Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuhaf insanİyigeceler kızlar
Kontrole gittik kızın
Babası bıraktı kapıya benim gelmeme gerek var mı diyo
Yok dedim biz hallederiz
Girdim iceri cocuk kucagımda
Sırt cantam var kocaman
Kayıt kuyut yaptırcam belli yani cockla bıraktı gittti adam
Kayıtta kızı hemsireler tuttu valla
Girdik iceri kontrol oldu
Kilo az almıs 250 gr bu ay
Ona canım sıkıldı biraz dr normal artk az alck dedi ama yine de gecen ay 800 gr almıstı
Ası oldu sonra
Kocam güya ben yetiscem dedi icerde bekledik onu bide
Ordan carrefoura girdim
25 tl;incir bi tabak 9 tl,istridye mantarı 4,75tl,incir receli 9,75tl,kremsanti aldım.
Eve geldik yemek yedik
Kızı uyuttum süt verip
Jet sosyete izledim son bölüm
Bikac bölüm de aynen aynen izlicem
Sonra uyucam bugun yoruldum valla.
Ahahahahaaa çok güldüm ya.Dr da bi değisikdi bugun
Hoslanmadım
6 aydır esli gidiyorz,adam tek tük konusuyo hıı tmm,normal,hersey yolunda ,asıya gecelim.Bu kadar.
Bugun yalnızdım ,ay bir muhabbet bir muhabbet
Ne is yapıyorsunuz?dedi
Sigortacıyım dedim
Aa ben cok cektim servislerden sigortacılardan dedi hıı dedim
Kefir verebilir miyim diyorm verin icerse ben hic sevmem diyor
Avokado verebilir miyim diyorm cok yararlıymıs,gecen bi konferansta 1.5 saat anlattılar verin ,ben sebzeden nefret ederim diyor
Yahu banane sen nefret ediyosn
Gereksiz konustu
Kociye anlattım biraz ,bozuldu galiba
Toparladım sonradan
Bizim dr mu konustu bukadr diyo
Bos günüydü herhdle dedim![]()
27 ayı doldurdu. Gündüz uykusu yokmu yani.Senin kız kac yaşında kuzum benimki bir sene olcak düz gün uyumuyor kalkıyordu 15 20 gun öncesine kadar 10 'dan sonra gece 12 ye kadar uyku yok bu ara 9 u bulmuyor uyanıyor ttabi 11 olmadan uyuyo
Yok cnm çok nadir oluyo öğle uykusu 4 yaşında benimki 3 buçuk yaşından sonra azaldı27 ayı doldurdu. Gündüz uykusu yokmu yani.
Genelde öğlen uykusu 3.5 yaşından sonra bitiyor diye duymuştum.Yok cnm çok nadir oluyo öğle uykusu 4 yaşında benimki 3 buçuk yaşından sonra azaldı
Guvenlik aramadan almiyor iceri gerci almayin iceri denmez de en azindan asagidan haber verirler..Kuzu direk kapıya gelmezler dimi çok koyma mamalari benceçat kapı yapar bunlar ben bekliyorum böyle bi atak en kötü kahve içeriz fln derler
Hee manyakAhahahahaaa çok güldüm ya.. Sana neyi sevmediğini soranmı var
![]()
Çok geçmiş olsun canımYine fenalardayim
usume, titreme kalktik ayaga atesim 37.5
Esim ıhlamur kaynatti ictim.
usumem gecti.
Sancim vs yok sukur ama napsam bilemedim.
Daha kotu hissedersem acile gidicem.
Simdilik durum stabil.
Aaa akşamdan hamur mayalayınca sabaha bişey olmuyormu. Süper ya. Ben hiç yapmadım uzun sürdüğü için de acele durumlarda mayalı hamur yapmıyordum. Bana iyi fikir olduGünaydın hanımlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize, ev halkı gitti. Ben kahvaltı hazırladım 7 de kalktım akşamdan pişi hamuru yogurdum bir çay kaşıgı maya attım sabaha kadar çok güzel kabarmış. Kızım Çanakkale gezisine gitti eşim onu götürdü oradan da tarlaya geçeçek ağaçların budama işlemi var. Ben kahvaltı sonrası mutfagı topladım. Bulaşıkları yıkadım. Kızların odası hariç her yer toplu ve evim temiz birazdan balkonları yıkar dualarımı okur bu gün bizim buranın semt pazarı kuruluyor hava çok güzel, çıkar biraz yürürüm, pazardan alacak birşeyim yok ama şöyle bir gezerim yeşillik alırım. Akşam için balık kızartacagım, onları derin dondurucudan çıkardım yanına salata ve meyve suyu yeter bize.
tr_lelli
geçmiş olsun lellim ayaklarının altına ve sırtına biraz viks sürsen, hafifletir seni gerçi biliyorsundur da ben yine de yazayım dedim. Birde tavuk suyuna çorba soğuk algınlıklarında iyi gelir, yapabilirsen yap bol limonlu şifa olur ama gücün kuvvetin varmı bilmiyorum, bayagı bir halsiz bırakıyor insanı.
Birde kapına dayanmasalar bari adları lazım olmayanlar canınla mı uğraşırsın onların kahveleri ile mi artık. Çok kızıyorum ben böyle halden anlamayanlara. Afedersin belki burada görümcenin kızları ile ilgili yazacak en son insanımdır ama insan yazmadan da duramıyor. Hastasın bir kase çorba yapıp getireceklerine hala senden bir beklenti içindeler. Ne dolmuşum bende. Allah acil şifalar versin canım.
eltimin kizlari canimGünaydın hanımlar güzel bir hafta sonu olsun hepimize, ev halkı gitti. Ben kahvaltı hazırladım 7 de kalktım akşamdan pişi hamuru yogurdum bir çay kaşıgı maya attım sabaha kadar çok güzel kabarmış. Kızım Çanakkale gezisine gitti eşim onu götürdü oradan da tarlaya geçeçek ağaçların budama işlemi var. Ben kahvaltı sonrası mutfagı topladım. Bulaşıkları yıkadım. Kızların odası hariç her yer toplu ve evim temiz birazdan balkonları yıkar dualarımı okur bu gün bizim buranın semt pazarı kuruluyor hava çok güzel, çıkar biraz yürürüm, pazardan alacak birşeyim yok ama şöyle bir gezerim yeşillik alırım. Akşam için balık kızartacagım, onları derin dondurucudan çıkardım yanına salata ve meyve suyu yeter bize.
tr_lelli
geçmiş olsun lellim ayaklarının altına ve sırtına biraz viks sürsen, hafifletir seni gerçi biliyorsundur da ben yine de yazayım dedim. Birde tavuk suyuna çorba soğuk algınlıklarında iyi gelir, yapabilirsen yap bol limonlu şifa olur ama gücün kuvvetin varmı bilmiyorum, bayagı bir halsiz bırakıyor insanı.
Birde kapına dayanmasalar bari adları lazım olmayanlar canınla mı uğraşırsın onların kahveleri ile mi artık. Çok kızıyorum ben böyle halden anlamayanlara. Afedersin belki burada görümcenin kızları ile ilgili yazacak en son insanımdır ama insan yazmadan da duramıyor. Hastasın bir kase çorba yapıp getireceklerine hala senden bir beklenti içindeler. Ne dolmuşum bende. Allah acil şifalar versin canım.
Yine esimden Allah razi olsun.
Adam uyumadi tüm gece benimle.
Hatta ben ondan önce uyumusum o 6da uyudum dedi.
Sabahda bulasik. mak. falan bosaltti.
Cikti 4 gibi gelecek.
Gelirken ciz biz bisiler alirim sen bisi yapma dedi.
Bende oglana kahvalti verdim.
Mutfagi biraz topladim.
Yatıcam tekrar.
sagol kuzumGeçmiş olsun canım![]()