• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de diğer eltin söyledi sanmıştım.
Onlarla görüşmemek için bahanen çıkmış tr_lelli tr_lelli Fırsata çevir canım ☺
Aynen kuzu elime koz verdiler.
Iyiki kavga etmedim.
Yani bazen bir anda fevrilesiyorum o an biside diyebilirdim
Kalktim gittim yuzune bakmadan montumu giydim..
Tesbih kuran yaptirmislar kurabiye yapmislar Hic birini almadim sadece pilav yedim onuda teyze yapmis zaten resim cekilelim diyolardi cekilmedimde..

Iyi oldu hic gormeden o sinirle ciktim
Ayagini denk alsin.
Bayramda giderim ancak o da esim zorlicak biliyorum onda da konusmam oturur kalkar gelirim daha da gormem

Masus yapmıştır milletin yanımda aklınca sana göndermeye çalışacak sinsi😝😝 bu kızı sana gelen eltimi kaynana yanında olan alma valla evine kizida ararsa kızdığını belli et bence canim artık yüz bulup gelmesinler ben bile sınır oldum oturduğum yerde
evet canim o.
Digeriyle zaten gorusmuyorum onlarda gorusmuyor.
Kizi ya olayi biliyomu bilmiyorum.
Beni aradi arkamdan ya yenge gormedim seni gitmissin bisimi oldu diye.
O an onlar yanimizda degildi resim cekiliyolardi.
Ben sadece teyzenin kizina soyledim oda da teyzede olayi anlamadi bana sordu kapida niye gidiyosun diye x anlatir sana dedim kizi icin..
(teyze diyorum eltimin kizinin kayananasi yani)

Ben merak etmiyorum diyip bozdum aslinda.
O da lafin altinda kalmicak ya güya.
Bunu gorumcemler ezdi zamaninda.
Yani suan bana dediklerini gorumcemler buna yapiyordu o da suan onlarla konusmuyo ya benim yuzumude yumusak buldu belliki huzuruda yok bana oynuyo.
Aslinda gulup bi kahkaha atmam lazimdi ama bende fevriyim

Dursam orda kavga cikarirdim.
Dedim en iyisi hic muhattap olmadan cikip gidim bunlar bundan anlar.
Tuhaflar gerçekten bosverin üzülmeyin onların ki içten içe sizi kıskanmak bence cekemiyorlar en iyisini yapmışsınız muhattab olmamakla belki konussanoz hakliyken haksız duruma dusecektiniz

merak etmiyorum dedim iste insan kaynanasini merak etmez mi diyo hala.
Hayir sanki olanlari bitenleri bilmiyo hersey gulluk gulistanlik gibi davraniyo.

Onlarla gorusmeye basladim ya kaynanamlada gorusur alir evine hesabimi yapiyo anlayamadim.
Bana iteleyecek o aklinla ya da bana kaynanalik yapacak haspam.
Ahaha
Almıcam kalcak basınıza diyip bayıltaydın orda 😂

Esin bu ara üzgün heralde kuzu evde karilarina sariyorlar üzülme sen
Bizim alacağımız araba eski bir model canim 10 binin altında bide bakimlik isleri var adamın yeni arabası varmış kendi onu kullanıyormuş 2 seneden fazladır yatmış kapı da araba vergi ödememiş 4 bin üstü çıkar demiş yaptirmasinida biz yapcas ona az bi para ödenecek ddi eşim onları adamdan dusces yani😀
Hadi hayırlı olsn
Ayagını yerden kessin de bosverya
Benim hic lüx aracta gözüm yok
(ay dur yalan söylemeyeyim,Mercedes Gl400 de gözüm var bi🤣O da 3-5 milyon galiba anca gözüm kayar🤣)
Onundısında hepsi gideceğin yere götürüyo iste.

evet canim o.
Digeriyle zaten gorusmuyorum onlarda gorusmuyor.
Kizi ya olayi biliyomu bilmiyorum.
Beni aradi arkamdan ya yenge gormedim seni gitmissin bisimi oldu diye.
O an onlar yanimizda degildi resim cekiliyolardi.
Ben sadece teyzenin kizina soyledim oda da teyzede olayi anlamadi bana sordu kapida niye gidiyosun diye x anlatir sana dedim kizi icin..
(teyze diyorum eltimin kizinin kayananasi yani)
Kız sen hamile misinnnn sağlıkla doğsun bebiş Bi oğluşun var yanlış hatırlamıyorsam 😃

Tuhaflar gerçekten bosverin üzülmeyin onların ki içten içe sizi kıskanmak bence cekemiyorlar en iyisini yapmışsınız muhattab olmamakla belki konussanoz hakliyken haksız duruma dusecektiniz
Aynen o an sinirle agzimdan cikardi bisiler.
Sadece merak etmiyorum dedim o devamini getirince kalktim.

Ya sabir cektim.

Mutsuz kesinlikle
Kocasi dogru duzgun calismiyor.
emeklisi sigortasi yok.
Kendi calisiyo kac yasindan sonra.
Surekli birilerine fesatligindan Rabbim vermiyor iste..
Beni mutsuz edince kendi mutlu mu olabilcek saniyo acaba..

Su olayla tavrimi koyunca anlarlar artik esek basi degiller diye dusunuyorum.
Salaga yatarlar kizlari aa biz bilmiyoduk derler kesin.
Ya da eltime dedigi normal gelmistir
Ama tavrimi koyucam.

Gecende de esime niye lelliyi getirmedin yolcu etmeye demisti esimle gerilmistik.
Bu 2 oldu.

Bayramda dahi gitmemek icin direnicem de iste esim abisi icin gidiyor mecbur 5dk olsa.
konusmam gitsemde simdi kizimda olcak onunla oyalanirim.

Bence yarim akliyla sandiki onlarla konusuyorum ya kaynanam bana gelir itelerim sandi sivri zekali.

Lelli bence o kadın şimdiyi oynayıp sana kv yillamaya calisiyo fırsat bu fırsat yerinde olsam elti kizinida koymam eve kopsun bence
Olay cereyan ederse kizlarina acikca soylicem.
Sizin anneniz benimle bu sekilde bu uslupla konusamaz.
Ben artik gorusmicem dicem.
Cunku okadar gerildim ki o an yuzumden anlamistir millet teyze kizi falan anladi bisi oldugunu.

Su firsatdan istifade aslinda ekmegime yag surduler iyi oldu.

Selam kızlar
Bugün telaşeli geçti. Saat 10 u geçiyordu uyandım. Fena karnım ağrıyor. Kramp giriyor bazen. İlaç içtim falan. Aslında bunun için doktora gitmem lazım. Neyse tansiyonum düşeceğini anladım yattım. Bu aralar suyu azalttım tansiyon düşmesi başladı. Kız uyandı sonra kahvalyı yaptık mutfağı evi toparladım. Yatak odada gömme dolabım var onun alt gözüne raf yaptıracaktım. Eşime evde yapılacakları sıraladım. Onları almaya çıktık. Eşim Erken gidelim akşam maç var dedi. Gittik tabi işimiz uzun sürdü. Eşim erken gidelim deyğnce Kıza yemek vermemiştim. Park Oyun yeri sözü vermişti ona eşim. Oyun yerine götürdük tabi acıktı. Uykusu da geldi. Eve gelirken ağlaya ağlaya geldi. Yemek yedirdim rahatladım. Tabi o saatte uyusa gece kaçta oyanır. Uyutmadım. O arada cola ve meyve suyunu halının beyaz yerind döktü. Eşim sinirlendi. Bağırdı. Tabi sonra kız gitti sarıldı öptü. Vicdan yaptı. 🤣
Bayağı uğraştım sildim kaç kat. Daha da evi toparlamam lazım.
Dolaba raf olayı da o kadae iyi olduki bayağı eşya toparladı. Sıkıntı alçak yerlere çok şey koyamıyorum. Kız karıştırıyor. Raf yapınca detarjanları falan üst rafa koydum çok iyi oldu. Alt gözde korkuyordum çocuk kilidini açar diye artık açıyor.

Canımm en guzel en sevmelik zamanalari inan.
Bol bol öp saril.
Simdi oglana gel bi öpim diyorum (tabi uzanmam gerekiyor bir tık benim boyumu gecti) anne yaaa diyo hemen.
Bebekmiyim ben diyo.
Diyoda diyo.
Ulan gece gozlerin kapali geliyodun uykularima ediyodun azcik sevcez diyorum hic orali diilller.
Bazen elini omuzuma atiyor dersin yillardir arkadasim😁
Hic ben dogurmusum gibi olmuyorum.
Koca dana
Ayaklar 43 oldu kürek kadar😁

Bebekken, kucukken tabi dusunemiyorsun böyle
Ozamanlar bende bunaliyordum yatirirsin dakkasinda kalkar, bunaltir, sebepsiz aglar, uykusu sapar mizmizlanir, bir yere gitsen oturamazsin, birini davet etsen rahat yok, isin hep yarim kalir falan.
Ama hepsi geciyor be.

Aklimda beziyle totosunu sallayarak koridordan gidisleri benimde arkasindan izleyislerim var kalan..

Diyosun ki bunlari ben mi? yasamisim.
Hepsi unutuluyor 3-5 resim hatira falan iste.

Simdi sil bastan olacak gerci benim ama sabrimi daha cok sinicam sunlari bildigim icin.

Anaokuluna baslayinca pacayi yirtiyosun☺

Çok güzel de anlatmışsın. Bazen diyorum hiç büyümese 😊 aslında geçen düşündüm seni lelli çok iyi karar vermişsin ikinci çocuk konusunda. Yeniden o heyecanları o günlerin özlemini yeni bebişinle gidereceksin. zamanlama çok iyi 👍 ben ardarda çocuk konusunu çok sevmiyorum. Daha birini anlamadan ikinci. İkisine dr çok iyi vakit ayıramam diye düşünüyordum hep. Tabi senin gibi de yapamam. Çünkü yaşım 50 ye yaklaşır hatta geçer😂😂😂 ilk 38-39 yaşlarında anne olunca böyle oluyor🤣🤣🤣 ilerde ne severim bebek diye bilmiyorum

Hadi hayırlı olsn
Ayagını yerden kessin de bosverya
Benim hic lüx aracta gözüm yok
(ay dur yalan söylemeyeyim,Mercedes Gl400 de gözüm var bi🤣O da 3-5 milyon galiba anca gözüm kayar🤣)
Onundısında hepsi gideceğin yere götürüyo iste.
Aynen kuzu ayagimizi kessinde yerden borca çok girmeyelim şuan

Çok güzel de anlatmışsın. Bazen diyorum hiç büyümese 😊 aslında geçen düşündüm seni lelli çok iyi karar vermişsin ikinci çocuk konusunda. Yeniden o heyecanları o günlerin özlemini yeni bebişinle gidereceksin. zamanlama çok iyi 👍 ben ardarda çocuk konusunu çok sevmiyorum. Daha birini anlamadan ikinci. İkisine dr çok iyi vakit ayıramam diye düşünüyordum hep. Tabi senin gibi de yapamam. Çünkü yaşım 50 ye yaklaşır hatta geçer😂😂😂 ilk 38-39 yaşlarında anne olunca böyle oluyor🤣🤣🤣 ilerde ne severim bebek diye bilmiyorum
Pespese buyur aradan cikar mantigi guzel fakat o sabır🙄
Ikisine yetismek, sabretmek, dengede durmak cocukluk insanin en guzel caglari degil mi.
Gulumseyerek animsamak var bir de anneni hep yorgun mutsuz yetisemeyen yetmeyen biri olarak animsamak var.
Biz evde bebek sesini, evde bebek patilerini ozlemistik.
Rabbim bizi secti bize ikram etti cok sukur.
En guzel zamani bilen veren o.
Tabiki bizde istedik bir yönden ozlemisim bebek kokusunu seviniyorum bir yanim endiseli.
Bukadar sene sonra nasil yeterim diye.
Ama annelik iste onu icine veriyor Rabbim kadinlara has duygu

Aiy esimin kurana gittigimden bile haberi yok🤦‍♀️
Oysa dedim ona kesin dinlemedi beni😁
Tabi hic mevzuyu falan acmadim.
Kurana gittim ordan pazara falan diye anlatiyordum arabada ne kurani diyo.

Anneme gectim ben pazar sonrasi annemle gergindim ya eve gitmek istemedim.
Esimde oraya geldi yemek yedik.
Eve geldik.

Kahve biskuvi pastasi koydum.

Zikirime devam edicem.

Esin bu ara üzgün heralde kuzu evde karilarina sariyorlar üzülme sen
Bizim alacağımız araba eski bir model canim 10 binin altında bide bakimlik isleri var adamın yeni arabası varmış kendi onu kullanıyormuş 2 seneden fazladır yatmış kapı da araba vergi ödememiş 4 bin üstü çıkar demiş yaptirmasinida biz yapcas ona az bi para ödenecek ddi eşim onları adamdan dusces yani😀
Olsun canim Allah agiz tadi huzur versin
Ayaginizi yerden kessin bazen cok ihtiyac oluyor

Selamlar
Bugün temizlik yaptık annemle
Kuşumun altını temizledim.
Sonra kuaföre gittim ağda yaptırdım 65₺ verdim
Haftalık esmalara katıldım İnstagramda bir astroloğ var kadının dedikleri çıkıyor.Haftalık çekilecek esmaları söylüyor ben de çekiyorum.
Birinci haftaki esmalarda şu görüştüğüm çocuğun tayini çıkmıştı.
En son 14 şubatta görüştük o gün biraz evlilik vs laf açtım baktım bunda çok niyet yok sanki gezme tozma niyetinde.
Ertesi gün cumartesi idi sabah günaydın mesajı atmıştı öğlen ben onu aradım arabayı bakıma götürmüştü.2 saat sonra yazdı canım biz akşam hasta ziyaretine gideceğiz diye.(sürekli bir hasta ziyaretine gidiyorlar içimde bir güvensizlik vardı)
Akşam 18 den gece 1 e kadar sesi çıkmadı.Whatsaba giriyor çevrimiçi oluyor ama yazmıyor ben de yazmadım.En son 1 de yatıya kaldınız galiba dedim.Çevrimiçi idi ama okumadı.Sonra sesi çıkmadı.
Sabah mesaj atmış günaydın canım yazmış
Gece yazdım okumadın dedim
Geç dönmüşler yorgunmuş da hemen uyumuş
Ben yazdığımda çevrimiçiydin
Başkalarına yazarken yorgun değildin galiba dedim.
Sabah sabah beni yorma yazmış.
Ben de kusura bakma bir daha yormam dedim
15 şubattan beri ondan ses çıkmadı ne o aradı ne ben aradım.
Sosyal medyada hikayelerime bakıyor
Silmiyor da ben de silmedim
İyisi bulmaz zaten beni.
Bence görüştüğü başka biri daha vardı
Hep şüphelenmiştim.
Bu esmaların 2. Haftasında da bu olay oldu.
Demekki hayırlı değil uzaklaşıyor hayatımdan
Hayırlısı kimse için üzülemem

Selamlar
Bugün temizlik yaptık annemle
Kuşumun altını temizledim.
Sonra kuaföre gittim ağda yaptırdım 65₺ verdim
Haftalık esmalara katıldım İnstagramda bir astroloğ var kadının dedikleri çıkıyor.Haftalık çekilecek esmaları söylüyor ben de çekiyorum.
Birinci haftaki esmalarda şu görüştüğüm çocuğun tayini çıkmıştı.
En son 14 şubatta görüştük o gün biraz evlilik vs laf açtım baktım bunda çok niyet yok sanki gezme tozma niyetinde.
Ertesi gün cumartesi idi sabah günaydın mesajı atmıştı öğlen ben onu aradım arabayı bakıma götürmüştü.2 saat sonra yazdı canım biz akşam hasta ziyaretine gideceğiz diye.(sürekli bir hasta ziyaretine gidiyorlar içimde bir güvensizlik vardı)
Akşam 18 den gece 1 e kadar sesi çıkmadı.Whatsaba giriyor çevrimiçi oluyor ama yazmıyor ben de yazmadım.En son 1 de yatıya kaldınız galiba dedim.Çevrimiçi idi ama okumadı.Sonra sesi çıkmadı.
Sabah mesaj atmış günaydın canım yazmış
Gece yazdım okumadın dedim
Geç dönmüşler yorgunmuş da hemen uyumuş
Ben yazdığımda çevrimiçiydin
Başkalarına yazarken yorgun değildin galiba dedim.
Sabah sabah beni yorma yazmış.
Ben de kusura bakma bir daha yormam dedim
15 şubattan beri ondan ses çıkmadı ne o aradı ne ben aradım.
Sosyal medyada hikayelerime bakıyor
Silmiyor da ben de silmedim
İyisi bulmaz zaten beni.
Bence görüştüğü başka biri daha vardı
Hep şüphelenmiştim.
Bu esmaların 2. Haftasında da bu olay oldu.
Demekki hayırlı değil uzaklaşıyor hayatımdan
Hayırlısı kimse için üzülemem
Mantiginla hareket et canım.
Icinde suphe varsa azicikda olsa seni uzmesine izin verme.
En bastan en azindan anlarsin uzulsende sonradan uzulmekde daha iyidir.
Daha cabuk gecer

Back
X