• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Seker yuklemesini bekliyorum kan verdim.
10.30 ve 11.30 yine vericem.
Midem pert 😝
Doktor yine kilo konusunda uyardi.
Dedim gercekden cok az yiyorum aksam ve gece hic bisi yemiyorum.
Zaten hic 10 kilo almissin gibi durmuyor gorunusde de acaba metabolizmanla mi alakali hareketsizmisin dedi.
Aiy tüm gun oturmuyorum siz biliyosunuz yaziyorum hep🙄
Niye boyle oluyo anlamadim.

Diyet listesi verdi.
Kız 1.200 olmus.
Boyuda 36cm.
🤗

Yuzunu gostermedi cadı yine.
Ellerini yuzune kapatti bi de sırtini dondu.
Okadar ugrasti dr. dürttü falan ama yok dönmedi.
Bugunum buralarda gececek anlasildi.
Benim drmda alma derdi ama seninki cok mu takıntılı ya
Ben 51 kilo ike basladım 71 le hatta 72ile doguma girdim
21 kilo aldım
Neden takıyor bukadr dr?70 le baslasan 90 la gircektin doguma kardesim oyle oldu.
Hamilelik de yemicwz de nezamn yicez ya🤷🏻‍♀️Tansiyon vs sorınun olur anlarım da Allah korusun.

Hayırlı cumalar kızlarr
Ek gıda beni bitiriyor daha birini yedirirken ara ögün düsünür oldım🤦🏻‍♀️🤣
Mercimek corbası yaptm aksm icin,patates salatası yapcam,dünden börekler vardı koci aabh yemis gitmis.
Olmadı bulgur pilavı da yaparm.
Valla tencere yemegini özledim.

Gram altın 320💆🏻‍♀️
Altının resimlerine bakarım ben bu gidisle
Bu ne ya😣
0,5 gr alırım herhdle artk
Allah sonumuzu hayır etsin😕
Off bende alcam alcam bi 0.5 diyodum uçmuş valla noldu bu kadar arttı bi anda insallah düşer biraz alırız en kotu alcam p tesi merkeze doğru çıkarken alınmış alınmış tır nede olsa

Tünaydin kızlar gece sahur edip yattım kalktik 9 u geçiyordu oglus a kahvalti hazırladım gözleme yaptım kuru yufkadan mutfagi toplanmadan yattım onları topladim elde yikadim sığmayanı bulasik actim bir makine beyazları yikadim astım bulasik bitmiş toplanacak dik süpürge tuttum kuş yem dökuyö toz aldim yayla çorbası pisirdim aksama oğlan yedi bi tabak az dinleniyorum simdi kuaför acilmis avm de oraya gitcektim halim yok oglusu yikamam lazım aksama taze fasulye pilav havuçlu salata yaparim enerjim düştü 😖😖

21 kilo aldım
Neden takıyor bukadr dr?70 le baslasan 90 la gircektin doguma kardesim oyle oldu.
Hamilelik de yemicwz de nezamn yicez ya🤷🏻‍♀️Tansiyon vs sorınun olur anlarım da Allah korusun.
Valla kilosu iyi bide kilo alabilirsin hamilesin bebekte yiyo senden sen onlara bakma cnm çocuk biraz kendine gelsin bide diğer oğlumda da aynı şeyler varsa hamilelikte yediysen sıkıntı yok doktoru Cook takma derim

Cumamız mübarek olsun hanımlar. Kızlar ben İstanbula hiç gitmedim. Şimdi eşimin akrabasını kızı evleniyor davetiyesini wattsapp üzerinden attı hatta benim wattsappma attı eşim biraz bozuldu. Çünkü ben el kızıyım neyse düğün 29 Şubatta İstanbulda bir otelde gittmeden sayıyı bildirdiğimiz için haber verdik. Çok sevindi hala sesinin o duygusu o kadar içime işledi ki sevdiğim birisi olması tabii ki mutluluğumu katmerledi. Eşime dedim ki uçak mı karayolu mu ikimizde uçağa binmedik henüz eşim karayolu olsun dedi araba ile gidelim mi dedi asla kabul etmem çünkü kayınvalidem de gelir ama düğüne gelmez kendi akrabalarının yanına götürtür dönüşte de aldırır kendini. Şimdi kızlar ben düğünde kızına evde gram altınım var onu götüreceğiz eşime dedim az olurmu çeyrek takalım mı eşimde abartma yol parası da vereceğiz diyor haklı. Haftaya arabanın vizesi var 420 tl oraya verecek. Ben de halaya giderken 5 litre zeytinyağı alayım diyorum ne de olsa biz taşra da böyle imkanlarımız var tanıdığımız bildiğimiz kendimize de aldığımız yağdan almak istiyorum. İzmir tulumu alayım diyorum 1 kilo vakumlatırsam yolda sıkıntı olmaz ev yapımı salçalarım var biber-domates birer kavanoz ondan koyarım. Bir koli hazırlamak istiyorum sizlerde İstanbulda yaşıyorsunuz size ne gelse mutlu olurdunuz bu yazdıklarım haricinde fikir verirseniz sevinirim. Ben İzmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum.

Ev halkı gidince dağılan her yeri topladım. Elektrikli süpürgemi açtım, paspas çektim, toz aldım, çamaşır makinesini hazırladım ama çalıştırmadım yarın sabah çalıştıracagım. Annemin emekli maaşını çektim bankamatiğini bana verdi. Havadan herhalde nasıl uyku basıyor esnemekten agzımı toplayamıyorum. Markete girdim bimin 5 kiloluk ununu kullanıyorum etiket fiyatları değişmiş 14.75 gibi bir rakam olmuş. Daha birkaç ürüne de zam gelmiş. Bir aldığım ürünü bir daha aynı fiyattan alamıyorum. Ben mi fazla şikayet ediyorum diyorum. Şikayeti de hiç sevmem. Akşam için konserve açacagım çok az yedik bu yıl konservelerden yavaş yavaş tüketelim istiyorum ev halkını da sıkmadan yanına makarna yaparım bu gün de böyle geçer.

Seker yuklemesini bekliyorum kan verdim.
10.30 ve 11.30 yine vericem.
Midem pert 😝
Doktor yine kilo konusunda uyardi.
Dedim gercekden cok az yiyorum aksam ve gece hic bisi yemiyorum.
Zaten hic 10 kilo almissin gibi durmuyor gorunusde de acaba metabolizmanla mi alakali hareketsizmisin dedi.
Aiy tüm gun oturmuyorum siz biliyosunuz yaziyorum hep🙄
Niye boyle oluyo anlamadim.

Diyet listesi verdi.
Kız 1.200 olmus.
Boyuda 36cm.
🤗

Yuzunu gostermedi cadı yine.
Ellerini yuzune kapatti bi de sırtini dondu.
Okadar ugrasti dr. dürttü falan ama yok dönmedi.
Bugunum buralarda gececek anlasildi.
Sen mi kiloluymuşsun😳 hiç kilolu görmemiş 😆 bence gayet de zayıfsın maşallah hamileliğin bilebelli olmuyor.

Hayırlı cumalar kızlarr
Ek gıda beni bitiriyor daha birini yedirirken ara ögün düsünür oldım🤦🏻‍♀️🤣
Mercimek corbası yaptm aksm icin,patates salatası yapcam,dünden börekler vardı koci aabh yemis gitmis.
Olmadı bulgur pilavı da yaparm.
Valla tencere yemegini özledim.
Ne güzrldi değilmi süt ve mamalı günler. İlk zamanlar ben de şaşkına uğramıştım. Ek gıda çok uğraştırıyordu. Sonra ara öğünler hazırladım hazırladım yiyen yoktu. Ben de vazgeçmiştim.şimdi de öyle çok yiyen çocuk değil. Kahvaltısını iyi yapıyor. Ona güveniyorum artık. Yani yemeğini de bitirşyor o sebepten ara öğün çok düşünmüyorum

21 kilo aldım
Kesinlikle kadin takintili.
Korkarak cikiyorum tartiya😒
Direk diyet listesi verip anlatti.
Hayir kendide diyor fiziginden hic 10kg almis gibi durmuyorsun diye
Ben anlamadim🤷‍♀️
Cumamız mübarek olsun hanımlar. Kızlar ben İstanbula hiç gitmedim. Şimdi eşimin akrabasını kızı evleniyor davetiyesini wattsapp üzerinden attı hatta benim wattsappma attı eşim biraz bozuldu. Çünkü ben el kızıyım neyse düğün 29 Şubatta İstanbulda bir otelde gittmeden sayıyı bildirdiğimiz için haber verdik. Çok sevindi hala sesinin o duygusu o kadar içime işledi ki sevdiğim birisi olması tabii ki mutluluğumu katmerledi. Eşime dedim ki uçak mı karayolu mu ikimizde uçağa binmedik henüz eşim karayolu olsun dedi araba ile gidelim mi dedi asla kabul etmem çünkü kayınvalidem de gelir ama düğüne gelmez kendi akrabalarının yanına götürtür dönüşte de aldırır kendini. Şimdi kızlar ben düğünde kızına evde gram altınım var onu götüreceğiz eşime dedim az olurmu çeyrek takalım mı eşimde abartma yol parası da vereceğiz diyor haklı. Haftaya arabanın vizesi var 420 tl oraya verecek. Ben de halaya giderken 5 litre zeytinyağı alayım diyorum ne de olsa biz taşra da böyle imkanlarımız var tanıdığımız bildiğimiz kendimize de aldığımız yağdan almak istiyorum. İzmir tulumu alayım diyorum 1 kilo vakumlatırsam yolda sıkıntı olmaz ev yapımı salçalarım var biber-domates birer kavanoz ondan koyarım. Bir koli hazırlamak istiyorum sizlerde İstanbulda yaşıyorsunuz size ne gelse mutlu olurdunuz bu yazdıklarım haricinde fikir verirseniz sevinirim. Ben İzmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum.
Karadenizden biri gelse bi suru seye sevinirdim (misir unu, peynir, tereyag😋)
Ama izmirden bilemedim.
Izmir bombasini merak ediyorum.
Bence zeytinyagi ve izmir tulumu gayet iyi fikir.
Belki zeytin, kuru incir falanda olabilir.
Sen mi kiloluymuşsun😳 hiç kilolu görmemiş 😆 bence gayet de zayıfsın maşallah hamileliğin bilebelli olmuyor.
Ayy bu kadin dogurana kadar beni bunalima sokacak.
Seviyorumda ya kadini neseli guler yuzlu biri.

Bence bu tür şeyler de güzel. İstanbulda arayıpta bulunamayan şeyler oluyor aslında. Düğün için de bence artık çeyrek takmak bile çok fazla oluyor malesef insanın düğüne gidesi gelmiyor😢
Yol parası da çıkacak en azından o kadar yolu gelmiş der mutlu olurlar bence

Ev halkı gidince dağılan her yeri topladım. Elektrikli süpürgemi açtım, paspas çektim, toz aldım, çamaşır makinesini hazırladım ama çalıştırmadım yarın sabah çalıştıracagım. Annemin emekli maaşını çektim bankamatiğini bana verdi. Havadan herhalde nasıl uyku basıyor esnemekten agzımı toplayamıyorum. Markete girdim bimin 5 kiloluk ununu kullanıyorum etiket fiyatları değişmiş 14.75 gibi bir rakam olmuş. Daha birkaç ürüne de zam gelmiş. Bir aldığım ürünü bir daha aynı fiyattan alamıyorum. Ben mi fazla şikayet ediyorum diyorum. Şikayeti de hiç sevmem. Akşam için konserve açacagım çok az yedik bu yıl konservelerden yavaş yavaş tüketelim istiyorum ev halkını da sıkmadan yanına makarna yaparım bu gün de böyle geçer.
Un fiyatları artmış ben de farkettim. Gerçekten bu nedir ya her alışımızda bir zam.

Dr. odasina girdim direk sen saclarinimi boyattin dedi bana😮 höng?
yooo😯 dedim ayni hatta kendi rengi boya yokki dedim.
Yanindaki yardimcisi yoo ayni dedi😁
Ayy nelere dikkat ediyolla hayir sacim sari falan da diil koyu kahve kendi rengi.

Bu seker yuklemesi ne betmis unutmusum.
3 defa kan aldilar.
o sekerli icecek😝😝😝
Bi de disari cikma sakin burda bekle kusmaman gerek midende kalmasi lazim diye defalarca tembihlediler.
9.30 da kan verdim.
10.30 da verdim.
Sonra 11.30 da🤪🤪
Tabi sonuc ögleden sonraya kaldi.
Magza gezdik annemle 13.30 da sonucu gosterdim.
Sikinti yok sukur.

Degerlerim icinde bir hamileye göre gayet normal takilma degerlerine dedi.
B12 yazdi kan ilacinada devam..

Gunum hastanede gecti yeminle yeni eve girdim.

Gelirken yarim kilo ciger aldim kilosu olmus 50tl🙄
badem,incir,hurma,kabak cekirdegi aldim 50tl buraya baydim.
Evde oglana gore yemek yoktu.
Hamburger ekmegi aldim hamburger yapicam sipsak.

Tediye girdik annemle annem kiza cingirak ve dis kasiyici aldi.

Bende bugun kahvalti evi toparladim. Supurdum. Tuzlu kurabiye yaptim sagolsun kizim da yardim etti. Sonra da yedi cok seviyir bu kurabiyemi, uyuttum tabi uyumak istemedi ama yatinca hemen daldi uykuya. Bir de muz vardi evde onu degerlendireyim dedim de ne yapsam bilmiyorum.

Un banada lazim tasiyamam diye almadim yarin alicam esimle aliriz yani efsane bi 5kiloluk alim.
Ne kadarki 5 kilosu. Ben bizim alttaki marketten 1 er kiloluk 2 paket aldim kampanya vardi 3.90 söke nin. Carrefourdanda 5 kilo söke kampanyalıydı onu aldım geçen

Bende bugun kahvalti evi toparladim. Supurdum. Tuzlu kurabiye yaptim sagolsun kizim da yardim etti. Sonra da yedi cok seviyir bu kurabiyemi, uyuttum tabi uyumak istemedi ama yatinca hemen daldi uykuya. Bir de muz vardi evde onu degerlendireyim dedim de ne yapsam bilmiyorum.
Ben biskuvileri ufaliyorum uzerine muhallebi dokuyorum buzdolabinda sogutuyorum.
arasina muzu uzunca koyup rulo yapiyorum.
Ya da muzu direk dograyip uzerine bal dokuyorum yerlerse cevizde konulabilir.
Muzu alip yemeye usenen erbaslar balli yapinca 3'er tane yiyolar.

Back
X