• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen görgüsüzlüğün dibi. Sanırsın bir tek dünya da evli çift bunlar. Ben mi eski kafalıyım acaba diyorum bazen.
Ya evli insanlarin birilerinin yaninda mıc mic vick vick oluslari askimlar bebisimler bana hic samimi gelmiyor.
Kari kocasin sen edep var adap var evinde yap napiyosan yap.
Neyi ispat ediyosun ki.
Boyle yapanlarin evlerinde mutsuz olduklarini dusunuyorum.
Ekranlara oynuyorlar trubunlere hepsi bu.

Benim bu topigin biraz baslarinda anlattigim kuzenim vardi eskiden takip edenler animsar o da zirt pirt bana geliyordu zamanli zamansiz ondanda bezmistim bir donem(vallahi hep beni buluyorlar) gerci bosandi baskasiyla evlendi cocuk bile yapti neysede.
Onlarda ayyy yanimizda yanyana oturup sarilmalar, öpmeler, el hareketleri, ellesmeler evliler hee.
Ama evde 3 posta dayak yiyordu kiz.
Yani kizinda cenesi durmuyordu hakaret kufur dayak
Ve bunlari biliyoruz cunku kavga edincede aglayarak geliyordu ya da ariyordu.
Ama bir de mic miclardi.
Komikler ya.
Icini biliyosun ya izlerken daha nekadar oynayabilir aceps diyorsun.

Kardesim yeni gitti esimde gelir simdi.
Aiyyy vallahi gitsede uzansam yatsam diye beklemedim diil.
Herkes evinde kafasina gore rahat valla.
Kardesinde olsa yok anacim.
O nerde bu nerde soruyor bi rahat uzanamiyosun erkek ya.
Ben biraz bu konuda böyleyim ya.
Yani bir hastalik durumu mecburiyet olmadigi surece herkes evinde olsun.
Misafirlik amenna da boyle gac saatlere kadar kalmalar yatiya kalmalar falan hic gerek yok.
Herkes evine.

Gerci yatiya gelecek kimsem yok
Bi halam gelir o da binde bir ben davet ediyorum geldiginde o da yoksa kalmaz.

Kardesim sık ugruyo anliyorum bekar sıkıliyor annemlerle burda biz kafa dengiyiz bizi yakin goruyor.

Altın alanlar bereketli olsun. Bugün kahvaltıdan sonra hepsini yolcu ettim, kahvaltı masasını toplayıp önce dualarımı okudum işler bitsin öyle okuyayım dediğimde unuturum diye panikliyorum. Sonra dantellerimi ütüledim dantel harici de ütü vardı hepsini yaptım. Sonra toz aldım örtülerimi yerleştirdim. Üç odanın camını sildim. Ardına da yağmur yağdı. Olsun yine havalar düzelince yine silerim. Evi topladım, çamaşırları topladım. Zeytinyağlı pırasalı havuç ve makarna yaptım. Mutfağı topladım şimdi oturdum sizi okuyorum. Bebekleri küçük olanlar lütfen tadını çıkarın o yaşları bir daha geri gelmiyor. Ben çok özlüyorum kızlarımın o günlerini keşke daha çok tadını çıkarma fırsatım olsaymış. Şimdi okul-kurs-özel ders üçgeninde çocukların en güzel zamanları geçiyor. ÇOk yoruluyorlar. Bende çok az görüyorum artık bütün gün yoklar akşam sadece yemekte bir aradayız.
Ben de hep aklıma ileriyi getiriyorum. Oysa zaman yetmiyor. Enerjim yetmiyor. Bazen ayy boşladım kızı diyorum. Ne evin işine ne de ona oyun birşeyler öğretmek ilgilenmek yetişemiyorum eksik hissediyorum. Ama çok şükür bu günlerime diyorum. İlerisi içinde üzülğyorum. O zaman tadını çıkartayım :)

Oturamiyorum oturamiyorum belimide hissetmiyorum😞
Tavukdu suyuydu pilavdi
Patatesini, patlicanini, koftesini ayri kizart sonra ocagi sil.
Sonra bulasik topla
sonra aa davlumbazida silmem lazimdi de.
Ee olmusken mutfagida supur yoo koridoruda supurmem lazim de
Yeminle icine icine ceken karadelik bu ev isleri.
Basimda agriyo.
O ara tabi oglana yemek hazirla ilac ver portakal dilimle ıhlamur demle falan 🤐
Bittimi hala isim bitmedi ama daha gucum kalmadi.
Yarim saat sonra esim gelir.
Bu aksam maci var dizi izlicem oturup.
Ev işlerinden bana da gına geldi. Hele şu toz beni bitirşyor. Bir çare olmalı toz konusuna. Bir de kedinin tüyü bu ara kafayı yemek üzereyim. Kuşu gönderdim tüyünden şimdi de kedi tüyü ondan beter. Evet seviyorum hayvaları ama artık kucağıma alıp sevmiyorum. Çünkü tüyüne ayar oluyorum😂
Kediyi evden uzaklaştıramıyoruz da benim minik kızçemm ağlıyor o olmazsa :)

Kesinlikle aynı fikirdeyim alanlara saygım var ama bana da gereksiz geliyor ben ilk çocuğumda oyun halısı ne bilmezdim ama bilseydim alırdım ama elektrikliler falan bana da gereksiz geliyor bı puset aldım arabamı 400 liraya almıştım 3 sene önce onu bile aldığına pişman oldum keşke direk baston alsaydın az yer kaplıyor ve hafif bizim milletimizde ozentilik çok ne yazikki böyle böyle çocuklarımız doyumsuz oluyor aslında evde kendi başımıza aktiviteler yapmak daha mantıklı hem çocukla birebir ilgilendiriyor hem de daha az masrafı var
Aynen çok doğru 👍 ben şimdilerde evdeki materyallerle birşeyler yapıyorum bayılıyor hem de öğreniyor. Bu ara renkleri öğrenmesi için aktiviteler yaptım çok. Tabiki malzeme eksikliğim çok yapamadığım şeyler var.

tr_lelli tr_lelli
Geçmiş 0lsun rabbim acil şifalar versin oğluna.

keşke öyle birşey yapabilse inan para kazanacağını bilsem ben paylaştığı herşeyi beğenirim ve bende paylaşırım ona faydam olsun diye. Sadece egosunu tatmin ediyor kocacım aldı deyip paylaşıyor. Eşi doğum gününde ne aldıysa Çicek-ayakkabı-kahve makinesi kocasına methiyeler düzüyor tamam genç gençliğine verilebilir ama ben bu kadar göz önünde paylaşamam herşeyimi benim özelim derim. Farklı bir yapısı var.

çocuklar da hayatın zorluklarını ve her istediklerinin her zaman olmayacağını öğrenmeliler onların ilerki hayatında mutluluğu için gerekli.
o sosyal medyada herşeyi paylaşana ben de kızıyorum. Eşimin aldığı hediyeyi asla paylaşmam.

Ya evli insanlarin birilerinin yaninda mıc mic vick vick oluslari askimlar bebisimler bana hic samimi gelmiyor.
Neyi ispat ediyosun ki.

kuzum geçmiş olsun. Allah şifa versin.
o gösteriş yapılan evliliklerin çoğu bence de huzursuz. Hiç sevmem öyle milletin yanında şapur şupur. Bizmi eski kafalıyız😂

Aynen çok doğru 👍 ben şimdilerde evdeki materyallerle birşeyler yapıyorum bayılıyor hem de öğreniyor. Bu ara renkleri öğrenmesi için aktiviteler yaptım çok. Tabiki malzeme eksikliğim çok yapamadığım şeyler var.
Bende öyle evde oyuncaksiz aktiviteler yapıyoruz resim yapıyoruz boyuyoruz makas çalışmaları yapıyoruz yapıştırma yapıyoruz renkli pipetleri boncuk gibi kesip iplere diziyoruz falan eğleniyoruz da ha hicmi oyuncağı yok var ama fazla değil yani abartmadan

Aksam hic bisi yemeden yattim midem yine grulduyo bu da huy oldu bu ara.
Canimda bisi istemiyor oysa.
Sırf ses sussun diye ya su iciyorum ya elma yiyorum.

Ayy arada yan yatinca ayari kaciyorum karnima abaniyorum sanirim kiz aninda tekmeliyor.
Nasil rahatina keyfine duskun😂
Hic sikintiya daralmaya gelemiyor pasa kizi.

Tesbihlerimi cekmek icin en guzel saatler oluyor bana 🙏
Sakin sessiz.

Oglan nasil uyancak bakim aklimda onda.
Bogazim diye uyanmasa bari.
Antibiyotik yaziyorlar hemen bogaz icinde biraz vucudu direnc kazansin istiyorum.
Atesi falan yok.
Yine tereyag pekmez, limonlu balli ıhlamuru dayicam.

Adam aksam macdan geldi güya spor amacli gidiyor yani hareketsizim ofis ev , ev ofis spor olsun diyor 1 paket cips yedi gelince😁
Spor yapma anlayisi..

Oglani okula yolladim ama 😕 bilemedim gitmesede yatmiyor ki pc basinda.
Yatip dinlense amenna
Burnunuda cekmeye basladi saglik ocagina gitmek farz oldu.
Aramazsa gel beni al diye cikista saglik ocaginda aliriz solugu.
Cok da soguk yaw.

Esime soylendim (adama sariyorum sinirlendikce) Cocugu al dr. gotur alisveris bende, cocuk bende, yemek yap topla sizin arkanizi topla bi de disarida kostur soylendim.
Beyaz gomlegi kalmadi yakalari falan yiprandi onuda benden bekliyo ben alayim diye
Benim avm gezcek halim mi var 😤
Is cikisi git 2-3 gomlek al dedim.
Lcw alsam da kabul ediyor ama yok bedenine gore bulamadim dün baktim.

Bu kadar usengec bir insan daha 😒
Kiyafetlerine kadar ben alicam kazagi, esofmani, corabi

Araban altinda Eve gelene kadar bile neredeyse 4-5 avm yanindan geciyor hic alayim yok.

Hep ben halledicem..

2 kot pant. almistik 2 sene oldu kotondan benim icin gittikde zorla denetmistim almisti eviriyor ceviriyor hafta sonlari onlari giyiyor.
Almiyor yinede.

Bende öyle evde oyuncaksiz aktiviteler yapıyoruz resim yapıyoruz boyuyoruz makas çalışmaları yapıyoruz yapıştırma yapıyoruz renkli pipetleri boncuk gibi kesip iplere diziyoruz falan eğleniyoruz da ha hicmi oyuncağı yok var ama fazla değil yani abartmadan
Kaç yaşında minnoş ? Biz de makarna diziyoruz ipe. pipetle cok guzel seyler var aslinda da pipet yok evde almam lazim.Instagramda guzel ornek aktiviteler var oradan da bakiyorum ben.
oyuncak bizde de var elbet. Ama abartmadim. Bazen birkac oyuncagi kaldiriyorum bir sure sonra cikariyorum. Ayni yeni oyuncak almis gibi heyecanlnip mutlu oluyor.

Kaç yaşında minnoş ? Biz de makarna diziyoruz ipe. pipetle cok guzel seyler var aslinda da pipet yok evde almam lazim.Instagramda guzel ornek aktiviteler var oradan da bakiyorum ben.
oyuncak bizde de var elbet. Ama abartmadim. Bazen birkac oyuncagi kaldiriyorum bir sure sonra cikariyorum. Ayni yeni oyuncak almis gibi heyecanlnip mutlu oluyor.
3.5 yaşında oğlum bende aynı şeyleri yapıyorum bazen kartondan evler arabalar falan yapıyoruz epey bı onlarla oynuyor hele ki şimdi kış dışarıya pek çıkamıyoruz sıkılmasın diye oyunlar oynuyoruz

Neyi ispat ediyosun ki.
Aynı şeyi bende düşünüyorum benim gorumceyle kocasida aynı yan yana oturuyo el ele aşkım canım cicim sarilmalar nebilim arkadan sarılma vurm a artık aklınıza neler gelirse vıcık vıcık sınır oluyorum karsindada eşimle biz oturuyoruz eşim sınır oluyo kardeşiyle kocasına ya nebilim ayıp yan yana bile pek oturmam eşimle adap edep var yani evinde ne halt yiyosan ye millet gidince cekinirim kp yanında bile böyle gorumcemler
Bizim kv bir mutlu onlar böyle yaparken
Oğluna ben aynısını yapsak neler der
Hatta eşim oğlana hamile olduğumda aramıştı anne birtane daha çocuğumuz olcak diye kp de varmıştı neymiş yerin dibine girmiş kocasından utanmış kocam öyle deyince
Ula resmen milletin gözü önünde damadı kızını mincikliyo laf yok hamile lafina neler dedi

Günaydın güzel hanımlar. Dışarı çıkıcam bugün evdeki işlerimi hallediyim önce sonra dışarısını halledecegim. Herkes evden engeç 8.40 da gidiyor. Sonra kahvaltı masasından başlıyorum. Bugün önceliği mutfağa verdim. Bulaşıklar yıkandı. brokoli haşlandı, etimek tatlısı yapıldı. Çorbayıda pişirdim. Dışarıdan gelince çok acıkıyorum hemen yerim dedim. Önce kargoya uğrayacağım kızı olanlara sesleniyorum beni artık bütün kargo şirketi çalışanları tanıyor. Öyle çok alıyorlar ki ben iade etmeye bazen yetişemiyorum eşimden rica ediyorum. Banka da işlerimi halledeceğim bankamatikten yatıracağım için zaman sıkıntım yok. Market alış verişi var Allahım bu gün sıfır harcama olsun dediğim zaman daha çok harcıyorum. Sabah karşı komşumla karşılaştım eşi belediyede mühendis olarak çalışıyor. Belediye sosyal yardım paralarını bir hayli kesmiş canı sıkkındı biraz öyle anlattı. Hiç yorum yapamadım ne diyebilirim ki dedim bayagı 1.000 tl civarımı dedim biraz daha yükseği dedi. Allahım hepimizin yar ve yardımcısı ol hepimize güzel mi güzel bir gün diliyorum. Hanımlar kolay gelsin gelince dualarımı okuyup esmalarımı çekicem buraya yazayım da unutmayayım.

kuzum geçmiş olsun. Allah şifa versin.
o gösteriş yapılan evliliklerin çoğu bence de huzursuz. Hiç sevmem öyle milletin yanında şapur şupur. Bizmi eski kafalıyız😂
Bende eski kafaliyim eşimde eski eski kafalı annesigilin yanında çok ciddidir öylede olması gerekiyo adap olması lazim sapur şupur olanlar evde birbirlerini yiyo genelde

Back
X