• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oğlanı yıkadim tırnaklar uzamış bide ayakta hiylaniyo zor kestim simdi ceviz incir almis babası koydum inciri sevmedi aslında yer normalde fazla almış incir uyutmasi var yapan oldumu tadı nasıl ondan deniycem az var sütün h sonu yaparim olmadi yarinda evde yokum eşimin yeğeninin d günü var oraya gitcem insallah kısır istediler benimkini seviyorlar kivircik eksik alcam eşim gelsin akşam iftar sonrası kuaföre gidicem gelirken eksikleri alirim

Oğlanı yıkadim tırnaklar uzamış bide ayakta hiylaniyo zor kestim simdi ceviz incir almis babası koydum inciri sevmedi aslında yer normalde fazla almış incir uyutmasi var yapan oldumu tadı nasıl ondan deniycem az var sütün h sonu yaparim olmadi yarinda evde yokum eşimin yeğeninin d günü var oraya gitcem insallah kısır istediler benimkini seviyorlar kivircik eksik alcam eşim gelsin akşam iftar sonrası kuaföre gidicem gelirken eksikleri alirim
Ben onu denedim bir defa sevmedim

Haha ben çok severim yemezlerse bana yolla kış
İnciri küp küp dogra şeker at ağız tadına göre fazla değil kaşıkla ez süzme yoğurt ezer gibi sütü köy yoğurt mayalar gibi koycam kapatcan süt biraz sıcak olcak

Ben biskuvileri ufaliyorum uzerine muhallebi dokuyorum buzdolabinda sogutuyorum.
arasina muzu uzunca koyup rulo yapiyorum.
Ya da muzu direk dograyip uzerine bal dokuyorum yerlerse cevizde konulabilir.
Muzu alip yemeye usenen erbaslar balli yapinca 3'er tane yiyolar.

Bisküvi hangisinden canım. Tarif yazarmısın. Sorma muz var kararmış. Ee bir de geçen almışlar. Kararanları değerlendireyim.

yedirenk79 yedirenk79
tr_lelli tr_lelli

Teşekkür ederim kızlar geri dönüşleriniz için. Zeytin de evet o da buralarda fazla yetişiyor ondan da alabilirim. Lelli İzmir bombası benim kızlarım çok seviyor ama en güzelini Alsancak Unlu Mamullerde yediklerini söylediler. Ben yedim aman Allahım lezzet süper ama çok yağlı ve tatlı geldi bana ki tatlı için çok iddialı sevgim var malesef bana göre değilmiş. İstanbula gelmişken sana da İzmir bombası keşke getirebilseydi. Muzdan magnolya tatlısı da güzel olur. Lelli seni gözümde canlandırdığım kadarı ile çok fazla kilo almamışsındır. Çünkü ben sabah baskülde aç karnına ve hafif giyimli olarak 73 geliyorum. Canını sıkma o kilolar şimdi sana emanet sonra emaneti iade edersin. Ben hamileliklerimde maksimum 12-14 kilo almıştım doktorumda erkekti yemiyeceksin diyordu ama o öyle söyledikçe iştahım artıyordu. Sağlıklısınız biraz kilo almanın sana bir zararı olmaz inşallah.

Allahım bu adam beni delirtcek
Krediyi gecmis bu hafta gram bozalım paramız kalmadı diyo💆🏻‍♀️
Ben yeni almaya calısırken,olanları bozcak💆🏻‍♀️
Hayır paran kalmadı ne alısverislere götürüyosn?
Kahvaltılara götürüyorsn bizi😣
Baby canım benim eşin senin biriktirdiklerini biliyormu, eğer bilmiyorsa senin tam bir kirli çıkın olduğunu his ediyor. İnan sana hep hak verirken buluyorum kendimi. Altın çok yükseldi biz de düğüne giderken eşim gram takalım dedi Allah biliyor ya içimden çeyrek geçti. Hepimiz için iyi günler diliyorum.

Allahım bu adam beni delirtcek
Krediyi gecmis bu hafta gram bozalım paramız kalmadı diyo💆🏻‍♀️
Ben yeni almaya calısırken,olanları bozcak💆🏻‍♀️
Hayır paran kalmadı ne alısverislere götürüyosn?
Kahvaltılara götürüyorsn bizi😣
Parası yoksa niye harcıyor çok ada paramız yok idare edelim harcamalarınıza sana diyebilir

Bisküvi hangisinden canım. Tarif yazarmısın. Sorma muz var kararmış. Ee bir de geçen almışlar. Kararanları değerlendireyim.
ulkerin kakaolu biskuvisini elimle iyice ufaliyorum.
Rondo da olur.
Borcama dosuyorum ince.
Uzerine muhallebi yapiyorum dokup yayiyorum.
Hindistan cevizi serpip soguyunca buzdolabinda 2-3saat bekletiyorum.
Servis yapacagim zaman arasina muz koyup sariyorum böyle
Esim cok seviyo gerci adam zaten tatli seviyo😋

DSC7894.webp

ulkerin kakaolu biskuvisini elimle iyice ufaliyorum.
Rondo da olur.
Borcama dosuyorum ince.
Uzerine muhallebi yapiyorum dokup yayiyorum.
Hindistan cevizi serpip soguyunca buzdolabinda 2-3saat bekletiyorum.
Servis yapacagim zaman arasina muz koyup sariyorum böyle
Esim cok seviyo gerci adam zaten tatli seviyo😋

Eki Görüntüle 2594251

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-21-17-32-19.webp
    Screenshot_2020-02-21-17-32-19.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 52
Oglani doyurunca dunyalar benim oluyo.
Yemek konusunda asiri zor bir cocuk😨
2 hamburgeri hüpletti.
Aksama ne yer bilmiyorum ciger kizarticam yerse artik.
Bakarim bisiler.

İkizler Burcu çok değişken ins benim oğlan öyle olmaz bir dj tutmuyor valla
Bu seneye kadar budakar asi degildi.
Bu sene ergenliginede bagliyorum.
ama ikizler burcu genelde anlamda degiskenmis.
Oglumda bence ozelliklerini tasiyor.
Asiri kararsiz.
Karar verip cayiyor falan falan.

Esim annesinin yanına ugricakmis.
Abiside hastaymis ya sitem ediyormus insan gelip gormez mi sondayla geziyorum falan demis.
Aman testleri temiz cikmis ajitasyon iste.

Dedim dedikodumu falan yapma sana beddua ederim.
Bak hamileyim tutar dedim😂
Ne dedikodunu yapcam ne zaman seni konustum ben diyo.
Akilli ol dedim alirim aklini.

Neyse ki annesinden falan hic bahsetmiyo bi konu mevzusu acilmiyor.
Sık da gordugunu sanmiyorum.
Telefonda konustuklari zaman soyluyor..

Aman benden uzak olsun.

Back
X