Resim de koymaHoşbulduk canımçok aktif konu olduğu için gizli takipçiler vardır. Ben o kadarını bilmiyordum bilseydim en azından kızımla ilgili özel şeyleri burada paylaşmazdım. Bu durumda öğrenmiş oldum. Bundan sonra burada paylaşmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim de koymaHoşbulduk canımçok aktif konu olduğu için gizli takipçiler vardır. Ben o kadarını bilmiyordum bilseydim en azından kızımla ilgili özel şeyleri burada paylaşmazdım. Bu durumda öğrenmiş oldum. Bundan sonra burada paylaşmam.
Çok güzel annesin sen. Kanla degil, gönülle baglı olmak önemli zaten.Bugün adliyeye kaleme gittik ben yukarı çıktım bayağı önlem alınmış. Kapıda ateş ölçülüyor. Sonra kalemin kapıya not yazmışlar. İçeri girmeyin diye. Sonra aldılar içeri ama mesafe oldukça fazla. Maskeyle gittim. Nefesim daraldu çok zormuş. Bir de neye dokunsam tiklendim. Pedogog un raporunu verdi 4 sayfa. Güzel şeyler yazmış. Özgüveni çok iyi bir çocuk eğitimi güzel sıcak kanlı demiş. aile çocuğa bağlı o aileye bağlı üst seviye sosyal psikolojik İnsanların olduğu mahallede oturuluyor. İşte kıyafet dolabına kadar yazmış. Evin düzenini yazmış. Eşimin öyle kızımız olduğu için şanslıyız dediğini de yazmış. 4 sayfa dökmüş tabi duruşma ertelenecek kesin öyle söylediler.
Sonra arabaya eşimin yanına dönünce kolanyayla bayağı dezenfekte oldum![]()
Evet paylaşmıştım yanlış yapmışımResim de koyma
Nefret ediyorum kredi kartı borcundanBana da geldi mesaj ama karta borcum yokbu ay son 400 geldi. Daha da 16 tl kaldı.
Nefret ediyorum kredi kartı borcundansanki boşs para veriyormuşum gibi geliyor.Ama kredi kartınıda hep gerekli şeyleri kullanıyırum aslında.Vergi ödemeleri,sigortalar,yada tek seferde ödeme imkanım olmayan taksitli alışverişler, birde internet alışverişlerinde kullanıyorum.Paranın değeri kalmadıki.Yıllardır kredi kartımı eksiksiz öderim ama bu ay biraz fazla gelicek
bakalım duruma göre karar vericem
Yapası yok zoraki yapıyor ya☺ kiriyo dokuyoSelam herkese
Kahvaltı yaptık oğlumla oynuyoruz beni bırakırsa sofrayı kaldircam @ tr_lelli benim eşim de mutfağa girdiği an arkasından gidip kontrol ediyorum valla. Anneleri hiç bişey ogretmiyor, yapamiyolar haliyle.
Neyse ki ben çalıştırıyorum yapa yapa ogrenecek![]()
İnşallah bu belayı biran önce atlatırız, ben de anneme anlatamıyorum yakın oturmuyoruz, metrobüse binip bana gelecek nerdeyseSelammm.
Kizin oyun halisi geldi bir posta biz oynadik esimle
Kuralim dedik bozuk mu diil mi diye.
Muzikleri guzelmis babali kizli partilerler o oynamaya meraklidir muzikdi oyuncakti.
Yine 5 gibi uyudum
Midemde sikintili diil ama az kanpede kestiriyorum dizi izlerken o yetiyo gece sabahliyorum.
Kahvalti fasli falan derken esim dediki ormana falan mi gitsek bi hava alsak.
Dedim otur oturdugun yerde bosuna heycan aramayalim hic.
Sana kahve yaparim.
Film izleriz.
Dogru diyosun dedi.
Yine sildim heryeri
Kapilari banyoyu oglanin odasini.
Birazdanda supururum esim sigaraya cikinca balkona dizi izliyo simdi.
Mutfagi topladim.
Sulu kofte yapicam
Corba ,pilav,makarna var dunden.
Tatlimiz kurabiyemizde var.
Allah bolluk versin saglik huzur versin Şifa versin insAllah.
Dün babam aradi ben size gelcem annen yollamiyo diyo
Vela havle gelme de diyemiyosun direk
Dedim baba bizde cikamiyoruz bir yere bak ben korkuyorum hastaneye bile gitmeye esim icinde adam eve gelir gelmez dus aliyo korkuyo falan dedim.
Heycan ariyo canı sıkılıyo.
En hastaliga yakalanma riskli o.
Kronik hastaligi var.
kalp ritim bozuklugi var
sekeri var.
Hala size gelcem napcak acaba
Annem akilli kadinda Allahdan uymuyo buna..
Annem kiziyomus kiza bisi lazim olsa ben gider birakirim soyler o bana ne isin var diyomus.
Bi de annem dikkat ediyo maske eldiven falan babam hic takmiyo
marketlere gidiyo elimi yikiyom ben diyo eli yikamakla bitse keske.
Ne uyuzlae valla insan der kadin hamile bise olmasın kaynanın düşünmesi lazım hastanelere ztn mecburi durumda gelin diolarKaynanam ariyo esimi benim sirtim agriyo dr. gotur diye.
Dedi anne usutmussundur hastaneler kötu atesin bisin yokmus yemek ye yat biraz sirtini sicak tut dedi.
Kadin anlamiyor vurus mu oldum diye 80 yasina geldi cani ne tatli ya.
Hastanelere dokecek esimi falan.
Esimde oralarda bisi bulasir yoksada bak hastalik bulasir atesin falan yoksa dinlen dedi.
Kadin sirtim agriyo diye hastaneye gidecek
basbas bagiriyolar acil bir durum olmadikca gelmeyin diye.
Yaninda oglu torunlari gelini var onlarda goturmuyorlar herkes kendini dusunuyor esimi ariyorlar.
Ulan sizinde anneniz bi kocamimi dogurmus bu kadin.
Kendilerinide hastaneye gidip riske atmazlar.
kiz cani cok kiymetliNe uyuzlae valla insan der kadin hamile bise olmasın kaynanın düşünmesi lazım hastanelere ztn mecburi durumda gelin diolar
Ben de mi kısır yapsam ne uapsam diye düşünüyordum.İyi fikir oldu. Eşim de peynir zeytin yiyeceğiz dediGünaydın kızlar kahvaltı ettik ekmek azdı buzluktan dilim ekmekler vardı tostta kizarttim yedik ortalik toplayıp bime cikcam bi günlük süt alcam yogurt için ekmek alınacak bi kaç eksik var eşim aksama kısır istiyo dunde n tavuk var oylamada corba yapcam
Ya ne düşüncesşZ. Hastane en tehlikeli yer zorunlu olmadıkça gitmemeli heleki o hiç gitmemeli. Kızlar ne hale geldik be eş dost ne aile herkes mesafeli.Kaynanam ariyo esimi benim sirtim agriyo dr. gotur diye.
Dedi anne usutmussundur hastaneler kötu atesin bisin yokmus yemek ye yat biraz sirtini sicak tut dedi.
Kadin anlamiyor vurus mu oldum diye 80 yasina geldi cani ne tatli ya.
Hastanelere dokecek esimi falan.
Esimde oralarda bisi bulasir yoksada bak hastalik bulasir atesin falan yoksa dinlen dedi.
Kadin sirtim agriyo diye hastaneye gidecek
basbas bagiriyolar acil bir durum olmadikca gelmeyin diye.
Yaninda oglu torunlari gelini var onlarda goturmuyorlar herkes kendini dusunuyor esimi ariyorlar.
Ulan sizinde anneniz bi kocamimi dogurmus bu kadin.
Kendilerinide hastaneye gidip riske atmazlar.
Valla evir çevir aynı şeyler pisuyo mutfak görmek istemiyorum iş bitmiyiBen de mi kısır yapsam ne uapsam diye düşünüyordum.İyi fikir oldu. Eşim de peynir zeytin yiyeceğiz dediVaah dedim senmi diyorsun bunu şoook