• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kesinlikle aynı fikirdeyim alanlara saygım var ama bana da gereksiz geliyor ben ilk çocuğumda oyun halısı ne bilmezdim ama bilseydim alırdım ama elektrikliler falan bana da gereksiz geliyor bı puset aldım arabamı 400 liraya almıştım 3 sene önce onu bile aldığına pişman oldum keşke direk baston alsaydın az yer kaplıyor ve hafif bizim milletimizde ozentilik çok ne yazikki böyle böyle çocuklarımız doyumsuz oluyor aslında evde kendi başımıza aktiviteler yapmak daha mantıklı hem çocukla birebir ilgilendiriyor hem de daha az masrafı var
Birtane almıştım bacağı kırıldı sonra bir tanidigimin ikizi vardı sağolsun bana yolladı kraft marka tekerleğin biri sürtüyor iyice kötü oldu ama beni idare ediyor komşumun biride baston gibi vardı onu verdi seni yolda koyar tekeri kötü olmuş dedi ikisini kullanıyorum uzak yere öbürünü görünüyorum yolda kalırsam diye oyuncak filan fazla almayın derim

Ahh kızlar aynen bozdurmadığımıza şükredecek döneme geldik. Ben de hep alacağım şeyler var kampanyalı ama taksit yok ne yapayım bilemedim. Dengeli gitmeye çalışıyorum ama olmuyor. Fırsatları kaçıracağım 😅
Bugün de evi silmeye başladım. Kızçem de yardım etti sağolsın🤣 aldı bezi nereyi silsem o da siliyor. Sonra da baktım mızırdanıyor. Aslında geç kalktı diye niyetim yoktu uyutmaya. Ama mızırdanınca ayağımda salladım uyudu. Uyutmazsam da geç oluyor bu defa gece saat kaçı buluyor. Ş

Çocukları doyumsuz yetiştiriyor o maaşla biz ev gecindiriyoruz asla öyle seyler yapamam ev kredisi şunu bunu derken daha kıyafet filan alamıyorum anca ev giderlerine yetiyor .
Bence kv yada annesigil yardım ediyor çok zor geçinmek bazen yokluğu bilsin diye çikolata iki tane var diyelim birtane var gibi ortadan kesip veriyorum olmadığını bilsin diye ilerde diycek hep alacaksın diyecekler çocukları hayatı hep internette milletin ozentibaa iyi desinler diye
Hiç gerek yok bence
Katılıyorum bende hiç bir zaman çocuklarıma öyle görkemli doğum günleri yapmadım. Gelinimizin annesinin apartmanı var ve kadının bütün çocukları evli her biri dairelerin birinde oturuyor. Annesi destek çıkıyordur. Ama parasını biriktirmeyi bilse bencede daha iyi olur. Eltim siğortadan emekli kaynımla ayrılma aşamasında hala kiradalar dikili bir agaçları yok 30 yıllık evlilikleri boyunca ama müsriflikte bir numaralar. Bunlar ne ki daha neler neler ama bazen canımı sıkıyor hep bir lüks görünme çabasındalar işte çocuklarının yediğini giydiğini çekmeler bana abartı geliyor inanın.

Benim takintim yok öyle marka lisans is gorsun yeter.
Onun ilgisini ceksin oynasin rahat etsin
Oyun halisi, mama sandalyesi, oyun masasi bunlari hep indirimden alicam erken falan alirim indirim yakaladikca.
Ama o pilli elektrikli bilmem ne anakucagimk ne 1000tl falan asla para vermem.
Bana para tuzagi geliyor.
Bebek arabasinada 1.500-2000tl vermem.
Yanu herkesin kendi gorusu butcesi tabiki cok sukur alamicak gucum yok ama vermem.
Almicamda.
gereksiz goruyorum tamamen satis furyasi.
Herkes afedersin âşık atiyo o almis bende alim onda var bende olmasin mi.
Kiyas mukayese zaten sevmem.
Kensi bildigim usul kafama gore bakicam.
Oglumda yere bi yatak atardim annem yapmisti bebe yorgani gibi orda oturur oynardi.

Ne puset almistim, ne ana kucagi, ne salincak, ne oyun etkinlik masasi, ne mama sandalyesi oyuncagi cok vardi esim cok aliyodu.

Ama tabi kizda masa sandalyesi oyun halisi istiyorum alicam yine de uygunundan alicam.
Oyuncakta marka değilde CE lisanslı olması önemli.
Anakucagı cok gerekli bisey değil zaten
Mama sandalyesi A101 den ikeanınkilerrden aldık valla gayet memnunuz.
Cok para verip kösede duran seyleri bende almam kusura bakmasınlar🤷🏻‍♀️

Kesinlikle aynı fikirdeyim alanlara saygım var ama bana da gereksiz geliyor ben ilk çocuğumda oyun halısı ne bilmezdim ama bilseydim alırdım ama elektrikliler falan bana da gereksiz geliyor bı puset aldım arabamı 400 liraya almıştım 3 sene önce onu bile aldığına pişman oldum keşke direk baston alsaydın az yer kaplıyor ve hafif bizim milletimizde ozentilik çok ne yazikki böyle böyle çocuklarımız doyumsuz oluyor aslında evde kendi başımıza aktiviteler yapmak daha mantıklı hem çocukla birebir ilgilendiriyor hem de daha az masrafı var
Demet Akalın 270 bin vermis dogumgununde minibüs almıs seneye malikane yaptırcak herhlde oynasın diye💆🏻‍♀️

o travel modellerde gozu kaliyor insanin ama tek basina bir yere gittiginde hantal,agir biliyorum.
Oglanin ki öyle buyuktu Allahim annemsiz esimsiz arabayi asla cikaramazdim.
Hele bir elimde araba bir elimde cocuk olsa eyvah eyvah.
Zaten toplasam 10 defa kullanmistik cöp oldu dura dura.
Bende 2-3 ay idare edip direk baston alicam.
Buyumedi mi sanki büyüdü.
Kucuk kalmiyor yani😉

Erkekler hasta olmasin 😟
kucugu buyugu ayni yeminle.
Okuldan geldiginden beri mız mız mız.
Ciglik aticam.
Atesi yok
midesi bulanmiyor
karni agrimiyor
az bogazi agriyormus bi de halsizmis.
Oraya devriliyor buraya devriliyor pasa cocugu mubarek.
Muhallebi cocugu bunlar anacim.

Portakal verdim.
Kivi verdim.
Corbasini icti.
Elma kaynattim(bogazlari gogsu yumusatiyo balgam varsa attiriyor) icine bal koydum.
Okuldan gelince ıhlamurda icti.
Hasta olsan yatarsin o pc acmazsin dedim.
Nazlaniyoda nazlaniyo.

Yeterince yorgunum ya
Bazen kimse beni anlamiyor kimse beni dusunmuyor gibi hissediyorum.
Esim maca kacti.
kardesim geldi onunda da zimbirtilari bana gelmisti kargosu onu kurdu ayarlamaya calisiyor film izliyoruz güya.
Ne izledigimide anlamadim

Yatıp uyuyasım var

o travel modellerde gozu kaliyor insanin ama tek basina bir yere gittiginde hantal,agir biliyorum.
Oglanin ki öyle buyuktu Allahim annemsiz esimsiz arabayi asla cikaramazdim.
Hele bir elimde araba bir elimde cocuk olsa eyvah eyvah.
Zaten toplasam 10 defa kullanmistik cöp oldu dura dura.
Bende 2-3 ay idare edip direk baston alicam.
Buyumedi mi sanki büyüdü.
Kucuk kalmiyor yani😉
Bende ilk çocukta bir şey anlamadım alırken nasıl olur beni zorlar mı falan diye ama bir daha dogurursam iyice araştırıp öyle alacagim şimdi daha akilliyim ayrıca baston arabalarda baya fonksiyonlu olanlar var gerçekten büyük kolaylık ben oğlana 200 TL ye almış oğlum 3'5 yaşında hala biniyor

Bende ilk çocukta bir şey anlamadım alırken nasıl olur beni zorlar mı falan diye ama bir daha dogurursam iyice araştırıp öyle alacagim şimdi daha akilliyim ayrıca baston arabalarda baya fonksiyonlu olanlar var gerçekten büyük kolaylık ben oğlana 200 TL ye almış oğlum 3'5 yaşında hala biniyor
Bende aceleye getirmek istemiyorum.
Demirbaslari aliyorum.
Etrafima soruyorum.
Suan mesela en onemli besik onu alicam.
Sonra araba alirim.

Benim takintim yok öyle marka lisans is gorsun yeter.
Onun ilgisini ceksin oynasin rahat etsin
Oyun halisi, mama sandalyesi, oyun masasi bunlari hep indirimden alicam erken falan alirim indirim yakaladikca.
Ama o pilli elektrikli bilmem ne anakucagimk ne 1000tl falan asla para vermem.
Bana para tuzagi geliyor.
Bebek arabasinada 1.500-2000tl vermem.
Yanu herkesin kendi gorusu butcesi tabiki cok sukur alamicak gucum yok ama vermem.
Almicamda.
gereksiz goruyorum tamamen satis furyasi.
Herkes afedersin âşık atiyo o almis bende alim onda var bende olmasin mi.
Kiyas mukayese zaten sevmem.
Kensi bildigim usul kafama gore bakicam.
Oglumda yere bi yatak atardim annem yapmisti bebe yorgani gibi orda oturur oynardi.

Ne puset almistim, ne ana kucagi, ne salincak, ne oyun etkinlik masasi, ne mama sandalyesi oyuncagi cok vardi esim cok aliyodu.

Ama tabi kizda masa sandalyesi oyun halisi istiyorum alicam yine de uygunundan alicam.

ben de seninle aynı fikirdeyim.Genelde ilgisini çekecek şeyleri aldım.Çok oyuncak almıyorum da artık. Oyuncak mağazasına çeviriyorlar. O da çocuk için iyi değilmiş. Şimdi de eğitici kitaplar aldım çok hoşuna gidiyor.

Benim eltimin büyük gelini var kızı Şubat-2016 oğlu Nisan-2019 doğumlu eşide 3.500 tl aylıkla işçi olarak çalışıyor. İnanın asla abartmıyorum nasıl yetişiyorlar ya da yetişterebiliyorlar çözemedim. Günün hangi saatinde ingtagram ve face girsem resim atıyor. Geçtiğimiz Pazar günü kızının doğum gününü kutladılar. Organizasyon şirketi ile çalışmış o şaşayı nasıl anlatayım size kızına çizgi film karakterli uçuş uçuş çok güzel bir elbise oğluna papyonlu yelekli pantolonlu bir takım gelin hanım bizim rahat 100-110 kilo geliyor evlendiğinde de öyleydi nasıl güzel bir elbise almış düğünde-nişanda da giyilebilecek bir elbise fotolar ard arda sosyal medyada an be an yayınlandı. Gecenin sonunda da emeği geçen organizasyon şirketine, kızına aldığı elbise sitenin adını ve pastayı tasarlayan butik pastanenin adını yazarak kapanış yaptı. Benim kızlarım kendi sosyal medya hesaplarından sildiler her anı paylaştığı için. Ben de o gece gayri ihtiyari okudum ve ekledim büyük emek geçmiş diye büyük kızım da dedi ki kendini Şeyma Subaşı zannediyor herhalde dedi. Hanımlar gerçekten biz kendimizle ne kadar gurur duysak azdır. İndirim takip ediyoruz, ihtiyacımız olmayan hiç birşeyi almıyoruz. Eşim garibim yorum yapamıyor. Bu çocukları böyle alıştırıyor diyor sonra büyüyünce bunları yapamayınca evde sorun çıkacak diyor. Eşime de dedim Allah ıslah etsin, sonuçta bizden para istemiyorlar. Ama inanın içim kabul etmiyor. Bizler belirli bir kazanç ile idare ediyoruz. Çok şükür bin şükür halimize.

Acaba reklam yapıp o kıyafetleri ücretsiz alıyor olabilir mi?İnstgramda tik tok ta bir kadın var 3 kızı var sürekli kıyafet reklamı yapıyor sponsorlar giydiriyorlar onları

tr_lelli tr_lelli
Geçmiş 0lsun rabbim acil şifalar versin oğluna.
Acaba reklam yapıp o kıyafetleri ücretsiz alıyor olabilir mi?İnstgramda tik tok ta bir kadın var 3 kızı var sürekli kıyafet reklamı yapıyor sponsorlar giydiriyorlar onları
keşke öyle birşey yapabilse inan para kazanacağını bilsem ben paylaştığı herşeyi beğenirim ve bende paylaşırım ona faydam olsun diye. Sadece egosunu tatmin ediyor kocacım aldı deyip paylaşıyor. Eşi doğum gününde ne aldıysa Çicek-ayakkabı-kahve makinesi kocasına methiyeler düzüyor tamam genç gençliğine verilebilir ama ben bu kadar göz önünde paylaşamam herşeyimi benim özelim derim. Farklı bir yapısı var.

tr_lelli tr_lelli
Geçmiş 0lsun rabbim acil şifalar versin oğluna.

keşke öyle birşey yapabilse inan para kazanacağını bilsem ben paylaştığı herşeyi beğenirim ve bende paylaşırım ona faydam olsun diye. Sadece egosunu tatmin ediyor kocacım aldı deyip paylaşıyor. Eşi doğum gününde ne aldıysa Çicek-ayakkabı-kahve makinesi kocasına methiyeler düzüyor tamam genç gençliğine verilebilir ama ben bu kadar göz önünde paylaşamam herşeyimi benim özelim derim. Farklı bir yapısı var.
ayy eltimin damadida hastanede bizim yanimizda eltimin kizina 5 tas yuzuk takmisti.
Yani sirf bize gostermek icin biz de annesi kiz kardesi ben eltim var.
O onceden konusulmustu muhtemel.
Biz sanki omrumuzde yuzuk gormedik.
Esime anlattim güldu dalga gecerek bukadar mi görmemis dedi.
Ben utanirim ben annemin birilerinin yaninda hastane odasinda kocam yuzuk takcak😂
Biz gelene kadar verseydi taksaydi birliktelerdi neticede biz zaten yarim saat ancak durduk.
Bizden sonra yine birlikdelerdi.

Ahh bu insanlarin gosteris yapma meraki.
Malesef ben bakarken gorgusuz gozuyle bakiyorum.
Tam bir sonradan görmeler.

ayy eltimin damadida hastanede bizim yanimizda eltimin kizina 5 tas yuzuk takmisti.
Yani sirf bize gostermek icin biz de annesi kiz kardesi ben eltim var.
O onceden konusulmustu muhtemel.
Biz sanki omrumuzde yuzuk gormedik.
Esime anlattim güldu dalga gecerek bukadar mi görmemis dedi.
Ben utanirim ben annemin birilerinin yaninda hastane odasinda kocam yuzuk takcak😂
Biz gelene kadar verseydi taksaydi birliktelerdi neticede biz zaten yarim saat ancak durduk.
Bizden sonra yine birlikdelerdi.

Ahh bu insanlarin gosteris yapma meraki.
Malesef ben bakarken gorgusuz gozuyle bakiyorum.
Tam bir sonradan görmeler.
Aynen görgüsüzlüğün dibi. Sanırsın bir tek dünya da evli çift bunlar. Ben mi eski kafalıyım acaba diyorum bazen.

Erkekler hasta olmasin 😟
kucugu buyugu ayni yeminle.
Okuldan geldiginden beri mız mız mız.
Ciglik aticam.
Atesi yok
midesi bulanmiyor
karni agrimiyor
az bogazi agriyormus bi de halsizmis.
Oraya devriliyor buraya devriliyor pasa cocugu mubarek.
Muhallebi cocugu bunlar anacim.

Portakal verdim.
Kivi verdim.
Corbasini icti.
Elma kaynattim(bogazlari gogsu yumusatiyo balgam varsa attiriyor) icine bal koydum.
Okuldan gelince ıhlamurda icti.
Hasta olsan yatarsin o pc acmazsin dedim.
Nazlaniyoda nazlaniyo.

Yeterince yorgunum ya
Bazen kimse beni anlamiyor kimse beni dusunmuyor gibi hissediyorum.
Esim maca kacti.
kardesim geldi onunda da zimbirtilari bana gelmisti kargosu onu kurdu ayarlamaya calisiyor film izliyoruz güya.
Ne izledigimide anlamadim

Yatıp uyuyasım var
Gecmis olsunnn kuzuya😕

Back
X