• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli
Lellim canını sıkma ben böyle olumsuz birşeyle karşılaşınca hemen annemi arardım. Örneğin o lifi anneme göstersem bunun için mi canını sıkıyorsun der, al bulaşık çaputu yap der bana buna benzer vakalarla karşılaştığımızdan artık annemin beni nasıl teselli edeceğini çok iyi biliyorum istersen annenle paylaş. Sonuç değişmez annelerimiz arkamızda olduğu sürece topu gelsin inan umurumuzda olmaz. Şimdi ben öyleyim kızlarıma kimse laf söyleyemez diyorum bir şey söylecekse ben söylerim diyorum. Kayın validemle benim aram hep mesafeli oldu. Kavgayı fırsata çevirmeyi biliyor ne söylemek istiyorsa söylüyor ama kırılmışsın-bayılmışsın umurunda değil bak diyorum sen de annesin ama senin ki sorgulanır. Tabi ne demek istediğimi asla anlayamıyor malum vizyon meselesi, onda da o yok. Cahiller işte sen o güzel canını üzme, eşine de uygun bir dille anlat bu bebeği ne kadar çok istediğinizi ve kaç yıl aradan sonra size Allahın bir hediyesi olduğunu ve onunla hep güzel olanları hatırlamak istediğini söyle anlayıp-anlamamak onun tercihi sen söyle içinde kalmasın nacizane tavsiyemdir.

Mutfagın tülünü yıkadım
Su yaptım bulasık tablet attım ıcıne mutfak dolaplarını sildim
Annem geldi kızı yıkadık
Uyuttım
Migrosa cıktım 32tl;sleppy ıslak mendil,tuzlu fıstık,cikolata,haslanmıs nohut,türk kahvesi(bunu adet edindm evde kac paket kahve oldu bilmiyorm🤦🏻‍♀️)ped aldım cıktım.
Koci ye kahvaltı hazırladım ,türk kahvesi ictik ise yolladım.
Kardesime ana kucagını ,puseti yollucaktm kutuladık.
Anneme bırakcaz yer acılır bayagı
Aksm nohutlu pilav +brokoli salatası yapcam
Kıza 2 kere muz verdik yavrım keci gibi cıkıyo 😔
Vermicem daha da.
uni baby mi iyi sleppy mi iyi bende almak istiyorum.
Kafadan pamuk kullanicam 2 ay kadar ama sonra islak mendil.
Sleppy 3lusu 9.90dı hakmardamiydi🤔 neydi

uni baby mi iyi sleppy mi iyi bende almak istiyorum.
Kafadan pamuk kullanicam 2 ay kadar ama sonra islak mendil.
Sleppy 3lusu 9.90dı hakmardamiydi🤔 neydi
Migrosta suan 8.45 sleepy .
Uni baby yeni seride değisime gitmis .Yeni seri artk dogal dedi mühendisinoglu.
Sleppy 2 cesit var .Pepe ambemli olanı alma.
Senstive olan katksıız sleppynin beyaz paket.

babyloading87 babyloading87
Seninle komşu olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam. Demek her seferinde seni kızdırmayı başaran kocana yine,yeniden o büyük fedakar yüreğinle klavyeden bile hissediliyor bizlere olan yakınlığın, Sevgililer günü hediyesi alıcaksın. O kadar iyi kalplisin ki Allah sana ondan veriyor ve eminim çok daha güzel günlerin olucak. Dağınıklığa gelince bak benim gibi çocukların büyüyünce her yer derli toplu olucak o zaman düzeni göreceksin ama büyüyünce de kendilerini sevdirmiyorlar. Aman anne yakaladıkça öpüyorsun diyecekler. Anneler söyler ama biz biraz geniş olamıyoruz malesef.

yok yok yapiyosundur😉
Bir de oda oda toplamak temizlemek cok iyi oluyor.
Yillardir öyle yapiyorum.
misal y.odasi havalandiriyorum topluyorum(nevresim degismicekse) supuruyorum toz aliyorum(aynasi falan) vileda yapip cekiyorum kapisini.
Öyle öyle geze geze geliyorum.
Bu çok güzel bir yöntem aslında bir dönem ben de öyle yapıyordum. Şimdi çok bölük pörçük temizlik yapıyorum Bebekten ötürü. Mutfakta da çok pratiksin maşallah. Biraz da insanın içinde olacak tabi 🤗

babyloading87 babyloading87
Seninle komşu olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam. Demek her seferinde seni kızdırmayı başaran kocana yine,yeniden o büyük fedakar yüreğinle klavyeden bile hissediliyor bizlere olan yakınlığın, Sevgililer günü hediyesi alıcaksın. O kadar iyi kalplisin ki Allah sana ondan veriyor ve eminim çok daha güzel günlerin olucak. Dağınıklığa gelince bak benim gibi çocukların büyüyünce her yer derli toplu olucak o zaman düzeni göreceksin ama büyüyünce de kendilerini sevdirmiyorlar. Aman anne yakaladıkça öpüyorsun diyecekler. Anneler söyler ama biz biraz geniş olamıyoruz malesef.
Yaa canımsın💕
Anamdan gelen kuruyusuca genlerim😂
Kocam sevgisiz büyüdüğü icin böyle.
sıfır sevgi var ailede birbirlerine karsı😔
İnsan üzülüyor biyerden sonra.
Biz de zengin değildik ama sevgiyle büyüdük.
Boynu bükük kalmasın garibin yazık 😂

tr_lelli tr_lelli canım çok güzel görünüyorlar tarif alabilir miyim 🤔🤔
Verim tabiki verdigim olcuyle bukadar cikiyor (mini firin benim)

yarim pkt yaş maya
1.5 su bardagi ilik süt(el dayanacak sicaklikda olsun)
1 corba kasigi sirke
1 cay kasigi tuz
2 corba kasigi seker
yarim su bardagi siviyag
aldigi kadar un(eli biraksin hamur yeterli biraz yumusak olacak)

12 beze yapiyorsun.
6-6 ayiriyorsun
1. bezeyi aciyosun servis tabagi buyuklugunde arasina ic harci suruyosun sonra 2.kat 3.kat hepsinin arasina suruyoruz (ben 1. 6lıya hashas 2. 6lıya tahin ceviz surdum) en ust kata surmuyoruz.
acabildigimiz kadae aciyoruz merdaneyle bu 6 kati
Sinra serit kesip kendi etrafinda donduruyoruz.
uzerine yumurta sarisi.

dipnot: hamuru dinlendirmeden direk yapiyorum 2 saat tepside mayalandiriyorum.

ayy gecen aramisti biri vardi eski mah. komsu acmadiydim telf. ya yine aramis hem de 2 defa ben mutfakdaydim.
Ayy remsen yuzsuz
Diyoki gecende aradim bakmadin diyo musaitsen sana gelcem yarin diyo.
Cocuk hasta midemde kotu kusurabakma keyfim yok hic yatiyorum zaten dedim.
Allahim illa gelecek illa kendini zorla davet ettirecek.
Yapistim mi birakmiyo bu kadin boyle hep boyleydi.
Ugrasamicam kimseyle.

Eltimin kizlarda grup acmisti ordan yazmislar oglen ben disardayken
Oglanin resmini atmis eltimin kizi.
Onlarada yatiyorum midem kotu falan yazdim yol yapip gelmesin simdi onunlada ugrasamam.
Ayy kendime iyi geliyorum zaten

Kizartmayi yaptim
babyloading87 babyloading87 sen yazinca aklima geldi tabletle silmek yagcozle silcektim vazcaydim.
Hemen su kaynattim erittim tableti ocak davlumbaz dolaplarin dis yuzunu hep sildim.
Yag oldu okadar.
Tatlimida yaptim attim dolaba.
Dus aldim.
Ama belim koptu 😑
Attim kendimi kanepeye az sonra esim ara bisi lazim mi diye.
Yemek fasli.

Sabah kabagida pisirdim.
Corekleree buzluga gitti 2-3 parca ayirdim aksam icin cayla yesinler.

Selam kızlar görüştüğüm çocuğun İstanbul’a tayini çıktı.Ben de hiç şans yok ya herkes elimden uçup gidiyor.Sürekli Esma okuyorum hayırlısını diliyorum.Ben okudukça millet gidiyor anlamadım moralim bozuk.Tayini engelletmeye çalışıyor ama inşallah engelletebilir. Mucize olsun inşallah 🙏🏻😭

Verim tabiki verdigim olcuyle bukadar cikiyor (mini firin benim)

yarim pkt yaş maya
1.5 su bardagi ilik süt(el dayanacak sicaklikda olsun)
1 corba kasigi sirke
1 cay kasigi tuz
2 corba kasigi seker
yarim su bardagi siviyag
aldigi kadar un(eli biraksin hamur yeterli biraz yumusak olacak)

12 beze yapiyorsun.
6-6 ayiriyorsun
1. bezeyi aciyosun servis tabagi buyuklugunde arasina ic harci suruyosun sonra 2.kat 3.kat hepsinin arasina suruyoruz (ben 1. 6lıya hashas 2. 6lıya tahin ceviz surdum) en ust kata surmuyoruz.
acabildigimiz kadae aciyoruz merdaneyle bu 6 kati
Sinra serit kesip kendi etrafinda donduruyoruz.
uzerine yumurta sarisi.

dipnot: hamuru dinlendirmeden direk yapiyorum 2 saat tepside mayalandiriyorum.
Ss aldım canım mutlaka denicem teşekkür ederim❤❤❤

Ama şeyi anlamadım hamurdan 12 parça çıktı ya 6 taneyi mi üst üste açacaz o zaman toplam 2 parça kalıyor sanki ayyyyy beynim yandı yaaaa🤣🤣🤣🤣

Selam kızlar görüştüğüm çocuğun İstanbul’a tayini çıktı.Ben de hiç şans yok ya herkes elimden uçup gidiyor.Sürekli Esma okuyorum hayırlısını diliyorum.Ben okudukça millet gidiyor anlamadım moralim bozuk.Tayini engelletmeye çalışıyor ama inşallah engelletebilir. Mucize olsun inşallah 🙏🏻😭
Olsun cnm mesefa olsada yine gelir görüşür sun bellimi olur cnm bizde aramızda varmı ama uzun zaman görüştük olcaksa elbet oluyor birliktelik sıkma canini

Kizartmayi yaptim
babyloading87 babyloading87 sen yazinca aklima geldi tabletle silmek yagcozle silcektim vazcaydim.
Hemen su kaynattim erittim tableti ocak davlumbaz dolaplarin dis yuzunu hep sildim.
Yag oldu okadar.
Tatlimida yaptim attim dolaba.
Dus aldim.
Ama belim koptu 😑
Attim kendimi kanepeye az sonra esim ara bisi lazim mi diye.
Yemek fasli.

Sabah kabagida pisirdim.
Corekleree buzluga gitti 2-3 parca ayirdim aksam icin cayla yesinler.
Bebek olunca zor olcak ama idare etsinler seni maşallah döktürmüş sun yine
Bende pek severim hashasliyi

Yaa canımsın💕
Anamdan gelen kuruyusuca genlerim😂
Kocam sevgisiz büyüdüğü icin böyle.
sıfır sevgi var ailede birbirlerine karsı😔
İnsan üzülüyor biyerden sonra.
Biz de zengin değildik ama sevgiyle büyüdük.
Boynu bükük kalmasın garibin yazık 😂
Kocan çok şanslı valla keşke bı arafa olsak kız sizle sanki yıllardır tanıyorum gibi sizi😍
Kapalı kumbara bizde yaptık yoksa içinden açıp turtikliyodum

Ss aldım canım mutlaka denicem teşekkür ederim❤❤❤

Ama şeyi anlamadım hamurdan 12 parça çıktı ya 6 taneyi mi üst üste açacaz o zaman toplam 2 parça kalıyor sanki ayyyyy beynim yandı yaaaa🤣🤣🤣🤣
6 tanesi ayri ust uste
diger 6 tanesi ayri ust uste olacak.
Yani 2 buyuk yuvarlak elde edicez 2side 6lı.

12 tane ust uste olunca cok kalin oluyor o sebeple ayni islemi 2 seferde uyguluyorum.
Cunku kabariyor mayalaninca piserken.
Yumusacik oluyor acma gibi😊

Back
X