• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar. Çok oldu yine yazmayalı.
Neler mi yaptım şöyle bı özet geçeyim.
Yılın başında kendime yapacağım yatırımları yazmıştım. Geriye dönüp bulamadım ama aklımda kalanları yazayım.
Brezilya fönü yani keratin yaptım
Aktif araba kullanımına geçtim artık
Tüm vücut lazer epilasyon a başladım
Yeni telefon aldım.
Ve bu ay hayatımda yapmadığım kadar çok alışveriş yaptım. Ama yıllardır doğru düzgün birşey anlamamıştım. Hep idare edeyim diye diye geçiştirdim.
Yaptığım alışveriş detayına gelecek olursak;
İki tane etek
Üç tane ayakkabı
İki tane beyaz tişört
İki tane beyaz bluz
Bir tane işlemeli detayları olan çok güzel bı üst
Bir tane kot gömlek
Bir tane kot ceket
Veeee mango dan uzun zamandır takip ettiğim kaban(800 TL ilk fiyatı)

Hakkinizda hayirlisi olsun

Suyum mu geliyoda ben anlamiyorum aceps diye bile korkuyorum artik.
ama nette yorumlarda durup duruken gelirmis öyle sıkısmıs gibi gelmezmis falan okudum ayy hamile ve lohusa kafasi hunili kafa bence😂
suyu şöyle ayırt edebılırsın canım sımsıkı tut kendını tutabılıyorsan küçük abdest, tutamazsan suyun :KK70:
ayy su zaten gelince şakır şakır:KK48:
benim suyun geldıgınde sancıdan bi yandan aglıyorum bi yandan da görüyomusunuz suyum geldi yaaaa diye aglamayı siddetlendırmıstım:KK70:

Yatak odasina giristim cikabilirsem ne âlâ
ufak bir dolap almayi dusunuyordum(sonra oraya buraya sıkıstiricam o dolabi anlamsiz) kıza burda oda yapmicam malum onun esyalari icin.
Biraz dolabimi doktum sactim.
2 raf bosalttim.
Birine kizin bezleri, temizleme pamugu,islak mendil falan icin.
Digerinede yelek, battaniyeler,pikesi, pisik kremi falan icin.
corap, eldiven gibi seyleride 2 tane seffaf kutuya koydum.
3 cekmecede bosa cikardim.
Birine ayakli pijamalar, birine ustler ve citcitli zibinler, digerinede alt ust takim ve tulumlari dizdim simdilik.
Dolapda 1 raf daha bosa cikaricam orayada cikar daha bisiler koymalik.

Valizi cikardim odanin kosesinde dursun aklima geldikce koyacagim.

Simdilik bir hurca : 2 tulum, 3 takim, corap, patik, yelek, emzik,biberon,pisik kremi, 3 battaniye(pelus ve bez) muslin ortu ,pike(oradaki besige sericem) gecelik ve pijama tkm. bez, ped ayirdim.

Aklima geldikce ve eksikleri aldikca takviye yapicam.

Emzirme sutyeni,goguspedi falan almadim daha alayim koyacagim.

Birde elmasuyu(gaz icin onerildi)
rezene cayi süt gelsin diye onerildi bunlardan alicam yanima
kuru kayisi incir hurmada ayrica kabizlik olmasin diye alicam.

Ay aklima geleni ayiriyorum kan ter icinde yapiyom bisiler

Herkese kolay gelsin hanımlar. Malum benim bugün temizlik günüm. Çok şükür banyolar tuvaletler ovuldu yıkandı-elektrikli süpürge yapıldı-paspas çekildi toz alındı mutfak dolaplarını indirip temizlicem birde vitrinleri boşaltıcam ama onları yarın yaparım artık çok yoruldum. A101 de 12 tl, Bimde 10 tl harcandı eve gelip hemen bisküviden pasta yaptım akşamları eşim tatlı arıyor, fırını açıcaktım ama fırını bir parça birşey için açmak istemiyorum sonra da kendini durduramıyorum börek, tatlı, kurabiyeler derken çok yapıyorum. Kargom gelmiş ben markette iken onu aldım. Yemeklerimi dünden yaptım. Derin dondurucudan börülce ve kızartılmış musakkalık patlıcan, bizimkiler börülceyi taze fasulye gibi yemek olarak tüketiyorlar. Yanına pilav yaparım salata turşu kızımda cacık istedi eşime söyledim gelirken bir kilo salatalık al dedim marketten iki tane alıyorum ertesi gün gidip gene alıyorum, 1 kilo olunca en azından 4-5 gün gidip almam.

Hava o kadar güzel ki canım eve girmek istemedi. Bir makinada çamaşır yıkadım astım, daha yıkanacak iki makinalık çamaşır var ama kalsın bugünlük yeter. Kahvemi aldım sizleri okuyorum. Tv de açık evim temiz, yemeğim var, az önce yemeğimi de yedim aç olunca çok mutsuz oluyorum tok karnına çok mutluyum hep duamdır Allahım hiç bir canlıyı açlıkla sınama diye. Şimdi dualarımı okuyacagım.

Evi toparladım. Arkadaş aradı konuştuk bayağı. Dün aramıştı dışarıdaydım geri dönmedim. Bugün de aradı Kızı parka çıkaracaktım. Bir muhabbete tuttu. Sürekli aynı şeyleri söylüyor anlatıyor dönüp dolaşıp.iyi bir dinleyiciyimdir. Ama tekrar tekrar aynı şeyler ve başka konular olmayınca ve de çok hatır bile sormadan böyle bir konuşma olunca insanın canını sıkıyor. Eşiyle ayrılmıştı. Hayatına yeni biri girdi.sürekli didikliyor ayy ondanmı öyle bundanmı böyle davranıyor. O kadar da irdeleme sorgulama diyorum. Oğlunu sordum geçen ağlamış babası eskisi gibi eve gelmiyor diye. Az birşey cevapladı. Sonra yeniden diğer konuya geçti. En sonunda dedim oğlunla ilgilen çünkü onun en çok ilgine sevgine ihtiyacı olduğu dönem. İlerde seninle arasına mesafe koyarsa sorgulamaya başlarsın neden diye dedim. Haksızmıyım. Ya da ben mi çocuk konusunda çok hassasım bilmiyorum.
neyse yani kızı da parka götürecektim. En sonunda söyledim kapattım, yoksa kapatacağı yoktu 1.5 saat :)
Kıza da dedim hadi parka gidelim. Uykusu gelmiş uyudu kuzum.
pazara çıkacaktım eşim dedi yarın diğer pazara çıkarız. İyi dedim. Yemek yapayımmı dedim.
bendensin dedi.O yapıyor zaten hafta sonları sağolsun.
Ben de alışveriş sitelerini gezeyim dedim 😆 istegeldinde yine 150 tl ye 50 tl indirim var kıza bez alacağım. Ucuza geliyor. Ama eşimin kredi kartının kesim gününü bekliyordum. Bu ay çol yüklendim. Ölçülü gitmeye çalışıyorum ama indirimleri de kaçırmak istemiyorum. Kampanya tarihini sordum maille.cevap bekliyorum bakalım
Süper indirim varmış canım.ürünlere özel indirimmi veriyorlar?yoksa genel mi?

Slm kızlar
Bugun gelemedim
Anca oturdum
Sabah kızın altınlarından ceyreklerle bilezik yaptm 9,8 gr bebek bileziği 3050 tl.
Normal burgulu yapcaktm ama 4000 bini geciyo.
2 ceyrek bozdum ayrıca, 800 tl karta yatırdım
200 tl kociye nakit verdim.
Kızın anakucagı satıldı 450 tl tutmlu annede onu kargoladık
Gelen parayla gram yapcam.
Migrosta 88 tl harcadık
Kıza bez 39 tl,1 lt kefir,pınr köfte 180 gr 13,5 tl,
Uni baby ıslk mendil 8,45tl,cikolata,2li cips,mayonez(mayonez asırı pahalanmıs).
Trendyoldan 99 tl harcadım
58 tl ınca gğnes kremi kıza,39 tl mustela pisik kremi,50 ml sampuan hediyeli.
Cok harcama yaptm ama lazım seylerdi.
Koci bunalıyo masraflar fazla geliyo
Bu ara ona yardım etcem.
Vicdanımı köpekler yesim🤣

Benim eşimi de kessen anasıgil ile öyle sıkış tepiş asla gitmez
En büyük takıntısı illa baş başa gezecek
Geçen pazar kayınvalide çağırdı yemek yedik , arabaya binince direkt dedi ki lütfen pazar günümüzü burada geçirmeyelim🤣
Dedim senin anangil , kaldı ki ben seviyorum öyle oturma şeylerini
Yok ben doymuşum yeter dedi🙈
Hep çekirdek aile içinde olmak istiyor
Bende kalabalığı seviyorum
Değişik bir durum 😀

Sen çalışıyorsun, ben çalışıyorum
Onlar bizi anlamaz diyor
Yani çok sık değil ama arada gitmek lazım yani
Ay bennde istemiyırm ya
Beynim hala zonkluyo bos bilgiden🤦🏻‍♀️
7 mah.anlattı kadın bana
Tanımadıgım insanlar banane yani💆🏻‍♀️

Selam kızlar temizlik yaptim büyük elektrigimi actim sil süpür yaptim toz aldim bir makine beyazlari actim astim bir makine bulasik actim toplanacak oglusu parka merkeze çıkardım donuste a 101 uğradık 50 tl baydim lazanya bulasik eldiveni yumurta ceviz az elma muz yeşil çay ıvır zıvır biseler sabah şu aldim 8 tl oraya giderken ogluş pide istedi bir pide 2.5 verdim bi kaç gün markete gitmesem iyi olcak bide nakit kartta var sanıyordum dünde markete harcamistim bakiye yetmedi Allah'tan yanımda nakit vardı ordan verdim

babyloading87 babyloading87
Çok düşüncelisin, eşin sıkılmasın bunalmasın diye elinden geleni yapıyorsun. Rabbim senin iyi niyetinin yüzü suyu hörmetine veriyor bence hem hiç parasız kalmıyorsun, şak geliyor bir yerden dolap olsun tutumlu anne olsun az da olsa maaşın. Rabbim iyilerle karşılaştırsın güzel yürekli arkadaşım.

Mutfakta derz araları kirlenmisti elimle microfiberle cifle sildim bu kez normalde vileda yapıyorum bugün öyle sildim yoruldum ama icime sindi🙄🙄 bacaklarim agrimis ama aksama biraz kıymalı makarna var az kiyma çıkardım kavurcam salcali biberli benim koca ekmekle banip yer seviyo😁😁

Ayy evime almadim ya beni kahvaltiya cagiriyor simdide.
Ayy nerden ne bulsam da ayagimi kesmese diye ugrasiyor.or
Tabi ben 1 gidicem o 5 gelecek sivrizekali
Kendini cok akilli zannediyor güya hey yavrum hey.
Bunlar iyi niyetli insanlari salak mi zannediyorlar acaba
Bence göz boyamak istiyor. Dediğin gibi bir çağırır on kere gelir sana, yol yapıyor gibi geliyor. Nacizane fikrim ama samimi değiller sanki, doğumuna az kaldı canın ne istiyorsa onu yap bence. Ben öyle yapıyorum artık, sahte kalabalıkları hiç sevmiyorum. Sevdiğim insanlar için yapmak istediklerimi içimden gelerek fazla fazla yapıyorum ikramlık olsun, hediye olsun ama yapmak istemediklerimle de hep bir mesafem vardır. Hayatı öğreniyorum, ama Kadınlar Kulübünün de hakkını yemek istemem bana çok şey kattı hayata dair.

Bence göz boyamak istiyor. Dediğin gibi bir çağırır on kere gelir sana, yol yapıyor gibi geliyor. Nacizane fikrim ama samimi değiller sanki, doğumuna az kaldı canın ne istiyorsa onu yap bence. Ben öyle yapıyorum artık, sahte kalabalıkları hiç sevmiyorum. Sevdiğim insanlar için yapmak istediklerimi içimden gelerek fazla fazla yapıyorum ikramlık olsun, hediye olsun ama yapmak istemediklerimle de hep bir mesafem vardır. Hayatı öğreniyorum, ama Kadınlar Kulübünün de hakkını yemek istemem bana çok şey kattı hayata dair.
inan icimi okudun sırf birilerinin gönlu olsun diye artik bisiler yapmicam(umarim basaririm)
Kizim doguncada onu bahane edicem.
uyuyor, gazi var, annemdeyim, asidayim vs vs bahane bula bula iticem hepsini.
Simdiye kadar davet etmemis hic kahvaltiya.
Simdi kahvaltiya davet edecegi tuttu.
Bi de ozledim falan yazmis.
Bende islerimi yapip dinleniyorum zaten annem surekli geliyor yardim ediyor falan yazdim.
Dinlenmek istiyorum son zamanlarim falan yazdim.
Bu seferde anlamadiysa pes.

Bi de bizimde yardimedeceginiz bisi olursa yazmis senin simdiye kadar ne hayrin olmus bana elinde bebeyle bana yardim edicen yazcaktim.

Hayirda ben size defalarca bahane bulmusum insan olan anlar ki bu bizi istemiyor rahat birakalim ne hali varsa gorsun der.
Bu nedir ya.
Ben saskinim

Yarin anneme gidicem iyilesmis hatun.
Gunlerdir evdeyim cok darlandim.

Buzlugumda biraz et vardi onlari dogradim minik minik musakkayi kiymalidan ziyade boyle parca etli seviyoruz guzel oluyo.
Birer avucluk 6 poset cikti.
6 defa yemek yapar bana.
Hazir dursun.
3 top kiyma cikardim köfte bitmisti kofteye takviye onlarda bana yemek olur buzluga atarim.

Annem kiyma ayirdim sana dedi yarin getiririm gelirken.
Bimden de tavuk alicam evde hic kalmamis ızgaralik kemiksiz olani seviyorum hem kizartmaya hem yemege hem soteye guzel oluyor.
Bazen kalmiyo bile bulamiyorum..

Boyle hasta ya da halsiz zamanlarimda oyle isime yariyor ki sunlar iyiki koymusum be aklimi sevim aklimi diyorum valla..
Kendime gaz veriyorum.

Elmali biskuvili truf yapicam bu seferde.
Az dinlenim.
Oglana menemen yaptim.
1 poset de et kavurdum yine onlarda buzluga gidecek.
Sadece supurge kaldi
Dun kusu salmadilar
Bugunde ben salmadim salon tertemiz kaldi valla supurge istemiyor aslinda ama banyo mutfak falan istiyor.

Banyo zemin seramigi beyaz olunca ne kötuymus.
Eve istiyordum ama yok yok kalsin.
Elinden damlayan su izi bile leke gibi belli pismanlik olur bana

Yatak odasina giristim cikabilirsem ne âlâ
ufak bir dolap almayi dusunuyordum(sonra oraya buraya sıkıstiricam o dolabi anlamsiz) kıza burda oda yapmicam malum onun esyalari icin.
Biraz dolabimi doktum sactim.
2 raf bosalttim.
Birine kizin bezleri, temizleme pamugu,islak mendil falan icin.
Digerinede yelek, battaniyeler,pikesi, pisik kremi falan icin.
corap, eldiven gibi seyleride 2 tane seffaf kutuya koydum.
3 cekmecede bosa cikardim.
Birine ayakli pijamalar, birine ustler ve citcitli zibinler, digerinede alt ust takim ve tulumlari dizdim simdilik.
Dolapda 1 raf daha bosa cikaricam orayada cikar daha bisiler koymalik.

Valizi cikardim odanin kosesinde dursun aklima geldikce koyacagim.

Simdilik bir hurca : 2 tulum, 3 takim, corap, patik, yelek, emzik,biberon,pisik kremi, 3 battaniye(pelus ve bez) muslin ortu ,pike(oradaki besige sericem) gecelik ve pijama tkm. bez, ped ayirdim.

Aklima geldikce ve eksikleri aldikca takviye yapicam.

Emzirme sutyeni,goguspedi falan almadim daha alayim koyacagim.

Birde elmasuyu(gaz icin onerildi)
rezene cayi süt gelsin diye onerildi bunlardan alicam yanima
kuru kayisi incir hurmada ayrica kabizlik olmasin diye alicam.

Ay aklima geleni ayiriyorum kan ter icinde yapiyom bisiler
canım ben de ck kabızlık sorunu olmustu gorumcem dogumdan bır gun once basladı 3 gun kayısı suyu ıctı hıc sorun olmamıs tavsıye ederım sana da

Back
X