- 27 Şubat 2013
- 14.947
- 42.686
- 798
Ben de bir kız annesi olarak aynı fikirdeyim. İdare et idare et demek aslında hiç de istemiyorum. Zaten evlenmesini de çok istemiyorum da büyük konuşmayayımtr_lelli
Lellim canını sıkma ben böyle olumsuz birşeyle karşılaşınca hemen annemi arardım. Örneğin o lifi anneme göstersem bunun için mi canını sıkıyorsun der, al bulaşık çaputu yap der bana buna benzer vakalarla karşılaştığımızdan artık annemin beni nasıl teselli edeceğini çok iyi biliyorum istersen annenle paylaş. Sonuç değişmez annelerimiz arkamızda olduğu sürece topu gelsin inan umurumuzda olmaz. Şimdi ben öyleyim kızlarıma kimse laf söyleyemez diyorum bir şey söylecekse ben söylerim diyorum. Kayın validemle benim aram hep mesafeli oldu. Kavgayı fırsata çevirmeyi biliyor ne söylemek istiyorsa söylüyor ama kırılmışsın-bayılmışsın umurunda değil bak diyorum sen de annesin ama senin ki sorgulanır. Tabi ne demek istediğimi asla anlayamıyor malum vizyon meselesi, onda da o yok. Cahiller işte sen o güzel canını üzme, eşine de uygun bir dille anlat bu bebeği ne kadar çok istediğinizi ve kaç yıl aradan sonra size Allahın bir hediyesi olduğunu ve onunla hep güzel olanları hatırlamak istediğini söyle anlayıp-anlamamak onun tercihi sen söyle içinde kalmasın nacizane tavsiyemdir.