- 21 Ağustos 2015
- 32.249
- 97.930
- 798
- 38
Ya ben anlamıyormBaby çok iyi niyetlisin inan bilsen de çok vericisin. Hatırlıyorum yine de verdim gizli para atmadım acıdım dediğini. Annenlere çok güveniyor. Senden para isteyip sonra da onlara yapması çok ayıp. Alışmış aslında senin iyi niyetine bence.
ben de çok gizli para biriktirdim ve hala da az da olsa biriktşrme çabasındayım belki hoş değil ama hepsinin bir yaşanmışlığı var. İlk zamanlar çok fedakarlık yapmıştım. Eşimle nişanlıyken eşimin yalnız kaldığı evdeki eşyalarını kabul etmiştim. Ve ona yeterki ev alalım demiştim. Tabi öyle deyince ev alırız dedi sonra ohh vazgeçti. Evlendik ne diller döktüm ev almak için. Kardeşiyle ortak araba alma sevdasına düştü. Engel oldum. Yaptığım fedakarlığın karşılığı buydu. Tabi sonra ev almaya karar verdi 1.5 yıl sonra. Evi alduk. Sen zaten birikimsiz krediyle ev almışız. Neymiş teyzesinin tv bozulmuş kardeşi buna demiş ortak tv alalım. Ya kadının maaşı var dayısı çalışıyor. Size ne? Açtım ağzımı yumdum gözümü bu evdeki eşyaları yenilersin. Ondan sonra git ne alıyorsan al sabır yahu dedim. Ertesi gün de gittim kurutmalı çanaşır mak aldım. Evdeki eskiydi. Benim getirdiğim bul mak yeniydi. Oda takımımı annemler aldı. Tabak tencere kaşık vs çeyizimdi. Tv almıştı tek yeni. Koltuğu da yeni eve ben aldım biriktirdiğimle ailem aldı dedim. Yani uzun anlattım ama ondan sonra daha da çok biriktirdim. Bu evi almamızı sağlayan paraydı. Eminim o parayı bilse bir şekilde harcama derdine düşerdi.
Cidden bu erkeklerin evlenmedn önce yüzüne bakmadıkaları aileleri nasıl evlendikten sonra kıymetli oluyor?
Valla parasında değilim
Son kurusuma kadar veririm hic problem değil.
Nolur biliyor musun?
1 liram bile kalmasa 1 saate bana biyerden illaki gelir.
Ya anamdan gelir,ya komisyonum yatar illaki oluyor.
Cok tecrübe ettim ben bunu.
Allah bi sekilde gönderiyor
O yüzdn ki hic parasız kalmaktan korkmam.
Ben fırsatcılıgını hazmedemiyorm
Evlendiiğim adam bu değildi cünkü.
O da beni sogutuyır
Bazen öyle bi raddeye geliyormki
Ben ne ara bosasam acaba bunu diye düsünüyorm
Ve ailem de okadr eminki,böyle bekliyolar sanki bu alcak kızı gelcek.
Hah dicekler geldin mi tmm
Adam bunu nasıl göremiyor ben ona sasıyorm
Bu bardak tasacak yani bariz belli.