teyzede demistir o huyunu biliyorum teyze bana dememistir uzulmim diye ) teyzede annene demiski lelli kotude senin akraban olan gelinin cok mu iyi demis dedim.
Iyi etmis sormus dedim.
Esim dediki annem herkesi kotuler! lafa bak
Kendi iyi bok ya.
O eltim icinde domuz diyormus tovbe estagfurullah esime telf domuzun onde gideni demis.
Suan onun evinde kaliyo onun pisirdigini yiyor birde ablasinin torunu domuz diyo arkasindan.
Boyle bir kadin iste.
Yedigi kaba zicanlardan.

Dedim kac yasinda kadin kendi akrabam olsun diye kendi aldi ya bi de domuz diyor dedim.

Ama bilsin annesi orda burda arkamdan konusuyor ne yuzle karsima cikacak bildigimi bilsin esim diye soyledim.
En azindan bisi olsa gelemeye kalksa vururum yuzune.

Getirmez herhlde kız esin.
Bitane torunu var sizden,yüzüne bakmıyo,2.ye mi gelcek.
Hic gelmesin😒

Bugun hic ama hic is yapasim yok evin supurulmesi lazim.
bulasik mak. dolu calisiyor onu bekleyemem elimde yikamam gerek mecbur😞
camasirda var yikaniyor asilcak.
Ama hic elimi biseye suresim yok.

Günaydın kızlarr
Sabah sabah kız düsme tehlikesi atlattı moralm yerle bir oldu😔
Anakucagına bagladım mutfaga gectim 2.dkda acmıs bagı,ayakları sallanırken bagırmasına yakaladım.Sok oldum
O can havliyle kostım ,alırken kafa dönenceye carptı🤦🏻‍♀️
Azcık kızardı ama dra yazdım takip edin kusma vs olursa getirin dedi
1 saat oldu kusma yok cok sükür
Uyutmıcam bakalım
Kaldırıp atcam anakucagunı da😒
Illa oluyo sboyle seyler cnm bisey yoktur insallah benim oglani yere koyuyodum yere pike fln serip bi kere 5 bucuk aylik flndi koltuga yatirdim duzeltiyim pikeyi dfim donmesiyle düşmesi bir oldu iyiki çok yüksek değil koltuklar bide hali vardı yerde ama ağladı baya doktora sordum kusma gözde kayma takip ettim hatta yükseklik önemli yaziyodu okudum hem doğru uyumadi m o gece eşimde evdeydi onlara bi kavga ettik yok birakilirmi yok napiyosun diğer koltukta maç bakıyordu yanina gecseydin diye😣😣

Illa oluyo sboyle seyler cnm bisey yoktur insallah benim oglani yere koyuyodum yere pike fln serip bi kere 5 bucuk aylik flndi koltuga yatirdim duzeltiyim pikeyi dfim donmesiyle düşmesi bir oldu iyiki çok yüksek değil koltuklar bide hali vardı yerde ama ağladı baya doktora sordum kusma gözde kayma takip ettim hatta yükseklik önemli yaziyodu okudum hem doğru uyumadi m o gece eşimde evdeydi onlara bi kavga ettik yok birakilirmi yok napiyosun diğer koltukta maç bakıyordu yanina gecseydin diye😣😣
Bende sordım düserken yakaladım dönenceye carptı alnı kızardı
Ayy valla oturdum agladım😐
Nasıl yaptın bunu kızım diyorm
1 saat sonra pusete koydm yere,nasıl yaptıgını gösterdi😅
Ayagını öne dogru attırıp kayıyo🤦🏻‍♀️
Valla ömrümden 5 yıl gitti😔

Ay sabah kalktım,e bebekten malt iceceklerinden alıyorm süt yapıyo diye.
Kocam onlardan icmis.Mangolu🤣
Dedim onlar süt yapıcı biliyosn dimi?
Evet ama canım soguk bisey istedi gece diyo🤦🏻‍♀️
İyi dedim emzirirsin artk cocugu.
Valla evde normal yok💆🏻‍♀️😂
Benim esimde iciyodu hahahh 😁😁😁

Bende sordım düserken yakaladım dönenceye carptı alnı kızardı
Ayy valla oturdum agladım😐
Nasıl yaptın bunu kızım diyorm
1 saat sonra pusete koydm yere,nasıl yaptıgını gösterdi😅
Ayagını öne dogru attırıp kayıyo🤦🏻‍♀️
Valla ömrümden 5 yıl gitti😔
Benimki düşmedi hiç ana kucağını çok seviyordu ayağıyla salliyordu bazen uyuyakaliyodu kendini üzme olcak olan oluyo sen ne kadar kollasanda

Geçmiş olsun baby bende beşikten dusmustu odum koptu resmen artık yükseğe yatırma alçakta yatsin dönmeler başladıysa
Bende hastayım heryeri sizliyo bademcikler şişmiş
Evde finish vardı bi kutu fazla
Benim komşu istedi ona sattım 35 almıştım
Çokta begenmemistim
Valla bimin bulaşık tableti daha güzel sasmiyacaksim bazen aldığından iyidr oldu bu nasıl bitecek diyorum
Diğerinde kactane kaldı bilmem bardaklar da leke bırakıyor epey de var

Ay sabah kalktım,e bebekten malt iceceklerinden alıyorm süt yapıyo diye.
Kocam onlardan icmis.Mangolu🤣
Dedim onlar süt yapıcı biliyosn dimi?
Evet ama canım soguk bisey istedi gece diyo🤦🏻‍♀️
İyi dedim emzirirsin artk cocugu.
Valla evde normal yok💆🏻‍♀️😂
Onun tadi nasil?
eltimin kizi aldik icemedim tadi cok kotu dedi.

Kızımı uyuttum, dinleniyorum. Eve gelir gelmez yarın akşam için kurufasülye attım ocağa. Eşim bu hafta geç saatlere kadar mesaide olacak. Denetim haftası onun. Ben de dünden spagetti kalmıştı yedim. Şuan kurufasülyem hazır. Et suyuyla yaptım içine havuç kırmızı biber de koydum çok güzel oldu. Yarın akşama yemeğim var.
Dünden tatlım da var, birazda ondan yedim.
Şimdi bi tabak cips de alıp TV keyfi yapmayı planlıyorum.

Back
X