• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

DÜn görümceme baget yüzük almıslar
İyidir hostur ama analarına cekmisbiraz bisey görsün hemen sorar.
Yeni mi aldın flaan diye
Benimde gözüme gözüme sokuyo🤣
Abla hayırlı olsun yüzügün dedim.
Onu bekliyomus kadın hemen döküldü,kaca almıs falan anlattı.Güzel bunlar kardesim de aldı dedim.Öyle hani sevinsin diye
Koci de dedi hemen elindekinin taksidi bitmedi daha bi de baget cıkarma bak dedi😂
Yok dedim olmaz zaten baget bunun yanına masraf yapma diye espriye vuruyorz flan
Dönüp ne dese görümcem
5 tasın modası gecti zaten ya🤣
Bak bunu sevdiğim görümcem diyo
Oteki dese agzına tıkardm lafı da.
Sevdiğim diyince daha bi üzüldüm.
Kadın kadının kurdu valla
Ben diyemem birine kıyafetinin modası gecti fkan
Ne kadr ayıp😔
benim gönlümde geçmedikçe , modasına bir şey olmaz sen içini rahat tut derdim :)

Merhaba kızlar. Çok oldu yine yazmayalı.
Neler mi yaptım şöyle bı özet geçeyim.
Yılın başında kendime yapacağım yatırımları yazmıştım. Geriye dönüp bulamadım ama aklımda kalanları yazayım.
Brezilya fönü yani keratin yaptım
Aktif araba kullanımına geçtim artık
Tüm vücut lazer epilasyon a başladım
Yeni telefon aldım.
Ve bu ay hayatımda yapmadığım kadar çok alışveriş yaptım. Ama yıllardır doğru düzgün birşey anlamamıştım. Hep idare edeyim diye diye geçiştirdim.
Yaptığım alışveriş detayına gelecek olursak;
İki tane etek
Üç tane ayakkabı
İki tane beyaz tişört
İki tane beyaz bluz
Bir tane işlemeli detayları olan çok güzel bı üst
Bir tane kot gömlek
Bir tane kot ceket
Veeee mango dan uzun zamandır takip ettiğim kaban(800 TL ilk fiyatı)

hoşgeldin canım
güle güle kullan cicilerini
kendine yaptıgın yatırım en güzeli yatırımdır

Saolasın kuzu
Daha iyileri size olsun
İns biriktirip de alırım bidahakine
Bu kıza takılanlardan yaptık
Ceyrekler gidiyodu bir bir😕
Bilezik gramı daha düsük oluyor 305 tl di
Ben ceyrk verdim gerci ama öyle hesapladım cnm.
Gram altın icin 318 tl dedi bugun.
hayırlı olsun
azimli kadın :) maşallah

Selam kızlar ortalık topladim oruç tutcaktim midem kötüydü niyetlenemeden oglen biraktim😥😥 bulasik yikandi topladim aksama kahvalti givi yapcam menemen patates fln kizartma yaparim süt aldım 3 kilo nescafe yaptim sütlü içiyorum dün akşam plastik bozukluk kumbarana pata atarken yakalandık kocama😂😂 ddim uzak dur sakın elleme hava yagiyo dışarı çıkmadık sadece süt aldım 12 tl ona verdim apartman aidatı vercem 25 tl komşu yoktu veremedim

Kızlar ben mi uyuşukum bilmiyorum. Sabah 6 da ayaktayim inanın şimdi oturdun çünkü artık ayaklarım beni taşımak istemiyor. Akşam için tarhana çorbası, dondurucudan ciğer çıkarmıştım onu doğradım, patates kızartması ile yapıcam yanına salata,turşu ve yeni tutkusu kızımın cacık ile yeriz yani yemek daha olmadı. Tatlı olarakta bisküvili pastam var meyvem var çok şükür bin şükür. Eşim konut kredisine az bir miktar yatırmam için hesabıma para göndermiş mecbur kalmasam asla dışarıya çıkmazdım. Mübarek çok yağıyor, bankada nasıl yoğun promosyon ödemelerinden iğne at yere zor düşer tam 1 saat 40 dakika bekledim ama hallettim ayda 400 tl eksik ödeyecek oluşumuz beni mutlu etti. Sonra market yaptım. Yoğurt, nişasta bir sürü daha aldım evde eksik bitmiyor nakit ödedim. Eşim iş çıkışı altınlarımı alacak bir tane ata çeyrek, 2 tane 22 ayar gram altın 1250 tl verdim.

Dün toz aldım bugün yatak odasının tuvalet aynası toz içinde Allahım bez elimden hiç düşmüyor. Bugün benim salonumda vitrin, gümüşlük dediğimiz ince uzun bir tane daha vitrin var boy aynalı konsolum ve 8 kişilik yemek masası bu gün toz almaya girdim dolap içlerini ve çeyizimden kristal takımım var her toz alışta bir tane birşey kırıyorum hiç altı parçalı birşey kalmadı canım sıkılıyor kırınca üzülüyorum, şimdi üretilmiyordur artık benim kristallerden. Neyse oranın tozunu aldım, mutfaga geçtim sadece tencerelerimi koyduğum dolapları aldım. Çünkü diğer dolaplar cam ve porselen kırmayayım diye bugünlük başka kayıp vermemek için bıraktım. Annemi aradım kıra kıra kalmayacak dedim. Onlar için üzülme kızlarına çeyizlik alırken kendine de alırsın diyor. Yada gel benim vitrinden al uyan parçaları diyor. Beni mi rahatlatmak istiyor yoksa ben mi kendime yanlış yapıyorum. Neyse cana geleceğine mala gelsin.

Alyaya küsüm🐒
Cidden sinirlerim bozuldu artk
12 den beri uyutmaya calısıyorm uyumuyor
Bıraktım
Girdim wcye agladım
Sinirlerim bosaldı galiba

inan bazen hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz
sonravcdan yapıyoruz
genelde regl periyoduna denk geliyor benim ki

Daha cıkarmadı ama bekliyorz
El hep agızda
Yatmadıgı sürece aglamıyor
Ama yatırınca kıyamet kopuyor🤦🏻‍♀️
Dış olabilir canim etrafı tanıdıkça inatlasiyorlar uyumak istemiyor bazen ataklar oluyo bizdede çok oldu ama en çok yoran ne dersen 2 yaş sendromu bitirmişti benii😝😝

Dün toz aldım bugün yatak odasının tuvalet aynası toz içinde Allahım bez elimden hiç düşmüyor. Bugün benim salonumda vitrin, gümüşlük dediğimiz ince uzun bir tane daha vitrin var boy aynalı konsolum ve 8 kişilik yemek masası bu gün toz almaya girdim dolap içlerini ve çeyizimden kristal takımım var her toz alışta bir tane birşey kırıyorum hiç altı parçalı birşey kalmadı canım sıkılıyor kırınca üzülüyorum, şimdi üretilmiyordur artık benim kristallerden. Neyse oranın tozunu aldım, mutfaga geçtim sadece tencerelerimi koyduğum dolapları aldım. Çünkü diğer dolaplar cam ve porselen kırmayayım diye bugünlük başka kayıp vermemek için bıraktım. Annemi aradım kıra kıra kalmayacak dedim. Onlar için üzülme kızlarına çeyizlik alırken kendine de alırsın diyor. Yada gel benim vitrinden al uyan parçaları diyor. Beni mi rahatlatmak istiyor yoksa ben mi kendime yanlış yapıyorum. Neyse cana geleceğine mala gelsin.
Promosyon ödeme ne oluyor cnm bizdede kredi varda

Back
X