• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay bide diyomuski bana kötü davraniyo manyakmidir nedir konuşmasının insana niye kötü davraniyim dedim

Kadına dedim senle muhabbetim olmadığına göre çocuğunla hiç yok dedim ne konuşabilirim dedim adamlar ailece sorunlu yeminle çıkıp gitselerdi bı şikayet etcen manyakları boşver deyip geciyos gece gümbür gümbür evde dinliyos her gece
Ya sabır dedim beni binaya sor madem ben kotuyum madem dedim

Ayy su felsefe kitaplari okuyan cocuk nekadar itici ya😒
Cocuk kitaplari ezberlemis neticede cocuklarin hafizalari daha iyi bize göre
Kitaplari anlayarak okudugu yok, yaş olarak anlayamaz zaten iceriğini.
Ezberlemis ezbere konusuyor.

Cocuga ahlâki deger ne desen anlatamaz aciklayamaz duymus ordan burdan konusuyor.
Ezberledigi seyler sebebiyle aaa nekadar cok sey biliyosun sen dedikleri icinde ukala olmus.
Gorurum 10sene sonra onu.

Bi de daha iyi okullarda okumak istiyorum zekama yeterli diil okullar diyo.
Oldu ailen az yesinde Amerikalara yollasin paşam.

5 yasindaki cocuk hafız oluyor neticede hatim ediyor.
Hepsi ezber sonra okumasa unutur gider.

Bu cocukda o kitaplari okumasa bir daha hepsini unutur 2 seneye.
Onun balonu cabuk söndü😏
Annesine tavrı hic hos değil.
Dedim ama yetisstirememisler cocugu.

İyigeceler kızlarrr
Avm yaptık aksm üzeri
Koci kendine bulamadı bisey😂
Kilo ver diyince iyiyim ben diyo kac magaza dolandı yok 38/32 giyiyor bulamadık
Lcw de cok güzel indirmler vardı kıza biseyler aldık.
26 tlye taytlı takım aldım üstü pelus 53 den düsmüs
Elbise aldm 34 e mart sonu kardesimin oglanın dogumgünü orda giydiririm
Kapsonlu sweet aldm o 49 du galiiba ama disney ürünü cok indirim yok onlarda mini mouse amblemli.
Tarhana yapmıstm,patlıcanlı börek yapmıstm,az eriste vardı koci cig köfte aldı.
20liralık alırdık cig köfteye zam gelmis 28 tl olmus🤦🏻‍♀️
O bile zamlanmıs🤷🏻‍♀️
Yemek yedik
Kzı uyuttum ,koci de uyudu kaldı.
Kirayı gecmis bugun ,yarın da krediyi öderim dedi.
Bende zaten para yok🤦🏻‍♀️🤣
Son paramla 0.5 gr altın aldım
50 tl nakitim var bozar bozar harcarım 15 gün😂

Kocinin arkadas grubu var ailecek görüsüyroz
Ben dogum yapınca saolsnlar geldiler
3-5 ayda bir toplanıyorz zaten
Sonra diğer aile 40 ucurmaya aldı bizi ilk 40 ı cıkınca.
Saolsn güzel sepetler hazırlamıs kız.
Bende onlarda yaptım 2 aileyede.
Diğwr aile hep alcm dedi 6 aylık oldu sonucta önemsemedik.
Bu cmrtsi icin gecsn hafta sözlesildi
Bugun aksm üzzeri yazmıs
Kızlar günüm varmıs unutmusum ,haftaya ertelesek olur mı?
Ya zaten 6 aylık olmusuz ne kırk ucurması🤣
Kociye dedim ben dahda da gitmem
Bikac zaman sonra biz davet edelim dedim
Zorla mı kendimi davet ettircm yani
2 kere isi cıktı erteldi zaten.
Öyle yapalım dedi kocide.

Onun balonu cabuk söndü😏
Annesine tavrı hic hos değil.
Dedim ama yetisstirememisler cocugu.
Bende ins.gordum bugun tv ye çıktı spiker kadın bozdu eğitim kararı bana ait yok ödev verilmesin fln diyor ezberlemis bi kac cümle onları diyor habire corono virüsüne de dicekleri varmış soledi dünyadan da haberdarim ddi yani gerçekten 10 yaşında bir çocuk o yaşta davranmalı babası bise diycekti adamın ağzına tiktı lafi utanma vs yok malesef ahlakı yönü zayıf ve esimede ddim çok soğuk bir cocuk🙄🙄

Bende ins.gordum bugun tv ye çıktı spiker kadın bozdu eğitim kararı bana ait yok ödev verilmesin fln diyor ezberlemis bi kac cümle onları diyor habire corono virüsüne de dicekleri varmış soledi dünyadan da haberdarim ddi yani gerçekten 10 yaşında bir çocuk o yaşta davranmalı babası bise diycekti adamın ağzına tiktı lafi utanma vs yok malesef ahlakı yönü zayıf ve esimede ddim çok soğuk bir cocuk🙄🙄
Gideceğim okul dezenfekte edilsin dedi ya🤦🏻‍♀️
Zeki olması saygısız olacagı anlamına gelmz
Aile cocuklrına hayranlıktan önüne gecememis
Yazık olacak.
Cocuk icin üZücü herseyden önce
Böyle giderse sosyallesemez😕

Eşim evdeydi bugun sözde oruç tutcaktim köfte yedim gece yaktı midemi tutamadım bugün sahur etcem gece yine sabah kahvalti sonrası ortalik topladim eşim bin iş almisti parasi gelcek evde para vardi giytik ikidir gidiyoriz mont alcak bugun aldik şükür indirimli 179 du bi kapsonlu sıfır kol mevsimlik yelek aldı iki uzun kollu sweat oğlana 5 li çorap 400 verdik şoka gittik mayonez kornision tursu oğlan bi kamyon takımı aldı 30du fiyatı eşim sigara aldı ekmek kefir kola patates 80 kusur verdik 10 bime yufka lor aldik avm parfumcu acilmis eşim cep boy parfüm oda parfümü 30 verdik 42 apartmana su yerlerine kapak yapıldı verdik bütünlük bu masraflar bizde

Aksam yemegi yapmadım börek içli köfte salata fln yedik kaçan ya boregi yaptim sigara böreği sardim buzluga attim posetlencek köfte yogurmustum dün 1 kilodan biraz pisirdim fazlası dolapta oğlan uyusun buzluga git çek oda

Oglum istahliydi masallah insAllah kizda öyle olur.
Kucukken hic ayirt etmezdi yemek.
Hic hazir mama yedirmemistim mesela

Oglana cekerse hemen tombik olur☺
Benim kız şimdiden yemek seçiyor. Sebzeyi ağzına koymuyor tadına bile bakmıyor. Geçen yıl çok yemişti.

Sey duymustum kucuk cocuk varken evde evi temiz tutmak kar yagiyorken kapinin onununu surekli supurmek temizlemek gibi bir sey diye duymustum.
Vallahi dogru.
Kucuk cocuk olunca toplasanda o uyandiginda yine ayni.

Daginik olsunda ama temiz olsun benim anlayisim bu.
Yani hani toz olmasin, yerlerde sac kirinti olmasin ama daginik olsun.
Zaten ister istemez o koltuk yastiklari dagiliyor , cocuk olunca oyuncaklar dagiliyor falan.

Bebek olunca bir duzen oturtursam o duzenle giderim ben

Dogunca bakacam bakalim

Sadece yastık ve oyuncakla kalsa eyvallah🤣🤣🤣 çekmece dolap ortalıkta gezen çok şey mutfak dolapları.bir de bu ara toz bezine takmış gidip ebeveyn banyodundaki çekmeceden alıp getiriyor sildim diyor siliyor güya tabi sonra ortada geziyor bez. Bir de kedi tüyü varken o dediğin zor bende canım.
İnşallah sende o istediğin düzen olur

Arkadasimin kizi 2.5 yasinda.
Her gittigimde kizi ogle uykusuna yatiracaken mama yapiyor suyla yedirip yatiriyor.
Bana tuhaf geliyor🤔
Yani herseyi yer ki kocaman kız.
Niye corba, yemek falan yedirmeyip mama veriyor bilmiyorum.
Sormak istemedim neticede kendi cocugu kendi tercihi.
Ama nekadar saglikli ya
Hani bir corba yapip icine ekmek vs atsa az, daha tok tutar ki.

Anneme soyledim annem onun kolayina geliyordur maksat karni doysun iste dedi.
Aiyyy et sulari tavuk sulari nasil ugrasirdim oglumda.
Hep saatliydi ogle yemegi sonra uyku ikindide muzlu mamasi, meyve puresi
Sabah kahvaltisinda yumurta sarili, aksamdan suya koyulmus peynirli karisimli kahvaltisi.

Tabi yine ayni usul ek gıda da öyle yapicam.
Benim icime sinmez ya suya at mamayi tik cocuga yatir.

Çocuk mu istedi mama. Bir de 2.5 yaşında mama niye bırakmamış acaba mamayı. Bizim bazen öğle uykusuna uyumadan önce süt istiyor. Annneee süüüütt diye şekilden şekile giriyor😂 Ama çok nadir verdiğim oluyor tabi. öğlen yemeğini uyanınca yediriyorum. Çünkü yedirmeye çalışsam da yemiyor. Ama bugünki gibi erken kalkarsa 3 öğün yiyor. Ama geç kalktıysa 2 öğün yiyor. Aralarda yediği meyve ceviz fındık vs bir de akşam abur cuburları oluyor.

Eline saglik.
Ya o an yemegin olmayabilir gecistirirsin ama kac defa denk geldim.
Hatta paket paket degisik mamalar var tezgahinda.
Demek surekli veriyor.

Yuuhh ya paket paket mama bu yaştaki çocuğa. İşin kolayına kaçıyordur o zaman. Bizim iştahsız ve yemek seçiyor diye ek vitamin de veriyoruz omega 3 de kullanıyorum.

Sonradan yemiyorlar malesef.
Ama o vitaminleri aliyorlar en azindan bir sure.
Evet ya ne kapuskalar karnıbaharlar yedi.😅 şimdi de çorba ya da pilavına katıyorum sebzeleri. Geçen yıl paça işkembe bile içmişti bu yıl ağzına koymuyor.
Kefiri de hiç içiremedim. Ama arkadaş dedi turşuyu seviyor yiyor o da probiyotik dedi. Bir de bebekken yumurta sarısı çok yedi şimdi beyazını yiyor😁

Çocuk mu istedi mama. Bir de 2.5 yaşında mama niye bırakmamış acaba mamayı. Bizim bazen öğle uykusuna uyumadan önce süt istiyor. Annneee süüüütt diye şekilden şekile giriyor😂 Ama çok nadir verdiğim oluyor tabi. öğlen yemeğini uyanınca yediriyorum. Çünkü yedirmeye çalışsam da yemiyor. Ama bugünki gibi erken kalkarsa 3 öğün yiyor. Ama geç kalktıysa 2 öğün yiyor. Aralarda yediği meyve ceviz fındık vs bir de akşam abur cuburları oluyor.
Yok canim cocuk istemiyor o kendi veriyor.
Konusamiyor zaten tam yani cumle kuramiyor.

Hamile kiyafetlerinden asiri sıkıldım😒
Bazayi actirdim aksam esime(kiyafetlerimi oraya kaldirmistim ne de olsa yaza kadar giyemicem kisliklari kaldirim bari demistim evi tasidigimda direk yazliklari cikaririm tabi olanlari) dedim 2-3 sevdigim fakir kol bady bluzum var deniyim gobegimin yarisinda kaldilar😂😂
Ama cok özlemisim cicilerimi ya
Ayni seyleri giymekden cok sıkıldım.
Aslinda tayt, esofman, elbise bir kac tane var ama evirip cevirip onlari giydigimden giyerken sevmiyorum.
Bi de ben bluzumdan corabima cantama kadar uyumlu olacak renkler öyle severim giyinmeyi.

Valla kilo aldikca insan kendini begenmiyor🙄
Hic bisi kendine yakistirmiyor.

Esime diyorum ben cok kilo aldim dimi.
Sen bebek dogunca hemen veriyosun neren kilo almis karnin okadarda olsun bebek tasiyosun kolay mi diyo.

Valla lohusa depresyonu erken coktu bana😟
Allahdan esim anlayisli ya adam moral veriyo dun dedim degerlerim diplerdeymis ondan ben aksam hic kafami kaldiramiyorum.
Sen yat ben kendim alirim ben hallederim falan kendi isini halletti.
Sekerpareleri goturmus köftehor😄
Dedim gozumden kacmadi.
Adamin tatliya zaafı var.

Yerimede ye dedim bugun seker yuklemede var ben tadina bakmadim.

Benimde hazirlanmam lazim artik hazirlanmakda dert oldu
Hazirlanipda evden cikasim gelmiyor

Cok mız mızlandim bugun😋

Hamile kiyafetlerinden asiri sıkıldım😒
Bazayi actirdim aksam esime(kiyafetlerimi oraya kaldirmistim ne de olsa yaza kadar giyemicem kisliklari kaldirim bari demistim evi tasidigimda direk yazliklari cikaririm tabi olanlari) dedim 2-3 sevdigim fakir kol bady bluzum var deniyim gobegimin yarisinda kaldilar😂😂
Ama cok özlemisim cicilerimi ya
Ayni seyleri giymekden cok sıkıldım.
Aslinda tayt, esofman, elbise bir kac tane var ama evirip cevirip onlari giydigimden giyerken sevmiyorum.
Bi de ben bluzumdan corabima cantama kadar uyumlu olacak renkler öyle severim giyinmeyi.

Valla kilo aldikca insan kendini begenmiyor🙄
Hic bisi kendine yakistirmiyor.

Esime diyorum ben cok kilo aldim dimi.
Sen bebek dogunca hemen veriyosun neren kilo almis karnin okadarda olsun bebek tasiyosun kolay mi diyo.

Valla lohusa depresyonu erken coktu bana😟
Allahdan esim anlayisli ya adam moral veriyo dun dedim degerlerim diplerdeymis ondan ben aksam hic kafami kaldiramiyorum.
Sen yat ben kendim alirim ben hallederim falan kendi isini halletti.
Sekerpareleri goturmus köftehor😄
Dedim gozumden kacmadi.
Adamin tatliya zaafı var.

Yerimede ye dedim bugun seker yuklemede var ben tadina bakmadim.

Benimde hazirlanmam lazim artik hazirlanmakda dert oldu
Hazirlanipda evden cikasim gelmiyor

Cok mız mızlandim bugun😋

Terazi burcu estetik uyumu sever. Önem verir 😊
Kilo ile yazdıkların aynı benim aklımdan geçen hisler sürekli aynı şeyleri giyiyorum. Kıyafet de almıyorum zaten deniyorum güzrl durmuyor. Bir eskisi gibi olsam. Psikolojik olarak da insana iyi geliyor kilo vermek.
Ama sen hamilesin tabi sen verirsin doğumdan sonra.

Terazi burcu estetik uyumu sever. Önem verir 😊
Kilo ile yazdıkların aynı benim aklımdan geçen hisler sürekli aynı şeyleri giyiyorum. Kıyafet de almıyorum zaten deniyorum güzrl durmuyor. Bir eskisi gibi olsam. Psikolojik olarak da insana iyi geliyor kilo vermek.
Ama sen hamilesin tabi sen verirsin doğumdan sonra.
Kesinlikle canım.
Kilo vermeden almam zaten kiyafet
38 e kadar dusmem lazim tekrar..
36-38 giyiyordum.
Kiyafetlerim hep s-m.

Seker yuklemesini bekliyorum kan verdim.
10.30 ve 11.30 yine vericem.
Midem pert 😝
Doktor yine kilo konusunda uyardi.
Dedim gercekden cok az yiyorum aksam ve gece hic bisi yemiyorum.
Zaten hic 10 kilo almissin gibi durmuyor gorunusde de acaba metabolizmanla mi alakali hareketsizmisin dedi.
Aiy tüm gun oturmuyorum siz biliyosunuz yaziyorum hep🙄
Niye boyle oluyo anlamadim.

Diyet listesi verdi.
Kız 1.200 olmus.
Boyuda 36cm.
🤗

Yuzunu gostermedi cadı yine.
Ellerini yuzune kapatti bi de sırtini dondu.
Okadar ugrasti dr. dürttü falan ama yok dönmedi.
Bugunum buralarda gececek anlasildi.

Back
X