• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli bak böyle yazı mı olur kocamn🤦🏻‍♀️😂
Künye kullanamadık biz daha .
Kullanıslı degil diyolar.
Görümcem (sevdiğim yarım taktı)
Herseferinde de pancodan bisey alır gelir
Sevmediğim ceyrek taktı (bizde taktık 2 cocuguna da)
Eline gecen eskiyi yolluyır ama evde konu oluyor halası yollamıs diye😏
Benimkiler bezini mamasını alıyır Allah razı olsn diyen yok💆🏻‍♀️
ayy bu nee kocaman yazmıs bıde :KK70:
benım kv 15gram yaptı görümcem de tam altın taktı ben de kızına tam götürmüştüm.
aklıma bunu gorunce sey geldi halam dugunumde bılezık taktı hedıyelıge gore daha kalın, beyaz kagıda karı koca ısım yazım ıc kısma bantla yapısırmıslar içinin yarısını kaplıyodu:KK70:kımlık no vs ekleselerdi keske kafayı yemıs ınsanlar

ayy bu nee kocaman yazmıs bıde :KK70:
benım kv 15gram yaptı görümcem de tam altın taktı ben de kızına tam götürmüştüm.
aklıma bunu gorunce sey geldi halam dugunumde bılezık taktı hedıyelıge gore daha kalın, beyaz kagıda karı koca ısım yazım ıc kısma bantla yapısırmıslar içinin yarısını kaplıyodu:KK70:kımlık no vs ekleselerdi keske kafayı yemıs ınsanlar
Ya bilezik zaten bi anane bi babnne takar baska kim takcak.
Gösteris iste
Kırk yılda bisey yapmıs bilbordlara bascak utanmasa🤦🏻‍♀️

Aynı fikirdeyim kuzuuu yine de söylettirme laf aldı yaptı bilsin. Ben de çok yapıyorum o tür şeyleri. Annemler yapıyor ama ben bir kat daha artırıp söylüyorum😂 diğer alınanlar göze görünmüyor gerçekten. Ama kendi aileleri yapınca anlata anlata bitiremiyorlar.
birara eşimin teyzesi bana işte nohut fasulye makarna falan koymuştu.bana diyor alma ne alıyorsun. Zaten durumları çok mu iyi diyor. Sonra anneme gittik. Annem bişeyler koyuyor. Dedim sarımsakta koydu kendi yetiştşrdiği dedim. Koy koy diyor.
teyzesi gelince taksiye binsin Parasını ver diyor. Ama annem buradayken param bitti demiştim. Annenin zuloda vardır. Dedi sinir oldum.
ee tabi annemler de gelince onlara otobüs bilet parası ödetmez onları gönderşrken. Kardeşimi de gönderirken eşim bilet parası ödetmez ama işte yine de böyle şeylerine çok kızıyorum. Teyzesi de zaten almaz para taksiye de binmez dolmuşa biner. Kıza da para bırakır az da olsa sağolsun :)
Evli kadın anamdan mı istiyim yani.
Ay ne rahatlar bu adamlar yahu😏

biZimkiler onun yanında vermediler. Altın takmışlardı. Ben üzerine taktırıyordum. Kutusuyla verdilr. Bem söyledim eşime gösterdim. Ama onun teyzesi göstere göstere takmışlardı.
zaten doğum gününde de babası ve annem altın takacaktı taktırmadı. Öyle versinler dedi. Bence teyzesi dayısı altın takmadı diye öyle yaptı. İnşallah yanılıyorumdur
Kesin ondandır.
Bizimkiler hastanede taktı
Kvdem 20-25 günlüktü taktı.
Anca secmistir.
Aramıs taramıstır daha uygun bulur muyum diye🤣
Bide haber verdiler geldiler takı takmaya
Zaten 3 kere geldi.
1i takı takma.
Kzın üzerinde kurdele kesme töreni yapcak ,kebapcı acılısı gbi abarttı da abartı demistim kociye🤦🏻‍♀️

Aynı fikirdeyim kuzuuu yine de söylettirme laf aldı yaptı bilsin. Ben de çok yapıyorum o tür şeyleri. Annemler yapıyor ama ben bir kat daha artırıp söylüyorum😂 diğer alınanlar göze görünmüyor gerçekten. Ama kendi aileleri yapınca anlata anlata bitiremiyorlar.
birara eşimin teyzesi bana işte nohut fasulye makarna falan koymuştu.bana diyor alma ne alıyorsun. Zaten durumları çok mu iyi diyor. Sonra anneme gittik. Annem bişeyler koyuyor. Dedim sarımsakta koydu kendi yetiştşrdiği dedim. Koy koy diyor.
teyzesi gelince taksiye binsin Parasını ver diyor. Ama annem buradayken param bitti demiştim. Annenin zuloda vardır. Dedi sinir oldum.
ee tabi annemler de gelince onlara otobüs bilet parası ödetmez onları gönderşrken. Kardeşimi de gönderirken eşim bilet parası ödetmez ama işte yine de böyle şeylerine çok kızıyorum. Teyzesi de zaten almaz para taksiye de binmez dolmuşa biner. Kıza da para bırakır az da olsa sağolsun :)
sorma annesinin lifleri daha kiymetli olur😒
Soyler durur

tr_lelli tr_lelli bak böyle yazı mı olur kocamn🤦🏻‍♀️😂
Künye kullanamadık biz daha .
Kullanıslı degil diyolar.
Görümcem (sevdiğim yarım taktı)
Herseferinde de pancodan bisey alır gelir
Sevmediğim ceyrek taktı (bizde taktık 2 cocuguna da)
Eline gecen eskiyi yolluyır ama evde konu oluyor halası yollamıs diye😏
Benimkiler bezini mamasını alıyır Allah razı olsn diyen yok💆🏻‍♀️
vela havle o ne yahu.
Gerci keske taksalarda yazsalar raziyim😂
hatta ciktiyla kocamanda yazabilirler🤣

Öglen avm yaptık kızla
Migros 49 tl;bez,günlük ped,2 kücük süt
Aksama nohutku bulgur pilavı ,patates salatası yaptm.
Sil süpür yaptım
Trendyol atıstırma paketi geldi kocinin.
Masanın üzwrine koycam.
24.00 de gelince görsün🤣
Not koyarım sevgililer günün kutlu olsn diye.
Pantalon baktım lcw koton gezdim 38-32 yok pantalon💆🏻‍♀️
Sansına küssün.
Paketi begendim.
1 hafta gidrr benim kociye🤗
Pasta geliyomus özsütün A101 e 14 tl flndı
Sevgililer günü pastası.

Eklentiler

• 674B6237-A9D0-4BC9-83C9-AF6AF4682D8F.webp
    674B6237-A9D0-4BC9-83C9-AF6AF4682D8F.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 114
Ne güzel canim dusunuyordun takım alcam diye annen hallediyor valla takmasindan iyi gelir annenin ama takı işini sen halledersen laf verme yine ağzına 🙄
Valla daha dun yazdim buraya annem bugun gecelik begen dedi🤗
Vallahi bu ara icimemi doguyor nedir Allah soyletiyor.
Yarin begencem karar veririm

Ayy kızlar biraz daha iş yapıp duş aldım şimdi de oturdum kaldım. Hiç kalkasım yok. Bugün daha da bir işin ucundan tutamam. Yaaa benim niye enerjim çabuk tükeniyor🙄 hayran kalıyorum full enerji olanlara.
eşim de aramış diyor ne uğraşıyon işle yat uyu tv keyfi yap. Heee dedim ev ne olacak. Kadın çağırsaymışım. Hayy Allahım. Camlar için çağıtıyorum.ama standart temizlik için çalışırken çağırıyordum.
bacağımın ağrısı tuttu yine ağrı kesici içeceğim.acıktım onu bekleyemeyeceğim ne yemek yapsam bilemedim tembel işi😆

B BabyLoading valla helal olsun kaynanaa :Edd
Güldürdü bizi.

Senin bebiş napiyor iyi mi duruyor mu kaç aylik l oldu
HAftaya 6 aylık olck cnm.
İyi cok süküe ama gündüz uykusu 0 diyebilirim😕
Dis patlatmasını bekliyorz
Gündüz cıglık kıyamet evde🤦🏻‍♀️
Sen nasılsjn?
Bebis nasıl🤗

Evli kadın anamdan mı istiyim yani.
Ay ne rahatlar bu adamlar yahu😏
Ya işte ne yaparsın. Kirada oturmuyorlar. Annem de babam da emekli maaşı alıyor ya.annemden para borç aldım da dedim.ev için ara ödeme yaparken. Kenarda parası olduğunu biliyor tabi. Onun teyze dayı kirada oturuyor. Ama yapsalarmış zamanında hoş annemlerde kolay birşeylere sahip olmadı hergün et yemesinler. Ayrıca merkezi yerde oturacaklarına daha ucuz evde otursunlar. 3+1 evde oturuyorlar fatihin merkezinde. Hee bunları eşim de söylüyor ama işte hemen acıma moduna girer.

HAftaya 6 aylık olck cnm.
İyi cok süküe ama gündüz uykusu 0 diyebilirim😕
Dis patlatmasını bekliyorz
Gündüz cıglık kıyamet evde🤦🏻‍♀️
Sen nasılsjn?
Bebis nasıl🤗
Maşallah maşallah y büyümüssss

Bizimki de ful yaramaz acar doker kırar hiç durmuyor oturmuyor sürekli hareketli
Dış çıkarken sebebi bile yokken ağlarlar....
Allah yardımcın olsun gece uyuyorsa şükür de artık dışı cıktı mi art arda geliyor sonra rahatlarsin

Öglen avm yaptık kızla
Migros 49 tl;bez,günlük ped,2 kücük süt
Aksama nohutku bulgur pilavı ,patates salatası yaptm.
Sil süpür yaptım
Trendyol atıstırma paketi geldi kocinin.
Masanın üzwrine koycam.
24.00 de gelince görsün🤣
Not koyarım sevgililer günün kutlu olsn diye.
Pantalon baktım lcw koton gezdim 38-32 yok pantalon💆🏻‍♀️
Sansına küssün.
Paketi begendim.
1 hafta gidrr benim kociye🤗
Pasta geliyomus özsütün A101 e 14 tl flndı
Sevgililer günü pastası.
Bu neeee kızzzz😂😂😂 koca bir kutu çikolata👏👏👏

Ayy kızlar biraz daha iş yapıp duş aldım şimdi de oturdum kaldım. Hiç kalkasım yok. Bugün daha da bir işin ucundan tutamam. Yaaa benim niye enerjim çabuk tükeniyor🙄 hayran kalıyorum full enerji olanlara.
eşim de aramış diyor ne uğraşıyon işle yat uyu tv keyfi yap. Heee dedim ev ne olacak. Kadın çağırsaymışım. Hayy Allahım. Camlar için çağıtıyorum.ama standart temizlik için çalışırken çağırıyordum.
bacağımın ağrısı tuttu yine ağrı kesici içeceğim.acıktım onu bekleyemeyeceğim ne yemek yapsam bilemedim tembel işi😆
Menemen en tembeli🤗

Back
X