Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun balonu cabuk söndüAyy su felsefe kitaplari okuyan cocuk nekadar itici ya
Cocuk kitaplari ezberlemis neticede cocuklarin hafizalari daha iyi bize göre
Kitaplari anlayarak okudugu yok, yaş olarak anlayamaz zaten iceriğini.
Ezberlemis ezbere konusuyor.
Cocuga ahlâki deger ne desen anlatamaz aciklayamaz duymus ordan burdan konusuyor.
Ezberledigi seyler sebebiyle aaa nekadar cok sey biliyosun sen dedikleri icinde ukala olmus.
Gorurum 10sene sonra onu.
Bi de daha iyi okullarda okumak istiyorum zekama yeterli diil okullar diyo.
Oldu ailen az yesinde Amerikalara yollasin paşam.
5 yasindaki cocuk hafız oluyor neticede hatim ediyor.
Hepsi ezber sonra okumasa unutur gider.
Bu cocukda o kitaplari okumasa bir daha hepsini unutur 2 seneye.
Bende ins.gordum bugun tv ye çıktı spiker kadın bozdu eğitim kararı bana ait yok ödev verilmesin fln diyor ezberlemis bi kac cümle onları diyor habire corono virüsüne de dicekleri varmış soledi dünyadan da haberdarim ddi yani gerçekten 10 yaşında bir çocuk o yaşta davranmalı babası bise diycekti adamın ağzına tiktı lafi utanma vs yok malesef ahlakı yönü zayıf ve esimede ddim çok soğuk bir cocukOnun balonu cabuk söndü
Annesine tavrı hic hos değil.
Dedim ama yetisstirememisler cocugu.
Gideceğim okul dezenfekte edilsin dedi yaBende ins.gordum bugun tv ye çıktı spiker kadın bozdu eğitim kararı bana ait yok ödev verilmesin fln diyor ezberlemis bi kac cümle onları diyor habire corono virüsüne de dicekleri varmış soledi dünyadan da haberdarim ddi yani gerçekten 10 yaşında bir çocuk o yaşta davranmalı babası bise diycekti adamın ağzına tiktı lafi utanma vs yok malesef ahlakı yönü zayıf ve esimede ddim çok soğuk bir cocuk![]()
Benim kız şimdiden yemek seçiyor. Sebzeyi ağzına koymuyor tadına bile bakmıyor. Geçen yıl çok yemişti.Oglum istahliydi masallah insAllah kizda öyle olur.
Kucukken hic ayirt etmezdi yemek.
Hic hazir mama yedirmemistim mesela
Oglana cekerse hemen tombik olur☺
Sey duymustum kucuk cocuk varken evde evi temiz tutmak kar yagiyorken kapinin onununu surekli supurmek temizlemek gibi bir sey diye duymustum.
Vallahi dogru.
Kucuk cocuk olunca toplasanda o uyandiginda yine ayni.
Daginik olsunda ama temiz olsun benim anlayisim bu.
Yani hani toz olmasin, yerlerde sac kirinti olmasin ama daginik olsun.
Zaten ister istemez o koltuk yastiklari dagiliyor , cocuk olunca oyuncaklar dagiliyor falan.
Bebek olunca bir duzen oturtursam o duzenle giderim ben
Dogunca bakacam bakalim
Arkadasimin kizi 2.5 yasinda.
Her gittigimde kizi ogle uykusuna yatiracaken mama yapiyor suyla yedirip yatiriyor.
Bana tuhaf geliyor
Yani herseyi yer ki kocaman kız.
Niye corba, yemek falan yedirmeyip mama veriyor bilmiyorum.
Sormak istemedim neticede kendi cocugu kendi tercihi.
Ama nekadar saglikli ya
Hani bir corba yapip icine ekmek vs atsa az, daha tok tutar ki.
Anneme soyledim annem onun kolayina geliyordur maksat karni doysun iste dedi.
Aiyyy et sulari tavuk sulari nasil ugrasirdim oglumda.
Hep saatliydi ogle yemegi sonra uyku ikindide muzlu mamasi, meyve puresi
Sabah kahvaltisinda yumurta sarili, aksamdan suya koyulmus peynirli karisimli kahvaltisi.
Tabi yine ayni usul ek gıda da öyle yapicam.
Benim icime sinmez ya suya at mamayi tik cocuga yatir.
Sonradan yemiyorlar malesef.Benim kız şimdiden yemek seçiyor. Sebzeyi ağzına koymuyor tadına bile bakmıyor. Geçen yıl çok yemişti.
Eline saglik.
Ya o an yemegin olmayabilir gecistirirsin ama kac defa denk geldim.
Hatta paket paket degisik mamalar var tezgahinda.
Demek surekli veriyor.
Yuuhh ya paket paket mama bu yaştaki çocuğa. İşin kolayına kaçıyordur o zaman. Bizim iştahsız ve yemek seçiyor diye ek vitamin de veriyoruz omega 3 de kullanıyorum.
Evet ya ne kapuskalar karnıbaharlar yedi.Sonradan yemiyorlar malesef.
Ama o vitaminleri aliyorlar en azindan bir sure.
Yok canim cocuk istemiyor o kendi veriyor.Çocuk mu istedi mama. Bir de 2.5 yaşında mama niye bırakmamış acaba mamayı. Bizim bazen öğle uykusuna uyumadan önce süt istiyor. Annneee süüüütt diye şekilden şekile giriyorAma çok nadir verdiğim oluyor tabi. öğlen yemeğini uyanınca yediriyorum. Çünkü yedirmeye çalışsam da yemiyor. Ama bugünki gibi erken kalkarsa 3 öğün yiyor. Ama geç kalktıysa 2 öğün yiyor. Aralarda yediği meyve ceviz fındık vs bir de akşam abur cuburları oluyor.
Hamile kiyafetlerinden asiri sıkıldım
Bazayi actirdim aksam esime(kiyafetlerimi oraya kaldirmistim ne de olsa yaza kadar giyemicem kisliklari kaldirim bari demistim evi tasidigimda direk yazliklari cikaririm tabi olanlari) dedim 2-3 sevdigim fakir kol bady bluzum var deniyim gobegimin yarisinda kaldilar
Ama cok özlemisim cicilerimi ya
Ayni seyleri giymekden cok sıkıldım.
Aslinda tayt, esofman, elbise bir kac tane var ama evirip cevirip onlari giydigimden giyerken sevmiyorum.
Bi de ben bluzumdan corabima cantama kadar uyumlu olacak renkler öyle severim giyinmeyi.
Valla kilo aldikca insan kendini begenmiyor
Hic bisi kendine yakistirmiyor.
Esime diyorum ben cok kilo aldim dimi.
Sen bebek dogunca hemen veriyosun neren kilo almis karnin okadarda olsun bebek tasiyosun kolay mi diyo.
Valla lohusa depresyonu erken coktu bana
Allahdan esim anlayisli ya adam moral veriyo dun dedim degerlerim diplerdeymis ondan ben aksam hic kafami kaldiramiyorum.
Sen yat ben kendim alirim ben hallederim falan kendi isini halletti.
Sekerpareleri goturmus köftehor
Dedim gozumden kacmadi.
Adamin tatliya zaafı var.
Yerimede ye dedim bugun seker yuklemede var ben tadina bakmadim.
Benimde hazirlanmam lazim artik hazirlanmakda dert oldu
Hazirlanipda evden cikasim gelmiyor
Cok mız mızlandim bugun![]()
Kesinlikle canım.Terazi burcu estetik uyumu sever. Önem verir
Kilo ile yazdıkların aynı benim aklımdan geçen hisler sürekli aynı şeyleri giyiyorum. Kıyafet de almıyorum zaten deniyorum güzrl durmuyor. Bir eskisi gibi olsam. Psikolojik olarak da insana iyi geliyor kilo vermek.
Ama sen hamilesin tabi sen verirsin doğumdan sonra.