• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi geceler kizlar okudum ancak yazıyorum eşim rahatsızdı bugün ağzı yara olmuş bise yiyemedi düzgün aksam corba makarna domatesli biber kizarttim yefik esim hic tenedi aksam muz yedi süt fln içti yarın iyi olur inşallah akşam mısır patlattım benimki bana inatmi yapıyorsun diyordu yaktı yarasını yiyemedi yarin güzel bir kahvaltı hazirlarim oğlanı uyuttum yarim saat olsu etraf topladim mutfak batikti topladim yeşil çay yaptim içiyorum camasir kalmıştı bir kaç parça topladim simdi sabaha ev toplu en azindan

Alyaya almam gerekn su ikisi kaldı.
Daha da büyük kalem kalmadı cok sükür.
Yaza sadece kıyafet 1-2 parcaa alsm yeter.
Banyo oturagı sart artk,küvete sıgmıypr🥰
Ve oyun matına gerek duymadım ama lazımmıs battaniye üstlerinde sürünüyor cocugum😕
oturak cok kullanıslıymıs arkadasım soylemıstı.gule gule kullanın canım

battaniye üstüne pike yaptırmıstım cıft yuzlu bn onu kullanıyoruz halının üstüne, ama emeklemeye basladıgından beri zaten üstünde bir dk durmadıgı için işlevini yitirdi evde dizlerinin degmediği yer kalmadı çok sukur:kahve:

Arkadas kizina kaydirak alacakmis bana diyoki senin kartla alalim ben sana parasini verim.
Hayatimda en nefret ettigim seydir.
Kimseden böyle bisi talep etmem kimseyede almam.
Haa parasini verirsin atar karta verir siparisini ayri.
Guven meselesinden ziyade prensip meselesi.
Böyle seylerden nefret ediyorum.
Ben calismiyorum maasim yok esime minnet edicem baskasi icin.
Zaten suan kartlar iptal.

Izah ettim kartlarimizin iptal oldugunu (yalan gibi geldiyse ona Allah sahit tabiki) Kargoda hala kartlar ama cikmamis kargodan ellerinde..
Net alisverisinede kapatildi dedim.
Ugarasamicam kimseyle.

Yine alternatif sundun atm kartim var icine para atip alabilirsin dedim.
Dilersen verim kartimi para at al ya da bulusalim bankada parayi atalim verelim siparis dedim.
Ozaman kardesime sorim bakim limiti var mi diyo.
Ee git kardesine ver parayi o alsin niye bana soyluyosun böyle bir sansin varsa.

Nefret ediyorum su tarz iliskilerden.
Biri daha yapti bana bunu bende tabak gordu netten aldim dedim bana al ben sana veririm.
Ben niye kocama minnet edim baskasi icin küsen yatagini ayri sersin derdi babannem.
Alismasinlar ugrasamam.

Daha da kimseye netten bisi aldim dersem.
lelli bızımde ck yakın komsumuz vardı
ben yeni kredi kartı cıkarmıstım ıse gırdıkten snra eve koltuk almıstık bekarken taksit yapmadılar dıye mecbur cıkardım
kendisi de koltuk almıstı benim kartla. taksitlerini ödedi günü gününe ama kendi kartı da var almama sebebi limiti bitmesin diyeydi.
sonra tekrar ıstedi bize lazım limiti dedim
rahmetli oldu sımdı Allah gunah yazmasın ama bana da sacma gelıyor yani bu ısler

merhaba kızlar
iki gündür eşim evdeydi. evde geçirdik dışarı çıkamadık.sadece ben markete gittim.onu da zoraki gittim. gitme dedi durdu. ağzımı bile açmadım dışarıda. hayatımda ilk defa böyle koşturarak alışveriş yaptım.eve gelince de ilk defa bu kadar yıkandığım :))))) çünkü başımı etini yedi.alerjik astımım var tedirgin oluyor. öksürüğüm çok bu ara bahar polenden ayy sen markete gittin çok öksürük başladı diyor yıllardır bu var :)
telefonumu yarın götürecek tamire. ana kart yandıysa bayağı tutarmış. bayağı sarsacak bizi bu ekonomide.
dün de canımı sıktı bana telefon aldırmadın bak gördün Allah ne yaptı sana diyor. kal bir kaç ay telefonsuz dedi.ben de lafı soktum.başkalarının telefonu bozulunca ayy almak lazım telefon deyip duruyordundedim. teyzesinin tel bozulunca demşti. şaka da yapsa can sıkıcı.
dün markete gidince de kız anne diye diye ağlamış kuzum. bugün eşim diyor Allah korusun birimize bir şey olsa kızı alırlar çok dikkat edelim dışarı çıkma sakın diyor. dedim sanmam öyle olacağını.benim kaygım kızımızın bizsiz kalması.yani hep stresliyiz bu ara

ben de durumlar böyle.

Slm kızlar beni! Telefon bozuk hepten kapandı çocukların tabletten girdi! Evde int yoktu benim koca is yerini eve getirmiş bilgisayar komşudan çektik interneti evde erkeğin olması hic iyi değil boğazı bitmiyoli isin inş biran evvel biter sikildim yahu telefon olmaması çok zormus para alana kadar tel yok ortalık malum cikamiyoruz

merhaba kızlar
iki gündür eşim evdeydi. evde geçirdik dışarı çıkamadık.sadece ben markete gittim.onu da zoraki gittim. gitme dedi durdu. ağzımı bile açmadım dışarıda. hayatımda ilk defa böyle koşturarak alışveriş yaptım.eve gelince de ilk defa bu kadar yıkandığım :))))) çünkü başımı etini yedi.alerjik astımım var tedirgin oluyor. öksürüğüm çok bu ara bahar polenden ayy sen markete gittin çok öksürük başladı diyor yıllardır bu var :)
telefonumu yarın götürecek tamire. ana kart yandıysa bayağı tutarmış. bayağı sarsacak bizi bu ekonomide.
dün de canımı sıktı bana telefon aldırmadın bak gördün Allah ne yaptı sana diyor. kal bir kaç ay telefonsuz dedi.ben de lafı soktum.başkalarının telefonu bozulunca ayy almak lazım telefon deyip duruyordundedim. teyzesinin tel bozulunca demşti. şaka da yapsa can sıkıcı.
dün markete gidince de kız anne diye diye ağlamış kuzum. bugün eşim diyor Allah korusun birimize bir şey olsa kızı alırlar çok dikkat edelim dışarı çıkma sakın diyor. dedim sanmam öyle olacağını.benim kaygım kızımızın bizsiz kalması.yani hep stresliyiz bu ara

ben de durumlar böyle.
bizde de bugun market manav işleri vardı herkes aynı bahsettıgın gıbıydı alısverıste tedırgın mesafeli aceleci.bogulacak gibi hissettım kendimi sıkınca
bi an durdum herkese baktım normal zamanda da boyle olsak hayat ne sıkıcı olurdu ya benki market falan gezmeye bayılırım

Slm kızlar beni! Telefon bozuk hepten kapandı çocukların tabletten girdi! Evde int yoktu benim koca is yerini eve getirmiş bilgisayar komşudan çektik interneti evde erkeğin olması hic iyi değil boğazı bitmiyoli isin inş biran evvel biter sikildim yahu telefon olmaması çok zormus para alana kadar tel yok ortalık malum cikamiyoruz
ahhh canım aynı dertten muzdaribiz desene :( koca evde evet bitmiyor yemesi. bir an evvel bitmeyecek gibiüzücü ama sokağa çıkma yasağı yakındır. ne kadar süreceğine belli değil 2ayı gözden çıkardım.çok zor günler bizi bekliyor. :(

bizde de bugun market manav işleri vardı herkes aynı bahsettıgın gıbıydı alısverıste tedırgın mesafeli aceleci.bogulacak gibi hissettım kendimi sıkınca
bi an durdum herkese baktım normal zamanda da boyle olsak hayat ne sıkıcı olurdu ya benki market falan gezmeye bayılırım

ben de maske eldiven herkezte ne hale düştük dedim. güzel bir güne uyanmak ne de güzel bir şeymiş meğer

Iyi geceler kizlar okudum ancak yazıyorum eşim rahatsızdı bugün ağzı yara olmuş bise yiyemedi düzgün aksam corba makarna domatesli biber kizarttim yefik esim hic tenedi aksam muz yedi süt fln içti yarın iyi olur inşallah akşam mısır patlattım benimki bana inatmi yapıyorsun diyordu yaktı yarasını yiyemedi yarin güzel bir kahvaltı hazirlarim oğlanı uyuttum yarim saat olsu etraf topladim mutfak batikti topladim yeşil çay yaptim içiyorum camasir kalmıştı bir kaç parça topladim simdi sabaha ev toplu en azindan
Gecmis olsunn cnm

ben de maske eldiven herkezte ne hale düştük dedim. güzel bir güne uyanmak ne de güzel bir şeymiş meğer
İyi yine sizde maske eldiven takan varmso
Bizim burda Allahım yakmıs sigaraları insanlar yürüyolar öyle💆🏻‍♀️Genci yaslısı hepsi.
Sanırsın bayram tatilindelr🤦🏻‍♀️

Parasını nezman vermeyi düsünüyordu acaba😨
Limit var mı diye kardesine sorcakmıs ya🤦🏻‍♀️
Gec mi kalkıs kaydırak,acil bisey sanki💆🏻‍♀️
bana limitin var mi diye sormadi ama.
Direk senin kartdan alalim ben sana verim dedi.
Esim arkadasina bot aldi boyle taksitle son taksidini takti adam isten cikti falan esimde isteyemedi.
Ben para mevzunda hic bir arkadasimla yüz göz olmak istemiyorum.
Gider 50tl fazla verir paramla alirim kartim yoksa kardesim, annem falan disinda kimseye minnet duymam.
Bir de 280tl falan.
Hani 100lira falanda diil.

lelli bızımde ck yakın komsumuz vardı
ben yeni kredi kartı cıkarmıstım ıse gırdıkten snra eve koltuk almıstık bekarken taksit yapmadılar dıye mecbur cıkardım
kendisi de koltuk almıstı benim kartla. taksitlerini ödedi günü gününe ama kendi kartı da var almama sebebi limiti bitmesin diyeydi.
sonra tekrar ıstedi bize lazım limiti dedim
rahmetli oldu sımdı Allah gunah yazmasın ama bana da sacma gelıyor yani bu ısler
ya durumlari iyi.
Kredi karti kullanmiyo olabilir (öyle dedi) o ki netten bisi alican vadesiz hesap actir atm kartin olsun elinde.
At icine para, paran kadar harca.
Hic para muhabbetim olmadi kendisiyle verirdi muhtemelem ama vermese misal unutsa falan ben isteyemem.
Esimle kötu olurum.
Ne ara goruscemde vercek bir de.
Zaten disari cikamiyoruz.
Ben alcam para kart kesim zamani bana gelmezse ben ödicem neticede.
Ben kardesime bile diyemiyorum.
Yani rica etmiyorum minnet etmiyorum almam kendi kartimi kesilince alirim diyorum misal limiti doluyo ya da yuklenmim dedigim zamanlarda.

Ki zaten suan kartimiz yok daha gelmedi.
Ben hala kizin besigini alamadim karti bekliyorum.

İyigeceler kızlar
Aksm üstü taktım maskemi markete cıktım
Fırın 5 tl ekmek
Bim 25 tl;1 kg princ 9.95 (ona da bakmadım yasemin kokuluymus 🤦🏻‍♀️)kutu süt,avokado,6lı avsar soda aldım.
Annem aradı markette süt geetirdim in al diye
Girerken sütü aldım kapıda.
Izgara yapmıslar bi tencere getirmis köyden.
Pırasa ,kelem getirmis.
Yogurt corbası,ızgara yedik
Kuruf.yarına kaldı ugrasmam
Sütün bi kısmıyla kıza yogurt mayaladm
Birazını icmelik ayırdjm.
Süt ısıttım ictik
Daha da yatarım yoruldum🙈
Kuzu yaparsan yasemin kokuluyu yazsana yorum alim. Merak ediyorum kokuyormu gercekden🙄
yemez ozaman esim

Esim surekli basim agriyo basim agriyo dedi durdu😒
Canimi sıktı
Agri kesicide icti fayda etmedi uyudu erkenden.
Normalde okadar basim agriyo diyn bi tip diildir.
Ates oksuruk vs yok tirsitiyor beni.
Bakim uyaninca agriyo dicek mi.
Adam 2 gun evden cikamadi bunalima girdi😁
okadarda bakiyorum bunlara meyveler, ıhlamurlar.

Bugune damla yemek yok evde.
Annem yazmis yine aksam bişin eksik mi getirim diye.
Yok dedim aldik biz.

Yemek yapmam lazim.
Baklavalik yufka alcaktim bime girseydi benim adam ama girmediki tatli yapcaktim.
Alinca artik.
Revani yaparim belki aksam cayin yanina.

Ayy bi de simdi aklima geldi bu kart alisverisi isteyen kisi bana demistiki dolap hesapdan bahsetmistim benimkileride at sen sat demisti.
Yani ben kendi dolabima yukleyip satacakmisim (tabi kargoya falan ben gidip ugrasicam parasini ona vercem)
Vallahi herkes cok akilli.
Sana hesap acim dedim ugrasamam demisti.
ee ben niye ugrasiyorum?

Kullanmiyorum artik demistim.
Vallahi herkes cok akilli bi salak ben.

Aha yaziyorum daha kimseye netten sunu aldim, sunu sattim demicem cevremde.
Burda yazarim ayri🤪

Ayy bi de simdi aklima geldi bu kart alisverisi isteyen kisi bana demistiki dolap hesapdan bahsetmistim benimkileride at sen sat demisti.
Yani ben kendi dolabima yukleyip satacakmisim (tabi kargoya falan ben gidip ugrasicam parasini ona vercem)
Vallahi herkes cok akilli.
Sana hesap acim dedim ugrasamam demisti.
ee ben niye ugrasiyorum?

Kullanmiyorum artik demistim.
Vallahi herkes cok akilli bi salak ben.

Aha yaziyorum daha kimseye netten sunu aldim, sunu sattim demicem cevremde.
Burda yazarim ayri🤪
he sen ugrasamazsın ben senin ameleliğini yaparım:bicak: hayret edıyorum ya valla ne cesaret bu ınsanlardaki

Temizliyorum temizliyorum sanki temizlenmemis gibi geliyor.
Artik hizlida yapamadigimdan egilemedigimden falan icime sinmiyor.
Nevresimleri degistim.
Odalari havalandirdim.
Yine c.suyu yaptim kapi kollari,prizler, dolap kulplari kumanda falan hepsini sildim.
Camasir ayirdim 3 mak. yikancak.
Bulasik mak. caliscak.
supur sil ve yemek kaliyor.
Firin posetinde misket kofte patates yapicam.
Spagetti yapicam.
Oglanada pizza yaparim
Portakal suyu sıkıcam.
Revaniyide yaparsam daha hic bisi yapmam.

ya durumlari iyi.
Kredi karti kullanmiyo olabilir (öyle dedi) o ki netten bisi alican vadesiz hesap actir atm kartin olsun elinde.
At icine para, paran kadar harca.
Hic para muhabbetim olmadi kendisiyle verirdi muhtemelem ama vermese misal unutsa falan ben isteyemem.
Esimle kötu olurum.
Ne ara goruscemde vercek bir de.
Zaten disari cikamiyoruz.
Ben alcam para kart kesim zamani bana gelmezse ben ödicem neticede.
Ben kardesime bile diyemiyorum.
Yani rica etmiyorum minnet etmiyorum almam kendi kartimi kesilince alirim diyorum misal limiti doluyo ya da yuklenmim dedigim zamanlarda.

Ki zaten suan kartimiz yok daha gelmedi.
Ben hala kizin besigini alamadim karti bekliyorum.
konuyu bilmiyorum okuyamadım ama ben de kardeşime bile kart kullanmayı teklif etmem. kart teklif edenlere de kızarım. kullanacaksan git al kart. geçmişte zaten yaşadım kartımla ilgili sorun başkası yüzünden birdaha da girişmedim o konuya.

Temizliyorum temizliyorum sanki temizlenmemis gibi geliyor.
Artik hizlida yapamadigimdan egilemedigimden falan icime sinmiyor.
Nevresimleri degistim.
Odalari havalandirdim.
Yine c.suyu yaptim kapi kollari,prizler, dolap kulplari kumanda falan hepsini sildim.
Camasir ayirdim 3 mak. yikancak.
Bulasik mak. caliscak.
supur sil ve yemek kaliyor.
Firin posetinde misket kofte patates yapicam.
Spagetti yapicam.
Oglanada pizza yaparim
Portakal suyu sıkıcam.
Revaniyide yaparsam daha hic bisi yapmam.
aynen lelli ya
su faturası 500 lira gelse yeri var el yıka camasır yıka
zaten ben cok yıkıyorum camasır iyice maxımum oldu
esım calısıyor eve gelınce komple kırlıye atıyor
markete gtsem dus alıyorum sil yıka sil yıka rutin oldu

Back
X