• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende bugün ortalik cektim sil süpür yaptim sarma sardim Dolma Biber karışık yaptim 1makine camasir actim ascam simdi yarina corbam var belki gece ekmek hamuru yogururum sabah pisiririm

Oo diilde topikden kovladiklarimiz bile hayranimizmis megersem kizlar
Nasil coktuler begene.
Uzakdan bakarsin öyle kedi ciger misali😂

Kızlar gelecek, sohbet birikim devam edecek raat olun.
Yanlis anlasilmalar olur hallolur.
Hepsi unutulur ama bazi kötü kalpler hep kötü kalır.
Cunku adı uzerinde kalp kötülugu, fesatlik.
Allah bunlardan her ortamda korusun bizi yeter ki cok amin.

Kızlar gelecek, sohbet birikim devam edecek raat olun.
Yanlis anlasilmalar olur hallolur.
Hepsi unutulur ama bazi kötü kalpler hep kötü kalır.
Cunku adı uzerinde kalp kötülugu, fesatlik.
Allah bunlardan her ortamda korusun bizi yeter ki cok amin.
Orda yedirenk in demek istediğini hepimiz anladık ama gizli hayran çokmus demek ki daha yazar yazmaz şikayet etmişler. Her şey düzelir ama kötü kalp düzelmez aynen aminn

Orda yedirenk in demek istediğini hepimiz anladık ama gizli hayran çokmus demek ki daha yazar yazmaz şikayet etmişler. Her şey düzelir ama kötü kalp düzelmez aynen aminn
benim msj birineydi gitti o da
edepsizi kovduk burdan hala ayak altinda dolaniyo basicam kuyruguna kenafir gozlunun

Sayfayı siteye girdikçe okuyorum. babyloading87 babyloading87 nin yorumlarını ise ilgiyle takip ediyorum,kendisini tanımadan seviyorum,çok garip. Dün mevzusu açılan konuda da yedirenk adlı üyeyi şikayet eden kişi değilim.Zira onu da kızına sevgisi, ilgisi açısından begeniyorum.
Yalnız benim anlamlandiramadigim ve kendi adıma çok uzak bulduğum tabirler "kuyruğuna basmak" gibi, hiç bu sayfaya yakıştıramıyorum. Şimdi de üzerine mi alindin diyecek olabilirsiniz.Hayir alınmadım.Sizinle sohbetim muhabbetim yoktur.Yani benim olmayan kuyruguma basmış olamazsınız.Kimsenin de basamazsiniz.Evet herkes gergin ama üslup her şeydir.
İyi günler dilerim,siz soylemeden ekleyeyim.
Sayfanızdan uzak durucam,hatta durun yine siz demeden diyeyim."iyi ederim" 👍

Sayfayı siteye girdikçe okuyorum. babyloading87 babyloading87 nin yorumlarını ise ilgiyle takip ediyorum,kendisini tanımadan seviyorum,çok garip. Dün mevzusu açılan konuda da yedirenk adlı üyeyi şikayet eden kişi değilim.Zira onu da kızına sevgisi, ilgisi açısından begeniyorum.
Yalnız benim anlamlandiramadigim ve kendi adıma çok uzak bulduğum tabirler "kuyruğuna basmak" gibi, hiç bu sayfaya yakıştıramıyorum. Şimdi de üzerine mi alindin diyecek olabilirsiniz.Hayir alınmadım.Sizinle sohbetim muhabbetim yoktur.Yani benim olmayan kuyruguma basmış olamazsınız.Kimsenin de basamazsiniz.Evet herkes gergin ama üslup her şeydir.
İyi günler dilerim,siz soylemeden ekleyeyim.
Sayfanızdan uzak durucam,hatta durun yine siz demeden diyeyim."iyi ederim" 👍
evet iyi edersiniz o vakit.
Demek ki biriyle bir münasebetimiz var zaten sahsa soyledim.
Alinan (sizin gibi) kendi bilir.
Kisi kendinden bilir isi diyorum

Kizlarda donecekler zaten ufacik cekirdek aile olarak biz mesuduz.
Disardan okuyordukda bidi bidi falan böyle söylemlere gerek bile yok.
Yazmak isteyen yaziyor zaten.
Izlemek isteyen izlemede kalir bakmaya devam.

Kim sohbetimize dahil olmak istemiste itmisiz?
Kimi dislamisiz?
Hak edene cevap itinayla verilir o ayrı!

Burada bir sohbet muhabbet varsa comak sokan, sokmak isteyen, ortalık karıştıran, ötekilestiren, ayristiran, bölenide yolcularız.

Biz kucuk dusunuyoruz buyuk oluyor cok da şaapmayın yani.

Neyse tatsızliklar olur, yanlis anlasilmalar olur, ama kimse tanimadigi insanlari yargilamazsa daha güzel olur.
Mevzu uzamazsa sevinirim.
Zira hala uzun uzadiya yazacak kisilere cevap yazmayalim daha guzel.
Nickini ilk defa gordugum insanlar yargi dagitiyor akil veriyor.

Ben gunler ve gunler sonra disari cikmak durumunda kaldim.
Gozumun onunde a101den wc kagitlarini goturduler camdan izledim.
Giyinip inene kadar bitmis.
Okullar 1 ay tatil malum.
Yine aldimda aldimci bir gun daha oldu🙄
Evde sanki 10kisiyiz ögutuyoruz mubarek.

Oglana az yemek yapicam.
Yarinda hamur isine bulasicam
Bugun yatis gunusu yani.

benim msj birineydi gitti o da
edepsizi kovduk burdan hala ayak altinda dolaniyo basicam kuyruguna kenafir gozlunun
Mesela ben hep yazamıyorum ama hep okuyorum artık herkesi az çok tanıdım, kimin ne demek istediği anlasiliyor. Sırf malzeme çıksın diye takip ediyorlar demek ki. Asıl onlar defolsun gitsin. Surda yapılan paylaşım kime dokunuyor kimi rahatsız ediyor? Yemekti ekonomiydi birbirimizden birşeyler öğreniyoruz bunu bile kiskaniyorlar ya

Mesela ben hep yazamıyorum ama hep okuyorum artık herkesi az çok tanıdım, kimin ne demek istediği anlasiliyor. Sırf malzeme çıksın diye takip ediyorlar demek ki. Asıl onlar defolsun gitsin. Surda yapılan paylaşım kime dokunuyor kimi rahatsız ediyor? Yemekti ekonomiydi birbirimizden birşeyler öğreniyoruz bunu bile kiskaniyorlar ya
Senin nickini biliyorum canim eskilerdensin
Ya bakiyorlar nickini ilk defa gormusum misal sirf laf sokup gidiyorlar
Dun geyik topiginden geldiler ya sirf begenmedim butonuna basip ortalik daha alevlensin diye.
Gerek yok ki.
Begeniyorsan misal topigi fikirleri dahil olur yazarsin
Begenmiyorsan okumazsin gecersin.
Izliyorlar bisi olasasa sikayet etsek ya da laf soksak diye.
Ne gerek var.

Kendi halimizde yaziyoruz biz ben kimsenin yazdigini oturup takip etmiyorum.
Benim anlatmak istedigim bu.
Ama herkes herseye cekiyo.
Kimin sahsina terbiyesizlik etmisiz.
Kimi rencide etmisiz.
Ya da gelmis sohbet etmisde dislamisiz.

Maksat banlatmak baska bisi diil zevkine yani.
Evde dura dura canlari sıkiliyor

Site hiçbir üyenin tekelinde değildir, her topiği dileyen herkes okuyabilir, okuma ve yorum yazma/yazmama kısıtlaması yoktur, kurallara uymayan yorum hangi topikte yazılmış olursa olsun üyelerin bu yorumları rapor etmesi hem bir kuraldır hem de yönetim ricasıdır.
  • Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.
Bu sebeple herhangi bir topikte kurallara aykırı yazılmış bir yorum rapor edildiğinde bunu şahsi algılayıp üsluplarınızı da bozarak başkalarını töhmet altında bırakacak, kışkırtacak, polemiğe neden olacak yazılar yazmayınız.

Inşallah durumlar düzelir burdaki enerjiyi sohbeti seviyorum ortalik topladimm markete gittim mecbur tedbirimi alip sebze meyve aldim 92 tl baydim geldim kiyma yarim kg tavuk fileto elma armut pudinng ekmek simit meyveli yogurt oğlana kolonya küçük sosis az çeri domates camasir suyu aksama mercimek corba var yanina kiyma soslu spagetti ve piding yapicam

Ozman kızların engelide kalkar insallah hoşgeldin tekrar cnm
Hoşbulduk canım 😍 çok aktif konu olduğu için gizli takipçiler vardır. Ben o kadarını bilmiyordum bilseydim en azından kızımla ilgili özel şeyleri burada paylaşmazdım. Bu durumda öğrenmiş oldum. Bundan sonra burada paylaşmam.

Back
X