• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

a101 de fairy bulasik detj, abc yumusatici, duru granul sabun, cif mutfak/banyo indirimdeydi.
Esimle aksam 2dk gittik geldik.
Zaten evin karsisi hemen a101
Extra olarak muz, tereyag, kakao, temizlik bezi, bal(evde balsiz kaldik malum) aldim.
yine 110tl lik olduk.

Ama abc falan 3-4 tane aldim
2 pakt granul sabun falan baya epey giderler evde de 2pkt var.
kizin kiyafetlerinde kullanicim

Eve gelir gelmez hemen sofra hazirladim.
Patates kofte kizarttim(sulu kofte gec kaldi) corba pilav salata ayran falan derken cok sukur doyduk.
Ocagi davlumbazi sildim.
Salon ve mutfagi supurdum.
Camasir katladim.
Esim 1 buyuk kase findik kirdi yine sagolsun.
Yarinda kirar öyle öyle biter

Netflixden film izledik hep beraber

Tatli bitti.
İhlamur gunduz kaynattik.
Simdi yine attim ocaga kayniyor.
Kurabiye vercem yanina
Pesine meyve.

Bugunde bitti valla.

İyi aksamlar
Bugün benim için çok harcamali geçti
Pazara gittim
Peynir
Sucuk
Salata malzemesi
Meyve
Salatalık
Zeytin
Sarımsak 170 tuttu, para mi düşürdüm diye düşünüyorum bı sacmalik var
Migrosa gittim
Et
Kıyma
Süzme yoğurt
Zeytinyaği 2 lt

Kola
2 tane çikolata
Sakız 270 de buraya. Hadi migrosta et var da pazara resmen şoka girdim şimdi tek tek yazıp hesaplicam

Yarın buranin pazari yine taze uygun oluyor gidesim var ama esim asla yollamaz.
Onunla 2dk cikarken bile eldivenim maskem oldugu halde market arabasina dokunma, sen elleme, sen soyle ben alim diye diye yedi beni.
ki islak mendille sildim arabanin tutma yerini falan.

Adam cok pimpirikli oldu hakli anliyorum bende korkuyorum ama o beni daha cok korkutuyo.
Surekli napicaz, nolcak boyle diyor.
Annesine yine gider bakar dedim gitmedi.
Gerci abisi yegenleri yengesi yaninda onlarla kaliyo neticede yalniz diil.

Eldivenle maskeyle yine ciksam kivircik falan alirdim hemen pazarin basindan aslinda.
Bakim yarin olsunda

İyi aksamlar
Bugün benim için çok harcamali geçti
Pazara gittim
Peynir
Sucuk
Salata malzemesi
Meyve
Salatalık
Zeytin
Sarımsak 170 tuttu, para mi düşürdüm diye düşünüyorum bı sacmalik var
Migrosa gittim
Et
Kıyma
Süzme yoğurt
Zeytinyaği 2 lt

Kola
2 tane çikolata
Sakız 270 de buraya. Hadi migrosta et var da pazara resmen şoka girdim şimdi tek tek yazıp hesaplicam
Bende cok sasiriyorum 2 posetle ciktik bugun icinde pisircek biside yok 110tl nedir ya dedim.
Napcaz böyle bilmiyorum🤷‍♀️

Ben bugün maske eldiven takip çıktım, maskeyi ters takmışım ay nefes alamıyorum bı kötü oldum:KK45:maskeyi ters taktigimi da yarım saat sonra farkettim. O yarım saat geçmedi bana resmen kesin hastayım diyorum ateşine falan bakıyorum. Asansöre binince aynada ters olduğunu farkettim dönüşte ya

Ben bugün maske eldiven takip çıktım, maskeyi ters takmışım ay nefes alamıyorum bı kötü oldum:KK45:maskeyi ters taktigimi da yarım saat sonra farkettim. O yarım saat geçmedi bana resmen kesin hastayım diyorum ateşine falan bakıyorum. Asansöre binince aynada ters olduğunu farkettim dönüşte ya
Bende gozluk kullaniyorum maskeyi takinca nefes alip verirken gozlugum buharlaniyor😂 zaten miyopum göremiyorum yine☺
Gozlugu kafama attim artik.
Bir de zor nefes alip veriyorum artik hamilelikden sebep.
Diyorum esime mucize dr cekildigi medicalpark bize yakin 2 gidip oynayip gelelim surekli kendimi cerrahi mudahaleye girecek gibi hissesiyorum

Bende gozluk kullaniyorum maskeyi takinca nefes alip verirken gozlugum buharlaniyor😂 zaten miyopum göremiyorum yine☺
Gozlugu kafama attim artik.
Bir de zor nefes alip veriyorum artik hamilelikden sebep.
Diyorum esime mucize dr cekildigi medicalpark bize yakin 2 gidip oynayip gelelim surekli kendimi cerrahi mudahaleye girecek gibi hissesiyorum
İnşallah çok rahat ve sorunsuz bir doğumla alacaksın minik kuşu kucağına

Bizim aile hekiminde de pozitif ciktigi soylentisi var.
Yani arkadasim dedi bugun.
Net bilgim yok tabi ondan duydum.
Hasta falanda olmasak bari.

Aksam esim bal kavanozunu kırdı😨
İhlamura bal aticak tezgaha dusmus aninda kavanozun dibi cikmis tüm tezgah bal gorunce dedim ayy ben bi fena oluyorum😫
Neyse temizledi bende sildim.
Kucuk kavanozdu ama gitti bal.
Ay gecende de bardak kırdı.
Mutfaga girdigi an olayss.
Ben 2 gun hastanede olunca mutfagin halini donunce merak ediyorum.
Girme mutfaga allasen bırak dedim.
Cayini bile alirken olaylı adam.
Istemeyerek yapinca öyle oluyo demek
Nazar çıkmış derler canım

Kaynanam ariyo esimi benim sirtim agriyo dr. gotur diye.
Dedi anne usutmussundur hastaneler kötu atesin bisin yokmus yemek ye yat biraz sirtini sicak tut dedi.
Kadin anlamiyor vurus mu oldum diye 80 yasina geldi cani ne tatli ya.
Hastanelere dokecek esimi falan.

Esimde oralarda bisi bulasir yoksada bak hastalik bulasir atesin falan yoksa dinlen dedi.

Kadin sirtim agriyo diye hastaneye gidecek
basbas bagiriyolar acil bir durum olmadikca gelmeyin diye.

Yaninda oglu torunlari gelini var onlarda goturmuyorlar herkes kendini dusunuyor esimi ariyorlar.

Ulan sizinde anneniz bi kocamimi dogurmus bu kadin.
Kendilerinide hastaneye gidip riske atmazlar.
tr_lelli tr_lelli kadının sana bayadır kötülüğü dokunamıyor ya bu vesile ile virüs bulaştırayım diyordur tövbe tövbe insanı da gece gece günaha sokuyorlar.Hamile eşi var riskli diğer çocuklarım götürsün hastahaneye demiyor da

Merhaba kızlar
Bugün yazamadım biraz koşturmacalıydı. Tıvalet eğitim olaıiyı tabi bayağı yordu ve uykusuz kaldım ama olsun.
Bugün eşim market markst gezdi. Bana dşyordu ne gezşyorsun ne gerek var. Şimdi anladınmı dedim soğan bizim altaki markette 4 lira şok markette 1.5 lira diyor. Günaydın dedim. Bir musibet bin nasihattan iyidir sözü cuk oturdu. Nasıl da dikkat ediyor. Tabi dikkat etmek zorunda. Artık yok öyle 3 kıruşun hesabınımı yapıyorsunlar.
Bugün kız klozete oturup çişini yapmak istedi oturttum. Tuttum yaptı. Ama bugün 2 defa yaptım dedi kaçırdı. Bür defa tv açıktı daldı kaçırdı bir defa da üçümüz saklambaç oyunuyorduk. Koltuğun arkasına saklandı fırsat bu fırsat dedi kaçırdı🤣🤣🤣
Kardeşim hemen klozet kapağı almış bir de tabure alıyordu yok sakın alma var bende dedim. Klozet kapağını aldı böyle zamanımda düşünmesi daha da çok duygulandırdı beni. Eşim de kendi kardeşine sitemli. Para vardı kardeşinde ev için nakit Geçen para istemiş eşim borçlara yatırdım demiş hikaye bence.parası olmasa bu dönemde iş varken izin alıp eşinin memlekete gitmezdi. Bir de eşimi arayıp işyeri size para vermek zorunda demiş. Hiç ihtiyacın varmı diye sormamış. Yazık. Eşimin ona yaptığı şeylerin sayısı belli değil. Umarım bu yaptıklarını unutmaz.
Ben de durumlar böyle bugün yaş maya da bulamadık ya kaç narket gezmiş

Merhaba kızlar
Bugün yazamadım biraz koşturmacalıydı. Tıvalet eğitim olaıiyı tabi bayağı yordu ve uykusuz kaldım ama olsun.
Bugün eşim market markst gezdi. Bana dşyordu ne gezşyorsun ne gerek var. Şimdi anladınmı dedim soğan bizim altaki markette 4 lira şok markette 1.5 lira diyor. Günaydın dedim. Bir musibet bin nasihattan iyidir sözü cuk oturdu. Nasıl da dikkat ediyor. Tabi dikkat etmek zorunda. Artık yok öyle 3 kıruşun hesabınımı yapıyorsunlar.
Bugün kız klozete oturup çişini yapmak istedi oturttum. Tuttum yaptı. Ama bugün 2 defa yaptım dedi kaçırdı. Bür defa tv açıktı daldı kaçırdı bir defa da üçümüz saklambaç oyunuyorduk. Koltuğun arkasına saklandı fırsat bu fırsat dedi kaçırdı🤣🤣🤣
Kardeşim hemen klozet kapağı almış bir de tabure alıyordu yok sakın alma var bende dedim. Klozet kapağını aldı böyle zamanımda düşünmesi daha da çok duygulandırdı beni. Eşim de kendi kardeşine sitemli. Para vardı kardeşinde ev için nakit Geçen para istemiş eşim borçlara yatırdım demiş hikaye bence.parası olmasa bu dönemde iş varken izin alıp eşinin memlekete gitmezdi. Bir de eşimi arayıp işyeri size para vermek zorunda demiş. Hiç ihtiyacın varmı diye sormamış. Yazık. Eşimin ona yaptığı şeylerin sayısı belli değil. Umarım bu yaptıklarını unutmaz.
Ben de durumlar böyle bugün yaş maya da bulamadık ya kaç narket gezmiş
Ben geçen şoktan 2 paket 3 lu piyale kuru maya almistim bugun bimde yaş ve kuru maya yoktu makarna gelmisti un vardi bulunca kuru maya yine. Alip koycam dolaba pogaca hamur seviyoruz

Yarın buranin pazari yine taze uygun oluyor gidesim var ama esim asla yollamaz.
Onunla 2dk cikarken bile eldivenim maskem oldugu halde market arabasina dokunma, sen elleme, sen soyle ben alim diye diye yedi beni.
ki islak mendille sildim arabanin tutma yerini falan.

Adam cok pimpirikli oldu hakli anliyorum bende korkuyorum ama o beni daha cok korkutuyo.
Surekli napicaz, nolcak boyle diyor.
Annesine yine gider bakar dedim gitmedi.
Gerci abisi yegenleri yengesi yaninda onlarla kaliyo neticede yalniz diil.

Eldivenle maskeyle yine ciksam kivircik falan alirdim hemen pazarin basindan aslinda.
Bakim yarin olsunda

Biz de paranoyak olduk. Grliyor poşete dezenfektsn sıkıyor. Açık zeytin almAdık kavanozunı yıkadım. Poşetleri at diyor. Atmadım tabi. Domatesleri yıka iyics öyle koy diyor. Bozulur dedim. Ayy iyice kafayı yedik. Ne olacak bu halimiz tek duam rabbim biran önce kurtarsın bizi bu illetten

Bizde de durum aynı. Allahtan bugün eşim biraz yardım etti yemeğe yok diyor kızın gündüz uyuması iyi bence😂
Ah şu adamlar evde yoklarya evde iş olmuyo biz hep yatiyos sanıyorlar geçen diyi ne çok camasir yikandi niye yorulusun fln diyodu evdesin düşün bide işlerin üzerine her gün parka gidiyirduk simdi evdeyiz hep ddim sen yokken katya mı topluyor pişirip getiriyor saniyorsun :işsiz: oglan dagitiyo ben topluyirum 🙄🙄

Biz de paranoyak olduk. Grliyor poşete dezenfektsn sıkıyor. Açık zeytin almAdık kavanozunı yıkadım. Poşetleri at diyor. Atmadım tabi. Domatesleri yıka iyics öyle koy diyor. Bozulur dedim. Ayy iyice kafayı yedik. Ne olacak bu halimiz tek duam rabbim biran önce kurtarsın bizi bu illetten
Ben sebzeleri 1 saatten cok sirkeye koyuyorum cnm sonra yıkayıp kurutuyirum dolap posetine koyuyorum çıkarınca bi su tutuyorum kolay geliyo öyle

Ben geçen şoktan 2 paket 3 lu piyale kuru maya almistim bugun bimde yaş ve kuru maya yoktu makarna gelmisti un vardi bulunca kuru maya yine. Alip koycam dolaba pogaca hamur seviyoruz
Bugün kısırın yanına dereotlu poğaça yaptım. Bir de şehriye salatası yaptım. Çok şükür bugün de doyduk. Yarına Allah kerim

Bugün kısırın yanına dereotlu poğaça yaptım. Bir de şehriye salatası yaptım. Çok şükür bugün de doyduk. Yarına Allah kerim
Yarına mantar sote pilav düşünüyorum bakalim kahvaltiya mantarlı omlet oğlum yemiyo mantarı bi şekilde yedirmem yumurtanın içinde anlamaz😁😁

Ah şu adamlar evde yoklarya evde iş olmuyo biz hep yatiyos sanıyorlar geçen diyi ne çok camasir yikandi niye yorulusun fln diyodu evdesin düşün bide işlerin üzerine her gün parka gidiyirduk simdi evdeyiz hep ddim sen yokken katya mı topluyor pişirip getiriyor saniyorsun :işsiz: oglan dagitiyo ben topluyirum 🙄🙄
😂😂😂😂😂aynı bana da otur kahve keyfi yap uyu derdi gördü iki gündür halimi akşam kahvesini bile kendi aldı içti. Bana da soruyır içermisin yok uyutacağım dedim. Kızla uğraşmaktan vakitmi var kahveye. Şimdi daha uğraşlı tabi.

Back
X