• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bu tarafları çok sevdim daha önce de avcılardaydım. Sakin havası daha temiz. Market pazar yakın. Eşimin teyzesine gidiyoruz Fatih e nefesim daralıyor nemden.
arnavutköy e hiç gitmedim. Hiç bilmiyorum nasıl.
Valla cnm bende burayı sevmedim hala alışamadım gelismemis insanları tuhaf havası temiz ama orman yakın gezilecek yer yok

Erbaslari yolladim onlar gittiginden beri yatiyorum.
Vucudum kalkmiyor.
Napıcam bilmiyorum.
Bi corba yapaydim en azindan limonlu falan icerdim.

Annemi aramak istemiyorum o hala gribi atlatamamisti hatta dun eve falan girmedi hep benden uzak yurudu bulasmasin diye.
Ama iste olacagi varsa oluyor.
Grip diilim ama halsizim.

Kocam ben cıkamazsam taksiyle gidersiniz hastaneye,ben almaya gelirim sizi dedi🤦🏻‍♀️
Adam bendeki parayı harcama konusunda yüksek lisans yapmıs yeminle🤣
Allahtan kısa mesafe ama 20-30 bisey tutar😏
Cıktık para cektik
30 tl bonusu da harcadık rahatladık😂
Migros 33 tl;günlük ped 32 li 5tl(migrosta indirimde)organic yumurta 6lı(evde vardı ama pazar kahvaltıda 5 yumurtadan menemen yapıyor adam🤦🏻‍♀️)2li cips,(5tl)büzgülü cöp pıseti(stokluk)haslanmıs nohut.

Günaydın hanımlar, cumalarımız mübarek olsun. Akşam misafirlikten geç dönünce doğal olarak ev halkı uykumuzu alamadık. Hepsini yolcu ettim yatamam, kahvaltıdan kalan çaydan koydum kendime tv karşısında içtim ama içim uyudu. Sonra kalkıp mutfagı topladım eşim hesabıma para yollamış, bu gün güne giderken önce bankaya gider parayı çeker öyle geçerim güne. Akşam için hiç birşey yapmayı düşünmüyorum yarım kalan yemekleri toplarız. Ben yemesem iyi olacak akşam pantolonum öyle bir sıkmış ki eve gelince bir baktım göbeğime izi çıkmış. Ev sahibi hazırlık yapmış bizde pasta aldık. Güzel bir gece idi iyi karşıladı, sohbeti çok güzeldi anlatımı o kadar akıcıydı ki sanki bir tv spikeri gibiydi beni kendine bağladı. Daha önce de görüşmüştük ama bu sefer fazla vakit geçirdik. Ayrılırken bende davet ettim. Mutfak toplandı evden çıkmadan bulaşıkları yerleştiririm. Kızlar ben üç hafta önce telefonumu suyun içine düşürdüm yeni yılda almıştık Xiamio dün haber geldi malesef olmuyormuş. Yeni bir telefon alacagız canım çok sıkkın, ama diğer yanımda diyor ki boşver mala gelsin. Neyse yapıcak birşey yok.

c
Hastami olucam(hic zamani diil bukdar zaman olmadim hayir ya😞😟)
Nolcam anlamis diilim.
Aksamdan bu yana tüm kemiklerim ağrıyor.
Sanki dayak yemisim.
Esim baya masaj yapti biraz rahatlatti ama devam ediyor
Parol iciliyordu diye biliyorum icmim diye direniyorum ama adim atmaya mecalim yok😢

Esime dedim tetikde ol her an acile gidebiliriz kendimi iyi hissetmiyorum.
Oralarda mikrop yuvasi.
Sabah ıhlamur yapicam hemen balli limonlu.
Pesine sehriye corbasi.

#direnlelli..
canım 5 satte bir parol iç
hemen toparlarsın
geçmiş olsun

Dün kedidilinden pasta yaptım ama olmamıs
Kedi dillerini cok ıslatmısım kahveyle🤦🏻‍♀️
Üzerine dösedim antepfıstıgını🤣
Kocam aksm diyo bu ne güzel olmus böyle
Antepfıstııgı cok güzel evet dedim ama icimden🤣
Ben sevemedim kedidilini🙄
Dün aldim denedim ama yiyemedim sevemedim.

c

canım 5 satte bir parol iç
hemen toparlarsın
geçmiş olsun
Ter bosaltiyorum napsam bilemedim..
Corba yapip ictim.
İhlamurda geceyle birlikde 3. fincan oldu fazlasi zarar olur diye icmiyorum daha.
parol 1 tane icim canim zaten normalde cok ilac icen biri olmadigim icin 1 tane beni ayaga kaldirir

Ter bosaltiyorum napsam bilemedim..
Corba yapip ictim.
İhlamurda geceyle birlikde 3. fincan oldu fazlasi zarar olur diye icmiyorum daha.
parol 1 tane icim canim zaten normalde cok ilac icen biri olmadigim icin 1 tane beni ayaga kaldirir
hemen kaldırır
geçmiş olsun canım
yat dinlen
doktorlar bile diyor
dinlenmek tek ilacı

Sinirimden suracıga catlıcam simdi
Benim adam yetisemicekmis
Ara sen babasını 💆🏻‍♀️
Aradı beni babası sok oldum
Ben bırakcm sizi dedi.
Actım agzıma geleni söyledim artk😏
Sokup durma sunları burnumun dibine dedim.
Nolcak götürüp bırakcak sadece diyo💆🏻‍♀️
Kendi basına is yapma
7 mhden duyarım artık hastaneye götürdük diye dedim.
En sonunda toptan görüsmücem dicem o olack ya🤬

Soyle kendime kahve, sahlep yapinca sessiz sakin oturup icince okadar enerjik hissediyorum ki.
Kendine insanin deger veriyor olusundan sanirim.
Bazen lazim valla.
Gecede mum yaktim oturdum ihlamur ictim berjerde.
o an ki o 10dk sessizlik huzur vallahi öyle iyi geldi ki.
Simdide biraktim herseyi kalktim yatakdan dedim kizim kalk bir sahlep yap tatlinida al.
Guzel dusun.
Iyisin, elin ayagin tutuyor, senden daha onemli bisey yok suan hayatta.
Sen kendine bakip dikkat edicen
Kendini simartican, kendini salmican.
Oturdum koseme tv falanda kapattim.
iyi geldi.

Su sehir disindan gelen kiz yazmis ki yenge biseye ihtiyacin olursa soyle gelirim yaparim vs..
Gelemedi ya yol yapiyor.
Ulan ben tasinirken o burda geziyodu fellik fellik bir defa arayip sormadi yardim edim demedi.
Simdi benim ne isim dusecek ona bi de yazdigina bak.
Gebersem gelin demem onlara surdan elalemi cagiririm aman uzak ırak olsunlar.
Ne bahane bulsam gelsem diye dusunuyor zaar.

Soyle kendime kahve, sahlep yapinca sessiz sakin oturup icince okadar enerjik hissediyorum ki.
Kendine insanin deger veriyor olusundan sanirim.
Bazen lazim valla.
Gecede mum yaktim oturdum ihlamur ictim berjerde.
o an ki o 10dk sessizlik huzur vallahi öyle iyi geldi ki.
Simdide biraktim herseyi kalktim yatakdan dedim kizim kalk bir sahlep yap tatlinida al.
Guzel dusun.
Iyisin, elin ayagin tutuyor, senden daha onemli bisey yok suan hayatta.
Sen kendine bakip dikkat edicen
Kendini simartican, kendini salmican.
Oturdum koseme tv falanda kapattim.
iyi geldi.

Back
X