• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli
Lellim canını sıkma ben böyle olumsuz birşeyle karşılaşınca hemen annemi arardım. Örneğin o lifi anneme göstersem bunun için mi canını sıkıyorsun der, al bulaşık çaputu yap der bana buna benzer vakalarla karşılaştığımızdan artık annemin beni nasıl teselli edeceğini çok iyi biliyorum istersen annenle paylaş. Sonuç değişmez annelerimiz arkamızda olduğu sürece topu gelsin inan umurumuzda olmaz. Şimdi ben öyleyim kızlarıma kimse laf söyleyemez diyorum bir şey söylecekse ben söylerim diyorum. Kayın validemle benim aram hep mesafeli oldu. Kavgayı fırsata çevirmeyi biliyor ne söylemek istiyorsa söylüyor ama kırılmışsın-bayılmışsın umurunda değil bak diyorum sen de annesin ama senin ki sorgulanır. Tabi ne demek istediğimi asla anlayamıyor malum vizyon meselesi, onda da o yok. Cahiller işte sen o güzel canını üzme, eşine de uygun bir dille anlat bu bebeği ne kadar çok istediğinizi ve kaç yıl aradan sonra size Allahın bir hediyesi olduğunu ve onunla hep güzel olanları hatırlamak istediğini söyle anlayıp-anlamamak onun tercihi sen söyle içinde kalmasın nacizane tavsiyemdir.
Ben de bir kız annesi olarak aynı fikirdeyim. İdare et idare et demek aslında hiç de istemiyorum. Zaten evlenmesini de çok istemiyorum da büyük konuşmayayım🤣

Bu çok güzel bir yöntem aslında bir dönem ben de öyle yapıyordum. Şimdi çok bölük pörçük temizlik yapıyorum Bebekten ötürü. Mutfakta da çok pratiksin maşallah. Biraz da insanın içinde olacak tabi 🤗
Ben de bölük pörçük yapıyorum nerde o bir günde komple ev temizlediğim günler yok artık🤢

uni baby mi iyi sleppy mi iyi bende almak istiyorum.
Kafadan pamuk kullanicam 2 ay kadar ama sonra islak mendil.
Sleppy 3lusu 9.90dı hakmardamiydi🤔 neydi
Ben hala uni baby kullanıyorum. Başka denemedim nasıl acaba.
uni baby nin resimli paketi var bezi değiştirirken oyalamak için süper oluyor😊

Selam kızlar görüştüğüm çocuğun İstanbul’a tayini çıktı.Ben de hiç şans yok ya herkes elimden uçup gidiyor.Sürekli Esma okuyorum hayırlısını diliyorum.Ben okudukça millet gidiyor anlamadım moralim bozuk.Tayini engelletmeye çalışıyor ama inşallah engelletebilir. Mucize olsun inşallah 🙏🏻😭
Hayırlısı olsun canım. Gitmesi hayırlıysa gitsin hayırlı değilse gitmesin diye dua et. 🤲

Canım bir proje varmış bu geçici görev gibi ama bu projenin bitmesi 4 yılmış tabi uzama ihtimali var 4 yıl 7 yıla çıkabiliyormuş.Eylülden beri yapılması gereken işin yüzde 25 i yapılmış daha , görevini yapmayanları kenara çekmişler işi kotarabilecek ,dil bilen , bekar , biri olarak da bunu seçmişler yarın genel müdürle görüşme ayarlıcak anlatacak gitmek istemiyor ama bakalım hayırlısı orda ev tutulacak kirayı da veriyorlarmış büyük bir proje.

Bana dediği uzak olacağız burdaki gibi görüşemeyeceğiz sen de gelirsin felan dedi gelirim dedim ailen burada düzenin burada senden bunu talep edemem dedi.Belki işler yoğun olur 3 ayda 6 ayda bir gelebilirim o yüZden beni bekle de diyemiyorum dedi çok üzüldüm bu lafa.Bu kadar kolay mı vazgeçiyorsun dedim kafası karışık bilmiyorum evlenelim gel dese giderim ama daha yeniydik yani orda birini bulup beni unutma olasılığı da var.Üzgünüm
Herşey kısmet canım. Zamanında ben bu laftan dolayı birinden ayrılmıştım. Tabi sonra eşimle daha yeniydik sizin gibi. Ben o ara annemlerin yanına tamamen gitmeyi düşünmüştüm. Eşime açtım konuyu. O da bana git ya da kal diyemiyorum dedi. Buna takıldım ben. İnsan istiyor güven verici sözler. Birkaç gün sonra mesaj yazdım. Bu ilişkiyi sürdüremeyeceğimi ayrılmak istediğimi kapımda bitmişti o gün🤣🤣 o davranışı olmasa bir de kısmet olmasa biz şu an evli olmazdık. Hayırlısı diyelim senin için de. Kısmetin de varsa elbet mesafeler engel olmaz

Verim tabiki verdigim olcuyle bukadar cikiyor (mini firin benim)

yarim pkt yaş maya
1.5 su bardagi ilik süt(el dayanacak sicaklikda olsun)
1 corba kasigi sirke
1 cay kasigi tuz
2 corba kasigi seker
yarim su bardagi siviyag
aldigi kadar un(eli biraksin hamur yeterli biraz yumusak olacak)

12 beze yapiyorsun.
6-6 ayiriyorsun
1. bezeyi aciyosun servis tabagi buyuklugunde arasina ic harci suruyosun sonra 2.kat 3.kat hepsinin arasina suruyoruz (ben 1. 6lıya hashas 2. 6lıya tahin ceviz surdum) en ust kata surmuyoruz.
acabildigimiz kadae aciyoruz merdaneyle bu 6 kati
Sinra serit kesip kendi etrafinda donduruyoruz.
uzerine yumurta sarisi.

dipnot: hamuru dinlendirmeden direk yapiyorum 2 saat tepside mayalandiriyorum.
Pişmiş halinide görelimmi 😍

Bende aynısını yapıyorm ilk dogdugyndan beri🤣
Koci dalga geciyo benle wifi cekiyo modem var radyasyonu zaten alıyo diyo ama yinede ucak mod yapıyorm.
Zaten su lanet youtube bi gelistirmediler alt taraftan calsın usul usul.
2 tane indirdik kısa versiyon cıktı ondan youtubedan acıyorm.
Gündüz uykusunda sıkıntı yok acmıyorm bisey
Gece de sıkıntılıyız.
Ya ben ninni söylücm ona da dilim damagım kuruyo ya😂
Ben ‘benim annem güzel annem beni al kollarına’ yı çok söyleyip uyuttum. Boğazım düğümleniyordu söylerken. Söylemeye başladığım anda parmağı ağzına alıp uyuma moduna giriyordu🤣 Şimdi o bana söylüyor😅 bir de yanlış söylersem düzeltiyor. Küçücükken diye🤣🤣🤣

Hayırlisi olsun canim.
ümidini yitirme.
Ben diger bebegime hamileyken Als hastasi arkadasimi gormeye gitmistim konusamiyor gozleriyle yaziyordu sesli duyuyorduk.
Bana dediki senin kizin olacak.
Erkek oldugunu ogrendik.
Sonra zaten bebegimi kaybettim.
Simdi hamileyim ve bir kizim oluyor.
Bazi tevafuklar, olaylar, insanlar cok tuhaf.
Rabbim bir kapiyo kapatip otekini aciyor.
En kotusu dedigin zamanlar bil ki guzel gunlerin gelecegi zamanlardir.
Sonrasi guzel olacak eminim.
Sabret esmalara devam.
Arkadaşın nasıl oldu lelli?Sağlık çok önemli Allahım kimseye dert verip derman aratmasın

Benden de bugün ; bugün kızı uyutmadım ona sebze çorbası yaptım yedirdim. Sebze yemiyor diye . Sonra eşim erken geldi gittik babanın getirdiğş koliyi aldık Allah razı olsun. 5 kilo zeytinyağı 1 kilo tereyağı iki kilo peynir zeytin de getirmiş kaç kilo bilmiyorum. Kaşar peyniri de bayağı büyük. 5 tane kasap sucuğu, biraz köfte. Elaya et getirmiş ve etli kemik suyu kaynatmış getirmiş.bir de deniz ürünleri vs getirmiş. Kesesine bereket.bizi bayağı götürür.bize gelince de market dizecekmiş.
Neyse bunları hallettiktwn sonra. Avm ye gittik yemek yedik. Kızı oyun parkına götürdük 1 saat oyalandı.o babasıyla parktayken ben de gezdim. Bir yelek aldım ince ebebekten. Gece yatarken giydiriyorum.
bu arada ısınma faturamış kesilmiş. 50 günlük kesmişler. Kasım ayı 70 tl gelmiş. Aralık 20 günlükte 47 tl gelmiş.
nihayet kesildi fatıralar.

Yine rutin kanepede sızma sonra yataga gectim ve uykum kacti.
Sabah idrar testine gidicem.
Ya numune olmaz ya testin sonucu kaybolur bakim bu sefer basima ne gelcek🤦‍♀️
Haftaya kontrolum var testi yaptirimde gotururum.
Vallahi artik su sebeple saglik ocagina gidesim yok.
Adamda iyice belledi beni her gittigimde büyümüşüz diyo.
Ne olcak acaba kuculcek mi lafigüzaf.

Ben de bir kız annesi olarak aynı fikirdeyim. İdare et idare et demek aslında hiç de istemiyorum. Zaten evlenmesini de çok istemiyorum da büyük konuşmayayım🤣
Ay evlenmesini ben de istemiyorm
Heleki kocamın memleketliyle asla diyorm bütük konusmayayım
Ben vermem sizinkilere kız ben cektim o cekmesin diyorm 🤣

Ay evlenmesini ben de istemiyorm
Heleki kocamın memleketliyle asla diyorm bütük konusmayayım
Ben vermem sizinkilere kız ben cektim o cekmesin diyorm 🤣
instada bi kadin cocuklarimin gobek baglarini evde sakliyorum dibimden ayrilmasinlar gitmesinler bir yere diye yazmisti.
Oglaninkini hic hatirlamiyorum naptik kizinkini bende evde saklim bari☺

Gece uyuyamadik dolandim durdum sabahda zombi gibiyim.
Teste falan gidemicem basim agriyo.
Alarmi ertelemistim esim uyandirdi baktim saat 8.
Kosturamiyorumda.
Hemen dun ki coreklerden isittim kettleyede su attim cay demledim.
Gomlek utuledim cabucak
Yarim saatde yolladim erbaslari.
Canim bisi istemiyor azcik uzancam yine mekana kuruldum

Back
X