- 21 Ağustos 2015
- 32.246
- 97.919
- 798
- 38
Aynen yamillet haber alamasin iste her zaman ayni terane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yamillet haber alamasin iste her zaman ayni terane
Mantıgı aynı zaten ici dar olmasın yeter.Kizlar ya ben su anne cantalarindan hic hoslanmiyorum guzel durmuyor.
Almicam.
Bu tarz cok gozlu cantalara bakiyorum sizce nasil? yeterli gelir mi?
parka, asiya, anneme giderken falan.
Arabayla gidecegim yerler icin zaten kucuk el cantam var onu bagajda bulundururum mutlaka.
1 kat kiyafet,bez,islak mendil, 1-2 oyuncak falan alsam yeter.
Annemde genelde kiyafet,bez,islak mendil birakiyorum.
Yani oglumdayken öyleydi tasimiyordum oluyordu orda yedek.
Eki Görüntüle 2597802
yakalik almam lazim bol bol disari cikarkende takarim.Mantıgı aynı zaten ici dar olmasın yeter.
Benim annemde de bütün torunların esyaları var
Kıyafet 3 aydan sonra okadr cok degistiriyorlarki 1 takım daha yolda kullanıyorz biz
Benim bebe kusan bebeydi ayy her gittiğim yerde bi takım değistirirdim
Simdi kusma azaldı,salya var![]()
Ben de öyle yapıyordum.çok güzel temizliyor. Artık su arıtmamız var iki yıldır. Çaydanlığım kireç görmedilelli işine karışmayım ama veb kireç olunca limon tuzu ile uzun süre kaynatıyorum
hem kimyasal olmuyor
sen daha iyi bilrisin tabi
Bende elime aldim hamileyken ama kaynanam uzak ona giderken aldim sadece bunun gibi cantam vardı kalmiycaksam bu idare ediyordu kalcaksam gittiğim yerde anne çantası alıyordum malum kıyafet bez yer kaplıyor baya günlük için hala böyle sırt çantam var onu kullaniyorumKizlar ya ben su anne cantalarindan hic hoslanmiyorum guzel durmuyor.
Almicam.
Arabayla gidecegim yerler icin zaten kucuk el cantam var onu bagajda bulundururum mutlaka.
Eki Görüntüle 2597802
Diş geliyordur canim o zmn çeşme gibi bez yetismiyordu gördüğü şeyi kasiyici yapıyordu bizimki cenemde dahilMantıgı aynı zaten ici dar olmasın yeter.
Kıyafet 3 aydan sonra okadr cok degistiriyorlarki 1 takım daha yolda kullanıyorz biz
Kizlar ya ben su anne cantalarindan hic hoslanmiyorum guzel durmuyor.
Almicam.
Ben de almamıştım anne çantası. Nıke dan normal sırt çantası almıştım.uZun süre onu kullandım şimdi de küçük sırt çantası yetiyor. Mama biberon vs oluyordu benim. Bir de ek gıdaya başlayınc yemek taşıyorsun :)Eki Görüntüle 2597802
Aynı düşünce geçti aklımdan.millet haber alamasin iste her zaman ayni terane
Aynen ya yeleği hırkası ince battaniye. Badi çorap. Benim çanta full doluyordu.Mantıgı aynı zaten ici dar olmasın yeter.
baktim canim hosuma gitmeditr_lelli canım e bebekte de anne sırt cantalarında ındırım var bugun bak bi istersen
Rabbim sabır versin yakınlarına biz ihtimalini dusunemezken yaşıyorlar bakakim nolcak bu işin sonu sınırlar açılmış ne ara duydular suriyeliler yollara dokulmus hemen gençleri hemen ülkeler sizi bekliyordu sankiİyi geceler kızlar
Evde duramadık geldik anneme
Bursa sehidimiz esimin fabrikadan is arkadasının oglu Tolga
Annesi sinir krizleri gecirmis kadın tek evlat
Agladım oturup ,24 yasındaymıs daha ya
Mekanı cennet olsun hepsinin
Ama is basına yansıdıgı gibi değil tabi yüzlerce diyolar,bi tabur asker diyorlar
Anam da saolsun sabah aksm Halk tv izler
Dagladı cigerimizi ya![]()
Nasıl içim gitti ya haber dinledikçe tv yi çok açmıyorum çocuktan dolayı ama bir parça izlemeye çalıştım. Rabbim ailesine sabırlar versin. Onlar savaştan kaçarken bizim gençlerimiz ölüyor en çok da üzüldüğüm bu. Ama işte hep öyle oluyor. Savaşta parası olan kaçıyor. Fakir olan ölüyor. Bizim ülkede de savaş çıksa aynısı olacak. Ama kimse bizim gibi savaş olan ülkemize askerini gencini göndermez eminim. Ya öyle bir kin güdüyorumki anlatamam.İyi geceler kızlar
Evde duramadık geldik anneme
Bursa sehidimiz esimin fabrikadan is arkadasının oglu Tolga
Annesi sinir krizleri gecirmis kadın tek evlat
Agladım oturup ,24 yasındaymıs daha ya
Mekanı cennet olsun hepsinin
Ama is basına yansıdıgı gibi değil tabi yüzlerce diyolar,bi tabur asker diyorlar
Anam da saolsun sabah aksm Halk tv izler
Dagladı cigerimizi ya![]()
Çok doğru demişsin. Oraya koşsaydılar. Ama nerde savaşı görünce kaçışşRabbim sabır versin yakınlarına biz ihtimalini dusunemezken yaşıyorlar bakakim nolcak bu işin sonu sınırlar açılmış ne ara duydular suriyeliler yollara dokulmus hemen gençleri hemen ülkeler sizi bekliyordu sankiülkeniz savaşta kac yıllardır oraya koşsaydınızya
![]()
Aynen oyleNasıl içim gitti ya haber dinledikçe tv yi çok açmıyorum çocuktan dolayı ama bir parça izlemeye çalıştım. Rabbim ailesine sabırlar versin. Onlar savaştan kaçarken bizim gençlerimiz ölüyor en çok da üzüldüğüm bu. Ama işte hep öyle oluyor. Savaşta parası olan kaçıyor. Fakir olan ölüyor. Bizim ülkede de savaş çıksa aynısı olacak. Ama kimse bizim gibi savaş olan ülkemize askerini gencini göndermez eminim. Ya öyle bir kin güdüyorumki anlatamam.