• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Lelli şu hamile halinle neler düşünüyorum kız yüzünden üzüldüm valla insan der annesi babası geliyo oturayim evinde artık gelirse baban laf söyler belki gelmez bidaha kurtulursun sende
Gelmedi cok sukur sorma canim ya.
Ben 40 yil gormesem umrum olmaz.
Gereksiz insanlar.
Gelseydi babam kesin laf soylerdi.
Cunku babam sevmez oyle askim askim milletin yaninda konusani onlar öyle.
Aslinda laf yeseydi isime gelirdi😁

Bunlarda sey var hep biz gelelim (ama davetsiz kendileri isteyerek emri vaki yaparak) sende yiyelim icelim.
Siz gelmeyin ben hazirlayamam ugrasamam!
yok ya, ne âlâ memleket.

Ben acik acik soylerim aslinda pardonda niye hep bana geliniyor?
Siz misafir sevmiyorsunuz sanirim diye yüz göz olmak istemiyorum.

Ne olacak biliyomusun ben oyle diyince Amca biz yengemi seviyoruz vs yengem bizi istemiyor.
Biliyorum cunku.
Kimse kendine donup bakmiyor malesef.
Cikar iliskisi menfaat olmus hersey.

Kizi gormek istemiyorum.
Onun icin kilimi kipirdatmak dahi istemiyorum.

Ben birine 1 defa gitsem 2. defa ben cagiririm.
Utanirim ust uste 2. cagirmadan gitmeye.
Cekinirim.

Asla hâyâ duygusu yok bunlarda.
Inan yuz vermiyo halim bu yuz versem hergun gelir.
Hic de aiy hamile kadin boylede her gun gidiyoruz ama demez asla.
Cunku bencil bir kiz.
Kendini dusunuyor
Okadar haklisinki canim valla yerine koydum kendimi bu kadar sabretmek çok sabirlisin

Okadar haklisinki canim valla yerine koydum kendimi bu kadar sabretmek çok sabirlisin
ya gercekden beni anliyosunuz ya kendimi yalniz hissetmiyorum.
Sadece birileri yerine beni koysun istiyorum yani ben mi yanlis yapiyorum?
Ben mi goremiyorum?
Acaba ben de mi sorun var diyorum artik.

Aynen onun derdi o zaten.Sen hizmet etcen o oturcak.Hamilesin sende cidden az anlayışlı olsa.Seni çok özlediyse kendi çağırsın.Normal insan anlar zaten her seferinde bahane uyduruyorsun,aramayayım o davet eder der.Sen sıkma canını,açma arayınca yada bahane bul.Hiçkimse için yorulmaya can sıkmaya değmez
Aynen insan bi kere der yenge hep ben geliyorum sen gel amcamda gelsin yiyelim burda hamilesin uğraşma fln elinden geldiğince hazırlar olanla yapar cat kapı da gelen olur bana en kötü kahvalti gibi hazırlarım bi güler yüz bi sohbet isterim😍😍

Bugun arkadasima bile sordum.
Ya sana boyle boyle yapsalar ne dusunursun dedim.
Derim ki diyo surekli sana gelcem sana gelcem derim ben giderim dedi.
Ama ben onu gormek istemiyorum zaten gitsemde yine ben hizmet ediyorum yapmiyor ki.
Bende öyle oturamiyorum.
Bi de gidip cocuk pispislerim artik

Selam kızlar hayirli cumalar dun kardesim döndü evine bugun kendi nevresimlerimizi onun uyuduklarini fln attim yikandi astim koltuk minderlerini attım yikandı bi battaniye vardı onu yikadim astim banyo küçük tuvaletu yikadim ıslak mendil kolanya yaptim kapı kurplarıni sildim elektrik cektim paspas yaptim toz aldim valla koyu mobilya pişmanlık hergun toz alsan bitmiyor derdi et sote bulgur pilavı pisirdim hünkar beğendi yapicam bide salata yeter bu günlük yarin kiz kardeşime gidebiliriz annemlerle özledim oda benim oglani çok ozlemis evler yakın değil malesef😥

Selam kızlar hayirli cumalar dun kardesim döndü evine bugun kendi nevresimlerimizi onun uyuduklarini fln attim yikandi astim koltuk minderlerini attım yikandı bi battaniye vardı onu yikadim astim banyo küçük tuvaletu yikadim ıslak mendil kolanya yaptim kapı kurplarıni sildim elektrik cektim paspas yaptim toz aldim valla koyu mobilya pişmanlık hergun toz alsan bitmiyor derdi et sote bulgur pilavı pisirdim hünkar beğendi yapicam bide salata yeter bu günlük yarin kiz kardeşime gidebiliriz annemlerle özledim oda benim oglani çok ozlemis evler yakın değil malesef😥
koyu kahve siyah falan öyle
Gerci beyaz da öyle
En iyisi toz belli etmesin dersek sutlu kahve , cordoba falan belli etmiyor toz

Selam kıZlar bugün bakamadım hiç. Sabah kahvaltıdan sonra evi toparladım. Sonra internetten bez alışveriş derken. Markete çıktım. Market market gezdim. Sitenin marketine gitmek istemedim. Kız yolda uyudu. Parka götürecektim dönüşte ama iyiki uyumuş. Temelli yorulacaktım. Neyse o uyuyunca başladım lavabo ve tuvaletleri yıkamaya tam bitirecekken gitmiş bizim kedi odasında bişeylerle oynuyor.😅 Tabi uyandı. Biraz beşikten almadım yoksa tuvalet köpüklü kalacaktı🤣🤣🤣 neyse onu hallettim yemeğe giriştim. Hemen havuçlu etli pilav yaptım. Eşim geç gelecekmiş. Neyse yanına da yoğurtlu kereviz Yaptım. Biraz da turşu çıkardım.yedik. Tabi yoğurtlu kerevizi yenedi. Turşuyu çok sever.sonra neyse süt söylemiştim. Onu koydum ocağa mutfağı toparladım tek oda kalmıştı onu sildim. Kedinin kumunu temizledim. Bittimi iş tabiki bitmedi😆 ama ben bittim. Şimdi de çay koydum çay keyfi yapacağız kızımla.
bugün annemle konuştuk.Doktorun verdiği vitamini al ihmal etme ilerde ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi tırstım.
yarın da eşimin kardeşine bırakacaktı sabah beni kardeşi teyzeye bırakırsın demiş o niyeyse. Eşim dedi gitmeyelim olmazsa ben ona diyorum sana bırakacağım. O öyle diyor. Sinirlenmiş yine kardeşine. Ben de dedim babayı getireceğiz boşver ama o olmasa gitmezdim dedim. Sabah gitmeyeceğim ne gerek var sabahın Köründe kalkayım. Sonra gideceğim eşimin iş yerine.
uzun yazdım bugünlük benden bu kadar. :)

Bunlarda sey var hep biz gelelim (ama davetsiz kendileri isteyerek emri vaki yaparak) sende yiyelim icelim.
Siz gelmeyin ben hazirlayamam ugrasamam!
yok ya, ne âlâ memleket.

Ben acik acik soylerim aslinda pardonda niye hep bana geliniyor?
Siz misafir sevmiyorsunuz sanirim diye yüz göz olmak istemiyorum.

Ne olacak biliyomusun ben oyle diyince Amca biz yengemi seviyoruz vs yengem bizi istemiyor.
Biliyorum cunku.
Kimse kendine donup bakmiyor malesef.
Cikar iliskisi menfaat olmus hersey.

Kizi gormek istemiyorum.
Onun icin kilimi kipirdatmak dahi istemiyorum.

Ben birine 1 defa gitsem 2. defa ben cagiririm.
Utanirim ust uste 2. cagirmadan gitmeye.
Cekinirim.

Asla hâyâ duygusu yok bunlarda.
Inan yuz vermiyo halim bu yuz versem hergun gelir.
Hic de aiy hamile kadin boylede her gun gidiyoruz ama demez asla.
Cunku bencil bir kiz.
Kendini dusunuyor
Ben de öyleyim ya mesafe koyarım kızıp kırıldığımda sürekli gelip hizmet bekleyip kendi çağırmayanlara. Sinir olurum.ayy cicim cicim konuşumam herkese.sevdiğim insanlara öyleyim. Genelde ayy cicim cicim diyorlar sonra bir bakıyorsun ortada yoklar. Yaz günü de benim karşı komşumla çok samimi olan arkadaş bir baktım arkasından neler konuşuyor. Havuza hep beraber gidiyorduk. Söylemediği laf kalmadı. Tabi sonra bana hep diyor ya aramana gerek yok istediğin zaman gel eee yani kocası gündüz evde oluyor nasıl aramayayım. Neyse sonra ne arıyor ne çağırıyor. Ben onu kaç defa çağırdım. He birde komşumla ilgili öyle şeyler konuşup sonra da yüzüne aaa çok özledim diye konuşup sarıldığını görünce gözümden temelli düştü. O sebeple sayılıdır görüştüğüm kişiler. Mesafemi koydum. Bakalım bu yaz havuz olayı nasıl olacak. Zaten havuzda saçını fönleyip makyaj yapıp gelenlere de anlam veremiyorum. Kızı havuzun içinde anneee diye bağırıyor duymuyor lak lak yapmaktan. Bana kendini sergilemek gibi geliyor bilmiyorum ben havuza çocuğumla gittiysem onunla havuzda vakit geçirmeyi tercih ederim.o sebeple de ne makyaj yaoarım ne fön çekerim 😁 gıcık olduğum insanı anlattım da uzun uzun.
neyse Allah sana da sabır versin canım ya tavrını koy boşver lafını da esirgeme inan çocuğun olunca o da çocuklu gelecek hepten sinir olacaksın

Valla ben kondurtmazdım dostum dediğim kişiye ama aynen dediğin gibi bencillikten başka bir şey değil. Konuşmayı görüşmeyi kesince annesi teyzeme demiş zaten oğlu hastaydı o yüzden görüşemedin mikanla o da küsmüş demiş. Annesine böyle yansıtmış demek bi kez benimle görüşmedi diye ben küsmüşüm olmuş olay, kendi de hiç tanımamış beni demekki. Oğlu hastaydı madem benim oğlumun sünnettinin 2. Günü gelmeyeceksin o zaman bu bi bahaneyse.

Valla sevgileri eksik kalsın ben de içimde tutmayacağım bundan böyle nankör insanlar sevmesin beni. Sen de tutma. Hamilesin yani çok da güzel sebebin var.
Bencillik en sevmediğim şey.

Kafamda plan yapiyorum sunu soyle yaparim bunu boyle hallederim diye cunku terazi burcu olmak😑😶
Ayy benim de adım plancıya çıktı demin maaş yatınca şunlar şunlar diye yazdım, başka deftere haftalık yemek menüsü ve alışveriş listesi yazdım. Telefonumun not defterinde hangi ay ne kadar birikim yapılacak plan çizelgesi 😁 terazi olmakla ilgisi olduğunu bilmiyordum burcumu değiştirmek istiyorummm :skandal:

Bizimkide kabul etmiyo millete mana bulur e senin babanda ganyan oynamaktan bisey yapamamıs😏
Amcası yazlık ev yaptı kvde fesatlıgından kim gitcek otırcak oraya bosa masraf diyo😂
Colugu cocugu gider sanane?
Sen naptın sanki🤦🏻‍♀️
Ayyy o millete mana bulma konusunda benim eşim kralııı mana bulmanın🤣🤣🤣🤣 hep derim bir de dönüp kendine bak diye

Ben gercekden kimseyi kirmadan yüz göz olmadan siyrilmak istiyorum su olaydan.
Mesafeli olmak istiyorum.
Ama ısrarla kabul etmiyor anlamiyo.
Su bahanelerime kendim bile vicdan yapiyorum cunku merhametliyim.

Niye benim uzerime gelip beni bukadar bunaltiyorlar diye dusunuyorum.
Niye beni yalan soylemek, bahane bulmak durumunda birakiyorlar.

Sucum ne yani anlayisli olmak mi?
Kuzum terazi burcusun merhamet çok olur ve hayır diyemezler :)

İyigecelerrr kızlar
Allahım cıglık kıyamet 22.00 da uyudu benim bebe.
Yarın bi arkadasım kahveye ugrucam,kızı seveyim dedi.
İsten cıkıp gelcek.
Zeytinyaglı dolma yaptım.
Börek ve kek yaparım yanına cayla yenir.
Avmye cıkcaktım cıkamadım rüzgar vardı.
Kız uyuyunca jet sosyete izledim nettn.
Allahım sevgililer günü tantanası bitmedi
Ortalık cicek böcek hep😆
Anam tutturdu ben kıza bakcam bu hafta git dibin gelmis boyat diye.
Ben vercem parası neyse diyo.
Var param dedim.
Salı günü kuaför cıkardı basıma bide😆
Hayır maası alaydım öyle cıkaraydı keske.
150 bayarım artk🤷🏻‍♀️

Bugun beni bi arkadas bayılttı dmden.
Kızıyla benim kızıın arasında10 gün var
Aklına estikce yazıyo arada.2 haftada bir naptınız. Naptınız🤦🏻‍♀️
Napıcaz ya büyüyo cocuk iste.
Asısından kilosuna kadar boy cm e kadr soruyorda soruyor.
Hayır cocuk benim durmuyo onun nasıl dıruyor anlamadım.
Gecen ay mama veriyrom diyodu ,buay vermiyorm yetiyo sütüm diyo.
En son siz uzunsunuz 70 cm olmustır sizinki drdi.
Olmadık cnm 66 cmiz yazdım bitirdim.
Daha da soramadı
Valla kızarsa kızsın.
Donuyo mu diye sormak nedir ya🤦🏻‍♀️
Niye kıyaslıyosn cocugunu baska cocuklarla
Gercekten sacma.

Ben de yeni uyuttum. Bir saattir yataktayız. Sütünü içiyor dişini fırçalıyoruz hadi yatalım diyorum. Oyuncak oynayacağım diyor. Bu aralar böyleyiz. Eşim yolda geliyormuş. Ben de gelince yoğurt mayalayıp yatarım bugece geç yatmayacağım.
babyloading87 babyloading87 kesin kendisininkiyle kıyaslamak için soruyordur. Eşim de çok niye dönmüyor antreman yaptır derdi. Sonra yürüme çalışması emekleme çalışması yaptırırdı. Yürüyünce rahat ederiz derdi. Gördü ne oluyormuş yürüyünce. Bence hiçbirşeyin acelesi yok. Hepsi bir şekilde er ya da geç öğrenecekler. Her çocuk her şeyi aynı zamanda öğrenmiyor. Mesela benim kız konuşmayı diğer arkadaşların çocuklarına göre daha erken öğrendi. Şimdi çoğu şeyi söylüyor. Sonuçta hepsi konuşacak yürüyecek dönecek...vs vs

Back
X